Setari Cookie-uri

eu rac el taur....

sau
r_amo88
Postat pe 13 Iulie 2009 20:44
foarte buna combinatia .racul isi doreste un camin stabil iar taurul stie sa i-l ofere .racul e sensibil si isi skimba des emotiile iar taurul este stabil si stie sa il linisteasca sa ii ofere siguranta .bafta !
cherry_pie
Postat pe 27 Iulie 2009 14:25
Rac si Taur. O combinatie cu sanse mari de succes : aveti amândoi anumite preferinte si tendinte comune, si va potriviti.

Taurul este stabil (doar e zodie de Pamânt), senzual si foarte fidel : norocul tau, Rac gelos! Are aceeasi nevoie ca si tine de un camin stabil, de securitate emotionala si financiara. De multe ori, când tu te agiti într-un ocean de sentimente confuze si contradictorii, un Taur te va putea linisti si aduce într-un lac cu ape linistite.

Amândoi sunteti cunoscatori într-ale finantelor : tu ai un noroc chior, din câte spune traditia, iar Taurul stie sa faca investitii. În plus, nici unul dintre voi nu este foarte cheltuitor, asa ca, în relatia asta, n-o sa ai probleme de acest gen.

Tendinta ta spre un camin pe care sa-l aranjezi si în care sa-ti gasesti cel mai adesea fericirea sau refugiul se combina bine cu dorinta de baza a Racului, care este aceea de a avea un astfel de camin. Un singur avertisment : nu uita sa-i explici felul în care simti si întelegi tu emotia, sentimentele, ca sa nu te trezesti vreodata ca te va rani. Fara sa vrea, desigur, însa Taurul este totusi un semn care spune destul de adesea ce gândeste si, desi stie sa fie diplomat, oricui îi este uneori cam greu sa priceapa de ce s-a suparat un Rac capricios!

Sexual, va întelegeti bine : Taurul este foarte sensibil si senzual. Din fericire, majoritatea nativilor au o voce foarte atragatoare (Taurul guverneaza, printre altele, gâtul si vocea). De ce din fericire? Fiindca stim cu totii cât de mult îti place sa auzi cuvinte de iubire, spuse frumos si cu arta. Fantezia ta va fi rasfatata de un Taur!

Pasiunile voastre comune pentru interese exterioare or sa va faca sa petreceti mult timp împreuna. În plus, Taurul este fascinat de sensibilitatea perceptiilor tale, asa ca parca-l vad sorbindu-ti cuvintele. Este la fel de gelos si de posesiv ca si tine, deci casatoria va fi o usurare pentru amândoi, ca sa nu va mai temeti de nimic din exterior. Într-adevar, una dintre cele mai fericite combinatii : puteti sa va faceti deja planuri pe termen lung, nimic nu va sta în cale.

Asadar, merge? Da. Dupa sfatul stelelor, puteti deja sa cumparati verighetele.

Katte02
Postat pe 28 Iulie 2009 05:09
mersi "katte02" pentru vorbele frumoase pe care le-ai scris...si eu sunt in aceiasi situatie...eu rac..si el taur... si sper sa fie asa cum zici tu...pentru ca uneori cei din jur nu prea ne dau sanse...adik nu il cred pe el suficient de bun pentru mine.....si cateodata reusesc sa ma puna pe ganduri insa acum tu m-ai ajutat sa imi recapat increderea in relatia noastra...
p37ru7za
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:00
cool si eu am un iubit taur si sunt rac(a) e fooarte tare combinatia
elagodess
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:45
De la: elagodess, la data 2009-10-27 20:45:17cool si eu am un iubit taur si sunt rac(a) e fooarte tare combinatia


Este foarte interesant ce ziceti voi aici. Si eu sunt rac iar taurii pana acum au cam fost cei mai mari dusmani ai mei :)) Intr-adevar este vorba mai mult de fete. Probabil nu am cunoscut niciun baiat taur prea apropiat..asta ptr ca fug de ei cred :))
mirabela30
Postat pe 28 Octombrie 2009 22:23
si eu sunt rac si am un iubit taur..recent de 3 saptamani :)
inca nu stiu ce sa zic...mai vedem sper sa fie de bine
ce am observat pana acu,, se ascunde f mult sub o masca de indiferenta si ignoranta, dar nu este chiar asa, prin fapte si gesturi demonstreaza ca ii pasa, dar nu prea ii place sa arate...din vorbe, comportament, atitudine pare f indiferent, tupeist si prea glumet :)
abia astept sa-l fac sa se deschida
oare voi reusi? cu multa sinceritate si directiva? ce spuneti taurilor sau fetelor rac care ati mai avut tauri?
iulia12
Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul fecioara - merita efortul sau nu? 21 De la: kudika410270 28 Iulie 2014 12:31
eu capricorn el varsator 4 De la: simy_doru 29 Noiembrie 2012 14:56
Barbatul Varsator..si femeia balanta..oare ce iese din asta.. 59 De la: kudika389169 21 Mai 2011 03:12
» ce parere aveti de relatia barbat pesti si femeia fecioara ? 14 De la: Cassey 13 Mai 2009 16:42
EA rac-EL fecioara!?! 15 De la: Andalina13 1 Octombrie 2010 21:18