Setari Cookie-uri

interpretarea viselor

buna celor ce nu au somn sau din un anumit motiv nu pot sa doarma.ma innebuneste un vis.s-a repetat a 2 oara.problema este ca visele mele ajung realitate intr-o anumita perioada.deci,cred in ele.si stiu ca inseamna ceva mai ales atunci cand se repeta.acest vis nu era unul normal ce nu trebuie luat in seama.am simtit.doar ca nu reusesc sa gasesc semnificatia lui.si parea destul de grav.sper ca cineva sa ma ajute,chiar daca cererea mea pare a unei babe ce altceva nu are ce face toata ziua,decat sa-si piarda timpul cu de astea si sa urmareasca telenovele.
kudika056512
Postat pe 2 August 2009 04:31
eu una nu cred in vise...dar sunt unele chestii pe care le stiu de la bunica mea..nush cat sunt de adevarate..dar la ea tot timpu functioneaza...(oua=cearta..mireasa=moarte...noroi=boala..si multe alte chesti..cat sunt de adevarate habar nu am...:
sm0keAlot
Postat pe 3 August 2009 21:40
De la: kudika056512, la data 2009-08-02 04:31:19buna celor ce nu au somn sau din un anumit motiv nu pot sa doarma.ma innebuneste un vis.s-a repetat a 2 oara.problema este ca visele mele ajung realitate intr-o anumita perioada.deci,cred in ele.si stiu ca inseamna ceva mai ales atunci cand se repeta.acest vis nu era unul normal ce nu trebuie luat in seama.am simtit.doar ca nu reusesc sa gasesc semnificatia lui.si parea destul de grav.sper ca cineva sa ma ajute,chiar daca cererea mea pare a unei babe ce altceva nu are ce face toata ziua,decat sa-si piarda timpul cu de astea si sa urmareasca telenovele.

Spui ca parea destul de grav....Apareai si tu in vis sau erai un fel de observator? Conteaza si ce simti in vis.Poate ca in vis nu-ti dadeai seama ca e grav ce se intampla dar ,trezindu-te din somn si raportand la realitate,visul parea grav.Depinde cum privesti lucrurile.
Cat despre ce se zice in popor,de exemplu,atunci cand plangi in vis se zice ca in realitate vei avea parte de o bucurie si invers.Adica ce e in vis,in realitate va fi exact opusul.
Didona
Postat pe 8 August 2009 20:11
De la: Didona, la data 2009-08-08 20:11:21
De la: kudika056512, la data 2009-08-02 04:31:19buna celor ce nu au somn sau din un anumit motiv nu pot sa doarma.ma innebuneste un vis.s-a repetat a 2 oara.problema este ca visele mele ajung realitate intr-o anumita perioada.deci,cred in ele.si stiu ca inseamna ceva mai ales atunci cand se repeta.acest vis nu era unul normal ce nu trebuie luat in seama.am simtit.doar ca nu reusesc sa gasesc semnificatia lui.si parea destul de grav.sper ca cineva sa ma ajute,chiar daca cererea mea pare a unei babe ce altceva nu are ce face toata ziua,decat sa-si piarda timpul cu de astea si sa urmareasca telenovele.

Spui ca parea destul de grav....Apareai si tu in vis sau erai un fel de observator? Conteaza si ce simti in vis.Poate ca in vis nu-ti dadeai seama ca e grav ce se intampla dar ,trezindu-te din somn si raportand la realitate,visul parea grav.Depinde cum privesti lucrurile.
Cat despre ce se zice in popor,de exemplu,atunci cand plangi in vis se zice ca in realitate vei avea parte de o bucurie si invers.Adica ce e in vis,in realitate va fi exact opusul.

nu si daca esti pesimist si te gandesti ca asa o sa fie sau o sa se intample ceva rau!..
redline
Postat pe 9 August 2009 21:25
poti verifica cu ajutorul unei carti de vise sau a internetului,mica semnificare a acelor lucruri pe care tu le percepi in timpul somnului.cartile sau locul in care paginile de internet iti dezvaluie ce inseamna acestea ar putea s aiba o semnificatie mica in viata reala.visele dl inceputul somnuluiapar deoarece organismul nui relaxat complet iar in creier mai dainuie aspectele de peste zi cat si cele de dinspre dimineata.cele mai importante sunt intre 1-5 dimineata,cele interesante au loc in scurt tip dupa ce atipim.majoritatea viselor dezvaluie personalitatea celui care viseaza trasaturi.poate totusi ca multe altele,unele vise mai rele,inspaimantatoare pot sa aiba o semnificatie buna iar unele poate ca is create de subconstient la repetarea unei situatii mai dificile.dak nu te simti sigura s linistita incearca sa cauti despe insemnatatea lor s ai mai multa incredere ca totul va fi bine
alexandra123
Postat pe 10 August 2009 05:29
Am sa te ajut si eu cum pot
ace de cusut-neliniste
agrise-o veste buna
bariera-amor pierdut
caldare-stire buna
diamant-inselatorie
iepure negru-afaceri proaste
adunand flori-castig mare in curand
inima-boala
lacuste-cearta in familie
mere mancand-bucurie
amenda platind-vei dobandi un mare folos
bani arzand-veste buna de afaceri
barba scurta-oferta de maritis sau insuratoare
caine(alb)-nenorocire apropiata
caine(negru)-tradare din partea amicilor apropiati
doctor ca esti-veste
efelant-frica,pericol de moarte
gloante-reusita
hartie alba bucurie
inotand-sanataTE
judecatrie-placeri ascunse
lamaie mancand-vei fiinselat de femeibarbati
Etc..sper ca te`am ajutat
deea_3shakira
Postat pe 29 Decembrie 2009 10:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pensat cu ata 12 De la: one_size 4 Ianuarie 2010 10:50
femeie berbec... 4 De la: mariana_veronik2009 1 Noiembrie 2009 17:40
cine e mai frumos 65 De la: vitamina_c 7 Decembrie 2010 10:17
follow this link and see where it takes you 1 De la: GKitty 26 Aprilie 2010 18:19
vreau un bulldog englez 2 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:11