Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

pot sa spun si eu ceva aicisha?

maical, ca show-man, cel putin in vremurile lui bune, era genial. avea voce, dansa vine, stia sa faca show.

ca om, era marioneta familiei lui, impresarului si tuturor cunoscutilor. era o sursa interminabila de bani pentru acestia. si ei si-au dat seama, cu multi ani inainte. au profitat de slabiciunile lui.

si viata pubica, pot sa spun, a avut efectul ei asupra judecatii sale.

daca il apreciez, il apreciez pentru daruirea sa. pentru muzica, dans, acte de caritate. in schimb, in compatimesc pe omul de rand Michael... sa fii marioneta familiei si a unui impresar jegos
sycorax
Postat pe 16 Septembrie 2009 20:18
De la: Kathara, la data 2009-09-16 19:41:29
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 18:07:43
De la: Kathara, la data 2009-09-16 17:16:20
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 15:07:03
De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!

Parerea mea este ca nu cunosti definitia cuvantului. Pe asta ai uitat sa-l cauti pe gugal.
Si ca te bagi in seama fara sa ai ceva de spus, doar ca sa enervezi, dar asta ti-am mai spus. Problema e la tine, nu la mine.

I-auzi, care-i definitia? Elucideaza-ma!

daca tu ai senzatia ca eu ma obosesc sa caut definitia exacta (pe wikipedia eventual) pentru tine... you've got another thing coming

Nu-i nicio problema, explica-mi cum poti tu, daca poti, vorba ceea, doar esti studenta la psihologie, luatul pe langa aratura ar tebui sa-ti fie cunoscut.

da' daca te pun pe ignore, mi-o iei in nume de rau?
liliana2005
Postat pe 16 Septembrie 2009 21:35
De la: anushkha, la data 2009-09-16 19:11:50
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 19:09:55
De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:44:34
De la: liliana2005, la data 2009-09-16 13:32:43Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.

"What manner of man is this grim figure who has performed these superb toils and loosed these frightful evils?" - Winston Churchill, despre Hitler

"Anyone who clings to the historically untrue -- and -- thoroughly immoral doctrine that violence never solves anything I would advise to conjure up the ghosts of Napoleon Bonaparte and the Duke of Wellington and let them debate it. The ghost of Hitler would referee. Violence, naked force, has settled more issues in history than has any other factor; and the contrary opinion is wishful thinking at its worst. Breeds that forget this basic truth have always paid for it with their lives and their freedoms.� - Robert A. Heinlein

Cine are dreptate? Tu sau Churchill si Heinlein?

Iar o faci de oita.

TU ai dreptate, TU, esti cea care detine adevarul absolut.
ma adormi daca ma mai pui o data sa citesc despre Hitler.

Inca putin... si ajungem si la ideea Katharei
A, da, si totul e relativ, inclusiv adevarul... sau si Einstein te adoarme?

PS: esti deja a doua pe care o adoarme cititul..

N-ai idee cat ma plictisesc anumite lecturi..sa te citesc pe tine de exemplu
liliana2005
Postat pe 16 Septembrie 2009 21:38

Deci, ca sa revin: Maical a fost un show-man bun (nu mai bun decat multi altii, dar destul de bun sa creeze o revolutie in ceea ce a facut, ceea ce nu poate face oricine, tre' sa recunoastem), un baiat dragutz (cand l-am vazut prima oara cu Billie Jean - eram o mucoasa - am facut o mini-pasiune pentru el), cu un chirurg plastician care ar fi trebuit dat in judecata pen'ca l-a facut sa arate ca Pinocchio (hai mai, nu-mi spune ca vi se pare ca nasu' lui arata macar aproape de ideea de normalitate, ca nu va cred!) si care si-a dorit sa fie alb (prin comparatie cu negrii care traiesc inversunati impotriva albilor, actiunea lu' Maical mi se pare mai putin... agresiva).
Fair enough?

