Setari Cookie-uri

Joc- Ce faci daca....

as aceepta situatia in definiti vsunt parintii mei...

ce ai face daca r ploua la tine in casa de sarbatori?
Aproape_eu
Postat pe 27 Decembrie 2009 17:05
As deschide gura!

Ce-ai face daca ar cadea bradul de Craciun peste tine? (mi s-a intamplat mie cand eram mica)
Anatoile
Postat pe 27 Decembrie 2009 18:44
m-as gandi ca e un semn! :D
ce ai face daca te-ar saruta din senin o persoana din anturajul tau cu care nu ai o relatie f apropiata?
shadow12
Postat pe 27 Decembrie 2009 20:20
Daca imi place...i-as raspunde la fel!

Ce-ai face daca ai primi cadou un vibrator?
Anatoile
Postat pe 28 Decembrie 2009 09:11
e depinde cine mi-l da cadou
ce ai face daca nu ai mai avea tv?
yumy
Postat pe 28 Decembrie 2009 09:58
Nu-i bai, am niste saituri pe net.
Ce ati face daca la petrecerea de revelion vi s-ar aprinde calcaiele dupa altcineva decat partenera/ul cu care ati venit?
vali_pc2007
Postat pe 28 Decembrie 2009 13:07
DACA PARTENERUL E DOAR INSOTITOR PT PETRECEREA DE SFARSIT DE AN, CRED CA AS INCERCA SA-I ATRAG ATENTIA NOULUI FAT-FRUMOS...DACA PARTENERUL E IUBITUL MEU, E IMPOSIBIL SA MI SE APRINDA CALCAIELE DUPA ALTUL...SI DC TOTUSI IMI ATRAGE ATENTIA, PASTREZ DISTANTA, NU DAU VRABIA DIN MANA PE CIOARA DE PE GARD...

Ce ai face daca la petrecerea organizata de ziua partenerului, il prinzi inselandu-te?!
shadow12
Postat pe 28 Decembrie 2009 16:46
FAC RAZBOI !!! Scapa cine poate de la petrecere viu !!! si apoi evident ii spun ceva de genu' :ORICUM, DUPA CE TE-AM "CONSUMAT / FOLOSIT" EU NU MAI ESTI BUN DE NIMIC !
Ce faci daca mergi la fast food sa papi un hamburger, iar a 2-a zi auzi la stiri ca in fast-food-ul unde ai mancat tu, foloseau carne de pisica ?
lusha_ubitik
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:17
asta e il parasesc, bocesc putin toate or sa treaca
ce ai face daca ai naste un copil cu 2 capete?
yumy
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:27
Ce faci daca mergi la fast food sa papi un hamburger, iar a 2-a zi auzi la stiri ca in fast-food-ul unde ai mancat tu, foloseau carne de pisica ? [/quote]

devin vegetariana si mananc doar gatit de mine sau poate cine stie....ma transform in catwoman
onutzaButterfly
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:58
De la: onutzaButterfly, la data 2009-12-28 17:58:11 Ce faci daca mergi la fast food sa papi un hamburger, iar a 2-a zi auzi la stiri ca in fast-food-ul unde ai mancat tu, foloseau carne de pisica ?

devin vegetariana si mananc doar gatit de mine sau poate cine stie....ma transform in catwoman

ce faci daca afli ca iubitul tau e vampir?
onutzaButterfly
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:59
Aoleu...de cand visez la asta...

Ce-ai face daca ti-ai pierde job-ul in situatia actuala?
Anatoile
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:42
m as gindi daca nu pot deveni o Columbeanca s aimi gasesc si eu un Irinel d egen femin pe la vreo 69 d eani !

ce ai face daca r trebui s amergi cu mine la mare in ianuarie?
Aproape_eu
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:45
N-am vazut niciodata marea iarna asa ca...

Ce-ai face daca ai fi tata de fata si ai prinde-o in casa in pat cu handralaul?
Anatoile
Postat pe 28 Decembrie 2009 21:36
Daca as fi mama de fata... depinde, daca ar avea mai mult de 17 ani m-as gandi ca si eu am fost ca ea si probabil m-as duce prin bucatarie sa-mi vad de ale mele iar apoi as discuta cu ea ca intre prietene
Ce faci daca iti suna telefonul, iar la telefon,e o tipa, care iti spune ca e insarcinata cu sotul tau ?
lusha_ubitik
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:08
i-as spune ca de mult caut o mama surogat

ce ai face daca ramai blocata in lift cu prietenul cel mai bun al sotului?
onutzaButterfly
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:50
De la: onutzaButterfly, la data 2009-12-29 16:50:56i-as spune ca de mult caut o mama surogat

ce ai face daca ramai blocata in lift cu prietenul cel mai bun al sotului?

as fi cuminte ca sa nu ii zica sotului ca ma dau la barbati si nu ii sunt fidela.
Ce ai face daca ti-ai prinde sotul cu o alta femeie in patul conjugal facand secs??
dulcyka
Postat pe 29 Decembrie 2009 22:59
POZE !! si le-as posta pe Hi5 si facebook !!
Ce ai face daca seful tau s-ar da la tine (iar tu ai fi single si el insurat) ?
lusha_ubitik
Postat pe 30 Decembrie 2009 18:34
in cazul de fata i as spune c anu sunt gay !

ce ai face daca te a rpipai o duduie la vreo 70 la film la film pe picioar ein intunericul salii ?
Aproape_eu
Postat pe 30 Decembrie 2009 20:29
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-30 20:29:13in cazul de fata i as spune c anu sunt gay !

ce ai face daca te a rpipai o duduie la vreo 70 la film la film pe picioar ein intunericul salii ?

