Mai multe
De la: nicossia, la data 2010-02-17 17:12:45Intai l-as evalua (ce ocazie daca alta solutie nu am, ma mut....imi cumpar cateva oi, vreo 2 gaini...si ma apuc de gospodarit[img]http://www.pic4ever.com/images/vishenka_27.gif[/img] ...ce te-ai face daca ai fi rapita si dusa pe centura intr-o tara straina?
|
||
|
freakbabe Postat pe 17 Februarie 2010 17:16 |
||
|---|---|---|
|
as incerca sa cer ajutor primului client , sa fug ...cu riscul de a fi omorata...vie sau moarta tot as gasi o cale sa scap . Ce ai face daca ti s-ar oferi o suma f mare de bani de la cineva , daca accepti sa te culci cu el/ea. Acel cineva sa fie o persoana din cercul tau de cunostinte. |
||
|
shadow12 Postat pe 17 Februarie 2010 19:25 |
||
De la: teiubeam, la data 2010-02-17 19:25:15as incerca sa cer ajutor primului client , sa fug ...cu riscul de a fi omorata...vie sau moarta tot as gasi o cale sa scap . daca e o ea, o las sa arunce cu banii in mine ... daca e un el, nunuuuuu, pas! ce faci daca se implementeaza programul cornul si laptele in discoteci si cluburi de noapte? |
||
|
|
||
|
2late Postat pe 18 Februarie 2010 01:15 |
||
De la: 2late, la data 2010-02-18 01:15:59De la: teiubeam, la data 2010-02-17 19:25:15as incerca sa cer ajutor primului client , sa fug ...cu riscul de a fi omorata...vie sau moarta tot as gasi o cale sa scap . ...daca mi-l da moca iau laptele si il pun la prins ...ce faci daca in timpul unei discutii q seful tau te scapi pe tine..si faci o balta in jurul tau |
||
|
freakbabe Postat pe 18 Februarie 2010 01:38 |
||
|
Ha!Sefu' mare e ardelean cu gurita spurcata.Dac-am comis-o,e deja folclor,chiar de-as pleca,vine fabula dupa mine,oriunde-n bransa.Pe sefa mai mica pot s-o conving ca-s inocenta,c-o fi alta de vina....Apoi,beleaua vine de la stress,conditii,frig afara.Nu-s eu de vina! Ce-ai face dac-ai sti ca tot ce-ai "muncit" pana acum n-o sa te-ajute cu nimic in viata? |
||
|
nicossia Postat pe 18 Februarie 2010 09:48 |
||
|
ciudat deja simt asta, dar ce sa fac trec mai departe si incerc sa invat altceva mai folositor ce-ai face daca ai descoperi singur cum sa te teleportezi? |
||
|
ada_nrg Postat pe 20 Februarie 2010 16:52 |
||
|
As profita la maxim de situatie... M-as teleporta in toate locurile pe care vreau sa le vad (plus ca's multe). Cum ai reactiona daca afli intr-o zi ca parintii care te-au crescut nu sunt parintii biologici , pentru ca te-au luat de la adevaratii parinti cu forta? |
||
|
Suzanna Postat pe 21 Februarie 2010 00:04 |
||
De la: Suzanna, la data 2010-02-21 00:04:55As profita la maxim de situatie... M-as teleporta in toate locurile pe care vreau sa le vad (plus ca's multe). Cer o explicatie si incerc sa o ascult cu calm si sa o judec limpede(poate parintii naturali vroiau sa ma vanda pt transplant de organe si m-au salvat...intotdeauna merita sa asculti explicatia...). Ulterior, imi caut parintii biologici sa stiu cine sunt cu-adevarat |
||
|
shadow12 Postat pe 21 Februarie 2010 20:21 |
||
| ce faci daca ti-ai pierdut catelul pe care il ai de 7 ani si pe care il consideri membru din familie...si cautarile tale disperate nu dau roade? | ||
|
shadow12 Postat pe 21 Februarie 2010 20:22 |
||
|
As imprastia in tot orasul "fluturase" cu pozele lui pe care le-as da si la cele mai citite ziare din oras, dar si la postul/urile de tv local/e. Ce ai face daca te-ai rataci intr-o pestera? |
||
|
greenpsyche Postat pe 21 Februarie 2010 23:31 |
||
