Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

Buna!
Yokko este intr-adevar pentru multe femei un ghid, ne ajuta sa ne imbracam bine,corect,ne ajuta sa fim la curent cu ce se poarta.Tinmutele sunt feminine si ne ofera ceea ce este cel mai necesar, confortul intr-o tinuta in care arati cum iti doresti.Tinutele Yokko sunt pentru femei in adevaratul sens al cuvantului,inspira rafinament si cine poarta acea tinuta inspira incredere in sine,ca e o femeie hotarata.Este un site care te ajuta sa-ti ingrijesti hainutele cumparate,dandu-ti instructiuni de spalare, de intretinere si informatii despre fiecare tesatura in parte.
Tinuta preferata este tinuta office http://www.yokko.ro/romana/tinuta/143/tinuta-din-in-peliculizat-rochii/
bambucia
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:11
Rochie eleganta cu aplicatie strasuri cristale
RHP-JKC
Obisnuiesc sa cumpar produse Yokko, imi plac foarte mult deoarece e greu de gasit haine elegante si de bun gust iar la Yokko gasesti pentru toate ocaziile ( si pentru birou si pentru nunti, botezuri ) sunt deosebite chiar daca au preturi ridicate.
ioni79
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:26
Parerea mea sincera...tinutele Yokko sunt elegante,poate prea elegante.Nu abordez acest stil in viata de zi cu zi,dar uneori este necesar sa ma imbrac si mai elegant.Aceasta este tinuta care mi'a atras atentia http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-livrare-rapida/
m_magic
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:35
Imi plac la nebunie tinutele .Elegante,feminine,sunt pe placul oricarei femei.
Tinuta care imi place cel mai mult http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-femei/
Catalina_2302
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:41
Tinutele Yokko se evidentiaza prin eleganta, feminitate si mult bun gus.
http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-tunica/
kudika067729
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:48
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/62/tinuta-tricou-cu-trandafir-deco rativ-si-fusta-voal-negru-tricotaje
chiar imi plac hainele de pe site iar aceasta tinuta imi place mult
nicole_11november
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:26
Tinuta office cu dantela si trandafir manual - Aceasta este tinuta office care mi-a placut.
Tinutele YOKKO sunt deosebite prin natura materialului (am 2 costume in garderoba de la ei si sunt inpecabile chiar si dupa 3 ani), sunt lucrate cu multa grija (nu vei gasi un defect) si in mod sigur magazinu YOKKO te ajuta intrun moment cand iti trebuie o tinuta eleganta pentru o petrecere.
Elyyy
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:27
:)Avand in vedere faptul ca in sistemul juridic la momentul actual se desfasoara asa-zisul prostesc, in aceasta dimineata la cafea am avut timp sa ma rasfat cu site-ul YOKKO.
Reactia dupa ce am vizitat site-ul mi-a fost urmatoarea" am sunat-o pe prietena mea si i-am zis ...exista pe YOKKO niste tinute pe care mi le dorescccccc".
Bineinteles a inceput sa rada si sa-mi spuna" ma conectez la net si sa-mi dai linku"
Asadar, imi place site-ul, sunt multumita ca pot sa gasesc modele care imi plac la preturi accesibile si mai mult decat atat daca m-as duce la o croitoreasa sigur as astepta un car de ani, sigur as efectua foarte multe drumuri la " probe"., etc.
Sistemul in care lucrez imi solicita neaparat tinute office, asa ca mi-am gasit cu lejeritate ceea ce imi doresc deoarece exista pe acest site DIVERSITATE de marimi si modele ceea ce pentru mine este extraordinar...sunt convinsa ca si pentru restul doamnelor/domnisoarelor inseamna acelasi lucru:).
