Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

Prin aceste tinute ne simtim rasfatate, sexi si iubite. Acestea vorbesc despre femeia moderna si despre feminitate. Cand spui Yokko spui dragoste de viata si implinire.
Ma regasesc in aceste tinute
www.yokko.ro/romana/tinuta/tinuta ocazie cu bolero si rochie voal cu aplicatie cristale.
kkkkkkkkk
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:55
Este pentru prima data (ma refer online) cand gasesc atat de multe produse care sa-mi placa. In primul rand sunt adepta negrului, atat la imbracaminte cat si la incaltaminte, si am gasit foarte multe pe aceasta culoare, sau in combinatie.
E adevarat ca sunt putin mai "sobre" dar ai uneori nevoie si de asa ceva in garderoba.
Dar la 168 cm si 70 kg nu stiu zau ce mi s-ar potrivi.
Asa ca raman cu "visul". Doresc tuturor succes si magazinului Yokko cat mai multe vanzari.
Delo
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:56
Tinutele YOKKO desi sunt clasice subliniaza prin croiala si materialele lor feminitatea.Imi plac sacourile cu micile lor detalii precum o funda sau o floare facuta manual, acestea dau un farmec aparte .Imi plac rochiile din jerse pentru ca se muleaza pe formele oricarei femei.Imi place sa fiu feminina iar tinutele YOKKO nu cred ca imi stirbesc cu nimic din feminitate prin simplitatea si sobrietatea lor, ba chiar mi-o subliniaza prin detalii si coloristica.Multumesc YOKKO!

Acestea sunt tinutele mele preferate :

http://www.yokko.ro/romana/products/4000/rochie-din-jerse-cu-aplicatie-rips-paltoane-dama-rochii-rochii/
http://www.yokko.ro/romana/products/3219/sacou-din-bucle-roz-jachete-sacouri-comert-electronic/
pluti
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:00
Admir Yokko de cativa ani ,de cand am descoperit magazinele lor si imi plac aceste modele,par atat de calitative si stilate aceste tinute,incat sincer mi se par cei mai buni.
http://www.yokko.ro/romana/products/5042/rochie-din-saten-imprimat-cu-falduri-la-decolteu/
Aceasta rochie imi place in mod deosebit,chiar daca este viu colorata,poate fi purtata cu un sacou la birou,inveselindu-ne ziua.Felicitari!
tjanina2
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:02
Tinutele YOKKO sunt tinute create pentru a satisface gustul fiecarei femei facand-o sa simta speciala in fiecare zi. Aceasta este tinuta care imi place foarte mult.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/76/tinuta-rochie-de-satin-cu-aplicatie-cristale-si-bolero-paltoane-dama/
poparoxana900
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:04
O sa raspund simplu:sunt tinute ce evidentiaza simplitate ,eleganta ,stil si croiala de calitate.. ..si pot fi accesorizate fosrte usor ,astefl devin tinute eptante
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-satinata-bleumarin-jachete/
stirba
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:04
imi place faptul ca tinutele sunt elegante si feminine, pentru toate felurile de ocazii, iti pun in
evidenta silueta, imbracand aceste tinute este imposibil sa nu devii remarcata........

tinuta preferata este :

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-producator-confectii/
maryya2008
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:08
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/62/tinuta-tricou-cu-trandafir-decorativ-si-fusta-voal-negru-accesorii/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/192/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-neagra-fashion/

imi plac tinutele de pe site, in special cele doua, fiindca desi sunt tinute office, nu creeaza o personalitate rece celei care le poarta. reprezinta simplitate, stil, eleganta si denota o mare incredere in sine.
kudika067504
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:08
chiar imi -plac toate hainele de pe acest site nu le faceti cadou pe toate super phttp://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-pr omotie
nicole_11november
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:08
Tinutele sunt deosebit de elegante si de serioase in acelasi timp de aceea se pot imbraca la servici dar la un eveniment . Toate sunt superbe.http://yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-bluze/
ant
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:16


Imi plac tinutele deoarece emana feminitate si putere in acelsi timp.

Stilul sacourilor, cambrat, evidentiaza talia si ne confera un plus de eleganta si de atractivitate.

