De la: badkitty, la data 2009-09-15 20:08:31De la: ana18, la data 2009-09-15 00:08:53De la: badkitty, la data 2009-09-14 18:20:43De la: ana18, la data 2009-09-14 18:06:38De la: badkitty, la data 2009-09-14 18:05:04De la: Kathara, la data 2009-09-14 15:47:19De la: liliana2005, la data 2009-09-14 11:42:53
Si ce daca ai un doctorat in literatura? Sa nu-ti spun miile nu sutele de specimene care pleaca din facultate cu diplome, cu masterate si doctorate.
Si ghici ce? Sunt prosti de put. Pute prostia dupa ei, multi sunt practic analfabeti. Dar tu continua cu povestile daca ai senzatia ca intereseaza pe cineva cate diplome ai tu in dulap ca nuuuuuu, niiimeni n-o sa considere ca te lauzi. As putea sa o fac si eu si mai cateva fete de pe aici si bag mana in foc ca te-am lua. Asta daca nu ti-ai facut doctoratul la Oxford draguta.
Unde dai si unde crapa. Am un doctorat in literatura, deci sunt mai mult decat capabila sa interpretez o zicere simplista, nu-i cazul sa imi explicati alea doua vorbe de mare duh.
Si ma foarte indoiesc ca ma poate "lua" cineva de pe forumul asta din punct de vedere academic.
draga...sa stii ca nu recunosti adevaratul sens al citatului doar pentru ca nu vrei...si nu e mare filozofie sa comentezi ceva la romana, trebuie doar sa te duca putin mintea.....pun pariu ca la mate esti varza de te-ai dus la litere(apropo, la litere inveti alfabetul sau ce?)
esti proasta, mai bine taci...
pe tine nu te-a bagat nimeni in seama
Asta nu schimba cu nimic afirmatia anterioara...
daca cumva nu te-ai prins era o ironie ceea ce am spus....
daca tot vroiai sa raspunzi puteai sa vorbesti si tu ironic(khatara a facut asta si nu am mai comentat la ce a raspuns) dar cred ca nu te duce capul....
i'm sorry for you
Fiecare cat poate kitty, fiecare cat poate!
|
anushkha Postat pe 15 Septembrie 2009 20:13
|
De la: AlexandraV, la data 2009-09-15 02:52:01Citesc si nu-mi vine sa cred!
Conteaza cine a spus prima data "Inceteaza sa existi,incepe sa traiesti "?
Michael Jackson, asa cum am mai spus-o nu era retardat! Din punct de vedere intelectual era foarte dezvoltat.In plan afectiv, dezvoltarea lui s-a oprit undeva pe la 8-10 ani.
Sunt convinsa ca exista documente care certifica faptul ca Michael Jackson a suferit de vitiligo, dar acestea nu au fost date publicitatii!
Eu sincer ma intreb un singur lucru: daca nu va place Michael Jackson, de ce tineti sa vi se demonstreze ca nu a fost asa cum zicem noi? Doar pentru a arata ca voi aveti dreptate? Sau pentru a ne face pe noi ceilalti sa nu-i mai fim fani? Sa dam crezare tuturor lucrurilor rele care s-au scris despre el?
Cu ce v-ar ajuta daca v-am da dreptate? daca am spune ca Michael a fost asa si pe dincolo?
Cand va plictisiti de cearta, sa va uitati pe youtube, sund doua filmulete foarte frumoase, tributuri pentru Michael:
http://www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y
http://www.youtube.com/watch?v=4x71CCZpA6g
Vizionare placuta!
ce frumos e cantecul compus de taxi...m-a facut sa plang
|
badkitty Postat pe 15 Septembrie 2009 20:31
|
am o singura intrebare si de data asta chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni......dintre cele care il criticati pe Michael pentru ceea ce ziceti ca a facut si ceea ce ziceti ca a gresit, macar il apreciati pentru cantecele compuse,pentru felul in care a dansat?vreau sa vad daca vedeti si vreo particica buna la Michael...sau tot ceea ce a facut el a trecut pe langa voi?
|
|
|
badkitty Postat pe 15 Septembrie 2009 21:47
|
De la: badkitty, la data 2009-09-15 21:47:13am o singura intrebare si de data asta chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni......dintre cele care il criticati pe Michael pentru ceea ce ziceti ca a facut si ceea ce ziceti ca a gresit, macar il apreciati pentru cantecele compuse,pentru felul in care a dansat?vreau sa vad daca vedeti si vreo particica buna la Michael...sau tot ceea ce a facut el a trecut pe langa voi?
