Mai multe
|
Va multumesc la toti ptr sfaturile pe care mi le-ati dat. Legat de miscare ,tind sa ma repet....am facut dans sportiv ani buni concomitent cu inot...iar de ceva timp fac doar aerobic 2-3 ori pe sapt,cum pot , dar nu mai putin. Am incercat cu ceai verde....am baut o tona si la mine chiar nu a mers. Nu sunt stresata (ca tot ati zis si de partea asta care chiar dauneaza), nu am d c sa fiu, am un job usor (o firma) care merge si nu sunt genul care sa mi pertrec toata viata la birou sau sub stres maxim. O sa mai incerc cu fructele...desi dau o balonare oribila si cu uleiul de masline am incercat dar sincer dupa o sticla bauta cu rabdare in fiecare dimineata cate o lingura m am lasat.... |
||
|
oanagri Postat pe 7 Octombrie 2009 18:54 |
||
|---|---|---|
| cand am probleme ,beau ceai de crusin.;iau2pastile dulcolax;sau beau cafea tare si multa;.dar trebuie sa stau acasa cande ma tratez/ | ||
|
denis_roxana Postat pe 29 Decembrie 2010 08:03 |
||
|
Sper ca pana acum te-ai dus la un medic gastroenterolog sa-ti faci un consult si neaparat o ecografie abdominala,sa nu fie vreun motiv mai serios pentru constipatia ta cronica. Iti doresc multa santate in noul an !
|
||
|
|
||
|
diana1981 Postat pe 30 Decembrie 2010 08:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help!amenoree secundara | 9 | De la: adrianaflo 22 Aprilie 2010 21:35 |
| cursuri Tantralife, 28-30 noiembrie, Bucuresti | 2 | De la: _madalina_alexandra_ 17 Noiembrie 2008 17:12 |
| Am o problema!cred eu | 27 | De la: Josie 10 Iulie 2009 16:24 |
|
|
||
| ma poate sfatui cineva? | 12 | De la: ema_rice 14 Iulie 2009 21:42 |
| tuse de la gradi | 27 | De la: simo_blaga 17 Ianuarie 2017 22:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.