Mai multe
|
(SADICA INTREBARE !!!) M-as duce si le-as explica la modul civilizat ca asa ceva este inadmisibil! Sidaca nu ar intelege i-as reclama peste tot unde as putea... Ce altceva as putea face ? Si m-as ruga la Dumnezeu sai-i strice instalatia de sunet, sa-l loveasca damblaua, sa-i inchida careva localul...Dar oare numai pe mine m-ar deranja ? Celalti locuitori n-ar auzi ? Si m-as ruga, fireste, sa ramana vara grai toti manelistii ( asta o fac si fara sa am ul local care sa-mi puna manele toata noaptea...) Ce ai face daca la job, de pe pozitia ta,( sa zicem nivel trei) ai vrea sa inchei o afacere absolut certa din pdv al sigurantei , profitului si strategiei firmei iar seful tau de pe nivelul doi nu o intelege si te impiedica ? |
||
|
dancombi Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:29 |
||
|---|---|---|
as demisiona sunt altii acre au nev de oamenii buni care sa le aduca profit la firma ce ai face daca ai auzi manele in casa ta dar nu ai putea sa gasesti sursa de la care vine? |
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:34 |
||
i-as chema pe toti la mine sa ne imbatam ca porcii daca nu e nimeni disponibil, plec de acasa sperand sa nu se opreasca pana ma intorc ca poate sunt disponibii atunci. ce faci daca esti plecat in concediu si-ti pierzi bagajul cu portofel si tot tacamul in el, acte si bilet de intors? |
||
|
|
||
|
Boca Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:10 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-08 12:10:45i-as chema pe toti la mine sa ne imbatam ca porcii Fuguta la ambasada, iar apoi munci de nimic pentru a nu muri de foame si a strange bani de bilet pt a ma intoarce in tara. Daca-i in tara, e mai simplu, autostopul pana acasa Ce ati face daca ar trebui sa va pacaliti partenerul pentru a nu da faliment afacerea in care esti implicat? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:30 |
||
|
Ce ati face daca ar trebui sa va pacaliti partenerul pentru a nu da faliment afacerea in care esti implicat? nu stiu cum as putea, dar cu siguranta l'as pacalii...spre binele lui cred ce'ai face daca ai avea o pisicuta scumpik de care te ai atasat foarte tare iar parintii vor sa o dea alcuiva ? ce intrebari pun si eu
|
||
|
iubarici Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:15 |
||
|
MA OPUN CATEGORIC Mi s-a intamplat...si-au avut de ales : pleaca pisi...plec si eu :P nu vorbeam serios si ei stiau asta, dar am facut in asa fel incat sa inteleaga ca m-ar face nefericita daca o da... Ce ai face daca o persoana foarte draga tie, iti cere imprumut niste bani si amana inapoierea lor? |
||
|
shadow12 Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:24 |
||
|
e mai greu, banii meis unt sub forma d edatorii la banci ! ce faci daca te sun dimineata la ora 2 si intreb daca ai servit cafeaua d edimineata? |
||
|
Aproape_eu Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:06 |
||
te-as invita sa o servim impreuna Ce ai face daca ar trebui sa vinzi frigidere la polul nord? |
||
|
cocco Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:27 |
||
|
as trimite pe cineva sa mearga in locul meu sa le duca. ce ai face daca iubitu/iubita ta ti-ar spune maine dimineata ca vrea sa plece in italia sa lucreze?? |
||
|
dulcyka Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:04 |
||
De la: dulcyka, la data 2010-01-08 21:04:42as trimite pe cineva sa mearga in locul meu sa le duca. Traim intr-o lume libera, sau asa ne place sa credem, deci fiecare face ce doreste atata timp cat actiunile sale nu deranjeaza grav, alte persoane Ce faceti daca iubita/ul va roaga sa va puneti un cercel in limba? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:56 |
||
|
Ce faceti daca iubita/ul va roaga sa va puneti un cercel in limba? bineinteles ca nu mi'as pune cine ma iubeste ,ma iubeste pt ceea ce sunt ...ce'ai face daca iubita/ul ta/tau ar avea fantezii cu tine chelios/oasa?? nah
|
||
|
iubarici Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:43 |
||
| http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/30841/pisicute-spre-adoptie.html | ||
|
kudika090917 Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:58 |
||
|
mi as lua o peruca cu..chelie ! ce ai facre daca ar trebui sa dormi o luna in gara d enord? |
||
|
Aproape_eu Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:30 |
||
As lua cu mine cortul ! Da ce faci daca iti ploua in casa si nu poti repara acoperisul ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:55 |
||
|
ce nu se repara, se schimba :D ce ai face daca ti-ar disparea interesul pt orice?! |
||
|
shadow12 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:14 |
||
|
As muta tot ce poate fi distrus de apa si as umple casa de ligheane...si nu in ultimul rand m-as ruga la Dumnezeu sa nu mai ploua... Ce faci daca un prieten bun iti spune ca fantezia sa si a sotiei sale este sa faca sex in trei, cu tine ? si eventual in patru, si cu sotia ta ? |
||
|
dancombi Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:15 |
||
De la: dancombi, la data 2010-01-09 17:15:55As muta tot ce poate fi distrus de apa si as umple casa de ligheane...si nu in ultimul rand m-as ruga la Dumnezeu sa nu mai ploua... categoric nu accept Ce ai face daca iubitul ti-ar aduce cadou un porcusor de guineea??? |
||
|
dulcyka Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:50 |
||
