Setari Cookie-uri

Urgent pls......vreau sa slabesc cat mai repede

In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)
alina_plocon
Postat pe 10 August 2009 15:07
nashpa
mitura
Postat pe 10 August 2009 15:09
Daca pentru unii da rezultat ,un anumit regim sau pastilele isi fac efectul scontat sau infometarea -nu este recomandata!-are si ea rezultate .dar pe termen scurt ..pentru altii aceleasi metode nu au niciun efect!
sa -ti atingi scopul !
lyheartly
Postat pe 19 August 2009 20:45
Cura De Slabire Pe Baza De Legume Si Fructe


Ziua 1. Legume plus 2 litri de apa plata
Ziua 2. Fructe plus 2 litri de apa plata

Ziua 3. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata
Ziua 4. 3 banane (dimineata, pranz, seara) plus 2 salate la pranz si
Seara. (rosii si castraveti)
Ziua 5. Iaurt si lapte degresat plus branza de vaci.
Ziua 6. 3 salate (dimineata, pranz, seara)plus 2 litri de apa plata.
Ziua 7. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata.

Dupa primele doua zile, senzatia de foame dispare. Urmand aceasta dieta veti slabi 7 kg. Si va veti simti minunat.

punk_lover_11
Postat pe 20 August 2009 10:18
Afla cum am slabit 5 kilograme si am scapat de celulita fara efort fizic sau dieta
www.super
slimnew.webs.com
dyane_
Postat pe 20 August 2009 11:58
iti recomand regimul disociat doua saptamani.Adica...doua zile fructe,dupa aia o zi carne,una legume,alta peste si tot asa...eu am slabit 3,5 kg intr-o saptamana.Mult succes!!
Eliss77
Postat pe 20 August 2009 13:52
eu am tinut un regim timp de doua saptamani doar cu lapte prins...mancam un litru de lapte prins pe zi: o cana dimineata, o cana la pranz, o cana la 4 dupa amiaza si o cana seara.asa am slabit 7 kg.e mai greu in primele doua zile, dar dupa mi-am mentinut aceasta greutate. si e important ca dupa ce se termina cele doua saptamani de regim sa nu incepi sa mananci din prima zi mult, ci treptat pana ajungi la masa pe care o cere organismul tau.
kudika061445
Postat pe 21 August 2009 11:18
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)

dak mananci cat o vaca...kum sa nu te ingrasi
piSsuletZ
Postat pe 22 August 2009 02:45
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)


Dimineata - miscare + mic dejun

Ora 10 sau 11 - un fruct plus miscare ( eu rontai un Fiber One ca nu-mi plac fructele )

Pranz - orice mancare gateste mami ( sau tu ) degustata nu infulecata Mananci cat sa te simti mancata , nu tre sa-ti umplii stomacul cu mancare .

Ora 15.00 - un fruct sau un morcov , orice vrei sa rontai in cazul in care simti ca ti-e foame

Ultima masa sa fie pana in ora 18.00 ,cel mult 19.00 compusa dintr-o salata mica sau un iaurt ...

Daca esti o persoana sedentara miscarea se poate rezuma pur si simplu la cateva minute de dat din picioare , intins mainile pe sus ....gimnastica adica

Inceputul e greu ca dupa aia te obisnuiesti si vei stii exact ce fel de miscare sa faci , de aia nici nu ma apuc sa-ti spun cat si ce sa faci.

Cand stai la televizor nu sta degeaba ,incearca sa-ti pui corpul la treaba chiar daca tu te relaxezi ,

Eu am slabit 5 kg intr-o saptamana cu aceasta ,dieta'' care nu e dieta deloc dupa cum bine iti dai seama si singurica .
E adevarat , am renuntat la pastele fainoase ,la inghetata mancata seara la tv si la orice mancare ce mi se parea ,,ingrasacioasa'' dar a fost alegerea mea si a meritat !

E de preferat sa dai jos cele 7 kg incet si bine decat repede si periculos .
Periculos in primul rand pentru stomacul tau daca-l pui la un regim drastic si nu in ultimul rand pentru vergeturile cu care vei ramane daca le dai prea repede jos ......



iris_4_ever
Postat pe 22 August 2009 04:47
De la: piSsuletZ, la data 2009-08-22 02:45:57
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)

dak mananci cat o vaca...kum sa nu te ingrasi



bravo !...daca gandesti ca ea mananca ca o vaca, pot sa te intreb, tu ce esti? dupa felul in care ti-ai dat cu parerea......
di_cristina
Postat pe 22 August 2009 04:48
Am uitat ingredientul principal : apa !