Aici nimeni nu crititca talentul lui muzical sau de performer, discutia se refera exclusiv la viata lui extra-artistica.
|
Kathara Postat pe 15 Septembrie 2009 21:49
|
De la: Kathara, la data 2009-09-15 21:49:33De la: badkitty, la data 2009-09-15 21:47:13am o singura intrebare si de data asta chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni......dintre cele care il criticati pe Michael pentru ceea ce ziceti ca a facut si ceea ce ziceti ca a gresit, macar il apreciati pentru cantecele compuse,pentru felul in care a dansat?vreau sa vad daca vedeti si vreo particica buna la Michael...sau tot ceea ce a facut el a trecut pe langa voi?
Aici nimeni nu crititca talentul lui muzical sau de performer, discutia se refera exclusiv la viata lui extra-artistica.
si totusi raspunde daca vrei si la intrebarea asta pentru ca nu ar fi singura discutie care deviaza de la subiect
|
badkitty Postat pe 15 Septembrie 2009 22:24
|
De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:26:29Daca MJ a citit Plutarh eu sunt Armstrong si am ajuns pe Luna.
A avut timp sa deschida si vreo carte? Nu era prea ocupat sa compuna muzica?
de ce te bagi si vorbesti ceea ce nu stii?...Tu nu cunosti nimic despre omul MJ. Nu zic ca eu l-as fi cunoscut personal,dar daca urmaresti interviul cu Bashir,ai sa vezi cat de citit era si avea habar despre istorie ,arta,psihologie...Era un om cu cultura generala mai mult decat dezvoltata... Nu mai subapreciata tu pe cine nu trebuie...De multe ori paparazzi il surprindeau in librarii cand se ducea sa-si cumpere carti. De unde poti sa stii tuu ca n-a citit si pe nenea Plutarh?
Nu ma crezi? uite aici dovezi :
http://www.blogcdn.com/www.tmz.com/media/2009/01/0102_michael_jackson_npg.jpg
http://www.picsaway.com/view/snn2012y_350_407228a-f30c138328.jpg
http://www.x17video.com/lowres/mjackson123108.jpg
si daca ai rabdare,citeste ceeea ce spun cei care l-au cunoscut personal pe Michael despre pasiunea sa pt carti.
Jackson's longtime attorney, Bob Sanger, said the singer was "extremely well read". In an interview with the LA Weekly, posted on the day of Jackson's death, Sanger reminisced that his client "talked about psychology, Freud and Jung, Hawthorne, sociology, black history and sociology dealing with race issues. But he was very well read in the classics of psychology and history and literature."After the DA's search uncovered a 1930s German art book, with pictures of nudes, Sanger looked himself and discovered Jackson's wide-ranging literary interests.
The singer appears to have been an autodidact, prone to writing comments in the margins of his books. He was also a regular visitor to several LA independent bookstores.
When the King of Pop returned to LA from Bahrain, where he had fled to escape scrutiny after the 2005 criminal trial, he was first spotted at Hennessey+Ingalls, a popular art and architecture bookshop, with branches in Santa Monica and Hollywood.
"He was a long and valued customer," a staff member said. "We'll miss him."
Tales told by LA literati depict Jackson as a familiar face at some bookstores, albeit one prone to wearing surgical masks or large dark sunglasses, and likely to be hidden beneath a black umbrella held by an assistant.
Doug Dutton, a legendary figure among his peers in LA's independent bookstore world, told the Times that Jackson, who book-hopped with his bodyguards, "was solitary and quiet"."He loved the poetry section," said Dutton.
"I think you would find a great deal of transcendental, all-accepting philosophy in his lyrics."
His favourite figure was Ralph Waldo Emerson, the 19th century American poet and philosopher who, after meeting Wordsworth and Coleridge, developed a love of nature and a mystic idealism.
He was also a generous shopper, leaving with four or five books. It's nice to think of Jackson doing his bit for LA's independent booksellers, who often seem to be losing their battle against the big chains and internet retailers
"He loved the poetry section," said Dutton.
He was also a generous shopper, leaving with four or five books. It's nice to think of Jackson doing his bit for LA's independent booksellers, who often seem to be losing their battle against the big chains and internet retailers."The guy was a collector. Period," says Fowler. "Not just books. He was very passionate about certain subjects. He was just a natural collector. Once he got on a subject I think he was one of these people who had to collect."
Jackson helped create the book's storyline in the months before his death and 75 per cent of the material, hitherto unseen, including a wide range of pencil sketches and doodles, is from the singer's archive.
The book, which weighs 12kg and costs £218 ($525) [half-price if ordered by September 30], is being pre-sold by Ticketmaster, a publishing first
|
lil_devil Postat pe 16 Septembrie 2009 00:41
|
De la: lil_devil, la data 2009-09-16 00:41:57De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:26:29Daca MJ a citit Plutarh eu sunt Armstrong si am ajuns pe Luna.
de ce te bagi si vorbesti ceea ce nu stii?...Tu nu cunosti nimic despre omul MJ. Nu zic ca eu l-as fi cunoscut personal,dar daca urmaresti interviul cu Bashir,ai sa vezi cat de citit era si avea habar despre istorie ,arta,psihologie...Era un om cu cultura generala mai mult decat dezvoltata... Nu mai subapreciata tu pe cine nu trebuie...De multe ori paparazzi il surprindeau in librarii cand se ducea sa-si cumpere carti. De unde poti sa stii tuu ca n-a citit si pe nenea Plutarh?
si daca ai rabdare,citeste ceeea ce spun cei care l-au cunoscut personal pe Michael despre pasiunea sa pt carti.
