Setari Cookie-uri

Joc- Ce faci daca....

Ce faci pentru a scapa de un politai, care vrea sa te amendeze pentru diverse motive (viteza excesiva, fara centura, n-ai semnalizat, etc etc)?[/quote]

il sun pe tata sau pe un prieten de familie(daca sunt in orasul meu natal) daca sunt plecata incerc sa rezolv totul cu vorba buna...

ce faci daca o persoana de sex opus de pe strada, vine si te saruta din senin.....?

ankaraluka
Postat pe 5 Februarie 2010 13:55
De la: ankaraluka, la data 2010-02-05 13:55:24
Ce faci pentru a scapa de un politai, care vrea sa te amendeze pentru diverse motive (viteza excesiva, fara centura, n-ai semnalizat, etc etc)?

il sun pe tata sau pe un prieten de familie(daca sunt in orasul meu natal) daca sunt plecata incerc sa rezolv totul cu vorba buna...

ce faci daca o persoana de sex opus de pe strada, vine si te saruta din senin.....?

[/quote]
daca e frumos il mai sarut o data daca nu ii dau in pumn
ce faci daca nu ai bani?
dulcyka
Postat pe 5 Februarie 2010 14:28
De la: dulcyka, la data 2010-02-05 14:28:56
De la: ankaraluka, la data 2010-02-05 13:55:24
Ce faci pentru a scapa de un politai, care vrea sa te amendeze pentru diverse motive (viteza excesiva, fara centura, n-ai semnalizat, etc etc)?

daca e frumos il mai sarut o data daca nu ii dau in pumn
ce faci daca nu ai bani?[/quote]

imi cumpar! ;)
ce faci daca o persoana de acelasi sex de pe strada, vine din sens giratoriu si te saruta din senin (poate fi si innorat).....?
2late
Postat pe 5 Februarie 2010 14:57
O intreb amuzata cu cine m-a confundat.

Cat de departe ai merge pentru a scapa de o amenda destul de usturatoare?
Suzanna
Postat pe 5 Februarie 2010 20:53
daca nu merge cu spaga as achiata-o si gata !

ce ai fac edaca r trebui sa dormi in pat la mijlc intre Mutu si Adrian Nastase?
Aproape_eu
Postat pe 6 Februarie 2010 17:30
De la: kentfarafiltru, la data 2010-02-06 17:30:58daca nu merge cu spaga as achiata-o si gata !

nu pot sa dorm in mijloc... ii dau jos pe amandoi...
ce ai face daca ai avea restrictie sa intri in tara?!
roz5blue6lila7
Postat pe 6 Februarie 2010 17:39
De la: roz5bule6lila7, la data 2010-02-06 17:39:49
De la: kentfarafiltru, la data 2010-02-06 17:30:58daca nu merge cu spaga as achiata-o si gata !

nu pot sa dorm in mijloc... ii dau jos pe amandoi...
ce ai face daca ai avea restrictie sa intri in tara?!

As avea un motiv in plus sa colind prin lume.
Ce ati face daca orice ati face, nu ati reusi sa va faceti intelesi, de cei din jur?
vali_pc2007
Postat pe 6 Februarie 2010 21:23
as deveni filozof sau as incerca sa ii fac pe cei din jurul meu sa ma inteleaga prin exemple concrete si prin argumente solide si daca tot nu ma vor intelege atunci nu o sa tin cont de pareriile lor .

Intrebare:Ce ati face daca ati avea un iubit/a in tara si vi se iveste oportunitatea in maxim o saptamana sa parsiti tara si sa nu va mai intoarceti. Iubitul/a voastra nu are cum sa va urmeze pt ca e legat/a de tara (studii,familie) renuntati la iubire pt un trai mai bun sau renuntati la calatorie?
Bendish8u
Postat pe 7 Februarie 2010 01:03
De la: Bendish8u, la data 2010-02-07 01:03:54as deveni filozof sau as incerca sa ii fac pe cei din jurul meu sa ma inteleaga prin exemple concrete si prin argumente solide si daca tot nu ma vor intelege atunci nu o sa tin cont de pareriile lor .

Intrebare:Ce ati face daca ati avea un iubit/a in tara si vi se iveste oportunitatea in maxim o saptamana sa parsiti tara si sa nu va mai intoarceti. Iubitul/a voastra nu are cum sa va urmeze pt ca e legat/a de tara (studii,familie) renuntati la iubire pt un trai mai bun sau renuntati la calatorie?

NU renunt la nimic....timpul le rezolva pe toate...e o incercare pentru amindoi...
dar ce faci in situatia "data"...daca partenerul/a iti spune dupa un timp ca renunta,tu esti prins in alta relatie serioasa si apoi revine partenerul/a ?
RUY_BLAS
Postat pe 7 Februarie 2010 12:08
Pai daca se intoarce el la mine in momentul in care sunt deja intr-o relatie serioasa in care imi iubesc actualul prieten... imi pare rau pentru el...unde am "scuipat" nu mai pup... iar de unde am fost gonita nu ma intorc.

