Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

imi plac tinutele yokko, pentru ca sunt foarte elegante, lejere, si la preturi accesibile, iar tinuta care mi-a placut este http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-marimi-personalizate/
ana21maria
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:47
Tinutele office de la YOKKO sunt pur si simplu spectaculoase..pt.toate gusturile.Au o croiala deosebita,o paleta variata de culori si modele..sunt foarte feminine..chiar nu stii ce sa alegi mai intai.. m-am decis f greu dar pana la urma am optat pt tinuta din bumbac piquet http://www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-marimi-personalizate/va multumesc!
o zi buna!
huellas
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:48
Imi place : eleganta lor, modele diversificate, mai multe culori, sunt croite bine si pe acest site chiar ai de unde alege, multe modele.Felicitari!!

http://yokko.ro/romana/tinuta/2/tinuta-eleganta din stofa elastica neagra-dis tribuitor-de-confectii/tinuta office-gri cu tighel contrast
remimaibine
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:50
Am fost incantata de faptul ca poti sa iti alegi atat tinuta de birou cat si tinuta lejera si viu colorata atat de dorita cand iesi cu prietenele la o cafea.
Sincer m-am oprit mai mult sa admir rochiile. Sunt o persoana mai plinuta si in rochie ma simt cel mai bine.
Pacat ca nu am descoperit acest concurs inainte de "vacanta" de vara dar acum stiu unde sa caut pentru cumparaturile din urmatorul sezon cald.
Tinuta pe care am ales-o este Tinuta office cu dantela si trandafir manual,
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-livrare-rapida/
Pare destul de sobra la prima vedere dar dantela de pe marginea fustei si a manecilor ii da totusi un aer delicat. Suficient ca sa nu uiti ca esti femeie dincolo de orice.
charmen
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:51