Da, mi-as dori sa castig, insa in conditiile in care nu se va intampla, ma declar singura castigatoare deoarece v-am descoperit si va recomand cu incredere.
Bafta sa avem si sa auzim de bine!
elena_site
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:35
ah...am uitat sa adaug linku...sper sa nu fie prea tarziu sau sa fii trebuit neaparat sa-l adaug la parerea exprimata.
In orice caz...
http://yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-confectii/
elena_site
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:38
De la: elena_site, la data 2009-09-11 11:38:50ah...am uitat sa adaug linku...sper sa nu fie prea tarziu sau sa fii trebuit neaparat sa-l adaug la parerea exprimata.
In orice caz......si era vb de " protest :))
http://yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-confectii/
elena_site
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:43
ce simplu de cautat ce doresti in materie de vestimentatie...si ce simplu de asortat..si in imaginatia ta poti "vedea"cum ti-ar sta intr-o tinuta gasita la YOKKO ...si wow..tinute ce imbina simplul cu placutul,femiminul cu un pic de sobru iar unele combinatii sunt sexi si putin incitante..fiecare gaseste ce si-ar dori sa exprime prin ce imbraca..
imi place grozav tinuta eleganta neagra..super potrivita pentru mine .mi-ar mai trebui niste pantofi rosii sau mov inchis si o poseta asortata
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-imbracaminte/
viocris_2005
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:49
imi plac tinutele yokko si mi-as dori una din tot sufletul. imi olac pt ca au stil si poti compune multe alte tinute daca esti creativ linkurile mele preferate :
http://www.yokko.ro/romana/products/5070/tricou-cu-decolteu-rotund-livrare-rapida-casual-ghid-de-cumparaturi-online/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/74/tinuta-cu-rochie-satin-elastic-negru-si-bolero-rochii/
as fi fff fericita sa castig ca oricare alta participanta
mik_miqutza92
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:52
Tinutele sunt elegante, potrivite oricarui tip de femei in orice ocazii, fie ca te duci la birou sau la o plimbare cu fetele aici gasesti tot ce vrei. Iar aceasta rochita mi-a atras atentia
http://yokko.ro/romana/products/3589/rochie-ocazie-cu-efect-satinat-sarafan-ocazie-fashion/
lauurici
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:55
Parerea mea este ca tinutele YOKKO se remarca prin simplitate, eleganta si rafinament. Culorile alese sunt sobre, fix ceea ce trebuie pentru o tinuta office, materialele sunt de cea mai buna calitate, iar realizarea este exceptionala. Imi plac foarte mult aceste tinute, si as vrea sa fiu eu cea care va merge la servici, si va etala o asemenea tinuta.
Tinuta preferata este urmatoarea:http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-rochii/
Andra320
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:09
tinutele YOKKO se remarca prin eleganta. Culorile alese sunt sobre ca pentru o tinuta office. Îmi plac foarte mult aceste tinute.
http://yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-co nfectii/
kudika067737
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:20
Tinutele YOKKO, sunt elegante si iti dau o prestanta aparte , imbracandu-le ai senzatia ca esti stapana in orice situatie si in orice moment , asupra a orice fapt ce ar putea aparea inopinant .
Sunt superbe toate insa cel mai mult mi as dori tinuta nr.142 : http://yokko.ro/romana/tinuta/142/tinuta-din-in-peliculizat-tunica/.
ghitalina
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:24
http://yokko.ro/romana/products/3955/
http://yokko.ro/romana/products/3323/