Ani de zile eu nu am baut apa deloc , ideea de a bea apa imi taia pofta de sete instantaneu iar acum beau in jur de 6-10 sticle de apa ( 0.5 l ) pe zi fara nici o problema .

Am inceput prin a combina apa cu pepsi si am ajuns sa renunt la pepsi de tot cand am descoperit ca defapt nu e chiar atat de scarboasa precum mi se parea la inceput .

Daca tii o sticla de apa langa tine la calculator nici nu-ti dai seama cand o termini pentru ca daca o vezi acolo si esti constienta de faptul ca TREBUIE sa bei apa , incepi sa bei .Initial ca pe un medicament dupa care incepi sa bei de sete
iris_4_ever
Postat pe 22 August 2009 05:05
Afla cum am slabit 5 kilograme si am scapat de celulita : www.super
slimnew.webs.com
dyane_
Postat pe 23 August 2009 14:41
Eu iti sugerez sa afli mai intai ce te-a facut sa te ingrasi 7 kg. Mersul la sala in sine nu este cea mai indicata solutie daca nu te tii de exercitii. Eu m-am ingrasat rapid dupa ce am renuntat la sala (si chiar in timp ce faceam sport - aerobic mai exact). Solutia ar fi un regim de viata mai sanatos (alimentatie adaptata nevoilor tale plus exercitii fizice).
Inca ceva, daca ingrasatul a fost pe fond psihic atunci aici trebuie sa intervii. Fara sa stii, tu deja detii raspunsul la intrebarile legate de greutate.
Mult succes.
danamaria13
Postat pe 24 August 2009 09:52
V-ar placea sa fiti in cea mai buna forma?
V-ar placea sa aveti cea mai buna nutritie,sa fiti sanatos si plin de energie?
Acest lucru este posibil!
Multi dintre noi suntem tentati de alimente usor si rapid de consumat desi stim ca nu sunt bune pentru corpul nostru.Acestea tind sa aiba multe grasimi ,zahar ,calorii sau sare si le lipsesc ,de obicei,nutrientii esentiali de care are nevoie corpul nostru.De aceea suntem mereu obositi ,lipsiti de energie, acuzand indispozitie de la primele ore ale zilei.
E momentul sa luam atitudine!
Pregatirea constanta a unor mese santoase,cand ai un stil de viata solicitant ,poate fi o adevarata provocare.E nevoie totodata de reducerea sedentarismului,de cresterea nivelului de activitate fizica si de arderea mai multor calorii decat sunt consumate,acestea fiind secretele pentru controlul greutatii.De asemenea avem nevoie de o dieta echilibrata ,bogata in legume verzi,calciu,proteine care sa ne ajute si la pastrarea sanatatii oaselor.
Exercitiile fizice produc endorfine in organism ,care creeaza sentimente de relaxare si stare de bine.O mica plimbare sau un antrenament scurt poate fi lucrul potrivit pentru a va calma dupa o zi stresanta.
Beti doi litri de apa pe zi.
Urmariti cantitatea de alcool consumata.Alcoolul furnizeaza,, calorii goale''care nu ofera nici un beneficiu nutritiv.
Sunteti fumator?Incercati sa renuntati la fumat-sau cel putin reduceti consumul de tutun cat de mult posibil.Fumatul nu face parte dintr-un stil de viata sanatos si activ.
Un corp sanatos are nevoie de suficienta odihna si relaxare.Stressul poate cauza probleme de sanatate facandu-va corpul si mai susceptibil la imbolnavire.Acordati-va timp sa va relaxati fiind activ fizic,petreceti timpul cu familia sau prietenii sau meditati si incercati sa dormiti cel putin sapte ore in fiecare noapte pentru a va trezi revigorat.
In sprijinul dvs.,venim si noi cu o gama variata de produsede nutritie,si control al greutatii, care ofera elementele de care are nevoie corpul nostru zilnic pentru a sustine si a mentine o sanatate optima,prin formule unice si ingrediente de calitate alese cu grija.Aceste produse ofera corpului niveluri echilibrate de energie,vitamine ,minerale,proteine pe baza de plante ,grasimi sanatoase si fibre benefice,plante si antioxidanti.Programele sunt personalizate pentru asigurarea unei nutritii complete.
FACETI ACESTE SCHIMBARI IN STILUL DVS. DE VIATA SI VETI DOBANDI O VIATA SANATOASA SI ACTIVA!

