Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

Imi plac tinutele YOKKO foarte mult. Sunt confectionate numai din materiale de calitate, lucrate bine si foarte elegante. Le ador si mi-as dori mult sa castig o tinuta office de la ei. Este un magazin si la Unirea, pe care il studiez de foarte multa vreme.

A fost greu sa aleg o tinuta, pentru ca majoritatea imi plac, dar in special m-a atras aceasta http://yokko.ro/romana/products/3163/rochie-cu-fald-denim-office-magazin-virtual/

Este simpla, eleganta, cu o croiala aparte si orice femeie ar trezi admiratie si respect intr-o astfel de tinuta. Dupa principiul: Haina face pe om!
kudika065274
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:59
Simplu si elegant. Si nu au varsta! Abia am descoperit site-ul dar e deja la favorite.
Tinuta preferata http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-tabel-de-marimi/.

Mult succes!
AdytzaN
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:59
http://yokko.ro/romana/tinuta/160/tinuta-pentru-ocazii-speciale-cu-bolero-vestimentatie/
Finete, feminitate, eleganta, rafinament...Tinuta OCAZII de la YOKKO te face sa te simti o femeie sensibila si puternica.
gabrielle67
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:59
Ceea ce imi place la tinutele YOKKO -imi place tot- de la designul fin si elegant- la culorile alese- la finisaje , imprimeuri, accesorii....Tinutele sunt pe gustul meu - clasice, elegante, cu prestanta. A devenit site-ul meu preferat si cu siguranta voi reveni pentru comenzi...Cel mai mult mi-a placut aceasta tinuta ce pare ca aminteste de elegantele toalete ale lui Jackie Kennedy :http://yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-jeans/.
erika1480
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:02
Deoarece am munca de birou de cel putin 8 ore pe zi, trebuie sa-mi aleg cu grija hainele, din considerente legate de regulamentul interior, dar si de ceea ce cred eu ca ma reprezinta. Am fost placut impresionata de produsele Yokko, sunt tinute moderne, stilate si foarte chic, fiecare putand crea o nota de unicitate celei care le poarta. Daca imi pasa de cariera mea, modul in care ma imbrac la serviciu este o prioritate, asa ca imaginea de la birou trebuie cultivate si respectata. Tinuta Yokko care m-a vrajit, desi mi-a fost greu sa ma hotarasc, dat fiind faptul ca toate sunt modele deosebite, este http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-moda/. Succes Kudika, succes Yokko si multumim pentru initiativa.
3rin
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:02
Ador varietatea de culori si croiala tinutelor. Imi place ca exista mai multe culori din care poti alege pentru o singura tinuta. Tinutele office fac ca o femeie sa aiba si mai multa incredere in ea. Preturile sunt acceptabile pentru un costum, avand in vedere ca majoritatea costumelor care sa arate ok au un pret de peste 200 ron.
Personal, imi doresc http://www.yokko.ro/romana/tinuta/74/tinuta-cu-rochie-satin-elastic-negru-si-bolero-tricouri/
A trebuit sa-mi beau cafeaua rece, fiind prea ocupata sa ma delectez cu site-ul, am uitat de ea.
alexandra_blonda
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:03
Tinute deosebit de elegante,cu multa feminitate,bine croite si cu mult bun gust.Site-ul este exceptional.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-sati nata-bleumarin-femei.
Foarte interesanta,eleganta,pe gustul meu.Mi-as dori din tot sufletul o astfel de tinuta in garderopa mea.Cu siguranta daca a-si avea posibilitati mi-asi dori cit mai multe din aceasta colectie.
nicoiancu
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:03
Mi-a fost foarte greu sa aleg o singura tinuta, pentru ca toate sunt elegante si rafinate, dar pana la urma m-am oprit la urmatoarea:
http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-confectii/
in primul rand pentru sacoul deosebit de elegant, si care ar arata fabulos, in viziunea mea, si cu o fusta neagra din aceeasi tesatura.
lindab
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:08
Ce imi place la tinutele YOKKO: dincolo de aparente, exista Omul ... Sufletul imi este la fel, inca tanar. Si ma reprezinta. Am doi ingeri aproape: Miruna si Silviu, copiii mei. Ei imi vor da aripi si pe mai departe. Nu am raspunsuri la intrebari. M-am nascut, ca si voi, doar ca sa fac lumea mai frumoasa. In culori.

http://yokko.ro/romana/tinuta/180/tinuta-ocazie-satin-imprimat-sarafan/
burunducel
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:09
Desi am doar 20 de ani, am propria mea afacere, si ma confrunt deseori cu intrebarea : "cu ce ma imbrac astazi la intalnirea de afaceri?" Imi este destul de greu sa-mi alcatuiesc o tinuta astfel incat sa ma reprezinte. Vreau sa zic ca pe siteul acesta am gasit tinute office care sa indeplineasca toate gusturile, si ca modele si ca marime si ca varsta. Bravo yokko!

http://yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-livrare-rapida/
creatza_larisa
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:12
Super taree!!! gama variata de produse pe care le poti achizitiona online,pe toate gusturile si pentru toate buzunarele, colectii realizate cu gust, moderne, calitate, promptitudine in livrarea comenzilor.
Felicitarile mele!!!