Cum iti imaginezi viata dupa moarte?
Suzanna
Postat pe 7 Februarie 2010 12:20
Va deranjez si aici dar chiar am nevoie de ajutor http://www.animalut.net/user/cosman.html (o fapta buna)
spoiled_fuzzy
Postat pe 7 Februarie 2010 14:03
De la: Suzanna, la data 2010-02-07 12:20:06Pai daca se intoarce el la mine in momentul in care sunt deja intr-o relatie serioasa in care imi iubesc actualul prieten... imi pare rau pentru el...unde am "scuipat" nu mai pup... iar de unde am fost gonita nu ma intorc.

sa stii ca am o imaginatie destul de bogata dar...chiar la asta nu m-am gindit si nici nu o sa ma gindesc.
si ...viata asta-i cum o vezi...iar cealalta cum o crezi...
daca chiar crezi in asa ceva.
RUY_BLAS
Postat pe 7 Februarie 2010 16:51
De la: sirghea, la data 2010-02-07 16:51:45
De la: Suzanna, la data 2010-02-07 12:20:06Pai daca se intoarce el la mine in momentul in care sunt deja intr-o relatie serioasa in care imi iubesc actualul prieten... imi pare rau pentru el...unde am "scuipat" nu mai pup... iar de unde am fost gonita nu ma intorc.

sa stii ca am o imaginatie destul de bogata dar...chiar la asta nu m-am gindit si nici nu o sa ma gindesc.
si ...viata asta-i cum o vezi...iar cealalta cum o crezi...
daca chiar crezi in asa ceva.

apropos...cum te-ai simti daca ai fi nemuritoare....?
RUY_BLAS
Postat pe 7 Februarie 2010 16:54
Urmarind un film intitulat "Viata noastra"...si unde fiecare dintre noi ar avea constiinta...si fiecare greseala facuta pe tipul vietii va fi regretata ...fiecare fapta buna , va aduce un zambet...
Pentru noi, cei de-acum...oameni fara prejudecati...(sau cu prea multe )...nu pare o tortura...pentru cei ce vom fi dincolo...sentimentul vinovatiei va fi greu de suportat...
Totusi...vizez la un Rai..in care lacrimile le-ar produce doar nemultumirea a ceea ce suntem acum...vizez ca noi vom dainui vesnic...va muri doar egoismul...

Ce ai face daca ti-ai dori sa te vezi,sa vorbesti, sa petreci timp cu un amic dar nu ai putea sa iei legatura cu el , pt ca asta i-ar crea probleme in relatia de cuplu pe care o are?
shadow12
Postat pe 7 Februarie 2010 16:55
De la: teiubeam, la data 2010-02-07 16:55:21Urmarind un film intitulat "Viata noastra"...si unde fiecare dintre noi ar avea constiinta...si fiecare greseala facuta pe tipul vietii va fi regretata ...fiecare fapta buna , va aduce un zambet...
Pentru noi, cei de-acum...oameni fara prejudecati...(sau cu prea multe )...nu pare o tortura...pentru cei ce vom fi dincolo...sentimentul vinovatiei va fi greu de suportat...
Totusi...vizez la un Rai..in care lacrimile le-ar produce doar nemultumirea a ceea ce suntem acum...vizez ca noi vom dainui vesnic...va muri doar egoismul...

Ce ai face daca ti-ai dori sa te vezi,sa vorbesti, sa petreci timp cu un amic dar nu ai putea sa iei legatura cu el , pt ca asta i-ar crea probleme in relatia de cuplu pe care o are?

Sunt multe aspecte ce conteaza, daca as sti ca si ea isi doreste asta, ar fi tot ce conteaza, atata timp cat ramanem amici.
Ce ati face daca ati fi nevoiti sa nu va manifestati in public, asa cum v-ati dori?
vali_pc2007
Postat pe 7 Februarie 2010 18:17
nu imi place sa ma ascund dupa o masca, imi arat adevaratul caracter nu ma prefac... daca esti tu, esti apreciat de ceilalti:)

ce faci daca... ce faci daca ex'ul te cauta cand ii e greu... si mai bate si apropouri gen...sa va impacati:> .......(hihi caut raspuns la intrebarea unei colege:|)
ankaraluka
Postat pe 7 Februarie 2010 19:38
sincer l-as refuza dar cum in ultima vreme am capatat o fire malefica ma gadesc mai bn si dc sa nu ma distrez un pic cu el si apoi zbyeeeeeeeeeee
ce ai face daca prietenul tau cel mai bun foloseste in public un limbaj f vulgar(fara ca acesta sa fie jignit de cineva)
yumy
Postat pe 7 Februarie 2010 19:46
ma prefac ca nu il cunosc iar a doua zi il sun sa ii cer explicatii ce faci dak ti se strica frigiderul?
bondgirl007
Postat pe 7 Februarie 2010 20:36
sun la prima tv si particip la concursu ala :)) si imi da frigider..

