Mai multe
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-03 11:55:52ii trimiti sms si ii spui sa te astepte peste o luna,avionul are provizii suficienteDe la: piscolino, la data 2011-11-03 11:49:26 Plang si ii "ard" cu prima ocazie! [/quote]indiiiiiiiiiiiii intrebareaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 11:58 |
||
|---|---|---|
De la: piscolino, la data 2011-11-03 11:49:26 Plang si ii "ard" cu prima ocazie! aventura vede el peste scafarlie Ramane fara bijuterii Ce faci daca sotul pleaca in calatorie de afaceri si afli ca avionul sau a avut probleme s-a prabusit iar el ramane izolat pe o insula si tu nu-l poti ajuta din cauza vremii nefavorabile decat peste o luna [/quote] Se descurca el,doar este barbat! Mai greu este pentru mine,ce fac fara el timp de o luna de zile! Ce faci in situatia in care descoperi in curtea casei tale un filon de petrol? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:02 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 11:58:11De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-03 11:55:52ii trimiti sms si ii spui sa te astepte peste o luna,avionul are provizii suficienteDe la: piscolino, la data 2011-11-03 11:49:26 Plang si ii "ard" cu prima ocazie! indiiiiiiiiiiiii intrebareaaaaaaaaaaaaaaaa [/quote]e mqai sus,cu mega image
|
||
|
|
||
|
Indiana_Jones Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:06 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-11-03 12:02:35De la: piscolino, la data 2011-11-03 11:49:26 Plang si ii "ard" cu prima ocazie! Se descurca el,doar este barbat! Mai greu este pentru mine,ce fac fara el timp de o luna de zile! Ce faci in situatia in care descoperi in curtea casei tale un filon de petrol? [/quote] money money money Ce faci daca din cauzaa asta vin cei de la demolari sa-ti darame casa? |
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:08 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 12:08:02De la: kudika421339, la data 2011-11-03 12:02:35De la: piscolino, la data 2011-11-03 11:49:26 Plang si ii "ard" cu prima ocazie! money money money Ce faci daca din cauzaa asta vin cei de la demolari sa-ti darame casa?[/quote] tot money,money,money! Ce faci daca te muti intr-o casa nationalizata,incepi renovarea si intr-unul dintre pereti gasesti un schelet de sex barbatesc si o ladita cu giuvaieruri? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:26 |
||
tot money,money,money! Ce faci daca te muti intr-o casa nationalizata,incepi renovarea si intr-unul dintre pereti gasesti un schelet de sex barbatesc si o ladita cu giuvaieruri?[/quote] aaaaaaaaaaaaa acum tippppppp chem salvarea politia nu ma intereseaza dar sa dispara scheletulcum iti dai seama ca e schelet de sex masculin asa la prima vedere? ca pe aia nu o mai are deci?
|
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:35 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 12:35:19 aaaaaaaaaaaaa acum tippppppp chem salvarea politia nu ma intereseaza dar sa dispara scheletulcum iti dai seama ca e schelet de sex masculin asa la prima vedere? ca pe aia nu o mai are deci?[/quote]Stabilesc sexul scheletului facand o analiza scurta,dar succinta asupra osaturii,dimensiunilor oaselor,conformatia craniului si mai sunt cateva lucruri edificatoare! Ce faci daca esti bucatareasa la un azil de batrani si trebuie sa pregatesti pranzul din 10kg. de carne si 3kg. de ceapa? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:52 |
||
Stabilesc sexul scheletului facand o analiza scurta,dar succinta asupra osaturii,dimensiunilor oaselor,conformatia craniului si mai sunt cateva lucruri edificatoare! Ce faci daca esti bucatareasa la un azil de batrani si trebuie sa pregatesti pranzul din 10kg. de carne si 3kg. de ceapa?[/quote] no io in mod cert nu as analiza scheletul in schimb as trezi cartieru cu tipetele Fac supica si felul doi Ce faci daca iti ramane blocata in ureche o casca (de la mp3)?
