Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

nu pot spune ca sunt o mare fana a stilului office dar im momentul in care am vizitat siteul m-am indragostit de unele dintre produsele prezentate acolo. nu petrec mult timp prin magazine asa ca varianta de vanzare online imi surade adesea!

au destule produse din care sa alegi si in plus toate produsele arata bestial!

de la pantaloni, bluze, fuste, tricouri, pana la compleuri bine gandite cu combinatii foarte frumoase de culori-siteul are de toate!

modelul meu preferat a fost http://www.yokko.ro./romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-fashion/ pentru ca e genul ala de outfit care subtiaza orice corp, si toate femeile isi doresc asta! negrul subtiaza si el iar cusaturile albe dau o impresie ludica.

am gasit tinute pentru orice sezon la preturi acceptabile. intrebarea mea: de ce sa pierzi atat timp alergand prin magazine cand ai aici tot ce-ti trebuie?

huoriel
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:48
Mie personal imi place Tinuta stofa dunga cu garnitura bordeaux pentru ca da o nota eleganta si feminina.Asortata cu niste pantofi cu toc cui sau botine cu toc cui fac senzatie:D
DaNutzZa_DaNutzZyka
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:49
Am vizitat site-ul www.yokko.ro si m-am indragostit de hainele prezentate pe site, sunt minunate, feminine si accesibile la pret. Ma bucur ca am descoperit acest site prin intermediul concursului. Apropo, tinuta mea preferata este aceasta rochie http://www.yokko.ro/romana/products/4885/rochie-jerse-imprimat-cu-nod-pe-bust-marimi-personalizate-casual-producator-si-distribuitor-de-confectii/ deoarece este eleganta, feminina si vesela. O iubesc!!!
antaly90
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:51
Apreciez la tinutele Yokko faptul ca au o croiala simpla,in cea mai mare parte clasica,dar sunt totodata si feminine.Tinuta preferata este --http://yokko.ro/romana/tinuta/171/tinuta-ocazie-cu-bolero-si-rochie-din-voal-cu-aplicatie-cristale-tunica/ .
mrl06
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:53
eleganta...rafinament...feminitate ...purtate de femei care sunt stapane pe ele si stiu ce vor dar cu inteligenta si farmec...croielile sunt foarte reusite iar materialele cad minunat
kudika032870
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:54
Sunt foarte elegante tinutele stilului office de pe siteul yokko. Mi'as dori foarte mult aceasta tinuta http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-tricotaje/
mychell3
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:55
am vizitat site-ul www.yokko.ro si m-au surprins placut tinutele prezentate.
Cel mai mult mi-a placut Sacou office gri cu tighel contrast http://www.yokko.ro/romana/products/4917/sacou-office-gri-cu-tighel-contrast-producator-si-distribuitor-de-confectii-office-comanda-online/ , pentru ca este e un pic mai indraznet, subtiaza talia si materialul este ireprosabil
kudika063832
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:59
Ce-mi place mie la tinutele YOKKO.....hm......buna intrebarea......imi place pata de culoare, imi place eleganta tinutelor, materialele utilizate, simplitatea si bunul gust dau o nota deosebita......incerc sa-mi inchipui cum mi-ar sta in agentie imbracata intr-o asemenea tinuta sau la o intilnire de afaceri......cred ca as fi superba.....atat....
Tinuta preferata este: http://yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-fashion/.......probabil ca i-as adauga accesorii intr-o nuanta de rosu......ce parere aveti?
amore
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:06
sunt elegante dar parca prea simple...so am impresia ca sunt facut e numai pt femeile de peste 30 de anu/////////