Tuturor celor interesati va stau la dispozitie cu sfaturi avizate.
MULTA SANATATE!
laura70d
Postat pe 27 August 2009 11:40
BUNA, SIGUR CA POTI SLABI F SANATOS, NUMAI DACA VEI RESPECTA PROG TE ROG SA MA CONTACTEZI PE stefania_dareli si vb .
stefania49
Postat pe 27 August 2009 17:25
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)

Hello...Si eu am incercat sa slabesc repede...si din pacate am avut numai de suferit...Am 22 ani,168 cm inaltime si cam 62 kg(in prezent....)Am tinut dieta disociata si am slabit in 3 saptamani 7 kg...Eram fericita...Apoi in urmatoarele 2 luni m-am ingrasat vreo 8...Trebuie sa iti mentionez ca nu mancam paine deloc de multe luni(acum mananc 1-2 felii dimineata)...Cand am vazut ca m-am ingrasat,am incercat o alta dieta:DIETA DANEZA(numita si dieta mayo sua sau dieta pentru echilibrarea metabolismului-----toate "abureli")...Am tinut dieta 14 zile(simteam ca nu mai am putere sa ma ridic din pat),si am slabit vreo 5 kg....Nu am fost multumita,mai ales ca nici nu se vedeau kilogramele pierdute...Apoi am incercat cu miraculoasa Capsula de Slabit(m-am uitat f atenta pe cutiile cumparate sa nu fie din lotul despre care s-a vb la TV ca ar contine amfetamita sau alte substante considerate oarecum droguri)Am luat cam 2 luni pastila de slabit...Ajunsesem sa nu mai pot manca nimic,ci doar sa beau apa...O data s-a intamplat sa treaca 2 zile si chiar sa uit sa mananc...Stiu ca suna ciudat...dar este cat se poate de adevarat...In 2 luni am slabit 13 kg...Am intrerupt pastilele de slabit acum vreo 3 saptamani,iar acum 2 saptamani am plecat in concediu la mare...Acolo am mancat cat de cat echilibrat si nu f mult.Insa am observat ca am inceput sa ma ingras iar...Ieri mi-am cumparat role,iar azi am mers pe ele 1 ora si 1 ora pe bicicleta...Am mancat normal si totusi nu ma simt umflata,balonata sau ca si cum ce am mancat s-ar fi depus...Asa ca sfatul meu este sa faci sport si sa nu te gandesti la tot felul de diete care iti pot da peste cap organismul...Dieta cea mai buna este un regim de viata echilibrat.Mananca orice dar nu abuza.Daca ai pofta de ceva dulce poti manca inghetata(este desertul cu caloriile cele mai putine),insa nu foarte multa.Regimurile de slabit repede intr-un timp scurt au efectul yoyo(dai jos repede...si pui la fel de repede).Eu am vorbit cu un nutritionist,si mi-a spus ca slabitul sanatos este de maxim 500 g pe luna.Atunci esti sigura ca ceea ce dai jos nu pui la loc...
Si cum a spus cineva mai sus....trebuie sa aflii mai intai de ce te-ai ingrasat...Poti avea o dereglare de hormoni sau probleme cu glanda.Cel mai bine este sa mergi la un nutritionist,care iti va face analize generale,apoi iti va recomanda o dieta care sa ti se potriveasca si care sa te ajute sa slabesti incet dar sigur.
Multa bafta si sper sa reusesti ceea ce ti.ai propus...Insa nu uita ca de cele mai multe ori graba strica treaba...
Uitasem sa iti mai spun un truc: DACA NU AI PROBLEME CU STOMACUL,in fiecare dimineata,cu vreo 30 min inainte de masa,bea 1 pahar de apa calda(cat suporti de calda)cu zeama de la 1/2 lamaie si 1/2 grapefruit.
Kittty_kat
Postat pe 28 August 2009 02:48
sunt curioasa.
ai reusit sa slabesti?
simonycik
Postat pe 28 August 2009 10:14
hey girl...
eu sunt obsedata sa slabesc si am avut o problema medicala care m.a cam facut sa ma ingrash... ajunsesem la 55.5... si in 6 zile am dat jos 5 kg;)))...
cel mai important atunci cand vrei sa slabesti e AMBITIAA!!
am citit p net un regim al angelinei jolie pt a slabit 10 kg in 21 d zile.. consumand doar lichide
ma rog.. ea si asa e slabaa
eu beau suc de grefa[ 1 grefa si 1/2 lamaie mare, ambele stoarse de mine], ceai verde cu ginseng, ness[cand ma simt lesinata], suc d portocale [porto stoarsa] si un fel de suc de mere... ma rog mai degraba piure [mar decojit, ras, pus putin pe foc, dupa care adaug apa fierbinte in kre erau puse cojile, si astfel e mai lichid el asa:))]
iti poti face supe dar fara sa pui morcov si cartofi in apa
sportu e un alt element esential
eu lucrez o zi abdomen, o zi picioare
zilele de abdomen incep cu alergat [putin peste 2 km], urmeaza pilates pt abdomen [20 min] si 8 min abs [il gasesti pe youtube]
iar zilele de picioare incep cu sarit coarda [10 min], pilates pt picioare [20 min] si dans:))
da rezultate
iar 3 sapt nu e capat d lume..
plus.. dupa cele 3 sapt.. o sa incep un "Regim de mentinere" pe modelul adaug doar micu dejun
o zi cereale[fara zahar] cu lapte degresat, alta mar, alta 50g shunca de pui, alta iaurt degresat si mai vad eu c...:)))
ma rog.. succes la slabit>:D
eve_nya
Postat pe 30 August 2009 02:06
Diete, diete, diete.. chiar crezi k sunt sanatoase? nop chiar deloc... eu sunt total impotriva lor, si eu am fluctuatii de greutate, si atunci cand pun un pik in plus ..... trec pe mancare naturala, adica dimineata ceva consistent (cu paine) si in cursul zilei , fructe, legume, salate... si multa miscare.. sunt exercitiile acelea PILATES nu stiu daca ai auzit de ele .... cand am fost slaba, mi`au dezvoltat musculatura, cand m`am ingrasat.. am slabit ... si nu mai face mare caz... si nu incerca sa slabesti dintr-o data , usor, usor in timp .. in plus ... crezi k e atat de importanta imaginea? exteriorul? cine tine la tine si te apreciaza pt ceea ce esti .... este langa tine fie ca esti prea slabuta, fie ca esti prea plinuta.. insa cine are ceva de comentat... no way... nu merita incredere
krysaa
Postat pe 30 August 2009 11:02
Aveti probleme de sanatate?
Suferiti de hipertensiune,diabet,constipatie,dureri de cap,oboseala cronica,surplus sau defict de greutate,insomnie?
Va simtiti lipsiti de energie,fara pofta de viata?
Aflati ca 75% din aceste probleme se datoreaza greselilor alimentare.Piata romaneasca este invadata de o multitudine de alimente frumos ambalate, dar care dauneaza grav sanatatii.Incercati sa gasiti ceva sanatos in hipermagazine.Nu veti gasi mai nimic.Cititi cu atentie etichetele produselor.Practic ,nu exista pe piata nimic care sa nu contina E-uri ,conservanti sau aditivi.Totul contine carbohidrati,margarina si alte componente care ne fac rau.E adevarat ca suntem invadati si de reclame care mediatizeaza aceste produse.Desi suntem avertizati sa nu consumam in exces sare,zahar si grasimi.
Apare intrebarea:Bine,bine...si atunci cu ce sa ne hranim?
Aflati ca exista solutii.
Va invit la WELLNESS CENTER,din Piata Muncii(Bucuresti),un centru nou deschis,unde veti avea parte de o evaluare de sanatate, GRATUITA,in urma careia se va constata care sunt problemele de santate cu care va confruntati si veti fi sfatuiti cum sa va hraniti santos ,si ce trebuie sa faceti pentru ca aceste probleme sa diminueze sau chiar sa dispara.
PENTRU PROGRAMARI ,IMI PUTETI TRIMITE MESAJE CHIAR AICI.
Va astept.Multa sanatate!
laura70d
Postat pe 30 August 2009 11:15
Iti recomand supa de varza , daca o tii exact poti slabi intre 5 si 7 kg intro saptamana.Gasesti reteta pe internet si ce ai voie sa mananci in fiecare zi!
gerogianaz
Postat pe 30 August 2009 11:20
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)