Depinde ce gen de film ruleaza: daca-i triller, tresar de speriu tot randul pe care ma aflu; daca-i romantic, as capata o depresie ce ar persista o perioada lunga de timp; daca-i drama, as convinge-o ca nu bate la usa dorita; daca-i S.F , nici nu vreau sa ma gandesc...
Ce ati face daca ar trebui pentru doua luni de zile sa lucrati ca masor intr-un azil de batrani cu deficiente motorii?
vali_pc2007
Postat pe 31 Decembrie 2009 11:01
Ar fi o binecuvantare..as gandi ca fiecare suflet e un intreg..ca acest intreg e sufletul pe care l-as ingriji o viata intreaga..

Ce ati face daca ati visa tot timpul acel suflet ce v-ar face fericit..si totusi nu-l puteti atinge ,desi va asteapta !
lyheartly
Postat pe 31 Decembrie 2009 14:01
m as lupta sa fiu linga acel suflet pentru ca iubirea e sentiala in viata !

ce ai face daca ar trebui sa cari 20 de kg de cartfi zilnic pret de 3 km pe jos?
Aproape_eu
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:46
nu m-as mai angaja la job-u ala!

ce-ai face daca ai veni la ora 4 rupt in gura de oboseala de la munca si ar trebui sa te apuci de masa de Anul Nou?
greierash_is_back
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:48
Mi-as pregati de cu seara tot ce am nevoie pt mancare si cand ajung de la munca numai o pun la foc, sau o aranjez pe platou

ce ai face daca de revel iubitul ti-a promis ca ve-ti fi impreuna si te lasa balta?
onutzaButterfly
Postat pe 1 Ianuarie 2010 02:01
la multi ani cu sanatate!!!! noul an sa va aduca numai bucurii si fericire!!!!
onutzaButterfly
Postat pe 1 Ianuarie 2010 02:04
sper sa aiba o explicatie credibila...
probabil l-as ierta daca a fost in imposibilitatea de a -si respecta promisiunea...in caz contrar, m-as gandi serios dc se merita relatia...

LA MULTI ANI!

Ce ai face daca datorita unor circumstante, ajungi sa dormi in pat cu UN EL/O EA...cu care ai o relatie amicala si esti constient/a ca o altfel de relatie e imposibila si nu o doriti niciunul, iar persoana respectiva incearca sa se culce cu tine...???
shadow12
Postat pe 1 Ianuarie 2010 09:03
De la: teiubeam, la data 2010-01-01 09:03:18sper sa aiba o explicatie credibila...
probabil l-as ierta daca a fost in imposibilitatea de a -si respecta promisiunea...in caz contrar, m-as gandi serios dc se merita relatia...

LA MULTI ANI!

Ce ai face daca datorita unor circumstante, ajungi sa dormi in pat cu UN EL/O EA...cu care ai o relatie amicala si esti constient/a ca o altfel de relatie e imposibila si nu o doriti niciunul, iar persoana respectiva incearca sa se culce cu tine...???

Sunt campion panamerican la relatii platonice, daca in mintea mea nu trebuie sa fie altceva, asa ramane, oricat de greu ar fi...
Ce ati face daca vecinii v-ar "delecta" in fiecare dimineata si seara cu un gen muzical pe care nu-l puteti accepta?
vali_pc2007
Postat pe 1 Ianuarie 2010 14:13
l-as lipii pe sonerie un abtibild cu ''liniste!!!!''

ce ai face daca gasesti un nou nascut abandonat/aruncat la gunoi?
onutzaButterfly
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:33
De la: onutzaButterfly, la data 2010-01-01 16:33:23l-as lipii pe sonerie un abtibild cu ''liniste!!!!''

ce ai face daca gasesti un nou nascut abandonat/aruncat la gunoi?

As face tot posibilul sa-i fie bine de acum pana ma vor tine puterile, ca de infiat e greu in romania.
Ce ati face daca ar trebui sa renuntati la cel mai placut viciu?
vali_pc2007
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:54
L-as inlocui

ce ai face daca seful ti-ar cere sa aveti o relatie si refuzandu-l te violeaza? ?
onutzaButterfly
Postat pe 1 Ianuarie 2010 17:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce? 29 De la: damalina2008 30 Iulie 2009 17:38
O buna metoda de relaxare 3 De la: kudika_974833 26 August 2020 12:59
Nikita la "puricat".... 44 De la: _dulcik_ 28 Martie 2009 21:49
ajutor!!!!am nevoie de voturi pana la ora 12,returnez 1 De la: kudika087713 15 Decembrie 2011 23:15
Spiritism !? 12 De la: Katte02 6 Ianuarie 2013 13:39