Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

Buna
Intr-adevar, mi-am clatit ochii cu minunatele tinute office de pe Yokko. Am ramas uimita de claritatea liniilor, de culori, tonuri si nuante potrivite perfect pentru mediul office, de diversitatea costumelor (fusta-sacou, rochie-fusta-sacou, pantaloni-fusta-sacou, etc...) si, in unele cazuri, de pret.
Se potrivesc perfect femeilor tinere, dar si celor mature cu o cariera in mediile intelectuale. De asemenea, aceste tinute sunt concepute sa evidentieze talii fine sau sa ascunda detaliile nedorite ale unor contururi rubensiene.
Deja imi imaginez cum ar fi sa merg la serviciu in cateva din aceste tinute. Sunt multe care mi-au retinut atentia, dar am sa notez aici, ca o prima alegere, urmatoarea: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-comert-electronic/
Multa bafta tuturor concurentelor!
loana009
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:20
Imi plac tinutele deoarece emana feminitate si putere in acelsi timp.
Aceasta este tinuta cere imi place cel mai mult insa toate tinutele au o eleganta aparte si un stil foarte bine definit.
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-confect%20ii/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/101/set-geanta-si-pantofi-astore-a%20rt-jeans/
tzoko79
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:20
imi plac foarte tare absolut toate produsele acestui site..ai de unde alege tinute in functie de toate preferintele si sincer,sunt foarte practice..imi plac foarte foarte foarte mult..tineti-o tot asa

http://www.yokko.ro/romana/products/3259/sacou-elegant-cu-joc-de-dungi-alb-negru-plata-online-office-haine/...ador sacoul asta...
yssa1987
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:29
Am vizitat site-ul celor de la Yokko. Nu stiam de site (desi era usor de rationat ca trebuie sa aiba si un site bine pus la punct), insa vazusem la o amica produse de la ei si chiar mi-au placut mult.
Si eu lucrez intr-un mediu unde tinutele office sunt un must si premul acestui concurs mi-ar fi de mare-mare ajutor :)
Mi-a fost greu sa ma decid din variata oferta, bineinteles ca le vroiam pe toate :)
Pana la urma, preferata ramasa in top pe nr 1 este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-camasi/
Ifeoma
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:38
Tinutele pe care le-am admirat si care s-au adresat personalitatii mele cat si cerintele jobului actual le-am regasit in in magazinele Yokko, pe care, evident le-am si achizitionat.Aceste tinute se completeaza cu imaginea mea.Intrucat imi doresc ca si celelalte admiratoare ale acestui brand, particip alaturandu-ma acestora sustinand ca una dintre tinutele admirate de mine , se regaseste in-
http:/yokko.ro/romana/products/3164/rochie-cu fald-fashion-office-jeans/.
Succes tuturor!
aysse
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:38
Imi plac tinutele YOKKO pentru ca sunt foarte elegante, si le poti purta atat la servici cat si la o petrecere mai selecta.
Tinuta mea preferata mai ales ca am nevoie acum de asa ceva este un pulover jerse negru.
http://www.yokko.ro/romana/products/2474/pulover-jerse-negru-jachete-casual-card-bancar/
Raluca_SA
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:38
Intr-adevar un site complet. Aici poti sa gasesti totul, indiferent de ocazie exista un model care sa ti se potriveasca.
Fultele drepte, usor conice ma avantajeaza si la YOKKO gasesc din plin croiul acesta.
Un lucru ce trebuie remrcat pentru ca e super aici poti sa cumperi produsele separat: de exemplu de la un costum iti place doar fusta sau doar sacoul nici o problema poti sa cumperi doar ceea ce iti place, nu trebuie sa cumperi intreg costumul pentru ca iti place doar fusta cum se intampla in orice magazin.
Tinutele denota o eleganta desavarsita, si materialele folosite sunt de calitate. Siteul e bine structurat si poti sa gasesti usor exact ce iti doresti.
Imi doresc o tinuta ca aceasta
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-camasi/
Va multumesc.
kudika067601
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:43
Cunosc bine hainutele Yokko si stiu ca ma pot baza pe ei cand am nevoie de o tinuta office.
Imi plac costumele lor insa mi-as dori ca echipa de designeri sa aiba mai mult "curaj" si sa aduca un suflu nou in acest domeniu - destul de strict. ( tinutele business)
Mi-a placut sa gasesc costume de culori diferite decat negrul sau griul clasic dar mi-ar placea sa vad modele mai atractive, nu doar clasice.