Tinuta preferata este:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/
galeteanusilvia
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:13
YOKKO reuseste sã atingã excelenþa printr-o combinaþie de simplitate ºi stil.
Þinutele prezentate se disting prin rafinamentul croielilor ºi calitatea materialului, ele fiind ideale pentru a defini feminitatea. Paleta de culori utilizatã denotã curaj nesfiindu-se sã foloseascã atât nuante pale de roz, bej ºi gri cât ºi roºu intens, bleumarin.
Purtând o þinutã YOKKO nu poþi sã nu fi remarcatã ca o persoanã rafinatã si modernã.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tricouri/
danny_meu
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:15
Tinutele YOKKO office se disting prin originalitatea si diversitatea materialelor folosite si exceleaza prin clasicul reinventat cu fiecare piesa, presarat cu multa eleganta . Sunt perfecte pentru birou.
Aceasta este alegerea mea :
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-sarafan/
maitreyia
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:16
În fiecare dimineaþã, în drum spre serviciu (pe calea Victoriei) nu ezit sã mã uit în vitrina magazinului Iokko, astfel încât mi-am dat seama cã acesta este clar un concurs pe care nu meritã sã îl ratez! Întotdeana mã pot vizualiza înbracatã în cel puþin una dintre þinutele Iokko. Este magazinul ideal pentru femeile care adoptã stilul business, cãrora le place sã fie mereu aranjate ºi totodatã sã se simtã confortabil în þinuta pe care o poartã la serviciu; sintetizând, femeilor moderne.
Pe site veþi gãsi numeroase þinute ideale pentru a fi purtate în fiecare zi a sãptãmânii, la serviciu dar ºi þinute pentru ocazii mai speciale. Am ales un costum din in peliculizat (http://www.yokko.ro/romana/tinuta/143/tinuta-din-in-peliculizat-imbracaminte/), deoarece sezonul acesta se poartã foarte mult þinutele strãlucitoare, tente de strãlucire, piele naturalã/ecologicã ºi bineînþeles deoarece aceasta consider cã este o þinutã în care sã te simþi femininã, atrãgãtoare ºi totodatã care sã te punã în valoare. Ar fi modul perfect pentru a te simþi minunat, pentru a fi apreciatã încã dinainte de a comunica celorlalti ceva cât ºi pentru aþi cãpãta încrederea în sine (nu degeaba existã zicala: “Haina îl face pe om”). Nu am putut sã trec cu vederea nici pantofii ºi geanta Bugiarda (http://www.yokko.ro/romana/tinuta/114/geanta-si-pantofi-bugiarda-din-piele-intoarsa-neagra-accesorii/) care ar completa þinuta, (dealtfel aceºtia sunt ºi foarte comozi, perfecþi pentru a sta de dimineaþã pânã seara la servici). Am prezentat douã culori pentru costumul de in, pe mine personal aranjându-mã cea de culoare gri închis. Existã însã persoane pe care cu siguranþã le va avantaja þinuta mai deschisã; tocmai de aceea am atasat si acest link: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/142/tinuta-din-in-peliculizat-fashion/.
Sper sã câstig acest concurs, iar atunci când voi fi intrebatã la serviciu de unde am cumpãrat un costum atât de frumos sã le pot spune cã de la iokko, recomandându-le ºi lor site-ul.

laura_pintilie
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:20
Buna Kudika,