ma bucur ca il apreciezi ca muzician...tot e ceva pentru ca eu cunosc altii care nici macar asta nu fac....
sunt de acord ca si-a facut prea multe operatii estetice si e problema lui, dar cred cu adevarat ca a avut vitiligo si ca nu era pedofil
badkitty
Postat pe 16 Septembrie 2009 22:01
ca sa mai pun o data intrebarea...ce apreciati la el?(pentru ca doar dora a raspuns dintre cele care il criticau)...ca si muzica, dansul si concertele fac parte tot din adevarul ce tine de viata lui Michael, iar asta nu poate fi contestat
straduiti-va, stiu ca puteti gasi macar ceva ce admirati sau ce va place la el
badkitty
Postat pe 16 Septembrie 2009 22:13
De la: Kathara, la data 2009-09-16 14:53:01Parerea mea e ca suferi de megalomanie, da-n stadii avansate. Seek help!

iar tu de proiectie
kitty_krieger
Postat pe 17 Septembrie 2009 03:32
Iar tu de nebagare in seama.
Kathara
Postat pe 17 Septembrie 2009 08:40
PE 20.09.2009 SE INSTALEAZA UN ECRAN MARE PE CASA PRESEI SI SE VA DIFUZA TOATE MELODIILE LUI MJ
DON_LUCIANO
Postat pe 17 Septembrie 2009 08:44
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-17 08:44:36PE 20.09.2009 SE INSTALEAZA UN ECRAN MARE PE CASA PRESEI SI SE VA DIFUZA TOATE MELODIILE LUI MJ

nefertitiafrodita
Postat pe 17 Septembrie 2009 08:48
Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.

E, hai acum!
Sa revin: mortii de ACUM sunt fosti VII care au facut si bune dar si rele.
Ce dracu' odata morti, ii sanctificam?
Incepem sa spunem ca Hitler a fost un dragalash caruia ii placea sa se joace de-a "omoara-i p-aia de nu au par blond", Caterina de Medici a ordonat noaptea Sf. Bartolomeu din greseala, criminalii in serie, niste fecioare blonde carora le place sa se joace cu maruntaie omenesti.

Off, m-am plictisit de repetat acelasi lucru: Viu sau mort, adevarul nu poate fi evitat. Mai devreme sau mai tarziu, tot se spune. Ascunzand o realitate nu o faci sa dispara.

Dar asta e doar o parere.
Iar eu sunt de vorbit in contradictoriu, zau.
Asa ca o sa va las sa continuati (nu ma indoiesc ca o veti face si - 3 saptamani de acu', cand voi intra iarasi pe topicul asta, va voi gasi vorbind despre acelasi lucru... Well... good luck with that)
Dor_a
Postat pe 17 Septembrie 2009 09:28
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-09-17 08:44:36PE 20.09.2009 SE INSTALEAZA UN ECRAN MARE PE CASA PRESEI SI SE VA DIFUZA TOATE MELODIILE LUI MJ

Se se instaleze si pe o casa la mine in oras ca de aici nu se vede
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:49
De la: Dor_a, la data 2009-09-17 09:28:45
Nu gasesc cuvinte sa ma exprim cat e de oribil sa spui despre un om mort ca a fost asa si pe dincolo. Greu poate fi descrisa in cuvinte atata nesimtire.

E, hai acum!
Sa revin: mortii de ACUM sunt fosti VII care au facut si bune dar si rele.
Ce dracu' odata morti, ii sanctificam?
Incepem sa spunem ca Hitler a fost un dragalash caruia ii placea sa se joace de-a "omoara-i p-aia de nu au par blond", Caterina de Medici a ordonat noaptea Sf. Bartolomeu din greseala, criminalii in serie, niste fecioare blonde carora le place sa se joace cu maruntaie omenesti.

Off, m-am plictisit de repetat acelasi lucru: Viu sau mort, adevarul nu poate fi evitat. Mai devreme sau mai tarziu, tot se spune. Ascunzand o realitate nu o faci sa dispara.

Dar asta e doar o parere.
Iar eu sunt de vorbit in contradictoriu, zau.
Asa ca o sa va las sa continuati (nu ma indoiesc ca o veti face si - 3 saptamani de acu', cand voi intra iarasi pe topicul asta, va voi gasi vorbind despre acelasi lucru... Well... good luck with that)

mie nu-mi vine sa zic prea multe de rau despre ei, nu e ca si cum evit adevarul ca doar stiu cati criminali in serie au fost si ma apuca groaza. Totusi, in cazul celor pe care tu i-ai mentionat lucrurile sunt clare, in ceea ce-l priveste pe MJ, eu n-as putea fi atat de sigura. Sunt sigura in schimb de toate lucrurile bune pe care le-a lasat (nu cred ca e cazul sa le mentionez din nou), cele rele sunt aledged, doar zvonuri, nimic dovedit.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:54
Lasa-l pe MJ, acum vorbeam de principiu.
Politica strutului nu ajuta la nimic.
(tot general vorbind)
Si acu' chiar ca ma duc si pe alte topice, zau!
Distractie maxima si spor la ce faceti!

