Setari Cookie-uri

Tot despre inselat

De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 09:58:27prea multe framantari inutile, prea multe topicuri cu si despre inselat, eu zic ca omul atrage raul singur asupra lui, de ce sunt oare atatea topicuri cu si despre inselat si oare de ce sunt asa de putine despre iubire??fericire, relatii stabile si fidele?? oare numai inselatu ne caracterizeaza???


da... chiar asa este...

fetele cauta o situatie mai buna, sau "altceva" mai bun... iar barbatii cauta o... mai buna... mai sexy, mai libertina cu care sa faca ce vrea...

da... asta e adevaratul...
piticul_tau
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:00
De la: nitura, la data 2009-06-12 18:46:25 Citesc demult acest forum si multe altele. Fac parte din grupul femeilor inselate, dar nu scriu pentru a lua apararea lor sau a celor care inseala. Scriu pentru ca vreau sa stiu si parerea voastra.
Am ajuns la concluzia ca fiecare om inseala macar o data in viata, in forme diferite ce-i drept, dar tradam intr-un fel sau altul increderea celuilalt. Sunt multe intrbari pe aceasta tema care desi au fost raspunse parca te fac sa te intrebi si mai mult. Am stat mult timp sa ma gandesc de ce ar insela cineva. Raspunsuri sunt multe: fie din plictiseala, fie din dorinta de diversitate, fie pentru ca tentatia e parea mare sau doar exista.
Dupa ce am fost insealta timp de un an fara sa imi dau seama acum nu mai pot avea incredere in barbati. Poate ca ar trebui sa ma duc la un psiholog. Pentru ca gelozia este ca un fel de boala...si una acuta si cronica in acelasi timp. Poate ca am devenit paranoia, dar i-am fost fidela unui barbat timp de trei ani indiferent cum a mers relatia. Si nu numai ca am fost fideal intotdeauna am incercat sa fac in asa fel incat sa nu aiba de ce sa ma insele. Poate ca a facut-o tocmai pentru ca ii ofeream totul..si deja devenise obisnuit cu gandul ca nu ma poate pierde. Ei bine m-a pierdut... Poate ca exista o reteta care sa ne ajute pe noi femeile sa nu mai fim inselate..dar inca nu am descoperit-o noi. Ciudat este ca acum iubesc din nou si gelozia si-a facut radacini puternice in adancul sufletului meu. As vrea sa o smulg si sa o arunc dar nu stiu cum. Ma chinui sa nu ma dedic intrutotul iubitului meu. Dar de ce? Daca mie imi place sa fac asta...daca mie imi place sa iubesc cu daruire...daca iubirea pentru el imi face bine... De ce sa ma sacrific? De ce sa nu imi tariesc iubirea cu intensitate maxima? Am incredere in mine, intotdeauna am avut... stiu ca am tot ce imi trebuie..dar mai stiu si ca la barbati asta vine instinctual. Poate ca sunt unii care pot sa si-o controleze...Si ce sa fac? Sa caut toata viata pana gasesc un barbat care sa poata face asta? Si poate ca atunci cand il voi gasi nu ma va atrage...Ce fac atunci?
Si da, barbatii sunt porci si inca niste porci pe care noi femeile simtim nevoia de a ii educa...Numai ca nu reusim. Sa renunt la iubirea mea pentru ca nu a fost educat sa lupte contra pornirilor lui?.. Pot eu sa comand inimii mele? Ahhh...pana la urma cred ca nu putem face nimic (doar sa reeducam barbatii din lumea intreaga) decat sa ne traim relatia pana la epuizare asa cum simtim noi...constiente ca pana la urma ne va insela.

Vreau o relatie in care increderea sa fie la ordinea zilei si in care sinceritatea este o piatra de temelie. In ziua de azi nu mai stim sa fim sinceri. Si eu mint, din reflex de multe ori... Nu mai vreau sa dau vina pe nimen. Vreau sa ma cert...da...dar cearta mea sa aiba un sens...sa rezolv problemele si sa clarific nelamuririle. Vreau ca el sa se molipseasca de increderea mea si din experienta mea cu oamenii..

Hmmm...multe vrem putine facem...Eu propun sa facem din ce in ce mai mult din ceea ce vrem...sa ne exprimam gandurile si sa spunem raspicat ce vrem de la viata.

