Setari Cookie-uri

Tot despre inselat

Citesc demult acest forum si multe altele. Fac parte din grupul femeilor inselate, dar nu scriu pentru a lua apararea lor sau a celor care inseala. Scriu pentru ca vreau sa stiu si parerea voastra.
Am ajuns la concluzia ca fiecare om inseala macar o data in viata, in forme diferite ce-i drept, dar tradam intr-un fel sau altul increderea celuilalt. Sunt multe intrbari pe aceasta tema care desi au fost raspunse parca te fac sa te intrebi si mai mult. Am stat mult timp sa ma gandesc de ce ar insela cineva. Raspunsuri sunt multe: fie din plictiseala, fie din dorinta de diversitate, fie pentru ca tentatia e parea mare sau doar exista.
Dupa ce am fost insealta timp de un an fara sa imi dau seama acum nu mai pot avea incredere in barbati. Poate ca ar trebui sa ma duc la un psiholog. Pentru ca gelozia este ca un fel de boala...si una acuta si cronica in acelasi timp. Poate ca am devenit paranoia, dar i-am fost fidela unui barbat timp de trei ani indiferent cum a mers relatia. Si nu numai ca am fost fideal intotdeauna am incercat sa fac in asa fel incat sa nu aiba de ce sa ma insele. Poate ca a facut-o tocmai pentru ca ii ofeream totul..si deja devenise obisnuit cu gandul ca nu ma poate pierde. Ei bine m-a pierdut... Poate ca exista o reteta care sa ne ajute pe noi femeile sa nu mai fim inselate..dar inca nu am descoperit-o noi. Ciudat este ca acum iubesc din nou si gelozia si-a facut radacini puternice in adancul sufletului meu. As vrea sa o smulg si sa o arunc dar nu stiu cum. Ma chinui sa nu ma dedic intrutotul iubitului meu. Dar de ce? Daca mie imi place sa fac asta...daca mie imi place sa iubesc cu daruire...daca iubirea pentru el imi face bine... De ce sa ma sacrific? De ce sa nu imi tariesc iubirea cu intensitate maxima? Am incredere in mine, intotdeauna am avut... stiu ca am tot ce imi trebuie..dar mai stiu si ca la barbati asta vine instinctual. Poate ca sunt unii care pot sa si-o controleze...Si ce sa fac? Sa caut toata viata pana gasesc un barbat care sa poata face asta? Si poate ca atunci cand il voi gasi nu ma va atrage...Ce fac atunci?
Si da, barbatii sunt porci si inca niste porci pe care noi femeile simtim nevoia de a ii educa...Numai ca nu reusim. Sa renunt la iubirea mea pentru ca nu a fost educat sa lupte contra pornirilor lui?.. Pot eu sa comand inimii mele? Ahhh...pana la urma cred ca nu putem face nimic (doar sa reeducam barbatii din lumea intreaga) decat sa ne traim relatia pana la epuizare asa cum simtim noi...constiente ca pana la urma ne va insela.

Vreau o relatie in care increderea sa fie la ordinea zilei si in care sinceritatea este o piatra de temelie. In ziua de azi nu mai stim sa fim sinceri. Si eu mint, din reflex de multe ori... Nu mai vreau sa dau vina pe nimen. Vreau sa ma cert...da...dar cearta mea sa aiba un sens...sa rezolv problemele si sa clarific nelamuririle. Vreau ca el sa se molipseasca de increderea mea si din experienta mea cu oamenii..

Hmmm...multe vrem putine facem...Eu propun sa facem din ce in ce mai mult din ceea ce vrem...sa ne exprimam gandurile si sa spunem raspicat ce vrem de la viata.

Eu una vreau o relatie adevarata, vreau sa arat barbatilor ca fidelitatea si sinceritatea sunt chiar bune si le pot aduce fericirea. Da se poate dragilor ati fi surprinsi ce sentimet placut ai atunci cand spui adevarul chiar daca ai avut o sansa foarte buna de a minti. Iti da parca respect de sine..Respecatti-va intai pe voi si restul vine de la sine. Rezistenta la tentaie iti da sentimentul de putere asupra instinctelor noaste animalice uneori.