as da eu de capat pana la urma si as gasi iesirea...ori sun si chem ajutoare ...ce ai face daca ai castiga 10 milioane de euro? |
||
|
freakbabe Postat pe 22 Februarie 2010 00:55 |
||
|
O,ce i-as mai cheltui!Dac-ar mai ramane ceva (desi nu vad cum ) as face si acte de caritate.Micute... Ce-ai face blocat singur,pt o noapte,in palat la Base (ai acces la tot) ? |
||
|
nicossia Postat pe 22 Februarie 2010 10:09 |
||
De la: nicossia, la data 2010-02-22 10:09:01O,ce i-as mai cheltui!Dac-ar mai ramane ceva (desi nu vad cum ) as face si acte de caritate.Micute... l-as astepta pe Base ce ati face daca ati trai cateva zile fara curent electric ? |
||
|
just_heaven Postat pe 22 Februarie 2010 10:10 |
||
( )
|
||
|
nicossia Postat pe 22 Februarie 2010 10:11 |
||
|
mi-as aprinde lumanari in toata casa ,si as folosi multe baterii solare. Intrebare: ce ati face daca ati afla ca traiti intr-o casa bantuita?pentru ca blocul in care locuiti e un fost spitl de boli psihice in care sufltele celor morti nu i-au gasit linistea si au ramas captive in el. |
||
|
Bendish8u Postat pe 22 Februarie 2010 14:32 |
||
as cauta de urgenta un exorcist, sau mi-as procura o tona de tamaie cu care sa-mi afum dimineata la pranz si seara, casa! ce-ati face daca de asta seara toate bancile din lume ar da faliment?
|
||
|
miss_darine Postat pe 22 Februarie 2010 14:40 |
||
as fi cea mai fericita pentru ca am face cumparaturi pe pietroaie ca atunci cand eram miciricit ce ati face daca ati fi nevoiti sa sariti din avion fara parasuta |
||
|
GYPSI Postat pe 22 Februarie 2010 16:54 |
||
|
astept sa aterizeze, dupa care ma risc si sar... nah, daca trebuie! ce faci daca esti trimis sa populezi luna??? |
||
|
2late Postat pe 22 Februarie 2010 18:41 |
||
De la: 2late, la data 2010-02-22 18:41:10astept sa aterizeze, dupa care ma risc si sar... nah, daca trebuie! ..as aplica metoda din DUNE... dar ce ai face daca ar trebui sa prinzi iubita care sare din avion fara parasuta?
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 22 Februarie 2010 20:04 |
||
probabil ca e blonda , asa ca n-am de ce sa ma agit ce ai face daca ti s-ar propune un job cu multe zerouri.........la circ de trapezist
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2010 17:02 |
||
as sterge zerourile din coada dar trapezul nu las face pupici missuleeeeeeeeece faceti daca aflandu-va in jungla sunteti inconjurti de un grup de lei flamanzi |
||
|
GYPSI Postat pe 23 Februarie 2010 17:12 |
||
|
ba eu sunt mai flamand de lei ... asa ca am sa iau toti leii aia si-am sa-i bag cu nerusinare in buzunar! ce faci daca mostenesti 1 mil euro dar n-ai voie sa te atingi de ei decat atunci cand implinesti frumoasa varsta de 70 de ani? ... multi inainte! |
||
|
2late Postat pe 23 Februarie 2010 20:59 |
||
probabil ca m-as imprumuta de la tertzi cu promisiunea solemna ca ii voi returna la venerabila varsta de 70 de anisori ce ati face daca s-ar instala noaptea polara, aici pe plaiuri mioritice? |
||
|
miss_darine Postat pe 23 Februarie 2010 21:15 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-23 21:15:05probabil ca m-as imprumuta de la tertzi cu promisiunea solemna ca ii voi returna la venerabila varsta de 70 de anisori cred ca nu as dormi cand ar fi lumina...nu? ce ai face daca ...dupa ce vorbiti un an(tu cu un necunoscut ),te intalnesti defapt cu fratele tau care se prostea? |
||
|
iulia069834 Postat pe 23 Februarie 2010 21:18 |
||