Iti recoman eu o carte, insa trebuie sa ai rabdare s-o citesti si sa nu mai disperi atata. Se numeste "Slabeste in somn"! o gasesti la editura Mladinska si ti-o poti comanda direct de la ei. Doar un search pe google si gata. Acolo iti explica care sunt pasii exacti in procesul de slabire. Pentru ca nu este suficient sa nu mai mananci si gata sa slabesti. Este vorba si de partea de autocontrol psihic pe care trebuie sa-l ai, sa gandesti pozitiv...si multe altele. Este foarte interesanta. Eu am rasfoit-o din curiozitate, desi nu am deloc nevoie de cure de slabire. E chiar interesanta! O sa-ti modifici putin viziunea supra slabitului, si o sa vezi ca totul porneste din mintea ta. Sper sa te ajute.
kudika040841
Postat pe 30 August 2009 12:33
buna! numele meu este Gabriella, a-s vrea sa ajut cu un mic sfat pt cele cu problm de greutate.. va recomand un medicament care trebuie folosit cu mare atentie si insotit de dieta..cat mai putina mancarica si f des.ciuguliti cam la 2. 3 ore cate ceva.med se numeste SENICAL..poate a-ti auzit de el, si am vazut rezultate destul de bune , dar fara regim nu da mari rezultate.va pop si mult succesc.
placere
Postat pe 30 August 2009 12:45
cred ca pastilele de slabit sunt cele mai "nesigure" ne stiind reactiile adverse pe care le poti avea pt ca nu prea ti-se spune de ele. am o prietena care a incercat exact superslim caspule "100%" naturale. dupa ce nu le-a mai luat a intrat intr-o depresie urata si plus o stare de discomfort fizca,
a dorit sa le schibe si sa=-si ia alt gen de pastile dar din aceiasi familie acestea se numeau simplu "slim". am fost cu ea la farmacie sa le caute si farmacista ne-a zis ca aceste "slim" au fost interzise din mai pt ca erau pe baza de amfetamina. deci va dati seama cat de 100% naturale erau.
daca nu aveti timp de sala cautati pe youtube "taebo" si este un negru care are tutoriale misto si 10-15 min dimineata e perfect, mancare echilibrata si cat mai fresh....