Respect, pentru voi femeilor care aveti curaj sa traiti viata din plin si va bucurati de ea
nitura
Postat pe 12 Iunie 2009 18:46
uneori o minciuna nevinovata te scoate dintr o incurcatura,dar ce e mult strica...a fi inselata pentru unele e echivalentul cu ai fi ponegrita identitatea,e devastator dar putine femei inselate au taria de a dovedi "sufletelor pereche" ca nu meritau asa ceva si ca o persoana care te cunoaste de un an de exemplu nu se compara cu o persoana care te stie de cateva zile.
just_sexy
Postat pe 12 Iunie 2009 18:57
merita oare sa le aratam ca nu meritam sa fim inselate sau mai bine ne continuam viata si invatam lectia? hmm..dar oare mai poti avea incredere in alti barbati dupa ce ti-sa intamplat deja? poti spune ca nu toti sunt la fel...dar cum iti dai seama?
nitura
Postat pe 15 Iunie 2009 13:06
citeste'l in continuare...
Diavolyta_
Postat pe 15 Iunie 2009 13:15
De la: nitura, la data 2009-06-12 18:46:25 Si eu mint, din reflex de multe ori...

Cum vine asta?
Maxam
Postat pe 15 Iunie 2009 13:34
timpul vindeca ranile....nu toti sunt la fel..inca nu ai gasit persoana potrivita
pamela_1
Postat pe 15 Iunie 2009 13:54
pentru ca inainte minteam foarte des..pentru ca sunt inconjurata de oameni care mint foarte mult si pentru ca societatea ma incurajeaza sa mint. Acum nu mai sunt asa. Acum vreau sa spun adevarul dar mi-se pare ingrozitor de greu. e greu sa admiti ca ai gresit , ca am mintit mai exact. Si e greu sa las sa afle lumea adevarul despre mine, ce gandesc si cum sunt pentru ca nu imi place sa imi arat slabiciunile.
nitura
Postat pe 17 Iunie 2009 15:28
Acum sunt cu altcineva si el nu ma inseala...dar ranile se vindeca greu...si nu reusesc deloc sa am incredere in el...chiar daca asta este total gresit, si in nici un caz corect.
nitura
Postat pe 17 Iunie 2009 15:30
De la: nitura, la data 2009-06-17 15:28:50..pentru ca sunt inconjurata de oameni care mint foarte mult
si pentru ca societatea ma incurajeaza sa mint.

adica sunteti o adunare de mincinosi?
in ce fel te incurajeaza societatea sa minti? da cateva exemple te rog.
Maxam
Postat pe 26 Iunie 2009 22:38
De ce se asteapta vreodata cineva in viata asta sa nu fie inselat..din toate punctele de vedere??Adica este mai mult ca imposibil ca un om sa nu fi inselat... cu privirea, cu gandul sau chiar si sufletul atunci acel om cum isi permite sa ii ceara celuilalt sau celorlalti sa nu il insele? Este imposibil.Cei ce cred ca nu au fost, nu sunt si poate ca nu vor fi inselati de ceilalti se inseala amarnic...este doar ceva mai mult psihic. Daca nu bagi in seama nu ti se va intampla!!!
omidutu
Postat pe 31 Iulie 2009 03:30
ca barbatii sunt toti porci nu sunt de acord.sa nu generalizam.asa pot spune si ei ca noi suntem toate curve.iar neincrederea ta o sa poarte si viitorii tai iubiti sa te insele.las-o mai moale,ca asa nu mai traiesti nici tu si nu lasi nici pe altii sa traiasca.eu am un cap asa plin de coarne si totusi am facut o alegere:prefer sa am incredere si sa stau linistita si sa ma bucur de viata decat sa fiu banuitoare si de aici cicalitoare si sa traiesc ca naiba.acu depinde de tine:iei totul cum vine sau iti faci rau singura.te pup si succes.
tina_bt
Postat pe 11 August 2009 07:22
De la: tina_bt, la data 2009-08-11 07:22:41iei totul cum vine .