Jackson's longtime attorney, Bob Sanger, said the singer was "extremely well read". In an interview with the LA Weekly, posted on the day of Jackson's death, Sanger reminisced that his client "talked about psychology, Freud and Jung, Hawthorne, sociology, black history and sociology dealing with race issues. But he was very well read in the classics of psychology and history and literature."After the DA's search uncovered a 1930s German art book, with pictures of nudes, Sanger looked himself and discovered Jackson's wide-ranging literary interests.
The singer appears to have been an autodidact, prone to writing comments in the margins of his books. He was also a regular visitor to several LA independent bookstores.
When the King of Pop returned to LA from Bahrain, where he had fled to escape scrutiny after the 2005 criminal trial, he was first spotted at Hennessey+Ingalls, a popular art and architecture bookshop, with branches in Santa Monica and Hollywood.
Tales told by LA literati depict Jackson as a familiar face at some bookstores, albeit one prone to wearing surgical masks or large dark sunglasses, and likely to be hidden beneath a black umbrella held by an assistant.
Doug Dutton, a legendary figure among his peers in LA's independent bookstore world, told the Times that Jackson, who book-hopped with his bodyguards, "was solitary and quiet"."He loved the poetry section," said Dutton.
"I think you would find a great deal of transcendental, all-accepting philosophy in his lyrics."
His favourite figure was Ralph Waldo Emerson, the 19th century American poet and philosopher who, after meeting Wordsworth and Coleridge, developed a love of nature and a mystic idealism.
He was also a generous shopper, leaving with four or five books. It's nice to think of Jackson doing his bit for LA's independent booksellers, who often seem to be losing their battle against the big chains and internet retailers
He was also a generous shopper, leaving with four or five books. It's nice to think of Jackson doing his bit for LA's independent booksellers, who often seem to be losing their battle against the big chains and internet retailers."The guy was a collector. Period," says Fowler. "Not just books. He was very passionate about certain subjects. He was just a natural collector. Once he got on a subject I think he was one of these people who had to collect."
Jackson helped create the book's storyline in the months before his death and 75 per cent of the material, hitherto unseen, including a wide range of pencil sketches and doodles, is from the singer's archive.
The book, which weighs 12kg and costs £218 ($525) [half-price if ordered by September 30], is being pre-sold by Ticketmaster, a publishing first
Tot ce redai tu aici face parte din ce se vrea sa se creada despre el,face parte din Imaginea creeata de altii.Ai citit tu vreo carte impreuna cu el, ai vazut cu ochisorii tai asta?.Ca vrei s-o crezi asta-i altceva.
|
Postat pe 16 Septembrie 2009 10:40
|
De la: scorpio67, la data 2009-09-16 10:40:35De la: lil_devil, la data 2009-09-16 00:41:57De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:26:29Daca MJ a citit Plutarh eu sunt Armstrong si am ajuns pe Luna.
Tot ce redai tu aici face parte din ce se vrea sa se creada despre el,face parte din Imaginea creeata de altii.Ai citit tu vreo carte impreuna cu el, ai vazut cu ochisorii tai asta?.Ca vrei s-o crezi asta-i altceva.
Eu vad cu ochisorii mei, ca omul asta a fost surprins de mai multe ori in librarii. Sa vezi saracul Michael, ca sa faca lumea sa creada ca e om cultivat si ca citeste carti , se ducea si cu fata distrusa si bandajata la librarie numai ca sa vina paparazzi sa-i faca poze. Hai mai ma lasi cu chestiile astea?.Dupa voi,astia care il tot denigrati, tot ce-i pozitiv e minciuna, tot ce-i negativ ,tre sa fie adevarat. Numai ca pt "adevarul" asta al vostru nu prea sunt dovezi.
|
lil_devil Postat pe 16 Septembrie 2009 11:51
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-15 18:04:54
Nu sunt fan Michael Dora, in sensul ca nu sunt fanatica, sunt un om caruia ii place enorm de mult cum canta
Ok, pana aici suntem de acord.
Treaba e: si daca ar fi facut operatii estetice ca asa a vrut muschiu' lui, si daca s-a albit (chiar cu Clorox), tot pentru ca asa a vrut muschiu' lui, nu de vitiligo sau de lupus sau de mai stiu eu ce boala abracadabranta... Schimba asta ceea ce a fost el ca si show-man?