|
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 12:58 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 12:35:19 aaaaaaaaaaaaa acum tippppppp chem salvarea politia nu ma intereseaza dar sa dispara scheletulcum iti dai seama ca e schelet de sex masculin asa la prima vedere? ca pe aia nu o mai are deci?[/quote]cantaresc femurele si craniul! Dcae barbat, craniul e mai greu, daca nu, e femeie! Fara misto, asa este... Ce te faci daca gasesti un Stradivarius ascuns in casa pe care tocmai ai cumparato ? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:08 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 12:58:27 Stabilesc sexul scheletului facand o analiza scurta,dar succinta asupra osaturii,dimensiunilor oaselor,conformatia craniului si mai sunt cateva lucruri edificatoare! no io in mod cert nu as analiza scheletul in schimb as trezi cartieru cu tipetele Fac supica si felul doi Ce faci daca iti ramane blocata in ureche o casca (de la mp3)? [/quote] Am avut in familie un caz asemanator,dar cu un bob de fasole! Am ajuns la medicul "ORL-ist"!La fel as proceda si in cazul meu!Fuguta la medic,dar sa fie unul tanar,macar sa stiu pentru ce sa-l las sa-mi faca spalaturi in ureche! Dar,ce faci in cazul in care esti insarcinata,pleci intr-o excursie,iti vine sorocul,nasti si la intoarcerea acasa, constati ca ti-au schimbat pruncul? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:16 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 13:08:39De la: piscolino, la data 2011-11-03 12:35:19 cantaresc femurele si craniul! Dcae barbat, craniul e mai greu, daca nu, e femeie! Fara misto, asa este... Ce te faci daca gasesti un Stradivarius ascuns in casa pe care tocmai ai cumparato ?[/quote] Hmmmmmmm,numai intrebari,ce tin de etica!Sincer,as dona-o institutiilor specializate!Sa incerc sa o vand ,ar fi un gest total neinspirat,caci acestea tin de patrimoniu! Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 13:25 |
||
|
Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc?[/quote] Naspaaaaaaa,nu mai am ce bea ce faci daca vrei sa tai porcul....si porcul fugeeeeee
|
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:11 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:11:01 Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? Naspaaaaaaa,nu mai am ce bea ce faci daca vrei sa tai porcul....si porcul fugeeeeee [/quote] il fugaresccc????? pana il prind?
|
||
|
steffy91 Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:30 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:11:01 Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? Naspaaaaaaa,nu mai am ce bea ce faci daca vrei sa tai porcul....si porcul fugeeeeee [/quote] Fuge si cu mine calare pe el! Asa ma asezau parintii cand se desfasura taiatul porcilor la "Ignat"!Ce faci daca conjunctura face ca tu sa fii nevoita sa inveti "live" ,dansul popular "Calusarii",tu neavand habar de natura pasilor ,pe care trebuie sa-i faci in timpul spectacolului,dar este vital pentru echipa din care faci parte?? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:38 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-03 14:30:32De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:11:01 Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? il fugaresccc????? pana il prind? [/quote]Si intrebarea,unde-i,Stefanicooooooooooooo?
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:39 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-11-03 14:38:17De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:11:01 Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? Fuge si cu mine calare pe el! Asa ma asezau parintii cand se desfasura taiatul porcilor la "Ignat"!Ce faci daca conjunctura face ca tu sa fii nevoita sa inveti "live" ,dansul popular "Calusarii",tu neavand habar de natura pasilor ,pe care trebuie sa-i faci in timpul spectacolului,dar este vital pentru echipa din care faci parte??[/quote] nu-i stres una doua prind miscarea fac eu sow de pomnina Ce faci daca in timpul dansului cu partenerul te trezesti cu rochia sfasiata? |
||
|
piscolino Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:43 |
||
|
doar sa mi se rupa pantalonii...ce sa fac...haz de necaz, dar as fugi si m-as schimba... Intrebarile morale nu va plac ? ok... Ce ai face daca sotul tau ti-ar propune sa faceti sex in grup ? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:49 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-11-03 14:39:38De la: steffy91, la data 2011-11-03 14:30:32De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:11:01 Ce faci in cazul in care pastrezi vin imbuteliat,ingropat in pamant si dupa un timp ,la dezgropare,constati ca toate sticlele s-au spart si vin....ioc? Si intrebarea,unde-i,Stefanicooooooooooooo? [/quote]eu doar am raspuns... nu am mai pus si intrebarea...
