Mai multe
| In urma cu doi ani,am cunoscut un barbat mai tanar decat mine cu 7 ani si m-am indragostit,ne-am indragostit.A fost casatorit,divortat cand l-am cunoscut.Pana si la ora actuala sta cu fosta sotie si cu mama acesteia.Nu sunt in legaturi f bune.Dar,am avut doua tentative de casatorie cu el,dar pana la urma am ramas cu palnurile.In fine.Cel mai tare ma deranjeaza ca nu prea pune pret pe nevoile mele,e foarte zgarcit.Primesc de la el numai lucruri cu pret f infim.In schimb ptr el,nu conteaza cat cheltuie ,de ordinea sutelor de lei.De cand sunt cu el,niciodata nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva,sau daca vreau sa imi cumpere ceva.In afara faptului cand iesim la o cafea.El,nu bea,nu fumeaza,este un barbat mai calculat,mai calm decat mine.Am obiceiul sa il cam jignesc.Se supara asa de tare ,incat nu il vad cu saptamanile.Culmea este ca imi aduc aminte de clanul care locuieste acasa la el,si zgarcenia lui si asta ma determina sa il jignesc.CE sa fac?Va rog sa imi spuneti daca are rost sa mai continui relatia.Va multumesc ! | ||
|
ccc_111 Postat pe 9 Iunie 2009 01:49 |
||
|---|---|---|
|
...lasa-l in pace pina nu e prea tirziu ... parerea mea ... cauta pe cineva cu care sa ai un viitor ... |
||
|
marco918 Postat pe 9 Iunie 2009 02:09 |
||
Divortat si totusi sta cu nevasta si soacra .....de doi ani de zile doua tentative de casatorie cu specimenul si ambele esuate isi manca de sub unghii cand e vorba de tine dispare cu saptamanile Bine , bine ....in afara de faptul ca e mai tanar cu 7 ani ca tine , barbatul asta are si un alt atuu de continui sa ramai cu el ?
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 9 Iunie 2009 04:09 |
||
| Nu mai tot incerca...cand o relatie nu merge...pai nu merge orice ai face...e clar ca ceva nu e in regula...tu il jignesti...el dispare cu saptamanile si mai si sta cu fosta sotie si cu soacra...sper sa nu iti ascunda ceva! | ||
|
jowanna2006 Postat pe 9 Iunie 2009 04:14 |
||
|
Se mai intampla sa te indragostesti si sa nu-ti dai seama imediat ca ai de-a face cu un chitros sau ,mai mai rau , cu un mincinos.Dar in doi ani cred ca oricine se prinde... Parerea mea este ca nu este divortat ,iar daca este ...si sta inca in casa cu nevasta si soacra este un incapabil ...Probabil ti-a zis ca este divortat ca sa te pacaleasca mai usor si daca a vazut ca ti la vrajelile lui ,o tine tot asa...De aceea a facut planuri de casatorie cu tine ,si evident nu le-a putut duce la bun sfarsit. De la: aaa_40, la data 2009-06-09 01:49:01ISe supara asa de tare ,incat nu il vad cu saptamanile. De aceea nu-l vezi cu saptamanile...ii convine ca ii reprosezi anumite lucruri ca el sa poata face pe suparatul. Nu neaparat este zgarcit ,dar fiind insurat ,bugetul lui este usor tinut sub control Eu una nu as continua relatia .Dar tu stii mai bine ce simti pentru el si care iti este limita de "acceptare".
