Mai multe
am si eu o nelamurire,prietena mea cea mai buna si-a inceput viata sexuala acum 2 saptamani,a doua zi era tare speriata k v-a ramane insarcinata,iar prietenul ei i tot zicea k nu are cum sa ramana insarcinata dak a fost virgina.....eu una nu as fi de acord cu el........in fine,dupa 2-3 zile i-a venit menstruatia ,a tinut 2-3 zile(putin,avand in vedere k la ea tine 5-6 zile)s-a ma i linistit,dar dupa 12 zile i-a venit menstruatia din nou? am incercat s-o ajut si sa-i explic k poate este o dereglare,dar nu ma intelege tot pe a ei o tine,,e insarcinata,,,:(( oare chiar e insarcinata cum zice ea?
|
||
|
dudu1992 Postat pe 2 August 2009 13:56 |
||
|---|---|---|
| faptul ca a fost virgina nu este un motiv sa nu ramana insarcinata!!!!feteleor,educatia sexuala este importanta inainte sa iti incepi viata sexuala,parerea mea!!!!posibilitatea de a ramane insarcinata este mereu daca nu folosestiti o metoda contraceptiva!in ceea ce priveste menstruatia ei poate fi o simpla dereglare!!recomant in primul rabd recomand un test de sarcina!!nu e scump dar e aproape sigur!in al doilea rand o programare la ginecolog unde o sa afle sigur ce e cu ea si o sa primeasca mai multe rapunsuri la nelamuririle ce le are,care dupa cum observ sunt multe | ||
|
tania20 Postat pe 2 August 2009 14:10 |
||
Ceea ce nu inteleg...e ca o gramada de fete cauta raspunsuri pe un forum in locul unei persoane calificate.Multe au probleme ginecologice....dar tot aici pun intrebari.... Ai sfatuit-o pe prietena ta sa mearga la medic??? Banuiesc ca nu.....
|
||
|
|
||
|
andreea1976 Postat pe 2 August 2009 14:27 |
||
| in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi | ||
|
tania20 Postat pe 2 August 2009 14:37 |
||
De la: tania20, la data 2009-08-02 14:37:21in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi...................nu vrea sa mearga i este frica sa nu auda mama ei....nuj ce sa zic dar poate ramane insarcinata in cazul asta?chia dak ia venit menstruatia? |
||
|
dudu1992 Postat pe 2 August 2009 16:43 |
||
De la: bursuka, la data 2009-08-02 16:43:50De la: tania20, la data 2009-08-02 14:37:21in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi...................nu vrea sa mearga i este frica sa nu auda mama ei....nuj ce sa zic dar poate ramane insarcinata in cazul asta?chia dak ia venit menstruatia? DA poate!! si poate are alte probleme... Daca zici ca ti-e prietena...ia-o frumos de manuta si du-o la medic... |
||
|
andreea1976 Postat pe 2 August 2009 16:47 |
||
Oare nu e mai simplu sa faca un test de sarcina ca sa se mai linisteasca?? nici nu trebuie sa le zica parintilor.Si spune-i ca data viitoare sa foloseasca prezervativul....