Ma bucura acest concurs. Sora mea mi-a deschis gustul catre aceste tinute ea fiind o mare fana a dvs. M-ar onora o 2 tinute noi YOKKO , mai ales ca recunosc sincer ca mai am si altele in garderoba mea.
In afara de cuvintele mestesugite pe care doritoarele le folosesc m-as bucura sa conteze si norocul fiecarei solicitante. Cuvintele sunt de prisos, imi plac tinutele si cu asta basta. Daca ar fi sa scriu un slogan care sa se potriveasca cu aceste tinute ar fi legat de faptul ca indeamna femeile la eleganta , se adreseaza tuturor femeilor care vor sa aiba un aspect elegant indiferent de varsta si intelege nevoile femeilor din Romania care desi nu dispun de f multi bani vor sa aibe un aspect placut la birou dar si pe strada.
balet
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:51
Uf... greu de tot cu limita de doua tinute. Mi-ar place minimum jumatate din colectia lor. Ce-mi place la tinutele lor? Combinatia reusita intre elegant si casual. Au optiuni variate, pentru diferilete situatii in care trebuie sa fim atente la look: tinuta office pentru birou, tinute mai lejere de vara, tinute potrivite pentru o receptie cu sefii, intalniri de afaceri, interviuri, prezentari etc. Lasa impresia de fin, delicat, elegant dar abordabil si simplu in acelasi timp.
Tinuta smart/office care mi-a placut cel mai mult este:
http://yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon/
Bafta tuturor!
nicoleta232005
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:51
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-moda/
cel mai tare deux pieces-birou, apoi un cocktail, poate cu iubitul la cina, o cununie civila, un botez, un tricou colorat sau doar o genata .....ca sa fie o tinuta noua de fiecare data
si esti tanara, eleganta si impunatoare in orice situatie
laura_ostroveanu
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:53
Mie personal imi plac foarte mult tinutele Yokko deoarece in primul rand sunt de calitate si in al doile rand au o gama foarte variata de produse pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele si pentru orice moment al zilei sau pentru vreo ocazie deosebita.
in mod deosebit imi place http://yokko.ro/romana/tinute/0/10/vestimentatie-stil-alb-si-negru/.Este o rocita foarte simpla dar in acelas timp si eleganta iar materialul este unul foarte comod.
Tin sa felicit si pentru oragnizarea si structurarea site-ului deoarece e foarte ok.
anca86
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:53
Tinutele Yokko sunt printre cele mai speciale pentru ca, din punctul meu de vedere, nu se adreseaza tuturor femeilor ci mai ales celor care stiu sa impresioneze prin eleganta, stil si bun gust. Sunt tinute care nu pot fi purtate cu orice ocazie, in schimb in momentul imbracarii lor nu poti trece neobservata.
Tinuta care mi-a atras atentia este :
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-promotie/
pentru ca desi este perfecta pentru serviciu sau intalniri de afaceri, dar detaliul ce tine de cureaua din piele ecologica si nasturii de pe lateralele fustei dau o nota tinereasca tinutei.
oanike
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:00
sunt foarte serioase...special concepute pt doamne si pt a merge la serviciu.deosebit de elegante,bine croite si cu mult bun gus
dar parca ar trebui mai multe culori
mie imi place aceasta foarte mult http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-fuste/ mi-am ales aceasta tinuta pt ca sigur mi se potriveste culoarea,e eleganta si imi vine bine pe corp
ciocoiumihaela22
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:04
http://yokko.ro/romana/tinuta/21/tinuta-stofa-dunga-cu-garnitura-bordeaux-jachete/
http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-imbracaminte/
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-promotie/
http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-fashion/
...............si as ma alege cateva
blondaa0
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:12
Va felicit si pentru initiativa initierii acestui concurs!
Tinutele YOKKO pur si simplu ma caracterizeaza.
Varietatea este evidenta,atat in ceea ce priveste modelele,materialele, cat si culorile.
In opinia mea se colectiile YOKKO se adreseaza unui spectru foarte larg de cumparatoare,din motivele enumerate mai sus.Ceea ce e un punct in plus e acela ca puteti comercializa costume care pot fii purtate atat in sezonul rece,cat si in celalate sezoane,unele fiind confectionate din in,altele din bumbac,altele din stofa,altele din lana etc.
kudika067472
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:13
Ceea ce imi place cel mai mult la tinutele Yokko este eleganta. In acelasi timp, varietatea modelelor si a culorilor, precum si linia clasica, imbinata perfect cu elemente tineresti, fac din tinutele Yokko o alegere perfecta, indiferent de varsta. Tinutele care mi-au atras atentia sunt urmatoarele:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-vestimentatie/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/35/tinuta-tesatura-dungi-culoare-grena-fuste/
black_kat83
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:13
Tinutele Yokko sunt realizate din materiale de calitate,deasemeni sunt elegante, au modele diversificate,culori si imprimeuri pentru toate gusturile si pun foarte bine in valoare feminitatea, rafinamentul si bunul gust, se adreseaza deopotriva tuturor varstelor , gusturilor si ocaziilor la preturi ce sfideaza orice concurenta. Este foarte greu sa alegi cea mai cea dintre modelele prezentate intrucat toate sunt frumoase si elegante dar pentru ca regulamentul impune alegerea unui model acesta cred ca ar fi : http://www.yokko.ro/romana/products/4122/rochie-din-bumbac-cu-imprimeu-floral-si-cordon-din-saten-paltoane-dama-ocazie-promotie/. Va multumesc. O zi buna!
foreverinlove
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:13
Tinuta preferata este deuxpiece-ul alb de aici: http://yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-comanda-online/. Mi-au placut mai multe tinute dar regulamentul spune sa-mi aleg doar una singura. Este exact ceea ce imi doresc: simpla si in acelasi timp sofisticata, rafinata si eleganta.
Va multumesc.
mirekartt
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:14
ador tinutele YKKO,eleganta,stil,finete,mult gust,calitate,tot ce doreste o femeie pt a se simti feminina si increzatoare .Tinuta care m-ar reprezenta este ''tinuta pepit cu catarama neagra'',insa din zecile tinute vazute aici,as enumera chiar si ''tinuta din bucle negru cu fir satinat''!Felicitari YOKKO!
karmenykm
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:15
ce pot sa spun...nici nu mai stii ce sa alegi
mts_mihaela
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:16
....si "http://www.yokko.ro/romana/tinuta/97/tinuta-ocazie-din-catifea-neagra-magazin-online/"
p.s.-am putut sa ma abtin sa nu o remarc si pe aceasta...
foreverinlove
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:18
ceea ce imi place la tinutele Yokko este simplitatea si eleganta lor- ele scot in evidenta feminitatea.tinuta care imi place foarte mut este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-stil-alb-si-negru/- jocul de linii este foarte interesant si imi place si pentru faptul ca are sarafan-rochita.foarte elegant!
andreeastancila
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:21
imi plac tinutele acestei firme pt k sunt feminine, mai ales rochia cu imprimeu floral (Rochie din saten imprimat cu falduri la decolteu , e delicata si iti da un aer romantic si senzual.
iar in ce privetse tinuta office imi place aceasta : http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/; subtiaza optic silueta, si e compusa din 3 piese, care pot fi interschimbabilie si obtii mai multe tinute.
chihlimbar
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:21
Buna.Imi plac foarte mult tinutele de pe YOKKO pentru ca sunt foarte foarte feminine si in acelasi timp si serioase.
Sunt perfecte pentru femeia din zilele noastre,femeia care pune foarte mare accent pe cariera sa.Si pt a te face respectata tb sa arati bine.
O tinuta ca aceasta te scoate din anonimat.
Tinuta care imi place de pe site e aceasta:http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-vestimentatie/
harapel
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:24
Ador tinutele YOKKO deoarece port frecvent tinute elegante, ofiice. Imi place multitudinea de materiale de calitate si deasemenea croiala lor. Absolut toate tinutele pot fi purtate cu succes dand personalitate fiecarei femei. In concluzie ador tinutele YOKKO. Mult succes!
elenaval
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:26
Tinutele sunt superbe,elegante si feminine.Au cate un mic accesoriu ( fundita,curea...) care le sporesc farmecul si le scot din anonimat.
cosmina_242004
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:26
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-vanzari-online/