PS: Stiti, asta imi aminteste de o definitie a dragostei, ascultata/vazuta pe undeva: Sa iubesti in ciuda faptului ca stii defectele.

Trageti voi concluzia de aici.
Dor_a
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:02
De la: Dor_a, la data 2009-09-17 13:02:25Lasa-l pe MJ, acum vorbeam de principiu.
Politica strutului nu ajuta la nimic.
(tot general vorbind)
Si acu' chiar ca ma duc si pe alte topice, zau!
Distractie maxima si spor la ce faceti!

Stiti, asta imi aminteste de o definitie a dragostei, ascultata/vazuta pe undeva(si care mi-a parut cea mai... logica): Sa iubesti in ciuda defectelor.

Trageti voi concluzia de aici.

Inca nu mi-e clar ce facem, n-am priceput de la bun incept dar nah, am zis sa go with the flow.

In principiu, chiar daca nu pot sa nu judec oamenii care au facut enorm de mult rau si sunt morti ( e human nature sa o faci instinctiv), macar ma autoeduc in asa fel incat sa ma abtin de la a-i vorbi de rau. Se poate intampla sa ajung sa vorbesc despre facts, despre ce anume au facut dar sper ca niciodata nu am zis ' homosexualul ala sau pedofilul alalalt'. Mie chiar mi-e frica de Dumnezeu. Poate altora nu le este.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:12
Si cine zice "homosexualul ala" si "pedofilul alalalt"?

Noi vorbeam de "facts", nu aruncam cu poalele peste cap, ce Dumnezeu!
Dor_a
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:15
De la: Dor_a, la data 2009-09-17 13:15:00Si cine zice "homosexualul ala" si "pedofilul alalalt"?

Noi vorbeam de "facts", nu aruncam cu poalele peste cap, ce Dumnezeu!

Cum cine mai Dora mai?? Cum cine zice? Cine a zis...
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:18

De la: Dor_a, la data 2009-09-15 16:10:58Inversunarea asta a fanilor de aici imi aminteste de mahomedanism, pe cuvant.

Uitasem sa-ti spun: termenul de mahomedanism nu e corect. Ei nu se definesc in raport cu profetul, ci cu Dumnezeu. Islamul inseamna predare, daca imi aduc bine aminte.Predare in fata lui Allah.

De la: liliana2005, la data 2009-09-15 18:20:13Si orice ar fi facut MJ in viata personala NU E TREABA NIMANUI.

Sau poate e treaba tuturor. Dar asta nu-si schimba valoarea ca muzician. Daca ar fi s-o luam dupa viata personala, ar rezulta ca si Shakespeare a fost un cretin. Ideea ca nu trebuie amestecate viata profesioanala si cea personala.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:24
De la: wolfy, la data 2009-09-17 14:24:28
De la: Dor_a, la data 2009-09-15 16:10:58Inversunarea asta a fanilor de aici imi aminteste de mahomedanism, pe cuvant.

Uitasem sa-ti spun: termenul de mahomedanism nu e corect. Ei nu se definesc in raport cu profetul, ci cu Dumnezeu. Islamul inseamna predare, daca imi aduc bine aminte.Predare in fata lui Allah.

De la: liliana2005, la data 2009-09-15 18:20:13Si orice ar fi facut MJ in viata personala NU E TREABA NIMANUI.

Sau poate e treaba tuturor. Dar asta nu-si schimba valoarea ca muzician. Daca ar fi s-o luam dupa viata personala, ar rezulta ca si Shakespeare a fost un cretin. Ideea ca nu trebuie amestecate viata profesioanala si cea personala.

Bine-bine, si atunci mahomedanismu' ce e?