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-rochii/
marablaj
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:16
Buna ziua. eu nu am intrat niciodata pe forum de cand m-am inscris in comunitatea KUDIKA, dar vreau sa va spun ca acest concurs cred ca a atras atentia tuturor doamnelor si domnisoarelor. personal, imi plac foarte mult produsele Yokko. sunt o persoana care se axeaza intotdeauna pe stilul clasic, elegant, fin, dar in acelasi timp care atrage privirile asupra sa atat cu tinutele office cat si cele casual (bineinteles ca ma ajuta putin si corpul ).....in alta ordine de idei...ceea ce am vazut pe siteul YOKKO: multa eleganta, stil, rafinament, bun gust, culori simple, frumoase bine combinate, linii fine care contureaza silueta feminina, totodata calitatea materialelor utilizate (foarte mult bumbac si stofa de calitate, catifea, saten), croiala fiecarui produs care satisface gusturile oricarei femei si totodata incanta si ochiul masculin (de ce nu?). o femeie imbracata elegant si cu stil atrage intotdeauna privirile barbatilor fie pe strada, fie la birou sau la petreceri. in fine, tinuta care mi-a atras cel mai mult atentia este: http://yokko.ro/romana/tinuta/192/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-neagra-confectii/
roemabv
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:17
http://yokko.ro/romana/tinuta/123/tinuta-din-bucle-negru-cu-fir-satinat-marimi-personalizate/
Aceasta este tinuta cere imi place cel mai mult insa toate tinutele au o eleganta aparte si un stil foarte bine definit. In special tinutele office sunt foarte bine croite si sunt foarte elegante fara sa piarda din sobrietatea specifica acestui stil de haine. Superb!!!
marinaserea
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:20
Apreciez foarte mult linia simpla a croiului, care da o nota de eleganta si rafinament !
http://yokko.ro/romana/tinuta/183/tinuta-jerse-rosu-cu-garnitura-contrast-plata-online/
axix
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:20
M-au impresionat nespus rochiile.Sunt o persoana tanara si consider ca o femeie isi arata frumusetea indeosebi printr-o tinuta formata dintr-o rochie.Imi plac rochiile Yokko , imi plac cele simple care au o eleganta deosebita , imi place broderia pentru ca le confera un aer vintage imi plac cele din jerse pentru o silueta frumoasa. Preferatele mele sunt :http://www.yokko.ro/romana/products/5034/rochie-jerse-imprimat-cu-pieptii-suprapusi-livrare-rapida-casual-promotie/, http://www.yokko.ro/romana/products/4885/rochie-jerse-imprimat-cu-nod-pe-bust-comert-electronic-casual-tricouri/
kudika067507
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:24
Ceea ce este frumos la aceste tinute este diversitatea;ai de unde alege pentru diferite ocazii :)
gabytza156
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:27
Pana sa aflu de concurs, nu stiam de existenta siteului YOKKO, imi plac foarte mult bluzele din jerse si rochiile, sunt foarte feminine.(http://www.yokko.ro/romana/products/4576/bluza-chimono-din-satin-elastic-imprimat-plata-online-ocazie-femei/). Preturile sunt destul de accesibile.
contshop
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:30
Accesoriile perfecte pentru o zi perfecta!
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/101/set-geanta-si-pantofi-astore-art-jeans/
intr-un cuvant YOKKO....
jasela
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:35
Ador tinutele YOKKO pentru ca imbina cu succes feminitatea si sobrietatea, comoditatea si eleganta, rafinamentul si distinctia.
Tinuta mea preferata este:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-producator-si-distribuitor-de-confectii/
juliemonique
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:37
Finete, feminitate, eleganta, rafinament...Tinuta OFFICE de la YOKKO te face sa te simti o femeie sensibila, dar si puternica. Mi-as dori sa fiu admirata intr-o tinuta: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/35/tinuta-tesatura-dungi-culoare-grena-stil-denim/ (marimea 42)
cristalia
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:40
ceea ce apreciez cel ami mult e faptul ca tinutele din gama office sunt serioase, fara a fi exagerat de sobre, clasice fara a fi plictisitoare si pot fi personalizate in functie de preferinele purtatoarei. ceea ce e mai greu de obtinut dac porti o tinuta extravaganta din start.preferata mea este:
http://yokko.ro/romana/tinuta/139/tinuta-din-lana-neagra-confectii/
scorpionverde
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:41
Imi place la nebunie stilul YOKKO pentr ca reuseste cu succes sa puna in valoare feminitatea si sa incurajeze eleganta si stilul specific femeii moderne de astazi. Este o imbinare cu gust intre util si placut, clasic si modern, cam tot ce isi doreste o femeie pentru a se simti sexy. Fetelor, trebuie sa incercam tinutele YOKKO! Site-ul este usor accesibil si complex - sunt incantata! Am ramas imresionata de tinuta http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tabel-de-marimi/ si mi-as dori foarte mult sa o am in garderoba. Multumesc si mult succes in continuare.
ramonik_gangsta
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:41
Tinutele YOKKO sunt deosebite pentru eleganta si stilul loc clasic. Daca te uiti intr-o revista de moda si apoi pe site-ul YOKKO vei observa ca vei gasi aproximativ aceleasi produse. Ador eleganta si in acelasi timp simplitatea acestei rochii http://www.yokko.ro/romana/products/4909/.
Madutza23
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:45
imi plac toate tinutele, dar pentru mine as dori http://www.yokko.ro/romana/products/1075/fusta-dantela-neagra-dublata-cu-saten-jachete-ocazie-fuste/. Va multumesc.
zarnoianue
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:47
Eu sunt de parere ca tinuta aleasa de mine este destinata doamnelor care doresc sa fie elegante in orice moment, inclusiv la birou, intr-o tinuta office.
Manecile scurte cu pliu, gulerul cu colturi drepte si reverul ascutit confera un rafinament aparte.
Fustele sunt conice, aducand in prim-plan stilul clasic, respectiv eleganta negrului, in jurul caruia a fost gandita toata tinuta.
In concluzie, eu cred ca tinuta office trebuie sa fie cocheta, cu un plus de stil;)

