Setari Cookie-uri

Castiga o astrograma personalizata!

totate articolele din kudica sunt bune referitor la astrograma important este un comentariu referitor la planetele si caseledin astrograma si sa nu uitam ascendentul

Postat pe 6 Iulie 2009 18:44
ar fii interesant daca pe site s-ar putea raspunde online la unele intrebari legate de destin
yumy
Postat pe 6 Iulie 2009 18:49
buna tuturor.am descoperit de curand acest site si chiar imi place foarte mult,mai ales ceea ce se spune despre compatibilitatea in cuplu si multe altele.multumesc tuturor celor care se ocupa de asta.
armando
Postat pe 6 Iulie 2009 18:51
INTERESANT, IMI PLACE...DAR PAREREA MEA CA ITI POATE OFERI DOAR O IDEE GENERALA...ADICA, NU POATE FII LA FEL CHIAR DACA SUNT DOUA PERSOANE NASCUTE IN ACEEAI ZI, ORA, LOCALITATE, NU? PANA LA URMA FIECARE SUNTEM O INIVIDUALITATE. IN REST TOTUL E OK.
ANGI1972
Postat pe 6 Iulie 2009 18:57
de putin timp sunt pe acest site, si sincera sa fiu e cel mai tare,contine aproape toate temele care ar putea interesa o persoana. Tineti-o tot asa!
-
g_ella
Postat pe 6 Iulie 2009 19:01
buna tuturor.sunt noua pe aici insa asta nu ma impiedica sa va salut.eu sunt kmy si sunt incantata sa primesc tot ce este nou de la kudika.toate subiectele sunt foarte interesante si va multumim ca ne tineti la curent cu tot ce este nou.
kmy26preda
Postat pe 6 Iulie 2009 19:03
Felicitari pentru noul site pe care tocmai l-ati realizat ,pot spune ca arata chiar profesional iar culoarea aleasa pe fond albastru este chiar placuta ...Intr-adevar ar mai fi cate ceva de moderat , dar cu siguranta in curand problema se va rezolva , am incredere in voi.Va felicit inca odata
Angelyka
Postat pe 6 Iulie 2009 19:06
SALUTARE LA TOATÃ LUMEA........,SI EU SUNT NOUÃ PE AICI..,MÃ ÎNCÂNTÃ SÃ PRIMESC TOT FELUL DE ªTIRI DE LA KUDIKA,SUNT INTERESANTE ªI KLUMEA..PUPICI LA TOÞI.....
Diandra_flory
Postat pe 6 Iulie 2009 19:10
Desi am vazut ca informatia cuprinsa in site este complexa, am urmatoarele comentarii referitoare la designul sau:
-culorile folosite sunt opuse, nu complementare (cum ar trebui), si obosesc ochiul cititorului;
- incadrarea in pagina este foarte proasta. De ce se foloseste doar 1/3 din pagina normala?
- dimensiunea fontului prea mare, trebuie sa dai scroll sa citesti un paragraf;
- header-ul ar trebui sa fie dispus pe o singura linie, nu pe 3;
- data care apare la fiecare subiect (care presupun ca e data adaugarii articolului) duce in eroare cititorul;
- de ce e search-ul undeva in dreapta, abia vizibil, cand ar trebui sa fie in acelasi rand cu header-ul?

Imi pare rau sa va spun, dar sunt niste norme de creare a unui site, iar acest site nu prea respecta nici una din ele. Pacat de informatie, ca am observat ca v-ati dat silinta.