Eu una vreau o relatie adevarata, vreau sa arat barbatilor ca fidelitatea si sinceritatea sunt chiar bune si le pot aduce fericirea. Da se poate dragilor ati fi surprinsi ce sentimet placut ai atunci cand spui adevarul chiar daca ai avut o sansa foarte buna de a minti. Iti da parca respect de sine..Respecatti-va intai pe voi si restul vine de la sine. Rezistenta la tentaie iti da sentimentul de putere asupra instinctelor noaste animalice uneori.

Respect, pentru voi femeilor care aveti curaj sa traiti viata din plin si va bucurati de ea
putini oameni mai sunt cinstiti,nu-ti rupe gatu cu ei,fii atenta si ai rabdare,ai sa vezi ca rasare soarele.Sa privim partea buna,toate astea sunt lectii,char daca unele dintre noi chiar nu mai avem nevoie ...NUMAI BINE!
kika25
Postat pe 18 Septembrie 2009 10:39
De la: Just_M3_bv, la data 2009-09-17 23:45:12
De la: nitura, la data 2009-06-12 18:46:25 Citesc demult acest forum si multe altele. Fac parte din grupul femeilor inselate, dar nu scriu pentru a lua apararea lor sau a celor care inseala. Scriu pentru ca vreau sa stiu si parerea voastra.
Am ajuns la concluzia ca fiecare om inseala macar o data in viata, in forme diferite ce-i drept, dar tradam intr-un fel sau altul increderea celuilalt. Sunt multe intrbari pe aceasta tema care desi au fost raspunse parca te fac sa te intrebi si mai mult. Am stat mult timp sa ma gandesc de ce ar insela cineva. Raspunsuri sunt multe: fie din plictiseala, fie din dorinta de diversitate, fie pentru ca tentatia e parea mare sau doar exista.
.....................................................................................................................................................


e foarte ciudat... a insela... si a continua relatia cu cel inselat mi se pare dea dreptul miselesc... acum poate vorbesc eu din prisma unuia care a fost inselat... dar am inselat si eu in relatiile anterioare... si.. e greu sa mai pui capul pe perina cand stii ca s-a consumat un act intre tine si alta... asta daca iubesti... daca nu... nu cred ca se incadreaza la categoria inselat... la barbati e mai usor sa insele... putin barbati se retrag din fata unei prade... sa fim seriosi... cine nu se da cocosi cand e in club cu prieteni... si iubita nu a putut veni...? iar daca bloda sau bruneta il fixeaza cu privirea de 2 ori a treia oara e la ea.... si de aici incepe tot. asta e un caz minor... sunt sute de cazuri... colega noua la servici, vecina care acum e singura, etc...
Ok ... asta din punctul de vedere al unui barbat... dar ... acele femei se poate ca si ele sa insele pe cineva... nu? se poate ca si ele sa aiba pe cineva acasa si gasesc un motiv destul de bun pentru care sa o faca... si pentru un timp (de obicei limitat) sa uite de persoana de care s-a indragostit....
din punctul meu de vedere... infidelitatea apare o data cu anumite lipsuri dintr-o relatie.


...aparae cu anumite lipsuri spui tu,eu as completa:sau din prea multe plusuri,nu crezi?
kika25
Postat pe 18 Septembrie 2009 10:42
@nitura.

stii cum e. ceva de genul; iti cam plac barbatii care inseala. ca ceilalti... poate nu te atrag
softexia
Postat pe 18 Septembrie 2009 11:28
adica ce vrea ala de deasupra sa zica este ca nu stii sa apreciezi binele...nu "scumpule"?
an_dra_da_k
Postat pe 22 Septembrie 2009 00:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
teama de a te casatori 17 De la: giorgi_gi 11 Mai 2011 16:11
Plictisit in cuplu cine simte asta si vrea altceva ? 34 De la: kudika_13295 19 August 2012 23:36
Nu poate uita dar poate ierta 317 De la: kudika029282 3 Martie 2014 13:22
Apocalipsa de la 22.57 135 De la: Josephine Rose 25 Martie 2009 11:13
Portretul ideal al femeii. 185 De la: yssa2010 13 Ianuarie 2012 10:38