Eu zic ca nu.
Cantecele lui ti-au imbogatit viata? Foarte bine! Asta e ceea ce conteaza pentru tine. Ce rost are sa negi ca si-a facut operatii estetice (de cand e asta o problema, si cum influenteaza asta viata lui de artist?). Eu zic ca e mult mai... matur si sanatos sa accepti pe cineva ASA cum E, nu sa negi ceea ce a fost. Pentru ca, presupunand ca ti se dovedeste fara putinta de tagada ca s-a albit intentionat, asta inseamna ca nu o sa iti mai placa cum CANTA??
(perfect e doar Dumnezeu... in principiu. Nu mai creati alte religii si obiecte de cult, avem destule, zau! )
Pe scurt: admirati oamenii asa cum sunt/au fost, cu bune si rele, nu negati realitati. Asta inseamna ca mergi prin viata cu ochelari de cal de care te agati cu incapatanare.
|
Dor_a Postat pe 16 Septembrie 2009 12:08
|
De la: Dor_a, la data 2009-09-16 12:08:29De la: liliana2005, la data 2009-09-15 18:04:54
Nu sunt fan Michael Dora, in sensul ca nu sunt fanatica, sunt un om caruia ii place enorm de mult cum canta
Treaba e: si daca ar fi facut operatii estetice ca asa a vrut muschiu' lui, si daca s-a albit (chiar cu Clorox), tot pentru ca asa a vrut muschiu' lui, nu de vitiligo sau de lupus sau de mai stiu eu ce boala abracadabranta... Schimba asta ceea ce a fost el ca si show-man?
Eu zic ca nu.
Cantecele lui ti-au imbogatit viata? Foarte bine! Asta e ceea ce conteaza pentru tine. Ce rost are sa negi ca si-a facut operatii estetice (de cand e asta o problema, si cum influenteaza asta viata lui de artist?). Eu zic ca e mult mai... matur si sanatos sa accepti pe cineva ASA cum E, nu sa negi ceea ce a fost. Pentru ca, presupunand ca ti se dovedeste fara putinta de tagada ca s-a albit intentionat, asta inseamna ca nu o sa iti mai placa cum CANTA??
(perfect e doar Dumnezeu... in principiu. Nu mai creati alte religii si obiecte de cult, avem destule, zau! )
Pe scurt: admirati oamenii asa cum sunt/au fost, cu bune si rele, nu negati realitati. Asta inseamna ca mergi prin viata cu ochelari de cal de care te agati cu incapatanare.
Tocmai asta e. Eu nu am spus NICIODATA ca nu si-ar fi facut operatii sau ca si-ar fi facut, am spus mereu ca nu e treaba MEA si a nimanui sa scormonim in viata lui. Nu ma priveste si nu priveste pe nimeni daca a mintit sau nu apropo de operatii, daca sunt sau nu copiii lui naturali si multe multe alte lucruri. Nu ne priveste efectiv si e de prost gust sa ne dam cu parerea despre un om care totusi a lasat cam multe lucruri frumoase in urma.
Eu l-am admirat, e alegerea mea, altii pot sa nu-l suporte si puteau chiar sa se exprime catva vreme era in viata. Cu bataia de joc am eu o problema, dar sa nu suporti pe cineva mi se pare perfect ok. Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.
Eu nu mi-am creat o religie si nu l-am transformat in Dumnezeu, dar nici nu accept sa fie facut in fel si chip de catre niste oameni care pe de-o parte nu vor ajunge niciodata nici la degetul lui mic, pe de alta parte nu cunosc adevarul si nu-l vor cunoaste niciodata.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 13:32
|
|
Eu sunt curioasa cati dintre voi sunteti devoratori de tabloide. Revistele alea de explica ce s-a mai intamplat 'nou' in viata 'vedetelor' si le urmaresc sa le surprinda in ipostaze cat mai compromitatoare ca sa vanda apoi cretinilor 'stirile'. Si sunt si mai curioasa cati dintre voi aveti curajul sa recunoasteti ca cititi asa ceva cu interes si chiar credeti ce scrie acolo, dar mai ales ca le CUMPARATI.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 13:39
|
|
RIP maical!!!! te'am iubit si te iubesc!!!
|
DieMann Postat pe 16 Septembrie 2009 13:41
|
De la: lil_devil, la data 2009-09-16 11:51:28De la: scorpio67, la data 2009-09-16 10:40:35De la: lil_devil, la data 2009-09-16 00:41:57De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:26:29Daca MJ a citit Plutarh eu sunt Armstrong si am ajuns pe Luna.
