Mai multe
| as vrea s eu sa stiu dak se poate ce compatibilitate exista intre un capricorn si o leoaica??? |
|
marya_yoana_ralu Postat pe 13 Iulie 2009 12:06 |
|---|
| Buna, eu sunt capricorn si de obicei o astfel de relatie este sortita esecului.Parerea mea este ca sunt destule sanse ca aceasta relatie sa mearga, dar daca va uitati mai atent la c�te aveti �n comun, veti fi chiar foarte surprinsi. Am�ndoi va dati �n vant dupa o viata sociala bogata, dar Leul este mai exuberant si mai deschis, pe c�nd capricornul este mai rezervat. Relatiile sociale sunt foarte importante pentru am�ndoi, dar din motive diferite: unul vrea sa se distreze, celalalt vrea sa-si extinda "influenta". Eu am incercat sin a fost sanumai ca, capricornul nu lasa nimic de la el si asta este rau. Succes |
|
getax Postat pe 27 Iulie 2009 16:13 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Prea multa lume suparata pe "gemeni" ! Pentru gemeni si nu numai! | 34 | De la: charlotte_sucks 12 Decembrie 2009 23:31 |
| EA- SCORPION....EL- BERBEC | 1 | De la: akasha 18 Septembrie 2009 02:08 |
| gemeni | 4 | De la: dark_vampyre08_yahoo_com 24 Octombrie 2009 10:26 |
|
|
||
| zodie | 9 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:42 |
| Femeia geaman | 1 | De la: maxidanny 28 Decembrie 2009 13:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.