cheers girls!
iiioanaa
Postat pe 30 August 2009 13:03
De la: dyane_, la data 2009-08-23 14:41:36Afla cum am slabit 5 kilograme si am scapat de celulita : www.super
slimnew.webs.com


stiai ca super slim contine amfetamine? eu m-am cam speriat, cumnata mea a luat anul trecut si a ajuns la spital, unde s-a constatat la analize ca nu sta prea bine cu sanatatea...facand analiza pastilelor...SURPRIZAAAAAAAAAA! contin amfetamine.
nuvola
Postat pe 30 August 2009 15:40
De la: placere, la data 2009-08-30 12:45:01buna! numele meu este Gabriella, a-s vrea sa ajut cu un mic sfat pt cele cu problm de greutate.. va recomand un medicament care trebuie folosit cu mare atentie si insotit de dieta..cat mai putina mancarica si f des.ciuguliti cam la 2. 3 ore cate ceva.med se numeste SENICAL..poate a-ti auzit de el, si am vazut rezultate destul de bune , dar fara regim nu da mari rezultate.va pop si mult succesc.


medicamentul este XENICAL si arde grasimle din organism...cel mai bine este sa consulti un nutritionist care iti va indica in baza analizelor un regim pentru organismul tau...iar indicata este: NU SLABI MAI MULT DE 5 KG/LUNA
nuvola
Postat pe 30 August 2009 15:43
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)


nu poti slabi sanatos fara miscare/sport.
DayC
Postat pe 30 August 2009 16:39
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)


fa cat mai mult SEXXXXXXXXXXXXXXXX
Diavolyta_
Postat pe 30 August 2009 16:45
Daca vrei "sa le dai jos urgent" ..o sa le pui la loc la fel de ...urgent.... Asa ca sfatul meu...nu te grabi.
ayyryynn
Postat pe 31 August 2009 00:06
De la: piSsuletZ, la data 2009-08-22 02:45:57
De la: alina_plocon, la data 2009-08-10 15:07:26In ultima perioada m-am ingrasat 7kg si vreau sa le dau jos cat mai repede posibil, tinan cont k nu am foarte mult timp la dispozitie pentru a merge la sala sa stau 1-2 ore.

Astept idei :)

dak mananci cat o vaca...kum sa nu te ingrasi


Ce rautacios esti. . Lasa ca e bine asa,decat sa arate ca o vaca. Merita efortul. . Multumesc Doamne ca am un metabolism perfect.
ayyryynn
Postat pe 31 August 2009 00:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cosmetice USA 5 De la: ra_kudika 10 Martie 2010 00:40
donare par 11 De la: simo19 8 Aprilie 2015 23:50
:) 3 De la: cata_mica 6 August 2009 23:05
oferte pentru infrumusetare- noi te rasfatam!! 1 De la: reduceriextreme 20 Octombrie 2011 16:56
Tenul bronzat .. si culoarea parului ! 22 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 25 Februarie 2010 08:34