Setari Cookie-uri

Intrebari de orice fel... Ce va chinuie?

De la: kudika024520, la data 2009-08-30 22:49:59Hm. Eu am alte problema. Ce cumpara romanii pe timp de criza?

euro!?
geo_x
Postat pe 30 August 2009 22:51
De la: kudika024520, la data 2009-08-30 22:49:59Hm. Eu am alte problema. Ce cumpara romanii pe timp de criza?

Criza cumpara romani
mitura
Postat pe 30 August 2009 22:51
Are rost sa ma mai repet de nshpe mii de ori? Cei care vor sa auda, vor auzi. Cei care nu vor, e treaba lor. Ti`am mai spus ca eu imi fac datoria de OM sa`mi ofer ajutorul celor care au nevoie. Daca solicita un sfat, fii sigur ca il iau in considerare, chiar daca nu`l urmeaza 100%. Din cele 100 pe care le primesc de la 100 de persoane diferite, ei judeca singuri ce li se potriveste. Poate parerile tale inseamna mai mult pt cineva decat ale mele. Poti sa fii sigur ca n`am sa ma supar pe persoana respectiva, e de datoria lui sa judece inainte sa faca ceva. Esti de acord cu tine sau nu?
Asa ca nu stiu cine e mai orbit de importanta pe care si`o da, tu cu stilul tau acid de a comenta orice, sau eu care, la inceput de drum, am totusi intentii bune. Faptul ca am stat de vorba cu tine,chiar in acest fel in care ne`am tinut noi discursurile unul impotriva altuia, ar fi trebuit sa`ti arate ca imi sustin ideile in fata carcotasilor ca tine si am personalitate. As fi fost buna in politica, dar stiam deja asta. Si sa nu te puna dracu sa ma compari cu vreun politician tembel, sa vezi atunci ce injuraturi iti iei. Gata. Am terminat cu tine pe ziua de azi.
Ralucutsa
Postat pe 31 August 2009 08:58
De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:51:08

euro!?

Desi n`ar trebui sa fiu de acord cu tine, aici am sa`ti dau dreptate. Sa nu spui nimanui ca am facut asta.
Ralucutsa
Postat pe 31 August 2009 08:59
De la: ralukyyy, la data 2009-08-31 08:58:38Are rost sa ma mai repet de nshpe mii de ori? Cei care vor sa auda, vor auzi. Cei care nu vor, e treaba lor. Ti`am mai spus ca eu imi fac datoria de OM sa`mi ofer ajutorul celor care au nevoie. Daca solicita un sfat, fii sigur ca il iau in considerare, chiar daca nu`l urmeaza 100%. Din cele 100 pe care le primesc de la 100 de persoane diferite, ei judeca singuri ce li se potriveste. Poate parerile tale inseamna mai mult pt cineva decat ale mele. Poti sa fii sigur ca n`am sa ma supar pe persoana respectiva, e de datoria lui sa judece inainte sa faca ceva. Esti de acord cu tine sau nu?
Asa ca nu stiu cine e mai orbit de importanta pe care si`o da, tu cu stilul tau acid de a comenta orice, sau eu care, la inceput de drum, am totusi intentii bune. Faptul ca am stat de vorba cu tine,chiar in acest fel in care ne`am tinut noi discursurile unul impotriva altuia, ar fi trebuit sa`ti arate ca imi sustin ideile in fata carcotasilor ca tine si am personalitate. As fi fost buna in politica, dar stiam deja asta. Si sa nu te puna dracu sa ma compari cu vreun politician tembel, sa vezi atunci ce injuraturi iti iei. Gata. Am terminat cu tine pe ziua de azi.

nu-i asa ca esti virgina!?
geo_x
Postat pe 31 August 2009 09:58
Nu`i asa ca si tu esti uimit de prostia care zace in tine? Asta s`a vrut insulta? Sau ai ramas in pana de idei "stralucite" si asta era singura chestie care te mai bantuie?
O sa intru in jocul tau. Nu, nu sunt. dar tu, mai ca sigur esti.
Ralucutsa
Postat pe 31 August 2009 14:25
De la: ralukyyy, la data 2009-08-31 14:25:26Nu`i asa ca si tu esti uimit de prostia care zace in tine? Asta s`a vrut insulta? Sau ai ramas in pana de idei "stralucite" si asta era singura chestie care te mai bantuie?

