Erectia

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
tematoare Avatarul lui tematoare

196 mesaje
Membru din: 15/03/2008
Oras: arad

Ce ziceti, se poate controla erectia? In sensul ca daca nu vrei sa ai erectie, poti controla acest lucru sau nu?(ex. vezi pe strada o fata sexy, superfrumoasa, mai sumar imbracata si simti ca ti-ar veni....dar nu vrei...poti sau nu in situatia asta sa-ti controlezi erectia astfel incat ea sa nu apara?)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Se poate, in timp.
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
luyyzz Avatarul lui luyyzz

1312 mesaje
Membru din: 1/05/2009

Baieti,,,,hai sariti cu raspunsurile!Tu de ce vrei sa stii asta?Crezi ca ai provocat?
(un tip)?
Daca are ganduri buclucase,din moment ce info a ajuns la creier,se poate sa se trezeasca si Gigel,ca doar din creier e comanda nu?Sau ........ ???
Raporteaza abuz de limbaj
Normalitatea e ceea ce eu consider normal si a iubi inseamna a darui!
Fosta membra Kudika.ro
mai habar nu am ca penis atasat
Raporteaza abuz de limbaj
traieste azi ca maine nu stii ce va fi!
andreea1976 Avatarul lui andreea1976

3916 mesaje
Membru din: 7/11/2007

De la: tematoare, la data 2009-07-06 00:14:40Ce ziceti, se poate controla erectia? In sensul ca daca nu vrei sa ai erectie, poti controla acest lucru sau nu?(ex. vezi pe strada o fata sexy, superfrumoasa, mai sumar imbracata si simti ca ti-ar veni....dar nu vrei...poti sau nu in situatia asta sa-ti controlezi erectia astfel incat ea sa nu apara?)

ar trebui intrebat coman virginelul forumului.... el e capabil de un autocontrol fantastic ... dupa spusele lui, .. iti sugerez citirea topicului " sexul inaintea casatoriei".... cauta si vei gasi, si ca sa iti raspund la intrebare.... parerea mea proprie NU..erectia nu se poate controla... doar d-aia exista atatia impotenti... nu reusesc sa faca legatura intre creierul principal(ala din pantaloni) si cel secundar( ala de deasupra gatului).....

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
orice_e_posibil Avatarul lui orice_e_posibil

46 mesaje
Membru din: 5/07/2009

Nu, nu se poate.
Raporteaza abuz de limbaj