(Liliana, uite ca acum vad postarea mea si-mi dau seama ca s-ar putea sa fi omis ceva: cand am zis "fani" nu m-am gandit doar la cei ai lu' Maical... Ma gandeam la fani, in general... sunt convinsa ca fanii Madonei ar avea aceeasi reactie daca ai spune ceva "nepermis" - chiar un adevar - despre ea... Nu'sh, io nu-nteleg, da' mi-o lipsi mie, dom'le, pasiunea, sangele fiebinte, mai stii? )

Dor_a
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:57

Eu zic ca nu e treaba nimanui, nu sunt deloc de parere ca persoanele publice trebuie sa-si imparta fiecare aspect al vietii cu 'fanii'. Si evident nimic din ceea ce ar fi facut nu ii schimba valoarea ca muzician si ca fiinta umana. Pentru ca a fost o fiinta deosebita, un om special, prea bun, mult mai bun decat altii, asta se debate aici.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:03
De la: Dor_a, la data 2009-09-17 14:57:43

E un termen incorect folosit pentru islamism.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:06
De la: liliana2005, la data 2009-09-17 15:03:20

Eu zic ca nu e treaba nimanui, nu sunt deloc de parere ca persoanele publice trebuie sa-si imparta fiecare aspect al vietii cu 'fanii'. Si evident nimic din ceea ce ar fi facut nu ii schimba valoarea ca muzician si ca fiinta umana. Pentru ca a fost o fiinta deosebita, un om special, prea bun, mult mai bun decat altii, asta se debate aici.

Eu cred ca e treaba tuturor, in special a organelor abilitate, daca un tip e sau nu pedofil. Insa intr-adevar asta nu ii schimba valoarea ca muzician.
beyonce_indragostita
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:07
De la: wolfy, la data 2009-09-17 15:07:05

Eu cred ca e treaba tuturor, in special a organelor abilitate, daca un tip e sau nu pedofil. Insa intr-adevar asta nu ii schimba valoarea ca muzician.

Eu nu iau in considerare faptul ca ar fi facut vreun rau vreunui copil pentru ca daca as lua asa ceva in considerare, MJ n-ar mai exista pentru mine. Dar avand in vedere ca i s-a dovedit inocenta, ca acel 'copil' (acum e mare) a spus ca de fapt a mintit si ii pare rau ca l-a acuzat pe nedrept si asta la numai cateva zile dupa ce a murit Michael, cred ca e safe sa spun ca nu e treaba nimanui ce a facut el cu viata lui privata.
Si pentru mine i-ar schimba valoarea ca artist. Nu i-as mai putea asculta o singura melodie.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:34
De la: Dor_a, la data 2009-09-17 14:57:43

(Liliana, uite ca acum vad postarea mea si-mi dau seama ca s-ar putea sa fi omis ceva: cand am zis "fani" nu m-am gandit doar la cei ai lu' Maical... Ma gandeam la fani, in general... sunt convinsa ca fanii Madonei ar avea aceeasi reactie daca ai spune ceva "nepermis" - chiar un adevar - despre ea... Nu'sh, io nu-nteleg, da' mi-o lipsi mie, dom'le, pasiunea, sangele fiebinte, mai stii? )

Nu inteleg de ce insisti sa-i scrii numele asa. Nu e ca si cum nu stii cum i se scrie numele. Nu ti-ar pasa deloc daca tu ai fi in locul lui, daca tu ai fi muncit atat o viata si apoi sa vezi pe cineva ca-ti poceste intentionat numele? No offense, ma intreb de ce o faci? Pentru mine nu e ca si cum ai scrie 'gugal', asa de fun..