Eu vad cu ochisorii mei, ca omul asta a fost surprins de mai multe ori in librarii. Sa vezi saracul Michael, ca sa faca lumea sa creada ca e om cultivat si ca citeste carti , se ducea si cu fata distrusa si bandajata la librarie numai ca sa vina paparazzi sa-i faca poze. Hai mai ma lasi cu chestiile astea?.Dupa voi,astia care il tot denigrati, tot ce-i pozitiv e minciuna, tot ce-i negativ ,tre sa fie adevarat. Numai ca pt "adevarul" asta al vostru nu prea sunt dovezi.
nici pentru al tau n-ai dovezi asa ca las-o balta.
|
Postat pe 16 Septembrie 2009 13:42
|
|
te iubesc maicaallll!!! de ce'ai plecat???
|
DieMann Postat pe 16 Septembrie 2009 13:43
|
haide vino inapoiiii sa fim iar amandoiiii
|
DieMann Postat pe 16 Septembrie 2009 13:44
|
@Liliana
Tz! Tu esti extra-sensibila, zau!
Si faza cu "despre morti, numai de bine" mie mi se pare prea mult. Adica ce, vii au fost niste nemernici si - odata morti - ii transformam in sfinti? (aici nu vorbesc de Maical, vorbesc in general)
Faza asta cu "despre morti numai de bine" imi aminteste de o replica pe care am citit-o intr-o carte: "Stiu "ca despre morti numai de bine", de aceea spun ca X a fost un VIU talentat, fara maniere si nebun"
( nu e mot-a-mot, dar asta e ideea ... Mde! Despre vii se poate spune orice adevar suparator )
Deci, ca sa revin: Maical a fost un show-man bun (nu mai bun decat multi altii, dar destul de bun sa creeze o revolutie in ceea ce a facut, ceea ce nu poate face oricine, tre' sa recunoastem), un baiat dragutz (cand l-am vazut prima oara cu Billie Jean - eram o mucoasa - am facut o mini-pasiune pentru el), cu un chirurg plastician care ar fi trebuit dat in judecata pen'ca l-a facut sa arate ca Pinocchio (hai mai, nu-mi spune ca vi se pare ca nasu' lui arata macar aproape de ideea de normalitate, ca nu va cred!) si care si-a dorit sa fie alb (prin comparatie cu negrii care traiesc inversunati impotriva albilor, actiunea lu' Maical mi se pare mai putin... agresiva).
Fair enough?
A! Si nu stiu daca zvonurile au fost adevarate sau nu, dar un lucru stiu sigur: daca copilul meu ar fi fost invitat la casa aia a lui mult-controversata, EU personal nu l-as fi putut lasa. Cand ai un copil, nu vrei sa risti nimic... apropo de riscurile pe care parintii nu tre' sa le ia si total afara de subiect (scuze):
Oameni buni, am vazut un video care m-a lasat holbata de groaza ... un pusti de vreo 14-15 ani care incearca sa plonjeze in apa, cu capul inainte, dar sare de prea departe si, in loc sa ajunga in apa, isi imparte capul in doua de o bordura.
De acolo cade in apa, si eu am crezut ca e gata, e mort de dinainte de a atinge apa (ceea ce ar fi fost cel mai bine pentru el), de unde cei de la salvare vin si il culeg.
Urmatoarea scena e la spital, unde amaratul, inca respirand printr-un tub varat in locul care alta data era gura, cu capul desfacut in jumatate, ambele jumatati atarnand de o parte si de alta, in timp ce niste maini tremurande de doctor incerca sa impinga jumatatile sa se imbine. Cand si-a luat mainile, capul s-a desfacut iarasi, lasand jumatatile sa cada la loc.
In jumatatile ramase, nu poti vedea nici o trasatura, pentru ca sunt o masa sangeranda. Ochi, nas, limba, mandibula si maxilarul nude, fara pic de carne ramasa pe os... Oroare!
Si vezi ca doctorii nu numai ca nu au ce sa faca, dar nici ei nu par sa mai vazut asa ceva vreodata, deci nu stiu ce sa faca, de unde sa inceapa si daca are vreun rost sa inceapa. Iar ceea ce e cel mai ingrozitor, in partea de la gat in jos, unde corpul e intact poti sa vezi cum corpul continua sa respire...
Ca sa revin, atunci cand ai un copil sunt atatea pericolele la care se expune, traiesti cu groaza pentru fiecare dintre ele, ca nu vrei sa risti nimic. Cel putin eu n-as face-o.
Si ca sa ma fac mai bine inteleasa: Byron si Toulouse-Lautrec au fost niste "destrabalati" (orgii, trait prin bordeluri, femei, barbati, femei si barbati, ma rog, you name it!), Baudlaire un vagabond imoral, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Shalespeare, Oscar Wilde, si cati altii - homo, Van Gogh (am mai spus), schizo, Gaugain, iresponsabil. Si etc, si etc.
Si ce daca? Ce schimba asta in aportul de frumusete pe care l-au adus omenirii?