Daca intri intr-o cladire de birouri cu tinuta office obligatorie se poate observa destul de usor ca 90% poarta negru, gri sau alb. Mi-ar placea sa vad mai multa culoare, mai multe accesorii "asupra" costumelor ( brose simple din panza care sa atraga privirea, cusaturi "rebele", gulere mai "futuriste", o broderie simpla la maneci, etc), costume care sa semene cu cele barbatesti ( mi-i se par incredibil de sexi costumele sacou-pantalon la care iti poti pune o camasa larguta, o curea si un pantof fin si se transforma intr-o tinuta perfecta pentru o femeie cu o personalitate puternica), etc.

Dar am gasit niste rochite business foarte dragute care mi-au placut foarte mult dar nu am prea vazut multe modele de pantaloni.
Privitor la incaltaminte - parerea mea personala este ca preturile sunt un pic cam ridicate comparativ cu modelul, brandul sau calitatea ( un papuc 430 lei , ).
Sper sa nu credeti ca sunt total negativista dar mi-as dori sa vad ceva mai avangardist, unic prin stilul lui.

Cel mai mult mi-a placut costumul acesta : http://www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-rochii/ - cred ca aceasta poza este total potrivita pentru a exprima tinuta in sine - putere, siguranta pe sine, personalitate puternica, feminism "concentrat", profesionalism .
violetaenescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:46
Ce imi place a tinutele Yokko? Simplitatea lor. Adica, nu sunt incarcate, sunt intr-o culoare, doua sau maxim trei.
dienutzza
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:47
M-am decis cu greu ce link sa adaug, pentru ca imi plac cam toate produsele Yokko. Nu e data in care sa ma duc la cumparaturi in centrele comerciale si sa nu intru si in magazinul lor, de multe ori doar ca sa imi clatesc ochii si sa vedem ce mai au nou. Sunt pur si simplu indragostita de marca asta. Pentru mine hainele lor reprezinta tot ceea ce ar trebui sa fie hainele pentru o femeie: eleganta, senzualitate subtila, feminitate. Nimic vulgar sau prost croit cum ofera majoritatea celorlalte magazine.

Alegerea mea, la care cum spuneam m-am decis cu greu, imbina calitatile de mai sus. Tinuta office, dar totusi subtil feminina prin modelul taiorului si danteluta de la fusta:
http://yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-comert-electronic/
ioana2404
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:51
Am intrat pe site-ul yokko si tin sa va spun ca am ramas placut impresionata de toate produsele gasite.
M-am uitat la tinutele office,mi-au placut foarte mult,sunt foarte elegante,frumoase,emana atata feminitate,bun gust,seriozitate,profesionalism.
Sunt tinute deosebite atat prin croiala lor,prin materialele folosite si culori.Sunt potrivite pentru a arata impecabil la birou,denota stilul unei femei inteligente si elegante.
Le ador pur si simplu!
http://yokko.ro/romana/tinuta/105/tinuta-din-jerse-negru-cu-garnitura-din-piele-tricouri/
anelcla
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:52
Si eu lucrez tot la un magazin online,doar ca noi vindem bijuteriide aceea pot spune ca site-ul YOKKOl este foarte bine organizat,iar tinutele sunt foarte frumoase.Gasesti orice tinuta doresti pentru a fi in pas cu moda.Aceste tinute business sau casual pune accentul pe rafinament,frumusete si feminitate.Doamnelor nu uitati ca bunul gust nu cunoaste jumatati de masura!
deea22bv
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:57
Toate tinutele pe care le-am vazut sunt foarte elegante si foarte feminine .
kudika031634
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:06
In primul rand vreau sa spun ca este un site atragator ca design la prima vedere, apoi,are tot ce ii trebuie astfel incat potentialul client sa se descurce usor ! Referitor la tinute sunt magnifice :eleganta, stil, rafinament ! Preturi acceptabile pentru buzunarele noastre chiar si pe timpde criza ! Exista o multitudine de produse, orice femeie se simte rasfatata chiar si numai vizitand site-ul !
ce mi-a placut mie cel mai mult este aceasta tinuta http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-moda/
robert77
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:09
Toate tinutele YOKKO imi plac foarte mult si sunt foarte speciale,cand ar trebui sa plec la vre-o ocazie speciala nu mi-as face griji ca nu gasesc.Magazinele YOKKO au tinute suberbe pentru orice ocazie.tinutele office sunt ideale pentru o zi la servici,