mie imi place asta http://www.yokko.ro/romana/tinuta/61/tinuta-din-stofa-bumbac-elastic-lila-producator-si-distribuitor-de-confectii/ l-am ales specialpt sotia mea
constantinu
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:06
salve Kudika! inca un concurs de mare gust! a venit la timpul potrivit pentru ca am mare nevoie de un outfit office avand in vedere ca tocmai vreau sa ma angajez!
tinutele yokko le am gasit superbe.pe gustul meu si mai presus de orice permisive poti face combinatii atat intre piesele ce si se ofera in pachet cat si cu alte tinute astfel ca dintr un sacou de la o tinuta office si o pereche de blugi sau o fusta vaporoasa poti face o originala tinuta de iesit in oras.
pe deasupra daca iti schimbi accesoriile ce le ai asortat costumului atunci cand ai plecat la birou cu unele mai indraznete tocmai ti ai schimbat outfitul pt iesirea la cina cu iubitul sau, de ce nu, cu seful.
linii de mare finete, cusaturi impecabile si materiale bune la toate tinutele prezentate,iar detaliile cum ar fi o catarama sau u n anumit fel de nasturi completeaza perfect tinutele.
eu am pus ochii pe un costum ce m a impresionat tocmai prin faptul ca intruneste toate caracteristicile ce le am laudat mai sus. in plus iubesc acest stil de guler deoarece dau gatului o linie extrem de feminina dand impresia ca e lung si subtire. comletat cu decolteul finut prin care se lasa sa se vada exact cat e nevoie face ca sacoul sa umple de gratie orice purtatoare.
cat despre sarafanul de dedesupt este exemplul perfect de dubla tinuta. acela te paote salva in situatia in care nu ai timp de la birou sa ajungi acasa pana la romantica cina pe care iubitul tau a rezervat o la restaurantul tau preferat.
gata vorbaria. link ul este : http://www.yokko.ro/romana/tinuta/123/tinuta-din-bucle-negru-cu-fir-satinat-confectii/
distractie faina tuturor. sa fiti iubite.
bebebeatrice
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:24
Superbe!!!!Atragatoare, croiala buna care te ajuta sa scoti in evidenta ce ai mai frumos, modele variate si culori vii.A fost o placere sa vizitez acest magazin online si aceasta "calatorie" am considerat-o un cadou de ziua mea ,care este astazi.Greu m-am hotarat sa aleg o singura tinuta deoarece am intalnit o gama foarte variata si modele deosebiteAlegerea mea :http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica/
kudika041854
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:24
am vizita saitul tinutele sunt foarte elegante si deosebite materialele utilizate sunt deosebite http://www.yokko.ro/romana/tinuta/21/tinuta-stofa-dunga-cu-garnitura-bordeaux-stil-office/
iulian22
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:25
Imi place site-ul yokko.ro,deoarece sunt expuse haine decente,in special office,care se gasesc mai rar pe alte site-uri sau in magazine si este de ajutor pentru persoanele care lucreaza intr-un domeniu ce implica o tinuta impunatoare,,,mie mi-a placut cel mai mult aceasta tinuta: http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-accesorii/
popika_oana
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:28
TOATE TINUTELE SUNT SUPERBE! ELEGANTA.,STIL RAFINAMENT. http://www.yokko.ro/romana/products/3684/rochie-jerse-uni-cu esarfa-camasi-casual-accesorii/
kudika006980
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:15
Imi plac foarte mult aceste tinute deoarecesunt foarte elegante, sunt create special pentru femeia moderna, activa si puternica. Prin distinctia lor, aceste tinute innobileaza persoana care le imbraca,ii confera siguranta si incredere in ea;sincer imi doresc sa port aceasta imbracaminte'
vreau sa devin client fidel al dumneavoastra , sa cumpar unele produse , dar m-as bucura si daca as fi castigatoare .M-a impresionat tinutahttp://www.yokko.ro/romana/tinuta/61/tinuta-din-stofa-bumbac-elastic-lil a-producator-si-distribuitor-de-confectii.