Eu una n-as spune lucruri 'nepermise' despre oameni ca Madonna, in general despre oameni care au muncit in adevaratul sens al cuvantului in viata lor. As spune ca nu-mi place si ca imi place mai mult altcineva, dar nu as spune ca a fost asa si pe dincolo. Pana la urma cred ca e vorba despre educatie si nimic altceva.

liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:44
Cand am spus mai sus ca nimic din ceea ce ar fi facut nu ii schimba valoarea ca artist, nu m-am referit nici o secunda ca ar fi putut face rau unui copil sau altcuiva. M-am referit la viata lui, la operatii estetice, la casatorii, la orice altceva in afara de acuzatiile de pedofilie care i-au fost aduse fara nici un fel de dovada exceptand 'cuvantul' unor parinti.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:48
De la: liliana2005, la data 2009-09-17 15:48:30Cand am spus mai sus ca nimic din ceea ce ar fi facut nu ii schimba valoarea ca artist, nu m-am referit nici o secunda ca ar fi putut face rau unui copil sau altcuiva. M-am referit la viata lui, la operatii estetice, la casatorii, la orice altceva in afara de acuzatiile de pedofilie care i-au fost aduse fara nici un fel de dovada exceptand 'cuvantul' unor parinti.

Ce inseamna fanatismul/prostia! Vezi cu ochii tai cum i se modifica fata dar mintea ta nu vrea sa proceseze singurica informatia!
Kathara
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:14
De la: Kathara, la data 2009-09-17 16:14:53
De la: liliana2005, la data 2009-09-17 15:48:30Cand am spus mai sus ca nimic din ceea ce ar fi facut nu ii schimba valoarea ca artist, nu m-am referit nici o secunda ca ar fi putut face rau unui copil sau altcuiva. M-am referit la viata lui, la operatii estetice, la casatorii, la orice altceva in afara de acuzatiile de pedofilie care i-au fost aduse fara nici un fel de dovada exceptand 'cuvantul' unor parinti.

Ce inseamna fanatismul/prostia! Vezi cu ochii tai cum i se modifica fata dar mintea ta nu vrea sa proceseze singurica informatia!

Chiar ca 'ce inseamna prostia'. Citesti cu ochii tai ca omul (adica moi) nu spune ca nu si-ar fi facut operatii, spune doar ca e treaba lui ce a facut (daca a mintit sau nu in privinta lor), dar apoi vii si trantesti o fraza ca cea de sus.
liliana2005
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:25

Eu am un poster mare 50/70cm cu Michael Jackson. L-am pus in rama si m-am dus la biserica sa-l sfintesc. Dimineata cand ma trezesc,prima persoana pe care o vad este Michael cel din icoana. Ma inchin si-mi fac rugaciunea de dimineata . Apoi cat timp ma arajez ca sa ma duc la servici, ascult la maxim muzica religioasa cum ar fi: Smooth Criminal,Dirty Diana, Thriller,Beat it ,In the closet ,Billie jean si multe altele...
Si ce sa vezi? Imi merge bine toata ziulica. N-am nici-o treaba..."Succesurile" din viata mea se datoreaza Lui. Bate-v-ar Sfantul Michael,cei care nu credeti in El!!!!!
lil_devil
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:04
De la: wolfy, la data 2009-09-17 15:07:05

La asta suntem si noi de acord odata,a fost un showman genial.

Postat pe 18 Septembrie 2009 07:55
De la: lil_devil, la data 2009-09-18 00:04:19

Eu am un poster mare 50/70cm cu Michael Jackson. L-am pus in rama si m-am dus la biserica sa-l sfintesc. Dimineata cand ma trezesc,prima persoana pe care o vad este Michael cel din icoana. Ma inchin si-mi fac rugaciunea de dimineata . Apoi cat timp ma arajez ca sa ma duc la servici, ascult la maxim muzica religioasa cum ar fi: Smooth Criminal,Dirty Diana, Thriller,Beat it ,In the closet ,Billie jean si multe altele...
Si ce sa vezi? Imi merge bine toata ziulica. N-am nici-o treaba..."Succesurile" din viata mea se datoreaza Lui. Bate-v-ar Sfantul Michael,cei care nu credeti in El!!!!!

Vrei sa credem ce spui?

Postat pe 18 Septembrie 2009 07:56
De la: lil_devil, la data 2009-09-18 00:04:19

liliana2005
Postat pe 18 Septembrie 2009 08:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
modele prea slabe 2 De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15
Cursuri de muzica la Scoala de Vara Boem Club! 2 De la: kudika_970539 18 August 2014 19:19
Dub Pistols la Bucuresti 1 De la: deliriiic 11 Octombrie 2011 16:36
Una din melodiile care mi-a marcat adolescenta este : 70 De la: ice_flower 10 Februarie 2010 16:38
-----Muzica----- 51 De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 19:21