Setari Cookie-uri

Castiga o astrograma personalizata!

site ul arata bine si contine informatii foarte utile. imi place ca au creat un aer de mister si magie cand intrii pe site. singura problema este ca e prea albastru fondul si scrisul ceea ce face mai dificil de descrifrat. in rest toate bune si frumoase
felicitari
crystyna2584
Postat pe 7 Iulie 2009 16:26
siteul este bine lucrat si detaliat pt un site despre zodii, destine si altele. intradevar ar putea avea mai multe "decoratiuni" pe site dar continutul mi se pare indeajuns de bun. mai ales testele, numarul inimii si alte lucruri despre zodii. cat despre o fata care nu mai stiu exact nick-name-ul ei care a scris ca" niciodata nu va gasi raspunsul exact la intrebari" as dori sa ii spun ca nimeni nu va putea sa ii raspunda cu precizie si claritate la intrebarile sale si la dubile pe care le are. va primi un raspuns , asta sigur insa caretrebuie privit din alte unghiuriincat sa o ajute in situatia in care are nevoie. in rest pot sa zic ca si eu imi doresc sa stiu in mare ce se va intample in viata sau ce imi rezerva viitorul. mi se pare un lucru foarte tentant si interesant. in rest si mult succes in continuare tuturor.
dhanay
Postat pe 7 Iulie 2009 16:31
Buna! Eu personal va felicit, nu numai pt site, ci si pt toate articolele pe care le primesc zilnic. Astrologia este un domeniu din ce in ce mai accesat. Site-ul este interesant si cred ca un forum l-ar intregi!
cris8
Postat pe 7 Iulie 2009 17:30
mia placut foarte mult acel site deoarece testele pe care eu le-am facut m-au descris exact asa cum sunt...nu am nici o parere negativa despre forum
thediamondgirl
Postat pe 7 Iulie 2009 20:03
felicitari kudica pt toate temele alese !!! succes pe mai departe!
thediamondgirl
Postat pe 7 Iulie 2009 20:04
l-am vizitat si eu si e foarte interesant sant multe lucruri noi pe care le descoperi,ce as vrea sa vad nou nimic doar sa aiba multii vizitatori!
letitia_modoi
Postat pe 7 Iulie 2009 20:14
Sunt de foarte mult timp o abonata la horoscopul Kudika si ma regasesc in ceea se scrie si tin cont de tot ; as fi mai multumita daca s-ar arata care sunt relatiile cu celalalte zodii in ziua,saptamana sau luna respectiva; eu cred foarte mult in previziunile astrale si va rog sa credeti ca daca nu citesc o zi simt ca- lipseste "ceva" ! Felicitari si as dori o astrograma pe destin , Multumesc!
vio1955
Postat pe 7 Iulie 2009 20:49
Buna ,

Eu va felicit in primul rand pentru ca existati si tot in primul rand pentru ceea ce faceti!