De la: dulcyka, la data 2010-01-09 18:50:05De la: dancombi, la data 2010-01-09 17:15:55As muta tot ce poate fi distrus de apa si as umple casa de ligheane...si nu in ultimul rand m-as ruga la Dumnezeu sa nu mai ploua... aaaa daca este de la iubitu'............ nu-l accept Iar acum serios, chiar imi plac animalutele astea, iar iubita poate sa-mi ofere si un sarpe ca tot il accept fiind de la ea Ce ati face daca pentru 5 luni ar trebui sa aveti parul albastru? Un pariu pierdut. |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:25 |
||
De la: vali_pc2007, la data 2010-01-09 19:25:38De la: dulcyka, la data 2010-01-09 18:50:05De la: dancombi, la data 2010-01-09 17:15:55As muta tot ce poate fi distrus de apa si as umple casa de ligheane...si nu in ultimul rand m-as ruga la Dumnezeu sa nu mai ploua... as purta parul albastru ! pariul este pariu !!! Ce ati face daca iubitul(a) v-ar da papucii fara explicatii !! |
||
|
coldwind Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:55 |
||
I-as lua si as pleca, o pereche de papuci e buna in orice imprejurare . E clar ca nu poti trece peste asa ceva fara sa-ti doresti anumite explicatii, dar dragoste cu de-a sila nu mere.Ce ati face daca ar aparea intr-un cotidian poze indecente cu tine, evident trucate? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:25 |
||
De la: vali_pc2007, la data 2010-01-09 20:25:23I-as lua si as pleca, o pereche de papuci e buna in orice imprejurare as organiza o conferinta de presa si as dezminti totul. ce ai face daca daca ati fi la liceu, an terminal, toata familia are incredere in tine ca o sa iei bacul cu brio, si tu il pici? |
||
|
cata_mica Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:43 |
||
| ai fi la liceu* | ||
|
cata_mica Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:44 |
||
|
ce ai face daca daca ati fi la liceu, an terminal, toata familia are incredere in tine ca o sa iei bacul cu brio, si tu il pici?[/quote] Ar fi un "capat de lume", gandit la momentului in care s-ar intampa evenimentul, m-as izola o perioada de restul lumii. Ce ati face daca parinti se hotarasc sa isi faca testamentul, iar voi nu va aflati mentionati in el?
|
||
|
vali_pc2007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:30 |
||
desi....nu mi s-a intamplat...si ai mei...sunt.....sus......cred ca m-as cam catrani oleaca....si le-as cere explicatii....sau daca as descoperi dupa moartea lor....asta e....ce sa mai fac ????......viata nerge inainte !!!...... ce ati face daca....vi s-ar propune sa fiti asasin.....contra unei sume mari de bani ???....... |
||
|
etta Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:57 |
||
De la: etta, la data 2010-01-09 22:57:03desi....nu mi s-a intamplat...si ai mei...sunt.....sus......cred ca m-as cam catrani oleaca....si le-as cere explicatii....sau daca as descoperi dupa moartea lor....asta e....ce sa mai fac ????......viata nerge inainte !!!...... Pe criza asta, orice loc de munca e bine venit . Calul de dar nu se cauta la dinti ![]() Ce ati face daca la un moment dat, realizati ca in viata voastra bani din misloc au devenit un scop in viata? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 10 Ianuarie 2010 02:54 |
||
|
HA , HA ! SA DEA DOMNUL ! ca acum , cand consider ca sunt buni doar in masura in care imi pot placerile , nu se tin deloc de mine . ce ai face daca , in urma unui control medical de rutina , ti s-ar spune ca mai ai doar o luna de trait ? |
||
|
perce_neige Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:42 |
||
|
As face tot ceea ce-mi doream sa fac, fara nici o limita sau constrangere de nici un fel.....as traii intens si nu mi-ar parea rau pentru nimic.. Ce-ai face daca ti-ai intalnii marea dragoste intr-un moment in care, dupa normele societatii in care traim, nu ti-ar fi permis sa o traiesti, si ar mai exista si o diferenta de varsta intre voi de 10-15 ani?? |
||
|
Dolcys Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:08 |
||
| As folosi mozilla firexfox:)) | ||
|
deea_3shakira Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:38 |
||
|
||
|
deea_3shakira Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:41 |
||
|
Ce-ai face daca ti-ai intalnii marea dragoste intr-un moment in care, dupa normele societatii in care traim, nu ti-ar fi permis sa o traiesti, si ar mai exista si o diferenta de varsta intre voi de 10-15 ani?? buna intrebarea dintr-un oarecare motiv , mi-a incoltit si mie in minte de multe ori, dar am refuzat sa caut un raspuns...mi-am spus mereu " nu stiu ce-as face.."...INIMA imi spune ca as renunta la tot pt iubire, ratiunea imi spune ca viata nu e un film cu happy end si ca inainte de toate trebuie sa ne pastram moralitatea... Mereu mi-am spus ca pt iubire as fi capabila sa lupt cu oricine si cu orice,,,dar mai apoi mi-am dat seama ca nu sta in firea mea sa frang alte inimi pentru a-mi implini fericirea... DA, sunt o lasa care ar lasa iubirea sa treaca pe langa ea si as suferi in tacere ... Daca implinirea acestei iubiri n-ar rani pe nimeni nu cred ca m-ar deranja diferenta de varsta... |
||
|
shadow12 Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Site-ul Lockerz! | 4 | De la: Empty 5 Martie 2010 23:43 |
| Va rog...o intrebare | 2 | De la: battleofwits 4 Februarie 2011 06:11 |
| Site anunturi meditatii/ cursuri/ traduceri | 3 | De la: kudika015700 11 August 2009 22:38 |
|
|
||
| Ai ramas vreodata fara baterie la telefon? Acum exista solutia! | 2 | De la: piticutza131 5 August 2010 00:18 |
| unde pot vedea filme online? | 5 | De la: iulia069834 24 Iunie 2016 15:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.