Mai multe
|
Buna, am citit lucruri interesante pe acest site. Imi place sit-ul din toate punctele de vedere. VA DORESC SUCCES |
||
|
mianeculai Postat pe 13 Iulie 2009 15:29 |
||
|---|---|---|
| este interesant si sunt lucruri care mie una mi se cam potrivesc . | ||
|
lalina1980 Postat pe 13 Iulie 2009 21:23 |
||
Pe AstroDestin totul mi se pare interesant. Culorile alb cu albastru sunt ok si subiectele sunt atagatoare. Nu pot sa spun ca m-a pasionat vreodata in mod deosebit asa ceva si am intrat mai mult din curiozitate. Acolo am gasit chestii chiar interesante, spre mirarea mea si multe mi s-au potrivit. Imi place ca tineti legatura cu cititorii prin faptul ca le publicati experientele si raspunsuri la intrebari. Este foarte important ca acela care va citeste si pune intrebari sa stie ca va primi raspuns (chiar si contra cost) O sugestie... voi sunteti profesionistii ... eu ce pot sa spun...parca nu am observat sa aveti un forum unde persoanele interesate sa schimbe pareri ... Chiar mi-as dori sa primesc aceasta astrograma pentru ca mi-ati starnit un pic curiozitatea in domeniul acesta. O zi minunata va doresc!
|
||
|
|
||
|
cristi_na Postat pe 13 Iulie 2009 23:41 |
||
|
Buna, ce sa zic? imi place site-ul e complex si e dragut (Albastrul e culoarea mea preferata) Ce am gasit eu ca fiind amuzant e "horoscopul rautacios" O alta sugestie ar fi sa ne familiarizati mai mult cu termenii folositi si in masura in care se poate, sa faceti un forum pe care se pot posta diverse intrebari si cineva dun stafful dvs cu experienta sa ne raspunda. E foarte tare site-ul imi place! Va pupik si sper ca imi veti face un cadou frumos de ziua mea )e pe 31 luna aceasta) Multa bafta si o saptamana excelenta! |
||
|
bbjulya Postat pe 14 Iulie 2009 00:45 |
||
super,imi place
|
||
|
sporty_morena Postat pe 14 Iulie 2009 03:00 |
||
Imi place fiindca e concret , la obiect fara prea multe inflorituri inutile , si practic
|
||
|
crinolina_34 Postat pe 14 Iulie 2009 13:04 |
||
| citesc acest site de foarte mult timp si-mi place la nebunie | ||
|
maftei Postat pe 14 Iulie 2009 14:52 |
||
mi-a placut chiar se potriveste ceea ce este scris la zodii , au o mare varietate de interpretari pe toate planurile nu mi-a placut - meniul siteului e aiurea rau , nu gasesti imediat ce te intereseaza , e amestecat , nu e clar ar mai trebui - sa retuseze meniul , si sa caracterizeze fiecare zodie in parte cu amanunte , subpuncte
|
||
|
arynaaa Postat pe 14 Iulie 2009 14:54 |
||
De la: maftei, la data 2009-07-14 14:52:03citesc acest site de foarte mult timp si-mi place la nebunie Ti-ai facut cont de ziua meaaaaaa!!!
|
||
|
mitura Postat pe 14 Iulie 2009 14:55 |
||
|
da asi aranja pe categorii la rand subiectele :dragoste,bani si celelalte...ca prea sunt alandala puse in pagina, imi place ca sunt detaliate categoriile si imi mai place si horoscopul tare mult pt ca se actualizeaza in fiecare zi si se adevereste |
||
|
ciocoiumihaela22 Postat pe 15 Iulie 2009 01:36 |
||
| am gasit acest site cu mult timp inainte,dar nu am reusit sa trimit datele mele personale.Mi se pare foarte interesant cel cu Karma,pentru ca as vrea sa stiu ce am fost intr-o viata anterioara dar si misiunea mea in aceasta. | ||
|
simonica_yo Postat pe 15 Iulie 2009 20:36 |
||
imi place site-ul pt k sunt multe informatii,si sincer nu ar strik o pata de culoare in rest este ok
|
||
|
Georgy_Marya Postat pe 15 Iulie 2009 23:54 |
||
|
Am intrat pe site ... si prima impresie a fost ca e prea simplu, adica poate fi loc de mai bine; rubricile sunt bine structurate insa trebuie mai dezvoltate, ar trebui ceva si on line - sunt prea putine teste -. Personal : astept detalii despre numerograma! |
||
|
lumidraga Postat pe 16 Iulie 2009 19:26 |
||
|
Am citit atatea si atatea comentarii....!!!! Intr-adevar asupra anumitor aspecte ar trebui sa se mai arunce o privire..ar fi benefice anumite schimbari ..de ex cromatica site-lui ar merita o noua viziune....o noua,mai usoara...mai accesibila..mai aerisita navigare ar fi -dupa umila mea parere-o idee?! In orice caz eu ma bucur ca existati si astept noi provocari. .si de ce nu...sper sa fiu una din castigatoare sau catigatori..