- foarte dificit sa te hotaresti la una singura .... toate sunt superrrrr ....cele mai frumoase tinute la un loc .....
iancu
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:28
hmmm...........ce nu i-ar putea place unei femei la aceste tinute? in primul rand sunt tinute care
ar face-o pe oricare femeie sa arate si sa se simta eleganta, frumoasa si eficienta. Ideea este
ca o tinuta de genul acesta imbina feminitatea afisata de o femeie cu respectul pe care colegii
nostri de sex masculin ni-l datoreaza la serviciu cred ca orice femeie si-ar dori o asemenea tinuta
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-magazin-online/
dark_tears_5
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:29
Tinutele oferite de firma YOKKO sunt elegante,sic,pentru orice varsta si orice imprejurare!Site-ul este usor de vizionat si produsele expuse elegant!
Costumul meu preferat este cel cu urmatorul link:Tinuta eleganta cu joc de dungi ...scuze,nu stiu de unde iau linkul!
r_cony
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:29
Imi place siteul (este usor de parcurs) si imi plac hainele care le gasesc la Yokko, simple si elegante. Bunul gust ii caracterizeaza!
Chiar acum 3 saptamani mi-a luat o fustita neagra, super de la ei si culmea era si la reduceri :D

Ce nu mi-a placut este ca am vazut un set de balerini si geanta si nu gasesc un pret sau cum as putea sa ii cumpar... http://yokko.ro/romana/tinuta/102/set-geanta-si-pantofi-astore-arcobaleno-producator-si-distribuitor-de-confectii/

Tinutele pe care mi le-as achizitiona sunt acestea:
http://yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-jeans/
http://yokko.ro/romana/tinuta/74/tinuta-cu-rochie-satin-elastic-negru-si-bolero-stil-casual/
Juels
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:30
chiar daca se bate moneda pe renuntarea la tinutele office clasice, stim fetelor ca nu se poate. Tinutele de pe site sunt destul de lejere si practice. mai ales ca acum vine frigul, ce am vazut m-a atras cu siguranta. sunt tinute care merg cu diferite tipuri de camasi de diferite culori daca vrem sa adaugam culoare tinutei.
Fustele creion in diferite nuante sunt cele care evidentia cel mai bine formele feminine. Evident ca impacati pe toata lumea: Fustele clos, in diferite nuante sunt la moda pentru noi cele cu o silueta mai plinuta.
Tinutele sunt elegante, sofisticate, dar mai ales confortabile.
chiar daca tinutele pot parea sobre si uneori fara culoare, feteleor avem la dispozitie atetea accesorii cu care sigur vom atrage priviri (da, chiar si la birou)

http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-confectii/
ce ziceti de asta? e deosebita nu? simplitatea sarafanului ii da o nota deosebita. accesoriile sunt insa cele care fac tinuta extraordinara. nasturii discreti cu cordonul in talie sunt in trend mai ales acum cand se poarta din nou curelele inguste si subtiri.


kudika060134
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:31
nu este pentru prima oara cand vizitez site-ul Yokko, insa tin sa precizez ca o fac cu mare placere de fiecare data, pentru ca varietatea produselor, a modelelor, a combinatiilor vin in sprijinul oricarei femei...fiind aproape imposibil sa nu gasesti ceva ca sa iti placa, care sa te avantajeze.....numele "Yokko" spune multe lucruri atunci cand porti o tinuta si m-as bucura sa am o astfel de tinuta in garderoba mea.
pur si simplu m-am indragostit de acest sacou, de acesta tinuta, de fusta nici nu mai vorbesc....daca e sa nu ma numar printre castigatori......e clar....tot o voi avea!!!!!!
despre acesta tinuta vorbesc: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-bluze/.....n-are cum sa nu iti placa!!!!
bafta fetelor!!!!!
idboio
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:32
ce mi place la tinutele YOKKO? simplu- eleganta, stil calitate
hcmo8
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Charm! 1282 De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 16:36
Concurs Meli Melo-Paris 29 iulie – 04 august 342 De la: yumalai 5 August 2009 14:30
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! 362 De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26
Castiga unul dintre cele 3 premii New Look ! 264 De la: concursKudika 7 Octombrie 2011 17:16
Castiga un ondulator sau o placa marca Remington! 462 De la: Lillith 15 Decembrie 2011 20:19