Am descoperit tinutele Yokko de ceva timp, printr-un motor de cautare , iar din primul moment m-au fascinat. Yokko inseamna Clasic, Eleganta, Atitudine!
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-camasi/
mioritza40
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:21
eleganta
kudika057334
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:23
Ceea ce imi place cel mai mult la tinutele YOKKO este paleta coloristica abordata acestor vestimentatii,una care se potriveste perfect stilului office,cat si croiul tinutelor intrucat este unul care pune in evidenta liniile care pun in evidenta feminitatea celei care le imbraca.Tinutele sunt de o mare diversitate,ai de unde alege pt.orice varsta,sunt elegante,iar calitatea materialelor dau o nota de rafinament tinutelor!Felicitari pt magazin!!!!
Tinuta mea preferata este:http://www.yokko.ro/romana/tinuta/182/tinuta-pentru-ocazii-speciale-din-satin-elastic-imprimat-promotie/
madalina_hiris
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:25
Ceea ce imi place foarte mult la tinutele de pe yokko este diversitatea de culoare,de stil si texturi.Intr-adevar ai de unde alege.Tinuta mea office preferata este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/62/tinuta-tricou-cu-trandafir-decorativ-si-fusta-voal-negru-livrare-rapida/,deoarece este eleganta,dar in acelasi timp si mai potrivita varstei,mai tinereasca.
catanicegirl
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:26
:)
laura_pintilie
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:26
Mi-e ciuda ca ar trebui sa aleg doar 2 tinute, mai ales ca se pot face foarte multe combinatii pornind de la sacou, pantalon, fusta sau , de ce nu, rochita; toate merg de minune la birou si sunt foarte elegante. Ce-mi place cel mai mult la ceea ce se creeaza sub acest brand sunt liniile realiste ale corpului uman, care de cele mai multe ori nu este ca la manechinelor. Paleta de culori este diversificata si iti este aproape imposibil sa nu gasesti ceva care sa-ti placa (cu toate ca mie imi plac foarte tare tinutele in tonuri albe, gri, maro, negru, de aici si explicatia pentru alegerea facuta). Dintre toate cele ofertate ma topesc dupa sacouri si rochii. Materialul este de foarte buna calitate, se intretine usor si se mentine foarte bine.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-bluze/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/122/tinuta-din-bucle-alb-cu-fir-satinat-moda/
irinaspataru
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:28
Toate tinutele din magazinele Yokko sunt nemaipomenite ,mai ales pentru varsta noastra.Tinuta eleganta cu joc de dungi,cele din bucle,cele cu aplicatie de catifea ,tinutele de ocazii,sandalele Azuree Noble si cele Nef,fustele din jerse,nu mai are rost sa mai comentez sunt clasice ,moderne,serioasesi-ti da o prezenta de mare suplete si eleganta.Felicitari,voi recomanda aceste magazine pe toate forurile pe care le frecventez si la toate cunostintele mele.Inca o data FELICITARI .
Garbo028820
kudika066214
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:28
Simple, cochete si elegante. Tinutele Yokko pot face o femeie sa arete foarte profesional, dar foarte feminin in acelasi timp. Ii confera unei femei acea inceredere in propriile puteri, de care are nevoie in concducerea unei sedintze... parerea mea.. ;)
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-confectii/
miha_ramo
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:31
Tinutele din magazinul Yokko emana eleganta, feminitate si discretie, caracteristice ce lipsesc din pacate multor tinute vazute la noi in tara (atat la serviciu cat si pe strada sau la evenimente). Orice femeie care doreste sa arate bine fara a fi vulgara, mai ales daca pozitia pe care o detine ii impune acest lucru, ar trebui sa viziteze acest magazin. In acest fel nu le-am mai vedea pe toate majoritatea femeilor din parlament sau din guvern sau aflate in diverse inalte pozitii dins sistemul public sau privat aratand ca niste precupete in haine de Duminica sau niste matroane de bordel de provincie.

Tinuta aleasa de mine este o tinuta in spiritul nemuritor si fara varsta promovat de casa Chanel http://www.yokko.ro/romana/tinuta/130/tinuta-din-bucle-roz-moda/
sinziananro
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:36

Tinutele Yokko sunt foarte elegante. Imi place foarte mult costumul din linkul urmator: http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-moda/
ANYNEV
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:38
http://yokko.ro/romana/tinuta/21/tinuta-stofa-dunga-cu-garnitura-bordeaux
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra
intotdeauna am fost o adepta a stilului ofice,dar nu am avut niciodata ocazia sa port una!am admirat femeile care poarta astfel de tinute,pentru ca iti dau un aer misterios,este in tendinte si dupa parerea mea,reprezinta o materializare vestimentara pentru "emanciparea femeii"!
toate tinutele sunt frumoase,se imbina perfect tesatura cu modelul!perfect as spune eu....!!
anchy_maria
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:39
Cel mai mult imi place croiala.De multe ori lucrurile simple,dar frumos croite te fac sa arati precum o printesa.http://www.yokko.ro/romana/tinuta/192/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-neagra-ghid-de-cumparaturi-online/
Aceasta este tinuta pe care o ador.
ancasobo
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:41
Am intrat si eu pe pagina Yokko. Imi place f mult. Tinutele mi se par potrivite pentru orice tip de femeie: mai plinuta, mai subtirica, mai tanara, mai matura, mai romantica, mai moderna etc. Oricine se poate imbraca de aici, sunt tinute pentru toate gusturile intr-o mare varietate de culori si modele.

http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-fashion/
cipryblue
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:46
Eu consider ca aceste tinute i se potrivesc oricarei femei care se respecta pe ea insasi. Ele pot fi purtate atat la servici, cat si pe strada ori la diferite evenimente.Cine le poarta oricand poate iesi in evidenta cu simplitatea, eleganta si discretia tinutelor. Felicitari!
Tiunta mea favorita:

http://yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-stil-denim/
kudika050603
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:49
Eleganta,rafinament,originalitate
www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piguet-vestimentatie
kudika067537
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:50
Mie imi place www.yokko.ro pentru ca este un site mai ales destinat tinutelor office, ceea ce imi place foarte mult. Atat tinutele, cat si incaltamintea sunt de natura serioase, sombre adecvate modului office.
Tinuta care imi place este aceasta: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-promotie/
m3rlinetza
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT! 29 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2014 17:37
Concurs: Castiga o pereche de pantofi de primavara! 7044 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:00
Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton! 79 De la: kudika384587 7 Mai 2011 08:49
Castiga un voucher fashion in valoare de 600 RON oferit de B-mall.ro! 144 De la: concursKudika 24 Iunie 2014 00:37
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 17-23 iunie 867 De la: concursKudika 28 Iunie 2013 16:46