http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-imbracaminte/
julia_sarbu
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:11
tinutele office yokko imi plac pentru ca sunt serioase si in acelasi timp moderne, inspira rafinament si feminitate.Tinuta care imi place in mod deosebit este: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-fashion/
moniqueddd
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:12
Se spune ca in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie puternica...insa in spatele oricarei femei puternice se afla atitudinea ... nimic nu releva atitudinea si nu impune respectul decat o tinuta impecabila,cu toate ca vechiul proverb nu haina face pe om intradevar se pierde din ce in ce mai mult...women should wear pants i say,in sensul ca emanciparea femeii a atins cote inalte...nu degeaba o romanca este managerul hotelului de 7 stele Burj Al-Arrab...imi place sa cred ca sunt o femeie puternica, imi place sa cred ca stilul meu vestimentar impune respectul cuvenit de care trebuia sa aiba parte orice femeie sigura pe sine, si mai ales, ca nimeni nu poate lua ce e al meu . adica : inteligenta, atitudinea, stilul de viata, si mai ales...de ce nu,frumusetea!! fiecare femeie are frumusetea proprie,de care trebuie sa fie constienta fara sa roseasca la complimente...un plus de frumusete ii este adus femeii de succes prin tinutele YOKKO...

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-promotie/

este stilul meu...si atat!
oanastratescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:14
Tinutele YOKKO sunt emana eleganta, stil, bun gust si rafinament si sunt create pentru femeile cu atitudine. Imbracand aceste tinute orice femeie capata un plus de incredere, se simte frumoasa si admirata, deoarece atitudinea increzatoare impune intotdeauna respect. Care femeie ar putea rezista tentatiei? Daca e un pacat sa consideri ca haina il face pe om, atunci eu ma declar vinovata, deoarece tot ce imi doresc in acest moment este sa "pacatuiesc" imbracand o tinuta YOKKO! Preferatele mele sunt http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/ si http://yokko.ro/romana/tinuta/130/tinuta-din-bucle-roz-ghid-de-cumparaturi-online/
kudika012800
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:33
Imi plac tinutele de la Yokko deoarece sunt tinute facute cu mult gust, pline de eleganta, rafinament, din material de o calitate superioara care definesc foarte bine corpul feminin.
Site-ul a fost foarte bine gandit deoarece te poti plimba cu usurinta pentru a alege tinuta potrivita!