zeeda
Postat pe 7 Iulie 2009 21:19
Imi place si ideea si site-ul, este usor de navigat. Cred ca ar putea fi mai bogat in informatii.
mamalor
Postat pe 7 Iulie 2009 21:19
Mi-a placut de la bun inceput sa citesc cu mare interes informatiile pe care reusiti sa ni le transmiteti ,si recunosc ca mai aflu in acest mod lucruri pe care nu le stiam despre oameni ,in general .Va doresc mult succes. Sunt sigura ca asa va fi. Multa bafta! Va pup!
kar08
Postat pe 7 Iulie 2009 22:34
acum descopar acest site.. e uimitor.. desi incarcat.. da impresia de sufocare, dar dupa 1-2 minute, te descurci cu tot ceea ce contine.. ar trebui mai bine structurat.. asta despre forma.. continutul e ok, sa vedem daca e si "pe bune".. am trimis o fotografie... sa vedem ce se intampla cu ea.. daca se intampla ceva..
KALI03
Postat pe 7 Iulie 2009 23:23
mi'e lene sa citesc acum... revin cand imi amintesc... daca o sa'mi amintesc
Diavolyta_
Postat pe 7 Iulie 2009 23:26
Am vizitat acum o saptamana acest site mi-a placut dar sunt de acord cu strengarita 19, mai trebuie lucrat la el. Dar sunt convinsa ca echipa kudika si astrodestin ne va surprinde placut in viitor . Abia astept sa descopar noutati!!!!
medelina
Postat pe 7 Iulie 2009 23:33
mi-am facut cont pe acest site cam de 1 luna.... primesc zilnic horoscopul pe mail..si sincer e singurul site dupa parerea mea,care intradevar ...pot spune"da" e cam adevarat ce spune..........accesez foarte des acest site astrodestin.ma pasioneasa astrologia ,imi plac mult temele abordate de pe acest site....cel mai mult mi-au placut cele despre"destin&karma" si celelalte subiecte sunt ok.....pot spune ca stau cateodata seara si citesc despre astrologie,numerologie,ascendenti etc...desi despre tarot,sunt cam putine lucruri spuse...:(...chiar imi place foarte mult acest site......daca ar mai fi si alte informatii interesante despre astrologie chiar mi-ar face placere sa le citesc
criki_88
Postat pe 7 Iulie 2009 23:51
Am aflat de acest site cu ceva timp in urma si sunt incanta de varietate informatiilor pe care le ofera, din acest punct de vedere jos palaria. Dar, este atat de albastru incat abia se observa scrisul care consider ca ar trebui sa fie de alta culoare.
Apreciez complexitatea serviciilor oferite.
deniseee
Postat pe 8 Iulie 2009 01:26
Buna, exista si alte informatii intersante despre astro-logie, bunaoara, astrofizica, astrobiolgie astroinginerie, astro-preventie. Programe de studiu ale astrelor ceresti, stele, comete, planete, asteroizi,
sisteme solare, galaxii, supernove.. Uriasul Univers daruit cu iubire de Dumenezeu! Milky way, Calea Lactee, Andromeda... dar pentru aceasta iti trebuie Google Earth sau Celestia, nu mai vorbesc de observatorul tau astronomic portabil, cam ca acela de la Costinesti de se uitau oamenii pe luna cu el.
FelixstarSoft
felixturists
Postat pe 8 Iulie 2009 01:44
Buna!
Stiu de acest site de ceva vreme si-l vizitez destul d des. Are articole bune,interesante, dar culoarea deranjeaza un pic,ar trebui sa fie una mai pala...iar scris d sus ar trebui sa fie negru. In mare site-ul este bun! Felicitari!
andr33a_d33a
Postat pe 8 Iulie 2009 02:21
http://tinyurl.com/nucpdq
mmar_cella
Postat pe 8 Iulie 2009 02:27
http://tinyurl.com/nucpdq
mmar_cella
Postat pe 8 Iulie 2009 02:27
este interesant...aproae de advar si plin de informatii utile....
Amaradiaa
Postat pe 8 Iulie 2009 03:29
sa schimbe nuantele.....
sa il invie putin....
sa il ordoneze...
sa fie mai interactiv....mai atractiv
Amaradiaa
Postat pe 8 Iulie 2009 03:45
Un site interesant si destul de cuprinzator, insa putin cam greu de descifrat, cam prea mult colorat si albastrul acela e prea albastru - acum poate fi un amanunt nu tocmai obiectiv - am un ceva impotriva albastrului - totusi e prea inchis. Insa continutul si explicatiile sunt clare si foarte bine definite. Va doresc spor la treaba si sucdese in viitor
Cu respect AA
anca3168
Postat pe 8 Iulie 2009 09:47
Buna ziua ,va felicit si ma bucur pentru aceasta initiativa ,sunteti CEI MAI TARI!!!!!!!!! MULTA BAFTA IN CONTINUARE!!!!!!!
CAMERON
Postat pe 8 Iulie 2009 11:15
ma mir cum de nu am gasit acest site mai devreme. sunt pasionata de zodii si am cautat informatii cat mai variate peste tot.
va las pentru ca vreau sa-mi fac un cont pe site!
pa!
lunasoare
Postat pe 8 Iulie 2009 11:58
uffff...... site-ul merge usor modificat la culoare....deranjeaza un pic.....in rest e ok!
danatisianu
Postat pe 8 Iulie 2009 12:00
Imi place tema aleasa de voi.Site-ul e ok, gasesti informatii cam despre tot ce te intereseaza.Felicitari!
anda0
Postat pe 8 Iulie 2009 12:01
buna! stiu siteul acesta de la o prietena, si pot zice ca il vizitez destul de frecvent, siteul e ok, are toate informatiile necesare, dupa parea mea nu ar trebui schimbat nimic
kyty_katy
Postat pe 8 Iulie 2009 12:30
E OK site-ul,doar ca e putin prea simplu ca design.In rest,informatiile sunt destul de complexe,chiar as putea sa spun ca e cel mai complex site astro pe care am intrat pana acum.In concluzie,chiar imi place.
blacknpurple
Postat pe 8 Iulie 2009 14:06
Sa incep si eu ca toata lumea: mi-a atras atentia concursul si curiozitatea deja a inceput sa lucreze. De obicei nu particip la concursuri si nici asta nu ma pasioneaza prea mult, normal toata lumea vrea sa stie ce nu poate sti (impropriu zis).