Acum chiar sunt curioasa daca mai am vreo sansa sa castig astrograma, daca v-am criticat site-ul.
aly_mid
Postat pe 6 Iulie 2009 19:42
In primul rand site-ul este un nou mod de comunicare al tuturor celor pasionati de astrologie si o sursa de informatii pentru cei ce vor sa stie mai mult in acest domeniu. Inca de la detaliul privind design-ul, astrodestin.ro te introduce in lumea mosterioasa a astrelor. Imi place faptul ca rubricile sunt foarte bine elaborate si create pentru toti cei ce au diferite intrebari pe marginea acestui subiect. La fel imi place faptul ca site-ul este foarte interactiv, rubrica "experienta mea" fiind cel mai bun exemplu in acest sens. Ce poate fi mai interesant decat sa iti povestesti o "parte" din viata ta si sa primesti sfaturi pertinente de la "maestrii" in domeniu? Testele si rubrica de autocunoastere reprezinta un mod de a ne percepe intr-un mod mai obiectiv decat o facem de obicei. Cat despre rubricile de astrologie-tarot, pe langa interesul ridicat, au "darul" de a ne introduce in domeniu, fiind si un guideline pentru cei ce vor sa se initieze mai mult in aceste arte. Ce nu imi place..pentru ca e si un minus...e faptul ca ar trebui ca site-ul sa fie mai bine elaborat din punct de vedere grafic, astfel venind in armonie cu doza de informatii furnizata, sa "scape" de aspectul de blog si sa capete aspectul unui site adevarat de astrologie.
deeapoisongirl
Postat pe 6 Iulie 2009 19:43
Este un site super. Desi este destinat femeilor, in unele cazuri cred ca ar fi bine sa fie facuta si o sectiune pt barbati( ex: horoscop). In rest... Felicitari KudiKa.
gaby_nicola2005
Postat pe 6 Iulie 2009 19:46
IMI PLACE TOT CE E LEGAT DE KARMA , DE DESTIN... DE COMPATIBILITATE....CITESC CU INTERES POATE MA REGASESC SI EU PE UNDEVA...DAR FIECARE OM CU DESTINUL LUI... POATE IL VOI AFLA SI EU ODATA... SAU CE AS PUTEA SA FAC SA FIU FERICITA...
avi_clau
Postat pe 6 Iulie 2009 19:58
SI IN GENERAL CITESC TOT CE E LEGAT DE KUDICA...MERGETI INAINTE TOT ASA... EVIT PARERILE UNORA DE PE FORUM CARE SUNT DE F MULTE ORI ABERANTE...DAR ASTA E ... FIECARE CU PASARELELE LUI NU?
avi_clau
Postat pe 6 Iulie 2009 20:02
Site-ul este foarte bun, stiam deja de existenta lui de ceva timp, fiind foarte interesata de acest subiect am facut ceva cautari si am dat de acest site. Singura sugestie (desi a mai fost facuta), este aceea de a avea si un forum, ar fi interesant sa putem vedea pareri ale celor care au primit astrograme sau au apelat la "Intrebarea zilei" de ex. Oricum sper din suflet sa ma numar printre castigatori.
MIR_ANGY
Postat pe 6 Iulie 2009 20:05
Dupa parerea mea site-ul ar putea fi imbunatatit cu SEMNIFICATIA NUMELUI
Se cauta tot mai des
Eu urmez o scoala de astrologie si ma pasioneaza astrologia de ani buni
Succes in toate
adecomputer
Postat pe 6 Iulie 2009 20:06
Sunte-ti minunati....aici gasesc tot ceea ce am nevoie ...Avand in vedere ca sunt plecata momentan din tara ....sunt la Londra dorul de casa,de familie de tot ceea ce inseamna Romania...imi dispare incet pt k ,cu voi ma simt mai aproape de casa si de cei dragi...va citesc aprope zi de zi,deja de atata timp imi sunte-ti ca o familie...si in general gasesc raspunsurile la intrebari pe care mi le tot pun din cand in cand....pentru ca aici viitorul este imprevizibi si cateodata am nevoie mare de voi...Chiar daca cateodata doar k sa ma simt mai bine...Va multumesc si tineti-o tot asa...pentru ca sunt si romani la deparate care se bucura de articolele dumneavoastra...iar noi pentru asta va multumim..