|
||
|
steffy91 Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:52 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 14:49:32doar sa mi se rupa pantalonii...ce sa fac...haz de necaz, dar as fugi si m-as schimba... i-as trage o palma de i-as intoarce capul pe partea cealalta amu'...ce faceti daca sotia iti trage o palma si iti intoarce falcile in partea opusa
|
||
|
steffy91 Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:53 |
||
|
...ma uit la ea si ma intreb pentru ce e ? Dar daca sotul tau te-ar lega la ochi si te-ai trezi ca faci sex , bun dealtfel, cu cineva despre care nu stii cine e? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:00 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 14:49:32doar sa mi se rupa pantalonii...ce sa fac...haz de necaz, dar as fugi si m-as schimba... Ar face cunostinta cu presul de la intrarea in locuinta,si asta in cel mai fericit caz!(imi plac toate genurile de intrebari,numai ca nu stiu in ce masura intereseaza pe cineva sinceritatea mea! Ce FACI IN CAZUL IN CARE ESTI LA UN CONCURS DE DANS ,ESTI INCALTAT CU O PERECHE DE PANTOFI CU UN NUMAR MAI MIC SI TREBUIE SA TE DESFASORI IN MOD ARTISTIC?,TIMP DE CATEVA ORE? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:00 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 15:00:00...ma uit la ea si ma intreb pentru ce e ? HAI,CA DOAR NU OI FI MOARTA,"SIMTESC" SI EU CEVA,ACOLO....! Ce as face?Chiar nu stiu cum as proceda!!!!!!! Sex mai bun?suna tentant!!!!!!!!!!!!!! Dar ce faci in cazul in care tu,fiind mare patron,dai anunt pentru secretara personala,te opresti asupra uneia,ii propui fel si fel de lucruri prin telefon,care sunt acceptate de ea si la prima vizionare,constati ,ca persoana in cauza este chiar sotia ta? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:08 |
||
Ma bucur ca am o sotie atat de deschisa...si o angajez! Ce faci daca, singura, intr-un oras strain, iti place un tip cu care stai in hotel...iar sotul tau, lovit de o inspiratie "divina" te suna si-ti spune ca daca ai ocazia unei aventuri, poti sa o faci ? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:16 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 15:16:10Ma bucur ca am o sotie atat de deschisa...si o angajez! Exista un asemenea barbat? Nu cred! Nu am incredere in astfel de propuneri,mai ales cand vin din partea sotului,deci nu accept! Ce faci in situatia in care ,tu,sef de santier fiind,ai semnat ,drept aprobare,un proiect,care s-a dovedit, ulterior ,ca a fost incorect si a pus in pericol de moarte,vietilor celor ,ce lucrau sub coordonarea ta! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:54 |
||
|
Imi asum responsabilitatea ! Ce altceva? Ce faci daca iti gasesti parteneul de viata cu altcineva in pat iar el te cheama sa li te alaturi ? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:06 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 16:06:10Imi asum responsabilitatea ! Ce altceva? Daca imi place persoana, accept! Evident, glumesc... Helloooooo...de unde va vine inspiratia asta??? De fapt, cred ca e fantezia fiecarui barbat.... Ce te faci insa daca sotia ta vrea ca a treia persoana sa fie ...un barbat??? |
||
|
vulpitza33 Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:15 |
||
|
Daca e fantezia ei...accept! Hai sa nu fim ipocriti, toti avem fantezii insa doar unii le recunoastem chiar si fata de noi si extrem de putini catre altii... Dar ce te faci daca-ti vine sotul/sotia si te gaseste cu altcineva in pat si, fara sa zica nimic, vine langa voi ?
|
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:33 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 16:33:18Daca e fantezia ei...accept! Menage a trois?Nu practic asa ceva,sincer! Ipotetic vorbind,cred ca as pleca de langa amant si i-as lasa singuri sa vad cum se descurca!Ce faci in cazul in care cunosti doua gemene,te indragostesti de amandoua ,dar nu stii careia dintre ele,sa-i marturissti iubirea,tu nedeosebindu-le fizic? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:42 |
||
Sper sa se indragosteasca amandoua de mine, sa fie altruiste si sa ma foloseasca amandoua la maximum,... dar de unde atatea ? ce faci daca cineva de sex opus, mult mai tanara decat tine iti propune sa faceti sex? |
||
|
dancombi Postat pe 3 Noiembrie 2011 16:45 |
||
De la: dancombi, la data 2011-11-03 16:45:43Sper sa se indragosteasca amandoua de mine, sa fie altruiste si sa ma foloseasca amandoua la maximum,... dar de unde atatea ? Nu sunt lesbiana,dar in cazul respectiv i-as intoarce spatele si as sfida-o complet! Ce faci daca dupa o zi de munca,cand te intorci acasa ,o gasesti goala si, in plus,pe masuta din living, gasesti un biletel de la sotie,in care iti spune ca te-a parasit pentru un domn mult mai tanar? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Noiembrie 2011 17:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o dilema... | 16 | De la: desi_desiree 13 Iulie 2010 21:18 |
| Caut colega de camera - IASI | 4 | De la: Luluk_g 27 Octombrie 2009 10:08 |
| key win 7 ultimate 32 bit | 1 | De la: kudika174954 28 Aprilie 2010 13:30 |
|
|
||
| Caine furat in iasi din zona billa | 5 | De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 12:15 |
| Diferente intre concurente | 3 | De la: NSL_Florica 27 Mai 2008 18:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.