Esti desteapta, bravo !

Postat pe 11 August 2009 08:40
Ceea ce multa lume nu realizeaza pe moment este ca o relatie (indiferent din ce categorie) se bazeaza pe incredere.
O minciuna poate distruge mult... Chiar daca nu realizezi pe moment, orice se afla... ORICE.
E ciudat sa cataloghezi toata "rasa" barbatiilor ca fiind mincinosi... sau femeile niste curve...Cu toate ca la prima vedere asa pare... Dar asta zicem doar daca suntem trecuti prin anumite experiente neplacute...
piticul_tau
Postat pe 11 August 2009 08:47
De la: nitura, la data 2009-06-17 15:30:41Acum sunt cu altcineva si el nu ma inseala...dar ranile se vindeca greu...si nu reusesc deloc sa am incredere in el...chiar daca asta este total gresit, si in nici un caz corect.
Eu te inteleg,atunci cand ai fost inselat devii suspicioasa la tot,dar trebuie sa inveti sa ai incredere in barbatul de langa tine si sa ai incredere in tine.
rain75
Postat pe 11 August 2009 11:21
De la: Just_M3_bv, la data 2009-08-11 08:47:01Ceea ce multa lume nu realizeaza pe moment este ca o relatie (indiferent din ce categorie) se bazeaza pe incredere.
O minciuna poate distruge mult... Chiar daca nu realizezi pe moment, orice se afla... ORICE.
E ciudat sa cataloghezi toata "rasa" barbatiilor ca fiind mincinosi... sau femeile niste curve...Cu toate ca la prima vedere asa pare... Dar asta zicem doar daca suntem trecuti prin anumite experiente neplacute...
Si eu credeam ca toti barbatii sunt mincinosi pana l-am intalnit pe cel de langa mine,nu mai aveaam incredere in barbati,dar asa cum ai spus si tu nu trebuie sa disperi si trebuie sa ai incredere in tine.
rain75
Postat pe 11 August 2009 11:23
eu nu pricep ceva...Cum nu ti dai seama ca esty inselat si timp de un an...Nush dar sunt si eu femeie si crede ma simti daca esty inselata...
getyyy
Postat pe 11 August 2009 13:04
Sincer va scriu cu speranta ca viitorul meu sot sa nu citeasca...in fine.eu una stiu ca la un moment dat poate peste ani poate chiar dupa 3-4 ani un barbat te poate insela,totul depinde cum,,,,daca te insala ducandu-se la alte femei sau doar cu gandul,dar tot femeile sunt de vina fie ca vor fructul interzis fie ca o fac doar pentru bani ....si banuiesc ca o sa ma insele ca pana acum nu a facut dar poate o sa o faca nu se stie niciodata treaba este sa nu iti dea tie de banuit , sa te iubesca la fel sa nu se schimbe in comportament si sa te resfete la fel NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN.asa ca nu o sa iti pierzi increderea in el chiar daca are cate o aventura 2 la nu stiu cat timp.......ce voi aveti impresia ca femeile nu inseala si inca cum ,mult mai rau decat barbati.....culmea barbati buni nimeresc curve si femeile bune nimeresc niste"porci".Eu sunt una din exceptii pana acum am o relatie de 4 ani in care nu ne-am inselat niciodata si nu ne-am mintit niciodata decat sa ne mintim spuneam "nu pot sa iti spun,oricum nu e legat de noi"...dar acum va spun cred ca sunt o exceptie cel putin dupa acest forum.poate m-a inselat si el cu gandu cum l-am inselat si eu cu gandul dar nu pentru ca nu il iubesc sau nu mah iubeste pur si simplu am gandit cum ar fi daca......dar niciodata nu mi-am propus sa incerc si