"yokko" e eternul feminin. sunt 'inute elegante, pentru femei ce se respecta. poti impune respect doar prin yokko. si consider ca strilul ar trebui adoptat daca noi, femeile, vrem sa fim pseciale. cand port yokko, le simt ca parte din mine.
produsele alese de mine sunt absolut indispensabile, parerea mea :P
gabriela_cotet
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:25
Buna ziua! Am in garderoba multe tinute YOKKO pe care le ador si le port aproape zilnic.De cand a aparut pe piata numai de la firma YOKKO ma imbrac, sunt preferatii mei si la birou si cand ma duc la petreceri-ocazii deosebite (cununie,nunta, botez).Magazinul online YOKKO este binevenit ca ma scuteste drumul pana la un magazin apropiat efectiv.Tinuta mea preferat din colectie este:

http://yokko.ro/romana/tinuta/195/tinuta-din-bucle-mov/
mitrea
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:34
M-au fascinat prin rafinament si bun fust.
Tinuta preferata: http://www.yokko.ro/romana/tinute/0/1/card-bancar-femei/
elena_dinescu07
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:55
Mereu am fost in cautarea tinutei perfecte si simple si cred ca acum multumita celor de la "kudika" am reusit sa-mi elemente care imi definesc si alcatuiesc stilul meu.Toate tinutele YOKKO sunt simple, dar in acelasi timp elegante si potrivite oricarui eveniment, tinute care te scot in evidenta prin simplitatea lor datorat liniilor fine de croiala si imbinarilor perfecte. Pe site-ul www.yokko.ro gasesti tinute care avantajeaza orice silueta si foarte important este faptul ca poti vedea indeaproape materialul (tesatura) din care este croita respectiva tinuta. Toate tinutele sunt atragatoare dar, in mod special m-a atras tinuta: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/190/tinuta-stil-englezesc-in-carouri-gri-tunica/.
minica
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:08
imi place mult Tinuta pentru ocazii speciale cu bolero.E super iar modelul extraordinar.Se poate purta la orice ocazie mai speciala chiar daca e zi sau seara.
margineana
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:21
Tinute deosebit de elegante,bine croite si cu mult bun gust.Site-ul este exceptional.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-sati nata-bleumarin-femei.
Foarte interesanta,eleganta,pe gustul meu.Mi-as dori din tot sufletul cit mai multe tinute de acest gen in garderopa mea.
nicoiancu
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:25
am vizitat saitul ..am ramas foarte impresionata..tintele sunt asa de elegante..chiar mi-as dori si eu una
asta imi place cel mai mult http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/
mihaelaST
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:42
Am vizitat site-ul yokko si intr-adevar am ramas impresionata in special de diversitatea tinutelor ofiice, de eleganta si rafinamentul lor.
Mi-a placut mult "Tinuta eleganta cu joc de dungi" care cred ca mi s-ar potrivi perfect :) avand in vedere job-ul meu de secretara.
Mi-au mai atras atentia si rochitele care sunt foarte frumoase, si bolerou-rile care sunt superbe
kudika067770
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:00
dragelor ce frumoase sunt tinutele de la yokko.in curind voi implini 42 de ani si nu stiu ce as alege din atitea tinute elegante . totusi daca ar fi sa fac un clasament acesta ar fi 1.tinuta eleganta cu joc de dungi,2.tinuta ofice gri cu aplicatii de catifea,bumbac piquet,sare si piper,bumbac alb cu cordon si bumbac mov cu cordon.creatorul sau creatoarea merge pe linia clasica ,care nu se demodeaza niciodata si cred ca am sa -mi cumpar chiar ceva din magazinul yokko.am uitat sa ma prezint ma numesc luiza meri gugiu dar mi se pare frumos numele de alint de meriosara.si am adresa de email gugiuluiza1@yahoo.com.o zii buna si succes.
kudika027543
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:18
m-am uitat pe sait sunt niste tinute superbe,,,chiar mi-ar trebui una pentru la serviciu
imi place asta este minunata http://yokko.ro/romana/tinuta/194/tinuta-din-bucle-crem-fashion/
dana_raly
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:28
magazinul yokko are atat tinute, rochii bruze cat si accesorii de foarte bun gust si elegante (de multe ori am folosit din tinutele lor modele pe post de inspiratie pt ceva ce vreau eu sa imi fac - sa-mi creez acasa propriile mele haine asa cum imi plac mie:D ).

acestea ar fi cateva din tinutele care imi plac:

http://yokko.ro/romana/tinuta/194/tinuta-din-bucle-crem-sacouri/

http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-denim/

http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-paltoane-dama/

http://yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-stil-office/

http://yokko.ro/romana/tinuta/139/tinuta-din-lana-neagra-tabel-de-marimi/

http://yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-stil-denim/
stanescu_iulia
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:37

ce imi place la tinutele YOKKO ?Ca ai de unde alege, tinute colorate sau alb negru,mai tineresti sau mai severe:pentru birou ,ocazii speciale sau casual.Preferata mea este (simi-a fost greu sa aleg doar una?) http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-camasi/.
talciuloredana
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:38
sooper tare siteul www.yokko.ro!
un site dedicat in totalitate femeilor cu un simt al elegantei, rafinamentului si bunului gust foarte dezvoltat..
ce pot spune despre tinutele yokko este faptul k iti definesc foarte bine liniile corpului, facandu-ti o silueta foarte artractiva si ascuzand toate defectele pe care nu le dorim sa fie evedentiate...cum ar fi: solduri late sau spate prea lat chiar si inceput de burta...
predominand culorile inchise, griul, ne introduce in sezonul toamna-iarna, dar pentru persoanele carora nu li se potrivesc aceste culori se pot orienta spre o alta gama , deoarece am vazut o larga varietate d culori pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de temperament...
tinuta mea preferata este: http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-tricouri/ deoarece griul este culoare care se poarta sezonul acesta, iar catarama iti scoate in evidenta silueta si ii da un aspect foarte pronuntator
bv_biencutza
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:44
Tinutele sunt clasice si elegante, potrivite pentru orice eveniment, materiale de buna calitate, o gama larga de culori potrivita pentru toate varstele. Toate tinutele sunt interesante, in special :http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-cat ifea-denim/, http://yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-con trast-stil-office/, http://www.yokko.ro/romana/tinuta/190/tinuta-stil-englezesc-in-carouri-g ri-tunica/. Felicitari celor de la Yokko!

cata_april
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA 27 De la: concursKudika 9 Septembrie 2015 12:01
Concurs: Castiga 5 consultatii astrologice personalizate 471 De la: concursKudika 8 Decembrie 2010 17:45
Concurs: Castiga lenjerie sexy! 15784 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07
Castiga unul din cele 15 premii parfumate oferite de Silan! 327 De la: simop 20 Iulie 2011 17:33
Concurs Silan 806 De la: concursKudika 1 Iulie 2010 12:14