De la: iulia069834, la data 2010-02-23 21:18:20''De la: miss_darine, la data 2010-02-23 21:15:05probabil ca m-as imprumuta de la tertzi cu promisiunea solemna ca ii voi returna la venerabila varsta de 70 de anisori |
||
|
iulia069834 Postat pe 23 Februarie 2010 21:28 |
||
|
Ce sa fac...? As muri de ras, as spune ca e o farsa nemaipomenita si mi-as felicita fratele! Ce ar fi de facut cu o clasa asa zis politica alcatuita doar din oportunisti, fripturisti, banditi, incompetenti, hoti, escroci si mincinosi ? Dar cu un guvern de infractori neprinsi si un premier de doi bani care ar face tarii si oamenilor mai mulr rau decat un razboi cu un inamic extern ? |
||
|
dancombi Postat pe 24 Februarie 2010 10:14 |
||
|
Nimic.Orice d'alde-asta are-un altu-n politie,altu-n justitie si-un grup de blegi care-i sustin/voteaza.Meci pierdut;astept sa crape spontan de inima-ngrasata,accident de limuzina,schiat prin strainataturi,alergie la opulenta... Ce-ai face dac-ai retrai dec 89 (stiind clar continuarea )? |
||
|
nicossia Postat pe 24 Februarie 2010 20:17 |
||
De la: nicossia, la data 2010-02-24 20:17:02Nimic.Orice d'alde-asta are-un altu-n politie,altu-n justitie si-un grup de blegi care-i sustin/voteaza.Meci pierdut;astept sa crape spontan de inima-ngrasata,accident de limuzina,schiat prin strainataturi,alergie la opulenta... l-am trait cu arma in mina...si multi din cei de azi sunt acolo si datorita mie... daca ar mai fi o data (si sper sa mai apuc)as sti unde trebuie indreptata arma... dar de ce ati face( nu faceti nimic cind ar trebui sa faceti) vizavi de situatia acruala in cara traim?
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 24 Februarie 2010 20:28 |
||
|
Ar trebui create o miscare sociala si un partid civic care sa poata castiga alegerile si sa schimbe ceva in tara. Dar asa cum ii stiu eu pe romani, o chestie din asta are mai putine sanse sa se intample decat o invazie a martienilor in urmatoarele doua minute !Ne place sa fim condusi de oameni indoilelnici ca la adapostul nemerniciilor lor sa putem trandavi, fura si injura. Ne place sa iesim la mici si bere, sa jucam hora in fata camerelor de televiziune "ce bine ne distram" dar atat."Fura aia mari?lasa ca furam si noi!" Si uite asa n-a mai ramas nimic de furat, vor trebui marite taxele si impozitele, inventate unele noi, ca sa aibe si oamenii astia de furat macar cateva miliarde, ce naiba, doar n-au dat din coate,au scuipat in capul adversarilor si ne-au pupat in fund la alegeri! Fiti milosi si donati-va tot ce mai aveti statului, politicienii nu mai au ce fura! Ce ai face daca ai avea de ales intre a-ti face treaba cinstit si a castiga 4.000 ron/luna sau sa fii "jmeker" si sa iei cateva sute de mii de eur ? |
||
|
dancombi Postat pe 25 Februarie 2010 09:50 |
||
aoleu, ati omorat forumul! cu cine trebuie sa ma culc ca sa castig 4000 roni cinstiti/luna??? ce faci daca chiar trebuie sa te lasi de fumat, definitiv! |
||
|
2late Postat pe 27 Februarie 2010 19:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oriental Kangoo Party | 1 | De la: dianastirbu 4 Februarie 2011 02:23 |
| da-ti un vot mic...returnez 100% | 3 | De la: rocszy 20 Martie 2010 22:03 |
| Supewr Bingo Metropolis | 1 | De la: sofro 22 Decembrie 2009 13:34 |
|
|
||
| Copilul tau erau de poveste | 1 | De la: comandapovesti 25 August 2009 15:22 |
| Arta pentru suflet | 1 | De la: spirala 17 August 2009 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.