Multumesc!
kudika016270
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:35
Eleganta,
rafinament,
stil,
personalitate,
gratie,
feminitate,
culoare,
calitate desavarsita,
profesionalism.
O intreaga lume a esteticului intro tinuta YOKKO!
O lume in care ma regasesc.
kudika041398
Postat pe 11 Septembrie 2009 00:59
Cred ca simplitatea da acea nota de eleganta si rafinament. Imi place ca au modele clasice care vor fi mereu valabile.

http://yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-fuste/
aalleexxaa
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:04
ELEGANTA SI STIL...http://www.yokko.ro/romana/tinuta/74/tinuta-cu-rochie-satin-elastic-negru-si-bolero-fashion/
vanjelyk
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:07
toate hainele au o linie foaste fina. foarte rafinate. in majoritatea te-ai putea simti foarte sexy insa fara a fi deloc vulgara. ar pune in evidenta calitatile si trasaturile frumoase ale unei femei.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-comanda-online/
superba tinuta. sunt adepta sacourilor cu gulerul gen tunica. mi se pare ca merge de minune cu o pereche de pantofi rosii sau grena. superba.
claudia_sturzu
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:11
TOATE SUNT SUPERBE,foarte mult rafinament...http://www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-fashion/
tomavasilica
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:11
Consider ca acest site este creat special pentru femeile ,,moderne" din zilele noastre, deoarece se gasesc modele rafinate care sa satisfaca gusturile oricarei femei de la tinute casual la tinute office, elegante insa toate create cu rafinament!Avand in vedere ca sunt fanul nr.1 a tinutelor casual bussines am ales acest model http://www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-producator-si-distribuitor-de-confectii/ considerand ca este tinuta care ma reprezinta cel mai bine! Dupa cum stim orice fusta in care iti sta bine si are si un aer de eleganta este potrivita pentru o zi la birou, insa aceasta trebuie sa aiba o lungime potrivita (nici prea scurta, insa nici prea lunaga deoarece stirbeste din farmec). In alte circumstante insa, cu totii stim ca o rochie casual purtata in timpul zilei poate fii transformata cu usurintza intr-o tinuta de seara daca e asortata cu accesoriile potrivite!
Giny
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:14
De la: kudika041398, la data 2009-09-11 00:59:16Eleganta,
rafinament,
stil,
personalitate,
gratie,
feminitate,
culoare,
calitate desavarsita,
profesionalism.
O intreaga lume a esteticului intro tinuta YOKKO!
O lume in care ma regasesc.

http://yokko.ro/romana/tinuta/176/tinuta-pentru-ocazii-speciale-cu-bolero-sacouri/
kudika041398
Postat pe 11 Septembrie 2009 01:34
buna ziua!
imi plac foarte mult tinutele YOKKO deoarece imbina cu succes rafinamentul celor mai severe gusturi, cu inovatia spre modele vestimentare noi, eleganta si totodata aerul de tinerete! Cu siguranta orice femeie purtandu-le se simte sigura pe ea si pe succesul ei in tot de inteprinde.
Tinuta preferata este aceasta:
http://yokko.ro/romana/tinuta/60/tinuta-cu-tricou-gen-ie-comanda-online/
pentru ca imbina atat de armonios albul cu negru, incat din nonculori se creeaza un intreg univers al formelor!
simsonica
Postat pe 11 Septembrie 2009 02:13
Tinutele office yokko sunt combinatia perfecta intre modern si elegant, oferind o varietate de produse, face fiecare femeie indiferent de gusturi, sa se simta frumoasa, misterioasa, impunatoare si de ce nu chiar si sexi. Aceasta colectie a fost destinata femeilor independente, femeilor care stiu ce vor dar totodata si femeilor sobre, conferindu-le un aer usor conservator. Eleganta si stilul desavarsit sunt cele care m-au facut mereu sa optez pentru yokko atunci cand doresc un obiect vestimentar elegant si de calitate.

Cele doua tinute care mi-au captat atentia in mod special, sunt urmatoarele:
http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-plata-online/

http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-vestimentatie/
denisaelena
Postat pe 11 Septembrie 2009 02:28
Ceea ce imi place la tinutele Yoko sunt diversitatea de modele si culori si faptul ca sunt tinute atat pentru doamne mai suple cat si pentru cele mai plinute. Imi plac in special tinutele sobre de culoare inchisa cu fusta sub genunchi, iar tinuta mea preferata este aceasta: http://www.yokko.ro./romana/tinuta/38/tinuta-stofa-neagra-cu-dungi-jachete/
RRRD
Postat pe 11 Septembrie 2009 08:28
in primul rand multumesc pentru concurs ---sooper inspirat!