Morisette
Postat pe 31 August 2009 14:32
Completare : Mai mult ca sigur.
Ralucutsa
Postat pe 31 August 2009 15:35
de fapt, numele lui real e Virgi(n)l...
Lucia38
Postat pe 31 August 2009 15:38
Geo, aveam pretentii la mai multa spiritualitate
anushkha
Postat pe 31 August 2009 15:38
De la: Lucia38, la data 2009-08-31 15:38:19de fapt, numele lui real e Virgi(n)l...

virgi(l) za fahrst
matracucu
Postat pe 31 August 2009 15:39
... end za last oan...
Lucia38
Postat pe 31 August 2009 15:41
and za mistic end za biutiful
matracucu
Postat pe 31 August 2009 15:42
asta sa i-o zici lui Geo... da' de... da' de renunta la virginitate...
Lucia38
Postat pe 31 August 2009 15:44

nu se vinde ieftin.....simt io asta.......
matracucu
Postat pe 31 August 2009 15:47
De la: ralukyyy, la data 2009-08-31 14:25:26Nu`i asa ca si tu esti uimit de prostia care zace in tine? Asta s`a vrut insulta? Sau ai ramas in pana de idei "stralucite" si asta era singura chestie care te mai bantuie?

eram atat de sigur de virginitatea ta incat am pus pariu cu niste colegi, dupa ce le-am dat sa citeasca mesajele tale.
am pierdut!
da' mie imi place forma de raspuns. la o simpla intrebare, ca orice intrebare persistenta-n creer si la care cauti raspuns, sau pe stilul tau , o chinuire!!!, rastorni caruta cu scepticitate si atac frontal la gat golas!!
aveai doua variante de raspuns. in darnicia mea iti dau variantele dinainte:
1. da
2. nu

daaaaar, cum stii ca-mi place condimentarea si m-ai prins intro zi benefica desfasurarilor, iti mai dau o varianta:
3. nu stiu!
geo_x
Postat pe 31 August 2009 16:10
De la: ana18, la data 2009-08-31 15:38:37Geo, aveam pretentii la mai multa spiritualitate

no, sunt intro zi patimasa! nimeni nu-i perfect.
geo_x
Postat pe 31 August 2009 16:11
De la: geo_x, la data 2009-08-31 16:10:53

eram atat de sigur de virginitatea ta incat am pus pariu cu niste colegi, dupa ce le-am dat sa citeasca mesajele tale.
am pierdut!
da' mie imi place forma de raspuns. la o simpla intrebare, ca orice intrebare persistenta-n creer si la care cauti raspuns, sau pe stilul tau , o chinuire!!!, rastorni caruta cu scepticitate si atac frontal la gat golas!!
1. da
2. nu

daaaaar, cum stii ca-mi place condimentarea si m-ai prins intro zi benefica desfasurarilor, iti mai dau o varianta:
3. nu stiu!