|
||
|
ella_c Postat pe 9 Iunie 2009 05:16 |
||
De la: aaa_40, la data 2009-06-09 01:49:01In urma cu doi ani,am cunoscut un barbat mai tanar decat mine cu 7 ani si m-am indragostit,ne-am indragostit.A fost casatorit,divortat cand l-am cunoscut.Pana si la ora actuala sta cu fosta sotie si cu mama acesteia.Nu sunt in legaturi f bune.Dar,am avut doua tentative de casatorie cu el,dar pana la urma am ramas cu palnurile.In fine.Cel mai tare ma deranjeaza ca nu prea pune pret pe nevoile mele,e foarte zgarcit.Primesc de la el numai lucruri cu pret f infim.In schimb ptr el,nu conteaza cat cheltuie ,de ordinea sutelor de lei.De cand sunt cu el,niciodata nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva,sau daca vreau sa imi cumpere ceva.In afara faptului cand iesim la o cafea.El,nu bea,nu fumeaza,este un barbat mai calculat,mai calm decat mine.Am obiceiul sa il cam jignesc.Se supara asa de tare ,incat nu il vad cu saptamanile.Culmea este ca imi aduc aminte de clanul care locuieste acasa la el,si zgarcenia lui si asta ma determina sa il jignesc.CE sa fac?Va rog sa imi spuneti daca are rost sa mai continui relatia.Va multumesc ![/quoteP |
||
|
kudika023365 Postat pe 9 Iunie 2009 06:58 |
||
|
Afirmatia asta mi-a placut: "Primesc de la el numai lucruri cu pret f infim." intrebare: Ce pret are iubirea pe care i-o porti? Ca sa stim daca este echitabil. |
||
|
valita76 Postat pe 9 Iunie 2009 09:43 |
||
|
ma da tu ce ai vrea? sa iti cumpere luna de pe cer? si apoi mi se pare ca insisti aiurea la o poarta inchisa...
|
||
|
coffeeta Postat pe 9 Iunie 2009 10:02 |
||
cauta altul...
|
||
|
inna_1688 Postat pe 9 Iunie 2009 13:53 |
||
| Ai dreptate,multumesc ptr sfat | ||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:23 |
||
|
||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:24 |
||
|
||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:26 |
||
ufffffffff e grele tare
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 10 Iunie 2009 00:27 |
||
De la: aaa_40, la data 2009-06-10 00:26:21Mersi ptr sfat,dar chiar este divortat.Au de impartit bunuri materiale.Poate ca au...nu stiu...dar mie tot mi se pare ca ascunde ceva...ai zis ca era sa va si casatoriti...dar dupaia el dispare cu saptamanile doar ptr ca il jignesti... Cand se intoarce ce iti spune? |
||
|
jowanna2006 Postat pe 10 Iunie 2009 00:30 |
||
| Pai vorbim aproape zilnic la telefon.Ma intreaba cand incetez sa il mai jignesc.Adevarul ca e destul de calm,si are pretentia sa fiu si eu asa. | ||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:34 |
||
Asa este !
|
||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:37 |
||
astept cu nerabdare ziua in care nu-o sa mai vbim dsp "prb" in materie de barbati....o sa fim nepasatoare...si o sa-i lasam pe ei sa se preocupe ..sau cel putin pe cei care o merita din plin! ...eu, de ex, sunt pusa pe fapte mari :)))
|
||
|
morticia_adams Postat pe 10 Iunie 2009 00:39 |
||
| Bine faci,mult succes si noroc sa ai ! | ||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:41 |
||
| Da,am vazut actele de divort.De ce sta fosta sotie si soacra?Pentru ca au de impartit un apartament. | ||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 00:56 |
||
De la: aaa_40, la data 2009-06-10 00:56:55Da,am vazut actele de divort.De ce sta fosta sotie si soacra?Pentru ca au de impartit un apartament. chiar si asa, inseamna ca este comod si ii place sa o lalaie asa. eu una nu pricep cu naiba sa stai in aceeasi casa cu exa si soacra si numai punem ca atunci cand e vba de tine esti ieftina?? nu se face asa ceva atunci cand iubesti.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 10 Iunie 2009 09:15 |
||
| da,ai dreptate | ||
|
ccc_111 Postat pe 10 Iunie 2009 11:53 |
||
