Setari Cookie-uri

himenul

cite ajutoare pt virgine aici
pamela_1
Postat pe 24 Iulie 2009 15:07
poate n-ai cautat in gaura in care trebuie, sau poate nu ai cautat in profunzime...

acum serios, du-te la un ginecolog si fa un control.
baiat_anonim
Postat pe 29 Iulie 2009 12:53
sincer nu ai de ce sa te stressezi atat de mult ptr ca eu cand m-am culcat cu primul prieten eram virgina si nu mi-a curs sange sau ceva de genul.....dar si-a dat seama ca eram virgina dupa alte chestii...chestia cu himenul e relativa....asa ca tu daca esti intr-adevar virgina nu ai de ce sa iti fie teama ptr ca isi va da seama cu siguranta.... ai grija de tine.....si inca ceva....cati ani ai?

Postat pe 29 Iulie 2009 16:41
De la: Kathara, la data 2009-06-07 21:08:12
Banuiesc ca al tau este anular. Nu te ingrijora, niciun barbat nu ar trebui sa te aprecieza pentru himen.

atat de adevarat dar uneori nu suficient apreciata afirmatia ta, oricum, u made my day brighter
felixcat
Postat pe 30 Iulie 2009 17:25
Iata cateva dintre cele mai intalnite forme pe care himenul le poate lua:

# Himenul perfect rotund. Acesta se mai numeste "inelar" intrucat deschizatura himenului apare ca un inel perfect rotund, ce inconjoara orificiul vaginal. Pe masura ce himenul incepe sa se erodeze ca urmare a activitatii sexuale, himenul isi va pierde forma inelara si se va largi.

# Himenul in forma de semiluna. In acest caz, himenul formeaza o deschizatura de forma unei jumatati de luna, pozitionat in partea superioara sau in partea inferioara a orificiului vaginal.

# Himenul unei femei ce nu a intretinut raporturi sexuale, insa a utilizat tampoane interne sau si-a introdus diferite obiecte in interiorul vaginului (in timpul masturbarii) se aseamana cu himenul perfect rotund, insa marginile, in acest caz, sunt mult mai neregulate.

# O femeie ce si-a inceput de putin timp viata sexuala va prezenta o portiune franjurata in partea inferioara. Medicii insarcinati cu examinarea tinerelor abuzate sexual sunt interesati de verificarea zonei inferioare a himenului, portiunea cuprinsa intre pozitia orei 3 si pozitia orei 9 (daca ne imaginam orificiul himenului ca un cadran de ceas). Aceasta este, de obicei, zona in care himenul cedeaza la prima penetrare.

# Himenul unei femei care a nascut ori lipseste in totalitate, ori mai prezinta cateva ramasite.

# Una la 2000 de fetite se va naste cu un himen neperforat. In aceste situatii, doctorul va efectua o incizie pentru a permite sangelui menstrual sau altor fluide sa se scurga.

# Unele fete se nasc cu himenul perforat doar printr-o gaura minuscula. Si in cazul lor este necesara interventia medicului pentru a largi aceasta deschizatura.

# Himenul cibriform este intalnit in cazuri rare si se prezinta sub forma unei retele de gauri mici. Acest gen de himen permite scurgerea sangelui menstrual sau a altor fluide insa insertia tampoanelor interne si activitatea sexuala vor fi problematice.

# Himenul zimtat este un alt tip de himen rar intalnit si se prezinta sub forma unui cerc de zimti (sau franjuri) ce inconjoara orificiul vaginal.

# Himenul septat, tot un himen rar intalnit, apare sub forma unui orificiu despartit de o membrana ca un pod pozitionat de-a curmezisul orificiului vaginal.

# Himenul labial este un himen ce se inscrie, si el, la categoria "cazuri rare", acesta prezentandu-se sub forma unei deschizaturi verticale si inguste, ce porneste de la pozitia orei 12 si se continua catre pozitia orei 6. Denumirea de "himen labial" se datoreaza aspectului similar cu un al treilea rand de labii.
Aphrodite
Postat pe 13 Septembrie 2009 20:09
De la: meeboo, la data 2009-06-07 23:31:13Multumesc pentru raspunsuri,fetelor :) De ce cred ca e rupt?Pentru ca acum cativa ani am cazut urat si am avut ceva sangerari... Si...daca tot mi-am facut curaj...himenul se rupe si ramane acolo,sau se largeste(ma refer acum in cadrul unui act sexual)Scuze ca va tot bat la cap...dar vreau sa stiu bine.
:* va pup


auzi da de ce nu te duci tu la un control medical la ginecologie si cauti o doamna doctor ii zici ca te doare burta ca una ca alta si afli EXACT ce s icum de la specialist cum sta treaba !
feminite_du_bois
Postat pe 13 Septembrie 2009 20:21
himenul este o pielita care in momentul in care se rupe sau in unele cazuri este inexistenta sangerezi sau nu, un barbat isi da seama daca esti virgina sa nu dupa alte chestii, pentru siguranta si increderea ta ar trebui sa mergi la un medic ginecolog care poate sa iti spuna exact ce si cum puteai sa sangerezi si din alta cauza nu numai daca se rupea himenul sa nu uitam ca pe parcursul anilor pana la venirea menstruatiei organele genitale acumuleaza sange , deci nu ar trebui sa tragi concluzi pripite si vorba fetelor daca are incredere in tine te crede!bafta! insa sa nu itam ca atunci cand esti virgina ai la intrarea in vagino increngatura de firicele care se vor rupe durerea pe care o simtim este de la acele firicele aceiasi durere o va simti si el , virginitatea nu tine de himen!
julyka
Postat pe 1 Februarie 2011 01:30
Sunt medic ginecolog. Te ajut gratuit cu problema. Te si verific si ti-o si trag dupa sa vedem daca e vreo diferenta.
kudika315459
Postat pe 9 Februarie 2011 08:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenul meu are idei invechite despre virginitate 42 De la: battleofwits 13 Aprilie 2011 08:51
Cariera sau familie 6 De la: nadyuta 24 Septembrie 2009 15:29
CAPRA e animal,sau pozitzie? 42 De la: oargacorina 9 Mai 2011 17:41
Merita sa iubim pe cineva care nu ne iubeste ? 26 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:28
Sunt insarcinata sau nu? 31 De la: steffy91 23 Iulie 2011 13:38