Hai ca am scris o carte, si as mai avea cate ceva de facut pe aici, vad ca-mi clipeste portocaliu reminder-ul de vreo 5 minute bune, da' io nu si nu! Batman, Batman!
Sa vedem daca se posteaza acu'.
|
Dor_a Postat pe 16 Septembrie 2009 14:22
|
De la: lil_devil, la data 2009-09-16 00:41:57De la: scorpio67, la data 2009-09-15 18:26:29Daca MJ a citit Plutarh eu sunt Armstrong si am ajuns pe Luna.
Ce citea el acolo - daca citea - sunt lecturi obligatorii pentru orice highschool kid din America.
|
Kathara Postat pe 16 Septembrie 2009 14:26
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:39:08Eu sunt curioasa cati dintre voi sunteti devoratori de tabloide. Revistele alea de explica ce s-a mai intamplat 'nou' in viata 'vedetelor' si le urmaresc sa le surprinda in ipostaze cat mai compromitatoare ca sa vanda apoi cretinilor 'stirile'. Si sunt si mai curioasa cati dintre voi aveti curajul sa recunoasteti ca cititi asa ceva cu interes si chiar credeti ce scrie acolo, dar mai ales ca le CUMPARATI.
Io nu... Ma plictisesc "stirile" ... Si in momentele cand accept sa vad cate ceva, vad cate o chestie hada care imi intareste convingerea ca nu merita sa afli "noutati".
Am incetetat sa ma uit la EuroNews acum vreo 10 ani buni, pen' ca au aratat o circumcizie de fetitza (se face pe viu, si fetita are cam 12 ani) in direct. Dumnezeule, ce chin pe amarata aia si ce sunete scotea!
ProTv, tot cam din acelasi motiv. Acum, aici, doar canalele de filme, punct. Daca ceva exraordinar se intampla in lume, s-o gasi cineva sa ma informeze pan'la urma si pe mine.
Si cu asta, basta!
|
Dor_a Postat pe 16 Septembrie 2009 14:26
|
De la: Dor_a, la data 2009-09-16 14:22:19@Liliana
Tz! Tu esti extra-sensibila, zau!
Si faza cu "despre morti, numai de bine" mie mi se pare prea mult. Adica ce, vii au fost niste nemernici si - odata morti - ii transformam in sfinti? (aici nu vorbesc de Maical, vorbesc in general)
Faza asta cu "despre morti numai de bine" imi aminteste de o replica pe care am citit-o intr-o carte: "Stiu "ca despre morti numai de bine", de aceea spun ca X a fost un VIU talentat, fara maniere si nebun"
( nu e mot-a-mot, dar asta e ideea ... Mde! Despre vii se poate spune orice adevar suparator )
Deci, ca sa revin: Maical a fost un show-man bun (nu mai bun decat multi altii, dar destul de bun sa creeze o revolutie in ceea ce a facut, ceea ce nu poate face oricine, tre' sa recunoastem), un baiat dragutz (cand l-am vazut prima oara cu Billie Jean - eram o mucoasa - am facut o mini-pasiune pentru el), cu un chirurg plastician care ar fi trebuit dat in judecata pen'ca l-a facut sa arate ca Pinocchio (hai mai, nu-mi spune ca vi se pare ca nasu' lui arata macar aproape de ideea de normalitate, ca nu va cred!) si care si-a dorit sa fie alb (prin comparatie cu negrii care traiesc inversunati impotriva albilor, actiunea lu' Maical mi se pare mai putin... agresiva).
Fair enough?
A! Si nu stiu daca zvonurile au fost adevarate sau nu, dar un lucru stiu sigur: daca copilul meu ar fi fost invitat la casa aia a lui mult-controversata, EU personal nu l-as fi putut lasa. Cand ai un copil, nu vrei sa risti nimic... apropo de riscurile pe care parintii nu tre' sa le ia si total afara de subiect (scuze):
Oameni buni, am vazut un video care m-a lasat holbata de groaza ... un pusti de vreo 14-15 ani care incearca sa plonjeze in apa, cu capul inainte, dar sare de prea departe si, in loc sa ajunga in apa, isi imparte capul in doua de o bordura.
De acolo cade in apa, si eu am crezut ca e gata, e mort de dinainte de a atinge apa (ceea ce ar fi fost cel mai bine pentru el), de unde cei de la salvare vin si il culeg.
Urmatoarea scena e la spital, unde amaratul, inca respirand printr-un tub varat in locul care alta data era gura, cu capul desfacut in jumatate, ambele jumatati atarnand de o parte si de alta, in timp ce niste maini tremurande de doctor incerca sa impinga jumatatile sa se imbine. Cand si-a luat mainile, capul s-a desfacut iarasi, lasand jumatatile sa cada la loc.