altceva....pentru ca nu m-as putea uita in ochii lui si totul s-ar narui....de 3 saptamani ne-am mutat impreuna si ne merge mai bn decat cand stateam separat....inainte ne mai ciondaneam din nimikuri acum vb la telefon si mai mult dar si acasa povestim ceam facut in ziua respectiva ne rezolvam problemele impreuna etc...eu zic ca e bine asa d c sa mah complic sa il intreb ce ai facut de cand ai venit de la munca ca te-am sunat acasa si nu mi-ai raspuns ,sau sa il controlez din 10 in 10 min sa vad daca imi raspunde la telefon......CUM ITI ASTERNI ASA TE CULCI bine a zis-o ala.
simona_marinela1987
Postat pe 11 August 2009 13:06
De la: nitura, la data 2009-06-12 18:46:25 Citesc demult acest forum si multe altele. Fac parte din grupul femeilor inselate, dar nu scriu pentru a lua apararea lor sau a celor care inseala. Scriu pentru ca vreau sa stiu si parerea voastra.
Am ajuns la concluzia ca fiecare om inseala macar o data in viata, in forme diferite ce-i drept, dar tradam intr-un fel sau altul increderea celuilalt. Sunt multe intrbari pe aceasta tema care desi au fost raspunse parca te fac sa te intrebi si mai mult. Am stat mult timp sa ma gandesc de ce ar insela cineva. Raspunsuri sunt multe: fie din plictiseala, fie din dorinta de diversitate, fie pentru ca tentatia e parea mare sau doar exista.
Dupa ce am fost insealta timp de un an fara sa imi dau seama acum nu mai pot avea incredere in barbati. Poate ca ar trebui sa ma duc la un psiholog. Pentru ca gelozia este ca un fel de boala...si una acuta si cronica in acelasi timp. Poate ca am devenit paranoia, dar i-am fost fidela unui barbat timp de trei ani indiferent cum a mers relatia. Si nu numai ca am fost fideal intotdeauna am incercat sa fac in asa fel incat sa nu aiba de ce sa ma insele. Poate ca a facut-o tocmai pentru ca ii ofeream totul..si deja devenise obisnuit cu gandul ca nu ma poate pierde. Ei bine m-a pierdut... Poate ca exista o reteta care sa ne ajute pe noi femeile sa nu mai fim inselate..dar inca nu am descoperit-o noi. Ciudat este ca acum iubesc din nou si gelozia si-a facut radacini puternice in adancul sufletului meu. As vrea sa o smulg si sa o arunc dar nu stiu cum. Ma chinui sa nu ma dedic intrutotul iubitului meu. Dar de ce? Daca mie imi place sa fac asta...daca mie imi place sa iubesc cu daruire...daca iubirea pentru el imi face bine... De ce sa ma sacrific? De ce sa nu imi tariesc iubirea cu intensitate maxima? Am incredere in mine, intotdeauna am avut... stiu ca am tot ce imi trebuie..dar mai stiu si ca la barbati asta vine instinctual. Poate ca sunt unii care pot sa si-o controleze...Si ce sa fac? Sa caut toata viata pana gasesc un barbat care sa poata face asta? Si poate ca atunci cand il voi gasi nu ma va atrage...Ce fac atunci?
Si da, barbatii sunt porci si inca niste porci pe care noi femeile simtim nevoia de a ii educa...Numai ca nu reusim. Sa renunt la iubirea mea pentru ca nu a fost educat sa lupte contra pornirilor lui?.. Pot eu sa comand inimii mele? Ahhh...pana la urma cred ca nu putem face nimic (doar sa reeducam barbatii din lumea intreaga) decat sa ne traim relatia pana la epuizare asa cum simtim noi...constiente ca pana la urma ne va insela.