madacom2002
Postat pe 6 Iulie 2009 20:27
Sunt pasionata de tot ceea ce inseamna astrologie, karma etc., am vizitat multe site-uri, dar trebuie sa recunosc ca nu stiam de acesta. Mi-a placut mult, chiar am stat sa citesc o groaza de lucruri noi si interesante, dar cel mai mult mi-au placut compatibilitatile. E extrem de simplu sa le calculezi, totul fiind la indemana oricui, chiar si a celui mai neexperimentat
Ma bucur mult ca ati avut aceasta ideea, cea a concursului la care se poate castiga o astrograma si sper sa am noroc, pentru ca de cativa ani caut pe cineva care sa imi faca si mie astrograma
Lallz
Postat pe 6 Iulie 2009 20:42
Site-ul este minunat, nu stiam de existenta lui pana azi si este exact ceea ce cautam. Insa in momentul in care ma pregateam sa trimit sms pt. intrebarea zilei, m-am izbit de o surpriza. Nu se poate expedia sms-ul decat din retelele vodafone si orange. Iar eu am un singur telefon si acela in reteaua cosmote. Dupa ce am citit toata ziua prin site acum am ramas profund dezamagita pt. ca aveam mare nevoie de ajutor.
birou
Postat pe 6 Iulie 2009 20:52
Este cel mai util site pentru cei interesati si pasionati de acest domeniu,drept pentru care sunt foarte incantata de noua realizare si punere in corespondenta cu specialisti ai acestui domeniu.Inca o realizare a echipei dumneavoastra!!!!
leona_leona2008
Postat pe 6 Iulie 2009 21:09
CRED CA SINGURUL LUCRU CARE AR MAI DA PLINATATE ACESTUI SITE AR MAI FI DISPONIBILITATEA SPECIALISTILOR ACESTUI SITE DE A CREEA PERSONALIZAT ASTROGRAME MEMBRILOR SI VIZITATORILOR FIDELI SI INTERESATI.PENTRU UNELE PERSOANE ESTE O OPORTUNITATE SI O MODALITATE DE A SE REGASI!!!
leona_leona2008
Postat pe 6 Iulie 2009 21:14
ESTE BINE DACA AFLAM MAI MULTE DESPRE NOI, DESPRE CE PUTEM SA FACEM SA NE REZOLVAM PROBLEMELE. RUBRICA HOROSCOP E SUPER, PACAT CA DUREAZA ATAT DE MULT ASTROGRAMA!
ildy_nico
Postat pe 6 Iulie 2009 21:27
felicitari!intru aproape zilnic pe acest site sa vad ce mai e nou si de fiekre data descopar lucruri noi.sunteti f tari.bv voua!
kudika031730
Postat pe 6 Iulie 2009 21:28
acest site este intr-adevar foarte interesant........merita citit cu atentie. Felicitari
miha2911
Postat pe 6 Iulie 2009 21:38
Zi de zi imi citesc horoscopul personal ..si nu numai ..pe al copilului,al sotului..! Uneori, sincera sunt dezamagita fiindca nu intotdeauna se potrivesc previziunile ! Ce sa spun! Cred ca toti ar dori sa se regaseasca pe lista castigatorilor ..sa fim sinceri.!Eu totusi am trimis un mail la astrolog@astrodestin.ro..dar nu pentru a afla informatii -nu ca nu m-ar interesa- despre mine ci pentru fiinta cea mai importanta mie si sotului meu..si anume fetita noastra !
lyheartly
Postat pe 6 Iulie 2009 21:53
Zi de zi imi citesc horoscopul personal ..si nu numai ..pe al copilului,al sotului..! Uneori, sincera sunt dezamagita fiindca nu intotdeauna se potrivesc previziunile ! Ce sa spun! Cred ca toti ar dori sa se regaseasca pe lista castigatorilor ..sa fim sinceri.!Eu totusi am trimis un mail la astrolog@astrodestin.ro..dar nu pentru a afla informatii -nu ca nu m-ar interesa- despre mine ci pentru fiinta cea mai importanta mie si sotului meu..si anume fetita noastra ! Site-ul e foarte interesant! Succes pe mai departe!