In jumatatile ramase, nu poti vedea nici o trasatura, pentru ca sunt o masa sangeranda. Ochi, nas, limba, mandibula si maxilarul nude, fara pic de carne ramasa pe os... Oroare!
Si ca vezi ca doctorii nu numai ca nu au ce sa faca, dar nici ei nu au mai vazut asa ceva. Iar ceea ce e cel mai ingrozitor, in partea de la gat in jos, unde corpul e intact poti sa vezi cum corpul continua sa respire...
Ca sa revin, atunci cand ai un copil sunt atatea pericolele la care se expune, traiesti cu groaza pentru fiecare dintre ele, ca nu vrei sa risti nimic. Cel putin eu n-as face-o.
Si ca sa ma fac mai bine inteleasa: Byron si Toulouse-Lautrec au fost niste "destrabalati" (orgii, trait prin bordeluri, femei, barbati, femei si barbati, ma rog, you name it!), Baudlaire un vagabond imoral, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Shalespeare, Oscar Wilde, si cati altii - homo, Van Gogh (am mai spus), schizo, Gaugain, iresponsabil. Si etc, si etc.
Si ce daca? Ce schimba asta in aportul de frumusete pe care l-au adus omenirii?
Hai ca am scris o carte, si as mai avea cate ceva de facut pe aici, vad ca-mi clipeste portocaliu reminder-ul de vreo 5 minute bune, da' io nu si nu! Batman, Batman!
Sa vedem daca se posteaza acu'.
Yeah, oi fi prea sensibila, cine stie sunt si nu sunt in alte situatii. Sunt lucruri in care cred, lucruri pe care eu le consider sfinte si probabil din motivul asta nu prea inteleg cum altii le percep atat de superficial. Eu nici pe Ramaru nu mi-as permite sa-l vorbesc de rau si nenea a omorat femei destule si animale sa nu mai vorbesc. Nu e treaba mea sa-l vorbesc de rau acum ca e mort dar sa-l fereasca Sfantu' de ziua in care o sa ma intalnesc cu el si de ce o sa-si auda de la mine
Eu spre deosebire de tine cred ca Michael a fost nu doar un show-man bun, ci cel mai bun. Cel mai bun dintre artistii tuturor timpurilor. Este strict parerea mea si a multor oameni. Asta nu inseamna ca tu nu poti avea alta parere. Dar nu poti spune ca fost un beeeeeep si un beeeeep. Asta nu. Acolo I draw the line.
PS: copy de fiecare data cand scrii ca pe urma ai scris minute in sir degeaba. Si paste daca e blank.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 14:49
|
|
Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!
|
Kathara Postat pe 16 Septembrie 2009 14:53
|
De la: Dor_a, la data 2009-09-16 14:26:50De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:39:08Eu sunt curioasa cati dintre voi sunteti devoratori de tabloide. Revistele alea de explica ce s-a mai intamplat 'nou' in viata 'vedetelor' si le urmaresc sa le surprinda in ipostaze cat mai compromitatoare ca sa vanda apoi cretinilor 'stirile'. Si sunt si mai curioasa cati dintre voi aveti curajul sa recunoasteti ca cititi asa ceva cu interes si chiar credeti ce scrie acolo, dar mai ales ca le CUMPARATI.
Io nu... Ma plictisesc "stirile" ... Si in momentele cand accept sa vad cate ceva, vad cate o chestie hada care imi intareste convingerea ca nu merita sa afli "noutati".
Am incetetat sa ma uit la EuroNews acum vreo 10 ani buni, pen' ca au aratat o circumcizie de fetitza (se face pe viu, si fetita are cam 12 ani) in direct. Dumnezeule, ce chin pe amarata aia si ce sunete scotea!
ProTv, tot cam din acelasi motiv. Acum, aici, doar canalele de filme, punct. Daca ceva exraordinar se intampla in lume, s-o gasi cineva sa ma informeze pan'la urma si pe mine.
Si cu asta, basta!
La tv nu ma uit nici eu, doar seara daca prind vreun film care merita si asta se intampla o data pe luna. Ultima faza 'misto' a fost acum aproximativ o luna, eram la cineva si acel cineva se uita la stiri, iar eu eram in trecere prin camera respectiva. Am prins stirea cu criminalul ce dadea cu toporul in cal. Saptamani in sir dupa episod tipam de fiecare data cand cineva indraznea sa deschida un tv cu mine in aceeasi camera. Nu ma mai uit la nimic.
Dar eu vorbeam despre revistele acelea faimoase, cu poze 'interesante' pentru cei cu mintea intr-o anumita directie sa-i spunem..alea de care nu scapi nici cand te duci la coafor si n-ai ce face o ora, le vezi acolo, parca ai vrea sa citesti ceva. Si atunci afli cum Andreei x i s-au vazut chilotii pe scena si ce sa vezi, nu era epilata!! Taree!! Interesant, ce mai, ca eu sunt epilata non stop!!