Vreau o relatie in care increderea sa fie la ordinea zilei si in care sinceritatea este o piatra de temelie. In ziua de azi nu mai stim sa fim sinceri. Si eu mint, din reflex de multe ori... Nu mai vreau sa dau vina pe nimen. Vreau sa ma cert...da...dar cearta mea sa aiba un sens...sa rezolv problemele si sa clarific nelamuririle. Vreau ca el sa se molipseasca de increderea mea si din experienta mea cu oamenii..

Hmmm...multe vrem putine facem...Eu propun sa facem din ce in ce mai mult din ceea ce vrem...sa ne exprimam gandurile si sa spunem raspicat ce vrem de la viata.

Eu una vreau o relatie adevarata, vreau sa arat barbatilor ca fidelitatea si sinceritatea sunt chiar bune si le pot aduce fericirea. Da se poate dragilor ati fi surprinsi ce sentimet placut ai atunci cand spui adevarul chiar daca ai avut o sansa foarte buna de a minti. Iti da parca respect de sine..Respecatti-va intai pe voi si restul vine de la sine. Rezistenta la tentaie iti da sentimentul de putere asupra instinctelor noaste animalice uneori.

Respect, pentru voi femeilor care aveti curaj sa traiti viata din plin si va bucurati de ea





iti dau dreptate sa numai ai incredere....si eu am fost inselata si am ramas cu el , dar au trecut 10 luni si eu inca ma simt ranita, chiar f ranita.....cateodata ma gandesc poate daca insel si eu reusesc sa trec peste greseala lui......poate ar fi mai bn sa pun capat acestei relatii, desi e totul f f frumos intre noi,nu exista probleme de sex,sau altceva, ne iubim, ne dam atentie, ne sarutam des, ne luam in brate des, ne alintam e totul ca in vis, dar tradarea lui ma face sa ma simt invinovatita si acum...chiar daca a trecut...am vb si cu un p[siholog, dar nu a reusit sa ma schimbeeeee.....

Postat pe 11 August 2009 16:18
Nici nu o sa iti treaca usor... E ca si cand ai pierde pe cineva... si durerea scade treptat...
Dar.... te-ai gandit ce l-a determinat sa te insele? nimeni nu pleaca daca are tot ce ii trebuie... ;)
pabllo
Postat pe 11 August 2009 16:24
Si eu am fost inselata ca majoritatea fetelor...din pacate. Dupa ce s-a intamplat chestia asta ne-am cpntinuat relatia in speranta ca o sa fie bine, insa trecutul ma urmarea si nu puteam sa trec peste asta oricat de mult mi-am dorit. Cel mai aiurea sentiment ii sa stii ca au facut ceva in patul in care ai fost si tu, sa ii gasesti prinzatoarea de par pe birou si sa iti faci tot felul de imagini si filme in cap. Dar cel mai trist ii ca persoana respectiva cica imi era prietena. Era o colega de clasa care stia toata relatia mea cu respectivul. Ideea este ca nu am putut sa trec peste asta si nu a mai fost la fel relatia. La un moment dat ne-am despartit si sentimentul ca ai fost inselata nu a trecut...
Clabu
Postat pe 13 August 2009 20:04
subscriu!
picola84
Postat pe 13 August 2009 22:44

"Cealalta" este, de cele mai multe ori, o femeie obisnuita, poate mai disponibila si mai atenta, dar de fapt mai singura. Ea cauta, ca orice femeie, stabilitate si dragoste intr-o relatie. Deseori amanta este pentru barbatul infidel doar o alternativa ce sparge rutina vietii conjugale.

Postat pe 19 August 2009 09:31
multi inseala de cele mai multe ori o fac din obisnuinta.si eu am fost inselata de mai multe ori si nici acum nu stiu ce la determinat sa ma insele
kudika058564
Postat pe 19 August 2009 09:38
Multe si multi urca fara sa vrea amantii pe un piedestal.Nu sunt cu nimic mai buni sau mai bune decat partenerii oficiali de acasa.De multe ori poti avea surpriza sa fie si mai urati fizic si fara prea mult caracter,doar ca sunt mai disponibili si daca se mai si prefac interesati de lamentarile celui care inseala ,au timp sa-l asculte si sa-l "inteleaga" nu mai conteaza cum arata.

Postat pe 19 August 2009 09:48
De la: kudika058564, la data 2009-08-19 09:38:05multi inseala de cele mai multe ori o fac din obisnuinta.si eu am fost inselata de mai multe ori si nici acum nu stiu ce la determinat sa ma insele


Ai incercat sa-l intrebi? Sa aveti o discutie deschisa?