ce faci daca vine la tine un aurolac si incepe sa te pipaie?
_PrInTzEs_
Postat pe 7 Februarie 2010 20:42
ii spun ca sunt politist sub acoperir esi pleca singur !

ce faci daca miine ar fi...duminica?
Aproape_eu
Postat pe 7 Februarie 2010 21:04
iti dau o bere
ce-ai face daca nu s-ar fi inventat hartia igienica?
2late
Postat pe 7 Februarie 2010 23:49
gasesc inlocuitor . Ce faci daca iubesti si nu esti iubit?
ovidiumoro
Postat pe 7 Februarie 2010 23:57
Pey daca intradevar iubesti renunti la el/ea pt a-si gasi si celalalt fericirea..ii dai libertate chiar daca e dureros,dragoste cu sial nu se poate.

intrebare:ce faci daca fostul prieten al surorii tale din copilarie s-a indragostit subit de tine si vrea ca voi sa formati un cuplu.accepti pentru ca ce a fost a fost oricum era ceva platonic sau nu poti face asta din respect pt sora ta chiar daca ea nu are nimic impotriva?
Bendish8u
Postat pe 8 Februarie 2010 01:09
"sora mea" sa despartit de el cu un motiv...si fiind surori caracterele sunt uneori aproape la fel...si din respect pentru ea nu as accepta pt k mai sunt si alti baieti:-"...nu e ultimul

ce faci daca te plictisesti si nu ai cu cine sa iesi afara....:-"...ieri ma plictiseam...
ankaraluka
Postat pe 8 Februarie 2010 16:04
De la: ankaraluka, la data 2010-02-08 16:04:52"sora mea" sa despartit de el cu un motiv...si fiind surori caracterele sunt uneori aproape la fel...si din respect pentru ea nu as accepta pt k mai sunt si alti baieti:-"...nu e ultimul

ce faci daca te plictisesti si nu ai cu cine sa iesi afara....:-"...ieri ma plictiseam...

dau raspunsuri pe kudika si ask mzk

ce faci daca ce faci daca t suna primul tau prieten sa va impakati si u ai pe altul?
dulcyka
Postat pe 8 Februarie 2010 16:43
De la: dulcyka, la data 2010-02-08 16:43:01
De la: ankaraluka, la data 2010-02-08 16:04:52"sora mea" sa despartit de el cu un motiv...si fiind surori caracterele sunt uneori aproape la fel...si din respect pentru ea nu as accepta pt k mai sunt si alti baieti:-"...nu e ultimul

dau raspunsuri pe kudika si ask mzk

ce faci daca ce faci daca t suna primul tau prieten sa va impakati si u ai pe altul?

n'as da timpul inapoi cu 9 ani :)))
ce faci daca ai ramas inzapezit cu fostu sot in masina... ?
Shhh
Postat pe 8 Februarie 2010 16:46
L-as lasa sa-si termine... sarutul...

Ce ai face daca te-ai indragostii de un strain?
fetitza_inger
Postat pe 8 Februarie 2010 18:06
De la: fetitza_inger, la data 2010-02-08 18:06:37L-as lasa sa-si termine... sarutul...

Ce ai face daca te-ai indragostii de un strain?

asta este !! as incerca !! poate...... cine stie?
ce ai face daca te-ar apuca rasul la o inmormantare?
coldwind
Postat pe 8 Februarie 2010 18:11
dau in plans

ce faci daca sotul(sotia) te inseala cu cel mai bun prieten?
crissyana
Postat pe 8 Februarie 2010 20:06
De la: crissyana, la data 2010-02-08 20:06:31dau in plans

ce faci daca sotul(sotia) te inseala cu cel mai bun prieten?

Cel mai bun prieten? Mi s-a intamplat acum 8 ani, de iubita m-am despartit fara nici un cuvant, iar de prieten treptat m-am detasat.
Ce ati face daca ar trebui sa nu aveti relatii sexuale timp de 2 ani?
vali_pc2007
Postat pe 8 Februarie 2010 20:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Schimb de voturi 23 De la: kudika087713 15 Decembrie 2011 23:20
Caut urgent colega de apartament 8 De la: just_laura 15 Mai 2009 12:23
help! 1 De la: diana43 6 Septembrie 2009 20:38
imi doresc sa mor 80 De la: gugulina74 27 August 2013 20:35
Ajutati o prietena! 18 De la: 90701 29 Octombrie 2009 01:27