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/71/tinuta-din-in-gri-magazin-virtu al/
am ales acesta tinuta pentru ca este eleganta si cu un plus de feminitate ceea ce oricarei femei nu ar trebui sa-i lipseasca si garderopa. mie cel putin cred ca mi se potriveste de minune, iar ca un plus am gasit pe site si pantalonii asortati care mi se par potriviti pentru zilele mai racoroase
http://www.yokko.ro/romana/products/1732/ este intradevar o tinuta potrivita pentru birou,o intalnire de afaceri,etc

inca o data --sooper concurs!
bubulinaada
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:03
Eleganta prin simplitate si forma care pune in valoare orice femeie, genul de haine pe care le-as alege pentru orice iesire.
Tinuta preferata:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-stil-office/
luminita_dy
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:30
yokko.ro/romana/products/2460/bluza-satin-imprimat-haine-ocazie-moda/ este preferata mea, de fapt, imi plac toate bluzele in stilul acesta de la Yokko. Mie imi place stilul sobru/office/ elegant si mi se pare ca aici gasesc ce vreau.
davidmihai
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:32
De ceva vreme ma tot uit pe site-uri dedicate femeilor pentru a fi informata de nouatile din « lumea nedefinita si infinita a femeilor ». Si asa ajung sa-mi spun parerea pe forum, sau sa particip pe la cate un concurs.
Aleg tinuta office - http://www.yokko.ro/romana/tinuta/128/tinuta-office-alba-cu-tighel-contrast-jachete/. Aceasta tinuta se potriveste la anii mei (30 ani). Si contine fiecare piesa necesara unui job office.
Cu tot respectul cuvenit pentru munca pe care o depuneti in creearea si confectionarea modelelor tin totusi sa precizez ca modelele prezentate pe site nu prea se potrivesc cu declaratia "YOKKO se dedica crearii, producerii si comercializarii de tinute pentru femeia tanara si moderna". Este adevarat ca este tinuta office, dar totusi sunt mult, mult prea sobre. Le lipseste acea sclipire. Stiu, este usor sa-mi dau cu parerea.
Pentru ca trebuie sa multumesti atarea gusturi cred ca ar fi indicat, ca la realizarea unei noi colectii, din timp sa efectuati un sondaj pe media de varsta pe care ve-o propuneti. Sondajul respectiv sa includa intrebari privind culorile, materialul, si fotografii pentru a se putea exprima mai usor persoanele chestionate (persoanele care va viziteaza magazinele, site-ul).
Mai exact ceea ce faceti dumneavoastra acum prin acest concurs. O sa aflati pareri si pareri care o sa va ajute sa va imbunatatiti produsele (aspect, calitate material).
Ca aspect pozitiv, am tot respectul pentru ca va intereseaza parerea clientului. Toate standardele de calitate pun pe primul loc cerintele clientului, ceea ce voi faceti deja (acest concurs este dovada).
Cu mult respect,
Kudika067520
kudika067520
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:36
Tinutele sunt super elegante, pot fi folosite in orice situatie.
Tinuta mea preferata:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/131/tinuta-din-bucle-alb-negru-bluze/
kudika042816
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Calvin Klein de dama oferite de Arome de Lux! 746 De la: concursKudika 26 Aprilie 2013 12:02
Castiga unul din cele 3 costume de Craciunita oferite de 4passion.ro 1240 De la: kudika087112 3 Ianuarie 2011 17:57
Castiga una din cele doua rochii semnate Catalin Botezatu oferite de Quelle/Quick24 703 De la: nistorroxana 25 Noiembrie 2010 15:40
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37
Concurs Pantene saptamana 2 399 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 11:36