Si mai afli ca nu stiu care isi inseala sotul si fel de fel de aiureli de iti sta mintea in loc si te intrebi cine e in stare sa creada asa ceva si cine e in stare sa cumpere asa ceva?? Astea sunt ziarele vandute si in State, ziarele care scriau tampenii despre Michael, il haituiau mereu, se chinuia sa scape de ei si rar reusea. Cei care cumpara astfel de ziare, cred si ce scrie acolo. Totul merge mana in mana. Si apoi vin aici si spun tot ce ai citit pana acum. II citesti si ii recunosti, e atat de simplu.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 15:04
|
De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!
Parerea mea este ca nu cunosti definitia cuvantului. Pe asta ai uitat sa-l cauti pe gugal.
Si ca te bagi in seama fara sa ai ceva de spus, doar ca sa enervezi, dar asta ti-am mai spus. Problema e la tine, nu la mine.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 15:07
|
De la: Dor_a, la data 2009-09-16 12:08:29De la: liliana2005, la data 2009-09-15 18:04:54
Eu zic ca nu.
foarte foarte bine spus. de acord cu tine intru totul. e de admirat el ca artist si ca om generos. pt cat bine a facut si pt cata bucurie ne-a adus noua fanilor cu muzica si dansul lui. si multe altele. :)
|
monytzoi Postat pe 16 Septembrie 2009 16:26
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 15:07:03De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!
Parerea mea este ca nu cunosti definitia cuvantului. Pe asta ai uitat sa-l cauti pe gugal.
Si ca te bagi in seama fara sa ai ceva de spus, doar ca sa enervezi, dar asta ti-am mai spus. Problema e la tine, nu la mine.
I-auzi, care-i definitia? Elucideaza-ma!
|
Kathara Postat pe 16 Septembrie 2009 17:16
|
De la: Kathara, la data 2009-09-16 17:16:20De la: liliana2005, la data 2009-09-16 15:07:03De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!
daca tu ai senzatia ca eu ma obosesc sa caut definitia exacta (pe wikipedia eventual) pentru tine... you've got another thing coming
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 18:07
|
|
Sau 'think', pe care-l preferi.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 18:12
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:32:43Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.
"What manner of man is this grim figure who has performed these superb toils and loosed these frightful evils?" - Winston Churchill, despre Hitler
"Anyone who clings to the historically untrue -- and -- thoroughly immoral doctrine that violence never solves anything I would advise to conjure up the ghosts of Napoleon Bonaparte and the Duke of Wellington and let them debate it. The ghost of Hitler would referee. Violence, naked force, has settled more issues in history than has any other factor; and the contrary opinion is wishful thinking at its worst. Breeds that forget this basic truth have always paid for it with their lives and their freedoms.� - Robert A. Heinlein
Cine are dreptate? Tu sau Churchill si Heinlein?
Iar o faci de oita.
|
anushkha Postat pe 16 Septembrie 2009 18:44
|
De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:44:34De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:32:43Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.
"What manner of man is this grim figure who has performed these superb toils and loosed these frightful evils?" - Winston Churchill, despre Hitler
"Anyone who clings to the historically untrue -- and -- thoroughly immoral doctrine that violence never solves anything I would advise to conjure up the ghosts of Napoleon Bonaparte and the Duke of Wellington and let them debate it. The ghost of Hitler would referee. Violence, naked force, has settled more issues in history than has any other factor; and the contrary opinion is wishful thinking at its worst. Breeds that forget this basic truth have always paid for it with their lives and their freedoms.� - Robert A. Heinlein
Iar o faci de oita.
TU ai dreptate, TU, esti cea care detine adevarul absolut.
ma adormi daca ma mai pui o data sa citesc despre Hitler.
|
liliana2005 Postat pe 16 Septembrie 2009 19:09
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 19:09:55De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:44:34De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:32:43Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.
Iar o faci de oita.
TU ai dreptate, TU, esti cea care detine adevarul absolut.
ma adormi daca ma mai pui o data sa citesc despre Hitler.
Inca putin... si ajungem si la ideea Katharei 
A, da, si totul e relativ, inclusiv adevarul... sau si Einstein te adoarme?
PS: esti deja a doua pe care o adoarme cititul..
|
anushkha Postat pe 16 Septembrie 2009 19:11
|
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 18:07:43De la: Kathara, la data 2009-09-16 17:16:20De la: liliana2005, la data 2009-09-16 15:07:03De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!
daca tu ai senzatia ca eu ma obosesc sa caut definitia exacta (pe wikipedia eventual) pentru tine... you've got another thing coming
Nu-i nicio problema, explica-mi cum poti tu, daca poti, vorba ceea, doar esti studenta la psihologie, luatul pe langa aratura ar tebui sa-ti fie cunoscut.
|
Kathara Postat pe 16 Septembrie 2009 19:41
|