|
||
|
lyheartly Postat pe 16 Iulie 2009 22:53 |
||
| Este k.Nu va mai laud si eu, ca aveti atatea. | ||
|
carmencarasava Postat pe 17 Iulie 2009 01:13 |
||
| Ffff interesant site-ul, mult mai complex decat multe. | ||
|
roxiT Postat pe 17 Iulie 2009 16:21 |
||
www.astrodestin.ro - In primul rand este foarte organizat si gasesti foarte usor cea ce vrei sa afli. informatiile sunt clare si concise. Mult mai informativ decat alte site-uri . In al doilea rand, nu mi-a placut functia tarot. Ar fi putut sa ofere o sesiune gratuita sau o demonstratie. Culorile fondului sunt prost alese deoarece vezi greu meniul. In rest e totul bine, parerea mea, am gasit tot ce am vrut, dar o mica schimbare sau adaugare de subiecte e oricand bine venita.
|
||
|
Georgiana_Ar Postat pe 17 Iulie 2009 18:29 |
||
| Site-ul mi se pare extrem de simplu, dar culoiarea aceea de albastru intens ma face sa ma deconcentrez de la ceea ce conteaza cu adevarat. Pe parti este gol si albastrul acela imi ia ochii. In partea de sus nici nu se vad optiunile fiind scrise cu albastru pe fond albastru. | ||
|
preculina Postat pe 18 Iulie 2009 11:03 |
||
|
Am intrat pe site, si am dat click pe tarot. Nu se poate sa existe o analiza cu ajutorul tarotului? Pentru ca eu nu am gasit. iar in ceia ce priveste horoscopul zilnic, cat este de personal? In rest site-ul arat bine. |
||
|
therwo Postat pe 19 Iulie 2009 11:46 |
||
| Super! Atatea informatii, pe care le-as fi cautat pe 10 site-uri, toate la un loc. Multumesc kudika pt ca m-ai ajutat sa gasesc informatii care ma intereseaza. Ar putea sa schimbe putin grafica (in ceea ce priveste culoarea antetului..mai ales). In rest....timp sa ai sa cauti si sa citesti acolo tot ce te intereseaza | ||
|
mika_24 Postat pe 20 Iulie 2009 13:13 |
||
| In multitudinea de informatii s-au strecurta greseli de ortografie si de exprimare....Ar trebui revizuit si corectat. | ||
|
mika_24 Postat pe 20 Iulie 2009 13:43 |
||
| Mie chiar imi place site-ul mi se pare ca e destul de complet si e placut sa-l cercetezi...am gasit informatii utile | ||
|
sorinana Postat pe 20 Iulie 2009 13:52 |
||
| si mie imi place foarte mult site-ul.....si mi se pare chiar interesant si util in aceeasi masura ;) | ||
|
kudika020674 Postat pe 20 Iulie 2009 16:15 |
||
| Super partea cu testele! dar e putin cam albastru. In rest, site-ul este foarte structurat si este interesant. | ||
|
ank111 Postat pe 20 Iulie 2009 17:28 |
||
|
BUNA. AM INTRAT PE SITE SI POT SA ZIC CA M-A IMPRESIONAT FOARTE MULT LA COMPATIBILITATI. CEL PUTIN IN CAZUL MEU, TOT CE S A SCRIS A FOST ADEVARAT.CHIAR NU ERAM COMPATIBILA CU IUBITUL SI INTRE TIMP S-A SI TERMINAT RELATIA . CIUDAT A FOST FAPTUL CA LA INCEPUT NU AM CREZUT,CHIAR M AM ENERVAT, IAR APOI CD AM CITIA 2 OARA, AM VAZUT CA MOTIVELE PT CARE NOI NE AM DESPARTIT, ERAU PREVAZUTE ACOLO. NU AM INTALNIT IN NICIUN ZODIAC ATAT DE BN ANALIZATA COMPATIBILITATEA ASTA. DECI CU EXCEPTIA CULORILOR FONTULUI, CARE NUS CHIAR BN ALESE SI VZ GREU MENIUL, MI E MI A PLACUT. E INTERESANT |
||
|
issa85 Postat pe 20 Iulie 2009 20:48 |
||
|
Am gasit foarte multe lucruri interesante pe Astrodestin.Cel mai mult ma intereseaza cum relationam cu celalat,cum sa-l intelegem mai bine .Pe tema asta pot fi dezvoltate multe subiecte. Important este cum te intelegi pe tine,dar si cum il intelegi pe partenerul tau ca sa eviti enervarile si lipsa comunicarii! Sunt foarte multumita ca pot afla multe despre mine si cei din jur cu ajutorul DVS! Cu multumiri pentru ca existati Catalina Sandar |
||
|
cesege Postat pe 21 Iulie 2009 08:02 |
||
|
Castigatoarele concursului sunt: strengarita19 sorinabby daria_pop Claryssa_1986 daiiela cipicrisa rica badoana za2 clau27ro salerosa denisa_elite adrianamariana lola13 kudika041398 claudine07 aly_mid MIR_ANGY eligeanta sarolta1 |
||
|
concursKudika Postat pe 21 Iulie 2009 12:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Kashmir | 1001 | De la: concursKudika 11 Noiembrie 2009 16:22 |
| Concurs Farmec | 1441 | De la: kudika145609 28 Martie 2010 21:56 |
| Concurs Herbalife - 10-16 decembrie | 172 | De la: concursKudika 17 Decembrie 2012 14:37 |
|
|
||
| Castiga o invitatie la “Tips & Tricks de Design Interior”, produse de la Biocarpet si multe alte surprize! | 49 | De la: concursKudika 12 Mai 2011 13:45 |
| Tnuva si Kudika te invita la concurs. | 192 | De la: concursKudika 5 Mai 2011 12:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.