|
||
|
camelusha83 Postat pe 2 August 2009 16:50 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-08-02 16:47:35...nuj am mai intrebat si multi miau zis k nu poate ramane insarcinata daka ia venit menstruatia:(De la: bursuka, la data 2009-08-02 16:43:50De la: tania20, la data 2009-08-02 14:37:21in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi...................nu vrea sa mearga i este frica sa nu auda mama ei....nuj ce sa zic dar poate ramane insarcinata in cazul asta?chia dak ia venit menstruatia? |
||
|
dudu1992 Postat pe 3 August 2009 17:09 |
||
De la: bursuka, la data 2009-08-03 17:09:54De la: andreea1976, la data 2009-08-02 16:47:35...nuj am mai intrebat si multi miau zis k nu poate ramane insarcinata daka ia venit menstruatia:(De la: bursuka, la data 2009-08-02 16:43:50De la: tania20, la data 2009-08-02 14:37:21in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi...................nu vrea sa mearga i este frica sa nu auda mama ei....nuj ce sa zic dar poate ramane insarcinata in cazul asta?chia dak ia venit menstruatia? Da de menstruatie in timpul sarcinii...ai auzit? ca eu am asa am avut.... |
||
|
andreea1976 Postat pe 4 August 2009 12:45 |
||
De la: bursuka, la data 2009-08-03 17:09:54De la: andreea1976, la data 2009-08-02 16:47:35...nuj am mai intrebat si multi miau zis k nu poate ramane insarcinata daka ia venit menstruatia:(De la: bursuka, la data 2009-08-02 16:43:50De la: tania20, la data 2009-08-02 14:37:21in situatia asta eu vad vina mamelor ca nu se ocupa suficient de educatia fetelor.poate multe fete prefera un forum pt ca se simt rusinate sa merge la un ginecolog!inceputul e mai greu.apoi mergi la medic la in vizita la i sugun prieten:)).e necesar un control!!macar sa fi sigura ca esti ok.nu numai sarcina este o problema.mai exista si alte!la primul meu control au descoperit un chist ovarian care a trebuit sa fie operat de urgenta.aveti grija de voi...................nu vrea sa mearga i este frica sa nu auda mama ei....nuj ce sa zic dar poate ramane insarcinata in cazul asta?chia dak ia venit menstruatia? Da, desigur la intrebarea asta ti se poate raspunde pe un forum.. Si raspunsul e DA, poate ramane insarcinata si in prima noapte de facut amor. Restul intrebarilor.... pune-le unui medic. |
||
|
rashela Postat pe 4 August 2009 13:00 |
||
De la: bursuka, la data 2009-08-02 13:56:34am si eu o nelamurire,prietena mea cea mai buna si-a inceput viata sexuala acum 2 saptamani,a doua zi era tare speriata k v-a ramane insarcinata,iar prietenul ei i tot zicea k nu are cum sa ramana insarcinata dak a fost virgina.....eu una nu as fi de acord cu el........in fine,dupa 2-3 zile i-a venit menstruatia ,a tinut 2-3 zile(putin,avand in vedere k la ea tine 5-6 zile)s-a ma i linistit,dar dupa 12 zile i-a venit menstruatia din nou? da poate ramane insarcinata dupa prima noapte de amor. daca esti sau nu virgina nu are nimic de a face cu faptul ca poti ramane insarcinata. eu am ramas insarcinata dupa prima noapte de amor si am un baietel de 9 anisori rezultat din acea nopate. cel mai bine e sa mearga la un ginecolog. sa lase rusinea deoparte caci e necesar control ginecologic din momentul ce si-a inceput viata sexuala. |
||
|
adellaide Postat pe 4 August 2009 19:18 |
||
| menstruatia in timpul sarcini este un fenomen mai rar intalnit dar nu exclus.asta nu inseamna ca e insarcinata neaparat.cel mai simplu da o fuga la farmacie si cumpara un test de sarcina pt siguranta ei.apoi o consultatie la ginecolog pt ca vrei nu vrei tot pe acolo ajungeti.la fel ca la dentist:Psi de mama ei puteti ascunde aca vi se pare grav dar trebuie sa va gaditi putin ca si mamele noastre au trecut prin asta si desi vi se pare ciudar ele o sa va inteleaga si o sa va ajute | ||
|
tania20 Postat pe 4 August 2009 21:32 |
||
| mama ei este o femee mai dificila,iar prietena mea mereu sa iasa din incurcatura a mintito,cand pleca cu prietenul ei spunea k doarme la mine si multe alte chestii,nu de putine ori am fost martora la batai,cand era flocaita de mmama ei,a trecut o luna de la contactul sexual si spune k nu are neaparat simptome,dar e obsedata k i creste burta,eu una nu as crede la fel..... | ||
|
dudu1992 Postat pe 7 August 2009 12:27 |
||
| du-te la farmacie si ia un test de sarcina, e vreo 8 lei ce naiba. eu cunosc o fata care in urma primului contact sexual i s-a dereglat menstruatia ea nu ramasese pentru ca a avut tipul grija sa termine afara, iar sa sti ca se poate intampla sa fi insarcinata si sa iti vina lunar. | ||
|
diana3289 Postat pe 7 August 2009 12:38 |
||
| k ms | ||
|
dudu1992 Postat pe 7 August 2009 16:19 |
||
De la: diana_franch, la data 2009-08-07 12:38:17du-te la farmacie si ia un test de sarcina, e vreo 8 lei ce naiba. eu cunosc o fata care in urma primului contact sexual i s-a dereglat menstruatia ea nu ramasese pentru ca a avut tipul grija sa termine afara, iar sa sti ca se poate intampla sa fi insarcinata si sa iti vina lunar.prietenul ei i-a spus k nu si-a dat drumul in ea..dar ea e tot mai nelinistita...