Pasul 1: ai pus pariu cu niste colegi si le`ai dat sa citeasca mesajele mele. Gata, nu te mai descurci singur? Ai nevoie de ajutor? 1-0 pt mine.
Pasul 2: cand folosesti cuvinte elevate, vezi cum faci sa le si intelegi. Evita combinatiile care evidentiaza "chinurile" tale de a`mi da raspunsuri spirituale in termeni pe care ii alaturi aiurea. Iti dau un exemplu: "timida si libertina". 2 chestii care nu se pupa. Un profesor de lb romana te`ar fi lasat corigent pt un paradox din asta. Ori e timida, ori e libertina!
Si presupun ca ai observat ca nu ma dau in laturi cand vine vorba de sustinerea ideilor. Era prea simplu sa spun da sau nu si total aberant sa spun ca nu stiu. Iti multumesc pt faptul ca ti`ai scos inca o data in evidenta stupiditatea. Parerea mea este sa renunti. Nu m`ai impresionat absolut deloc, ba chiar m`ai facut sa vad si altceva pe langa rautatea ta caracteristica. Si pana la urma am sa`mi calc pe orgoliu si am sa`tzi dau un sfat: "Nu te da ceea ce nu esti!"
Ralucutsa
Postat pe 31 August 2009 22:33
e oximoron
mitura
Postat pe 31 August 2009 22:36
De la: mitura, la data 2009-08-31 22:36:04 e oximoron

da' nu-i asa ca-i frumos folosit!??
ce stiu copii astia!!
geo_x
Postat pe 31 August 2009 22:40
De la: ralukyyy, la data 2009-08-31 22:33:33
De la: geo_x, la data 2009-08-31 16:10:53

am pierdut!
1. da
2. nu

3. nu stiu!

Pasul 1: ai pus pariu cu niste colegi si le`ai dat sa citeasca mesajele mele. Gata, nu te mai descurci singur? Ai nevoie de ajutor? 1-0 pt mine.
Pasul 2: cand folosesti cuvinte elevate, vezi cum faci sa le si intelegi. Evita combinatiile care evidentiaza "chinurile" tale de a`mi da raspunsuri spirituale in termeni pe care ii alaturi aiurea. Iti dau un exemplu: "timida si libertina". 2 chestii care nu se pupa. Un profesor de lb romana te`ar fi lasat corigent pt un paradox din asta. Ori e timida, ori e libertina!
Si presupun ca ai observat ca nu ma dau in laturi cand vine vorba de sustinerea ideilor. Era prea simplu sa spun da sau nu si total aberant sa spun ca nu stiu. Iti multumesc pt faptul ca ti`ai scos inca o data in evidenta stupiditatea. Parerea mea este sa renunti. Nu m`ai impresionat absolut deloc, ba chiar m`ai facut sa vad si altceva pe langa rautatea ta caracteristica. Si pana la urma am sa`mi calc pe orgoliu si am sa`tzi dau un sfat: "Nu te da ceea ce nu esti!"

tzutzulina, cand o sa intelegi ca nu vreau sa te impresionez??
poti sa-ti calci si pe principii si pe pres si pe ce vrea muschiu' tau inghinal, poti sa-l strangi de gat pe profesoru' tau de romana, ca pe a mea imi venea s-o strang din clasa a cincea, ca tot mi-esti draga!!
bun sfat, numa' ca-i inutil!
vezi tu, cel mai bine se vede caracteru' unui omusor, in urma supunerii la probe de santier. te-ai folosit de atacamente si injurii atunci cand nu era cazu'.
n-am sa inteleg niciodata de ce un om apeleaza la injurii, atunci cand ramane in pana!
geo_x
Postat pe 31 August 2009 22:47
Nu era o injurie, scumpule. Era o simpla parere. Asa cum domnia ta isi permite sa comenteze pe marginea caracterului meu, asa domnia mea isi permite sa spuna tot ce`i tuna.
mitura, draga mea, un simplu citat face tot raspunsul meu pt tine:
"Cuvântul “oximoron” este oximoronic în sine, fiind compus din doi termeni care se opun ca semnificaþii: gr. oxys (ascuþit, pãtrunzãtor; deºtept -fig.) ºi moros – (tocit, prost). Se aseamãnã cu antiteza ºi paradoxul, însã poate fi considerat sinonim doar cu paradoxismul (Fontanier)."