Postat pe 19 August 2009 09:51
prea multe framantari inutile, prea multe topicuri cu si despre inselat, eu zic ca omul atrage raul singur asupra lui, de ce sunt oare atatea topicuri cu si despre inselat si oare de ce sunt asa de putine despre iubire??fericire, relatii stabile si fidele?? oare numai inselatu ne caracterizeaza???
bruneagra25
Postat pe 19 August 2009 09:58
nu cred ca ar trebui sa ne pierdem timpul plangandune de mila .sa ne luam viata in piept si ce-o fi ofi .merita sa incercam.nu?
kudika058564
Postat pe 19 August 2009 17:44
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 09:58:27prea multe framantari inutile, prea multe topicuri cu si despre inselat, eu zic ca omul atrage raul singur asupra lui, de ce sunt oare atatea topicuri cu si despre inselat si oare de ce sunt asa de putine despre iubire??fericire, relatii stabile si fidele?? oare numai inselatu ne caracterizeaza???


cata dreptate ai... mult prea puttine topicuri despre pozitivitate
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 19 August 2009 18:22
De la: kudika058564, la data 2009-08-19 17:44:11nu cred ca ar trebui sa ne pierdem timpul plangandune de mila .sa ne luam viata in piept si ce-o fi ofi .merita sa incercam.nu?


Cam ai mare dreptate.

Postat pe 21 August 2009 09:58
De la: nitura, la data 2009-06-12 18:46:25 Citesc demult acest forum si multe altele. Fac parte din grupul femeilor inselate, dar nu scriu pentru a lua apararea lor sau a celor care inseala. Scriu pentru ca vreau sa stiu si parerea voastra.
Am ajuns la concluzia ca fiecare om inseala macar o data in viata, in forme diferite ce-i drept, dar tradam intr-un fel sau altul increderea celuilalt. Sunt multe intrbari pe aceasta tema care desi au fost raspunse parca te fac sa te intrebi si mai mult. Am stat mult timp sa ma gandesc de ce ar insela cineva. Raspunsuri sunt multe: fie din plictiseala, fie din dorinta de diversitate, fie pentru ca tentatia e parea mare sau doar exista.
.....................................................................................................................................................


e foarte ciudat... a insela... si a continua relatia cu cel inselat mi se pare dea dreptul miselesc... acum poate vorbesc eu din prisma unuia care a fost inselat... dar am inselat si eu in relatiile anterioare... si.. e greu sa mai pui capul pe perina cand stii ca s-a consumat un act intre tine si alta... asta daca iubesti... daca nu... nu cred ca se incadreaza la categoria inselat... la barbati e mai usor sa insele... putin barbati se retrag din fata unei prade... sa fim seriosi... cine nu se da cocosi cand e in club cu prieteni... si iubita nu a putut veni...? iar daca bloda sau bruneta il fixeaza cu privirea de 2 ori a treia oara e la ea.... si de aici incepe tot. asta e un caz minor... sunt sute de cazuri... colega noua la servici, vecina care acum e singura, etc...
Ok ... asta din punctul de vedere al unui barbat... dar ... acele femei se poate ca si ele sa insele pe cineva... nu? se poate ca si ele sa aiba pe cineva acasa si gasesc un motiv destul de bun pentru care sa o faca... si pentru un timp (de obicei limitat) sa uite de persoana de care s-a indragostit....
din punctul meu de vedere... infidelitatea apare o data cu anumite lipsuri dintr-o relatie.
piticul_tau
Postat pe 17 Septembrie 2009 23:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putin ajutor va rog................ 141 De la: cristinxxx 4 Iulie 2011 22:29
ce parere avetzi de relatia TAUR-GEMENI????? 13 De la: Valy90 3 Mai 2011 23:10
buna dimi 2 De la: Elyaa 31 Iulie 2011 18:01
Cum sa fac cu iubita mea? 9 De la: kudika_974961 15 Octombrie 2014 10:22
dragoste 3 De la: mimi_ca29 6 Iunie 2011 10:28