deci fa'ti curaj si mergi mai departe fara el
|
||
|
inna_1688 Postat pe 10 Iunie 2009 17:54 |
||
| Offf noi femeile... cautam doar ce e dificil si tot noi il facem si mai dificil.....totul sau nimic....nu te multumi cu firmiturile..... | ||
|
Maddallena Postat pe 17 Iunie 2009 19:02 |
||
cu barbatii astia nici nar trebui sa te vezi.... :sunt atitia barbati pe planeta si tu te ai oprit la un zgircit plus sii nsurat si nu mai zic....pun pariu ca ai platit cafeaua tu de multe ori.....de obicei o ledy adevarata trebuie rasfatata si sa aiba pretentii...... ce iti ceri tu de la tine... exact aia vei primi de la altii...oricum cite sfaturi ti am da noi tot nu l vei lasa.....ptr ca asa sunt unele femei....traiesteti viata si bucarate si rasfatate cum stii.....succes
|
||
|
Postat pe 18 Iunie 2009 03:07 |
||
hmmmmmmm cam nasoala treaba asta....chiar nu inteleg de ce locuieste in continuare cu fosta sotie si cu fosta soacra......esti 100% la 100% sigura ca a divortat de ea????? poate joaca "la dublu"..nu stiu ....mi se pare cam ciudat....eu una as muri de draci daca as sti ca locuieste cu alta, chiar daca mi-ar zice ca nu este nimic intre ei..... eu l-as pune sa aleaga....banuiesc ca nu are copii cu ea.....deci nu cred ca-i va fi greu sa se mute de acolo....eu n-as accepta asa ceva!!!!!!!!!!!!! nu stiu....sper ca pana la urma sa iei cea mai buna decizie
|
||
|
mady_puppy Postat pe 18 Iunie 2009 13:01 |
||
Of parca s-a terminat lumea la el si ca alti barbati nu mai sunt . Ia opreste-te putin si uita-te in jur. Ce vezi?...oh da....o multime de barbati care mai de care :>. Sunt sigura ca iti poti gasi unul pe placul inimioarei tale. Mi se pare aiurea sa te incurci intr-o relatie fara iesire. Daca te iubea atat de mult si vroia sa se casatoreasca cu tine nu crezi ca tu trebuie sa fii in locul fostei sale sotii? Tu sa locuiesti cu el si nu ea? Eu consider ca ar trebui sa-l lasi sa-si vada de viata lui cu fosta sotie si soacra si sa-ti gasesti un barbat care e dispus sa te iubeasca si sa te rasfete asa cum meriti si care sa nu aiba in viata si in casa lui nicio fosta sotie sau soacra
|
||
|
MiSs_Baby_Doll Postat pe 19 Iunie 2009 14:13 |
||
| cred k ar trebui sa renunti la relatia asta atat tp cat el nu face numic important ca sa mearga relatia asta......mi se pare ca nu face altceva decat sa caute motive de cearta si ...nush cred k o despartire ar fi cel mai indicat.....sunt s alti barbati p lumea asta care te pot face mai fericita decat o face el..dac o face | ||
|
annutza91 Postat pe 21 Iunie 2009 16:37 |
||
|
nu are nici un sens relatia asta.. e clar ca n te merita...si probabil nici nu prea tine la tine ......da i papucii. .sau vei suferi mai mult mai tarziu...bafta.. |
||
|
missyandreea18 Postat pe 23 Iunie 2009 20:41 |
||
| renunta la el..daca te iubea te simteai implinita langa el.nu mai astepta ca el sa se schimbe,nu cred ca se va intampla asta.ai o viata,nu o irosi ca nu merita sa-ti pierzi timpul langa o persoana care nu te apreciaza si nu te asculta atunci cand ai nevoie.ai grija de tine | ||
|
misunivers_str12 Postat pe 24 Iunie 2009 17:40 |
||
| ahahahahahahaahahahahaahahaha........pune mana si munceste si nu mai sta cu mana intinsa pe la altii-asta sa faci | ||
|
mitura Postat pe 28 Iunie 2009 19:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma uraste cand in enervez..... | 61 | De la: iacinta 9 Decembrie 2009 15:36 |
| seara fetelor | 18 | De la: anca0704 29 Mai 2009 21:10 |
| INcertitudine...relatie la distanta | 47 | De la: kudika372775 1 Martie 2011 14:45 |
|
|
||
| Majoratul prietenei mele | 2 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 11:17 |
| Prieteni noi | 4 | De la: Macika00 12 August 2015 20:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.