Ralucutsa
Postat pe 1 Septembrie 2009 07:43
De la: ralukyyy, la data 2009-09-01 07:43:35Nu era o injurie, scumpule. Era o simpla parere. Asa cum domnia ta isi permite sa comenteze pe marginea caracterului meu, asa domnia mea isi permite sa spuna tot ce`i tuna.
"Cuvântul “oximoron” este oximoronic în sine, fiind compus din doi termeni care se opun ca semnificaþii: gr. oxys (ascuþit, pãtrunzãtor; deºtept -fig.) ºi moros – (tocit, prost). Se aseamãnã cu antiteza ºi paradoxul, însã poate fi considerat sinonim doar cu paradoxismul (Fontanier)."

..."asa domnia mea isi permite sa spuna tot ce`i tuna."...si-i fulgera!!!
Mesajul e prea elevat pt marea majoritate a celor de pe forum, si putini inteleg esenta!
Buna dimineata!
Morisette
Postat pe 1 Septembrie 2009 07:59
De la: ralukyyy, la data 2009-09-01 07:43:35Nu era o injurie, scumpule. Era o simpla parere. Asa cum domnia ta isi permite sa comenteze pe marginea caracterului meu, asa domnia mea isi permite sa spuna tot ce`i tuna.

una e sa comentezi si alta e sa tuni. credeam ca stii diferentele intre ironie si injurii.
cat m-am inselat!! vai vai vai!!!
un sfat: ignora-ma!
geo_x
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:41
Atata timp cat nu taci, nu te pot ignora. Asa ca ai 2 variante: continui sa ma stresezi, continui sa incalc acea limita intre comentarii si injurii. Dispari si iti vezi de treaba ta pe alte topicuri, nu mai am ce sa comentez la adresa ta. Oricum, i`m the winner !! tanananam!
Morisette neata si tie Ma bucur ca mai sunt unii care stiu sa apecieze replicile cu substrat
Ralucutsa
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:44
Ralukyyy, pe tine te chinuie Geo? Asta ca sa fiu on topic...
Lucia38
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:48
De la: ralukyyy, la data 2009-09-01 09:44:56Atata timp cat nu taci, nu te pot ignora. Asa ca ai 2 variante: continui sa ma stresezi, continui sa incalc acea limita intre comentarii si injurii. Dispari si iti vezi de treaba ta pe alte topicuri, nu mai am ce sa comentez la adresa ta. Oricum, i`m the winner !! tanananam!
Morisette neata si tie Ma bucur ca mai sunt unii care stiu sa apecieze replicile cu substrat

asa e, e singura ta solutie. sa apelezi la injurii!
succes
geo_x
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:51
De la: Lucia38, la data 2009-09-01 09:48:00Ralukyyy, pe tine te chinuie Geo? Asta ca sa fiu on topic...

ar vrea ea sa-o chinui putin, da' am opritor!!
geo_x
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:57
De la: Lucia38, la data 2009-09-01 09:48:00Ralukyyy, pe tine te chinuie Geo? Asta ca sa fiu on topic...

Nu neaparat. Doar ca ma dispera persoanele de genul lui.
Geo mama, daca ma apucam serios sa apelez la injurii, imi inchideau astia contul si rds`ul imi taia netul de tot. Considera ce ceea ce am spus, mai mult sau mai putin la iritarea produsa de posturile tale, a fost un fel de....caracterizare a ta. Asa te`am perceput eu pe tine; traim intr`o tara libera, deci am spus tot ce aveam de spus.
Ralucutsa
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:58
No, fara injuraturi pe-aici. Ca mai sunt si doamne, da' si copii mici.
Lucia38
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Scoala de sambata 1 De la: kudika471802 15 Noiembrie 2011 11:01
cafea 4 De la: Valy90 26 Mai 2011 15:23
OARE MAI VINE IARNA ANUL ASTA ? 100 De la: kudika_10188 1 Februarie 2015 08:32
Franta si minciunile Islamiste 28 De la: kudika_991915 29 Noiembrie 2015 22:13
ma poate ajuta cineva cu utorrentul??va rooog! 1 De la: colorata_nas 8 Noiembrie 2009 18:52