Acum revenind la subiect, poate voi repeta ce au zis altii, nu am de unde sa stiu, dar observatiile mele sunt:

1. Culorile chit ca sunt frumoase si iti iau ochii sunt obositoare, cuorile pot fi mai pale, ideea e ca daca sunt combinate bine dau aceeasi putere de vibratie.

2. Meniul e invizibil si pus aiurea, eu dupa al 10-lea clic prin sait am vazut meniul, v-as recomanda meniul in partea stanga si sub forma de butoane, pt cei care invata acum sa navigheze chiar le-ar fi imposibil sa gaseasca ceva, intortocheate mai sunt caile Domnului.

3. Partea mai putin neinsemnata dar si ea importanta sunt greselile de "tiparire" am citit cateva articole si am gasit litere mancate, adaugate. Tot aici pot sa zic ca lipseste si o aranjare in pagina care ajuta mult la citit.

4. Alt punct care a fost atins de alt user a fost ca ar trebui reclame, pt a umple spatiile libere, dar eu as spune mai bine o gestiune mai buna a spatiului, cu cat poti citi mai mult si nu muti pagina prea mult e mai bine. E vorba aceea: "tinde pe cat mai simplu posibil" e buna dar nu mereu valabila. Pentru informatiile asigurate de dumneavoastra ar trebui un stil mai complex, intuitiv si usor de citit.

5. Acum tot la partea de vizualizare dar si la functionalitate sunt foarte deranjeante linkurile pe scris, mai ales daca cuvantul acela se repeta de miii si mii de ori in aceleasi 10 inci de ecran si mai ales daca duce la aceeasi pagina.

6. Partea cea mai deranjanta e aceea ca nu te lasa sa deschizi mai multe taburi, si nu asta e o problema dar mai apare si mesajul de atentionare in engleza ca nu ai voie sa copii fara permisiune. eu zic ca daca nu poti sa selectezi scrisul e deajuns nu mai trebuie oprit meniul de clic dreapta, sau merg scoase optiuni din el. Iar daca vreau sa copiez pot la fel de frumos sa fac un Print screen si pot stoca informatiile.

7. Paginile par neterminate, footerul cu toate link-urile pare inexistent si aruncat acolo ca sa nu zici ca nu e.

In privinta informatiilor de pe sait nu am prea multe de zis, unele pot fi verificate destul de usor, altele trebuie sa va cred pe cuvant. Oricum, articolele sunt usor de citit si amuzante, unde unele lucruri se potrivesc, altele nu, sau poate nu sunt constienta de ele.

In rest toate cele bune si sper sa nu va fi plictisit prea mult. Si sper ca acest post sa fie constructiv si sa nu fi repetat cam tot ce au scris si altii (ca recunosc ca nu am stat sa citesc cele 10 pagini de posturi ).
peroxide
Postat pe 8 Iulie 2009 15:07
Tocmai ce am aflat de acest site de la voi.....si vazand ca aveti si concurs....am zis sa incerc si eu, mai ales ca tot timpul am fost interesata de tot ce are legatura cu zodii s.a.m.d
Am intrat pe site.....si....sincera sa fiu....nu este extraordinar.
Prea multe culori....obositoare pentru ochi, iar meniul principal abia se vede. Plus ca.....e putin cam plictisitor la prima vedere.
Dar exista si o parte buna......faptul ca spre deosebire de multe slte site-uri.....e super usor de folosit, nu te incurci in icoane si ferestre ca sa ajungi acolo unde vrei. Parerea mea este ca daca mai lucrati putin la el, in special la culori, va fi un site foarte bun si usor de utilizat pentru toata lumea.
Shamy
Postat pe 8 Iulie 2009 17:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Kudika si FashionUp 1495 De la: concursKudika 12 Martie 2013 22:31
Concurs Pantene 492 De la: concursKudika 27 Septembrie 2010 10:59
Castiga o astrograma personalizata! 329 De la: concursKudika 21 Iulie 2009 12:04
Fii frumoasa de Dragobete! Castiga unul dintre cele 3 vouchere Silhouette! 164 De la: stelanegut 23 Februarie 2012 22:57
Castiga unul dintre cele doua locuri in Tabara Coolturala BookLand oferite de BookLand! 80 De la: concursKudika 21 Aprilie 2015 17:53