|
||
|
dudu1992 Postat pe 10 August 2009 14:21 |
||
De la: tania20, la data 2009-08-04 21:32:22menstruatia in timpul sarcini este un fenomen mai rar intalnit dar nu exclus.asta nu inseamna ca e insarcinata neaparat.cel mai simplu da o fuga la farmacie si cumpara un test de sarcina pt siguranta ei.apoi o consultatie la ginecolog pt ca vrei nu vrei tot pe acolo ajungeti.la fel ca la dentist:Psi de mama ei puteti ascunde aca vi se pare grav dar trebuie sa va gaditi putin ca si mamele noastre au trecut prin asta si desi vi se pare ciudar ele o sa va inteleaga si o sa va ajutela control poate merge fara mama ei?am inteles k nu,trebuie sa mearga cu unul din parinti |
||
|
dudu1992 Postat pe 10 August 2009 14:22 |
||
De la: bursuka, la data 2009-08-10 14:22:49De la: tania20, la data 2009-08-04 21:32:22menstruatia in timpul sarcini este un fenomen mai rar intalnit dar nu exclus.asta nu inseamna ca e insarcinata neaparat.cel mai simplu da o fuga la farmacie si cumpara un test de sarcina pt siguranta ei.apoi o consultatie la ginecolog pt ca vrei nu vrei tot pe acolo ajungeti.la fel ca la dentist:Psi de mama ei puteti ascunde aca vi se pare grav dar trebuie sa va gaditi putin ca si mamele noastre au trecut prin asta si desi vi se pare ciudar ele o sa va inteleaga si o sa va ajutela control poate merge fara mama ei?am inteles k nu,trebuie sa mearga cu unul din parinti de ce? e minora??? la un control poate merge si singura...din cate stiu.. |
||
|
andreea1976 Postat pe 10 August 2009 14:27 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-08-10 14:27:54da e minoraDe la: bursuka, la data 2009-08-10 14:22:49De la: tania20, la data 2009-08-04 21:32:22menstruatia in timpul sarcini este un fenomen mai rar intalnit dar nu exclus.asta nu inseamna ca e insarcinata neaparat.cel mai simplu da o fuga la farmacie si cumpara un test de sarcina pt siguranta ei.apoi o consultatie la ginecolog pt ca vrei nu vrei tot pe acolo ajungeti.la fel ca la dentist:Psi de mama ei puteti ascunde aca vi se pare grav dar trebuie sa va gaditi putin ca si mamele noastre au trecut prin asta si desi vi se pare ciudar ele o sa va inteleaga si o sa va ajutela control poate merge fara mama ei?am inteles k nu,trebuie sa mearga cu unul din parinti |
||
|
dudu1992 Postat pe 10 August 2009 14:54 |
||
| poate sa merga la control din cate stiu ei si fara parinti!!..interventiile cum sunt avortul ,nu se fac decat cu acordul parintilor | ||
|
tania20 Postat pe 11 August 2009 18:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O va parasi ? | 12 | De la: Micaell 15 Septembrie 2011 17:12 |
| ajuta-ti-ma!! | 30 | De la: stem_29 18 August 2010 12:30 |
| Iubirea adevarata invinge chiar si boala ? | 12 | De la: irina2002 3 Iulie 2010 09:46 |
|
|
||
| nu mai stiu nimic...sunt intr-o mare dilema ..oare ce sa fac??help me please! | 56 | De la: crisss31 29 Iunie 2009 17:39 |
| nu stiu ce sa fac... | 12 | De la: _oktober_ 31 Iulie 2009 15:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.