http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-sarafan/
kill4fun2u2
kill
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:37
la tinutele Yokko imi plac foarte mult modelele( adica linia data de cel care creeaza modelul fie la rochii fie la fuste sau taioare); de asemenea, imi place textura materialului.
kudika050008
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:38
Am fost,sunt si voi ramane o ,,fana,, a tinutelor firmei YOKKO pt ca m-am regasit mereu in stilul propus de acestea!! Intotdeauna a existat cel putin un model care sa-mi ramana in suflet imediat ce l-am vazut in vitrina sau pe manechin,tocmai pt ca iti ,,fura,, ochii hainele originale,calitatea,bunul gust si eleganta cu care sunt croite!!
Am recunoscut sincer si deschis in fata oricui ca nu sunt o tipa ,,in pas cu moda,, ca nu am purtat niciodata haine ,,la moda,, daca am avut cea mai mica indoiala cum ca ele nu m-ar reprezenta.........Tocmai acesta este un motiv in plus pt care indragesc tinutele propuse de YOKKO,pt ca au ceva.......clasic,in care ma simt bine si ma regasesc oricand,iar de stiut se stie ca,ce este clasic este mereu la moda,mereu de senzatie!!Clasicul nu se demodeaza niciodata!
Si ultimul argument:datorita profesiei pe care mi-am ales-o tinuta mea trebuie sa fie mereu impecabila,decenta si cocheta in acelasi timp,cu bun gust, intocmai cum sunt croite aceste haine,caci,sicer,multe dintre ele m-ar avantaja cand sunt in fata clasei,in fata elevilor,care te scruteaza mereu cu ochi ageri si........critici!!!
Cea mai mare problema a fost alegerea unei tinute preferate sunt atat de multe si atat de frumoase si as fi vrut sa pot decide mai usor!!!M-am oprit in cele din urma la o rochita(desi tare m-a durut inima ca am renuntat la 2 taioare super pt ea) pt ca am si ceva romantic,iar tinuta aceasta fina,diafana,cu o culoare superba,atat de potrivita cu tenul si parul meu m-a cucerit pe loc!!! este vorba de http://www.yokko.ro/romana/tinuta/76/tinuta-rochie-de-satin-cu-aplicatie-cristale-si-bolero-haine/ o rochie la care o sa visez mult timp probabil!!
mell_30
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:42
Ceea ce imi place la tinutele YOKKo este faptul ca sunt tinute mai putin clasice, sunt mai mult office, sunt tinute care nu te fac sa te simti ca intr-un sac si ai posibilitatea de arata bine si te simti bine in aceste tinute. Tinuta care imi place mie este "Tinuta pepit cu catarama neagra", si poate fi gasita aici:http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-magazin-online.
maria_54
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:48
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-denim/
lori2007
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:59
Site-ul este profesional iar hainele superbe....efectiv superbe si preturile sunt potrivite.
Minunata ideea ca prin promovarea unui asemenea concurs pentru a se face cunoscut site-ul. Nota 20!
Tinuta care m-a lasat "muta| este http://yokko.ro/romana/products/3246/rochie-jerse-cu-falduri-la-decolteu-si-cordon-vestimentatie-casual-accesorii/.
elenabisir
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:02
Imi plac hainele de la Yokko pentru calitatea, croiala si rafinamentul lor. http://www.yokko.ro/romana/tinuta/194/tinuta-din-bucle-crem-stil-alb-si-negru/
kudika067629
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:06
kudika044997
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:08
YOKKO combina placerea cu stilul business.Stilul YOKKO vorbeste femeii moderne careia ii place sa fie feminina si sa se simta confortabil. Aceasta este rochia care exprima stilul yokko si care ma reprezinta pe mine.
http://www.yokko.ro/romana/products/3164/rochie-cu-fald-accesorii-office-tricotaje/
mvlaura
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:12
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-stil-alb-si-negru/
kudika031566
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:16
In tinutele office YOKKO sunt femininaa si sexy dar totodata sunt sobra si impozanta.
Imi place felul in care ma simt cand port o tinuta office YOKKO: inbatabila.
Tinuta care mi-a atras atentia este:
http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-rochii/
Denisaandreea
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:26
wow!!!m-a impresionat diversitatea....croiul....combinatia de culori....stilul aparte....in mare:TOT....
tinutele sunt superbe!BRAVO!
si daca as avea ocazia sa am in garderobe una ditre aceste tinute superbe....desi m-am hatarat foarte greu as alege totusi sacoul acesta pe care il iubesc
http://www.yokko.ro/romana/products/3811/sacou-cu-cordon-din-bumbac-alb-fashion-casual-pantaloni/
va multumesc oricum pt site si pt concurs!
Anna_4u
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga stickere decorative CreativeStore! 157 De la: concursKudika 9 Martie 2011 13:18
Concurs Avene 1 1279 De la: Glamangel 27 Mai 2010 16:57
Castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus de la Plafar 156 De la: concursKudika 15 Februarie 2011 13:53
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31
Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! 226 De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31