lyheartly
Postat pe 6 Iulie 2009 22:00
Salutare vesela tuturor
Este minunat cum se leaga lucrurile si intamplarile si cum apar oportunitatile de crestere in vietile noastre,este uimitor cum cititorii in stele pot sa trezeasca in oameni potentiale latente .Personal, ma bucur ca am ocazia sa imi fac publica parerea despre acest frumos,util,riguros,sistematizat si clar site.Am abordat in urma cu cateva zile colaboratorii lui,cerand lamuriri si ajutor pentru a face lumina in ceea ce priveste drumul meu in viata si m-a impresionat extrem de tare promptitudinea si clasa raspunsului pe care l-am primit.Sper sa fiu iertata ca nu am reusit sa multumesc pana acum echipei AstroDestin.
Am navigat cu o deosebita placere prin toate sectiunile site-ului si am asimilat informatii noi pentru ca este o cursivitate in expunerea subiectelor pe care eu nu am mai intalnit-o.Apreciez ca astrologul compune astrograma solicitata fara ajutorul programelor standard de calculator si apreciez ca se ofera consiliere legata de dilemele care ar aparea ulterior interpretarii astrogramei.
Urez succes tuturor participantilor la concurs!
monicelmonicel
Postat pe 6 Iulie 2009 22:09
Imi citesc zilnic horoscopul, asa ca acest site este imi este foarte util. Este o idee interesanta, dar mai trebuie lucrat la el...de exemplu e prea colorat si ma asteptam sa aiba un design misterios.
Ati mai putea adauga si un horoscop lunar...horoscop chinezesc,floral,etc.
In general e OK.

giulia0288
Postat pe 6 Iulie 2009 22:28
Bine am venit pe blog-ul vostru de astrologie ! :) ...voi incerca in randurile care urmeaza sa cant cu degetele mele fermecate (ce modesta sunt, nu?!). Blogosfera actuala este in pragul alterarii calitative ... asadar avem in fata, bunatate de initiativa bine intentionata! brava la voi! sper sa vi se alature astrologi interesanti, care sa fie capabili sa ridice stacheta acestui blog!...cu rabdare, cu pasiune, citind, invatand, ascultand, ajutand (eu am scuza ne-initiatului)...sa aratati ca se poate un blog mai bun in ceea ce priveste astrologia! Va invit sa contribuiti chiar despotic pentru atingerea telului! ...din partea mea multa admiratie pentru initiativa si sa auzim ca ne este bine!... Valentina
valentina2
Postat pe 6 Iulie 2009 22:34
concurs astrodestin
imi place situl astrodestin.ro pentru ca este bine structurat si cuprinde toate domeniile care te intereseaza despre viata ta. Previziunile mi s-au potrivit de fiecare data, asa ca citesc zilnic recomandarile specialistilor si incerc sa tin cont de anumite lucruri.
lilibel
Postat pe 6 Iulie 2009 22:47
Ce as vrea pe astrodestin.ro.?Mai multe teste si aplicatii care sa trezeasca interesul celor care viziteaza, sa-i incite, sa-i provoace astfel vor petrece mai mult timp pe site si vor solicita si anumite servicii!
kudika009690
Postat pe 6 Iulie 2009 23:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Fitomagra 226 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Castiga unul din cele 3 costume de Craciunita oferite de 4passion.ro 1240 De la: kudika087112 3 Ianuarie 2011 17:57
Concurs BioBeauty 2624 De la: kudika088011 17 Aprilie 2010 19:53
Castiga cupcakes-uri delicioase de la Stephany's.ro! 144 De la: stelya 25 Octombrie 2012 02:54
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31