http://yokko.ro/romana/tinuta/179/tinuta-office-din-vascoza-satinata-neagra-accesorii/

Piesele se pot asorta usor, cu haine de diferite culori, astfel incat persoana care poarta o astfel de tinuta, nu este nevoita sa renunte la bluza, geanta, accesoriile sau pantofii preferati.;)
ady_ynna
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:49
De la: concursKudika, la data 2009-09-06 21:28:35Pentru a te ajuta sa fii in pas cu tendintele, Kudika iti propune un concurs pe masura tendintelor lansate de marii designeri: YOKKO iti ofera 2 tinute office din colectia de toamna, in valoare de 600 lei fiecare, la alegere!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Viziteaza magazinul online www.yokko.ro

Pasul 2: clateste-ti ochii cu tinutele office YOKKO

Pasul 3: intra pe forumul Kudika si posteaza raspunsul tau la intrebarea “Ce iti place la tinutele YOKKO?” si da-ne linkul de la tinuta preferata gasita in magazinul online

Pasul 4: Stai cu ochii pe forum fiindca in 2 saptamani alegem si premiem castigatorii

Ce castigi?

Una din cele doua tinute office YOKKO, la alegere, in valoare de 600 lei fiecare.

Durata concursului: 2 saptamani, in intervalul 7-21 septembrie 2009

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile publicate in acest topic de forum

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti
kudika067520
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:51
Nu pot sa spun decat eleganta si stil , tinuta perfecta pentru birou . Prefer tinuta http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-confectii/
kudika067495
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:51
imi plac tinutele Yokko pentru ca nu au varsta, pot fi purtate de femeii diferite ca varsta si silueta. sunt tinue cu care orice femeie se poate simti mai increzatoare, mai valoroasa. acesta e tinuta care imi place: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/105/tinuta-din-jerse-negru-cu-garnitura-din-piele-producator-si-distribuitor-de-confectii/
deeamy
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:51
Tinutele Yokko, inseamna eleganta, finete, atitudine.

yokko.ro/romana/tinuta/23/tinuta-din-stofa-dunga-cu-garnitura-in-ton-camasi/
yokko.ro/romana/tinuta/191/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-rosie-confectii/
yokko.ro/romana/tinuta/139/tinuta-din-lana-neagra-fuste

Multumesc si mult succes.
green_eyes41
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:52
Chiar daca momentan sunt foarte stresata cu pregatirea pentru examenul de admitere la masterat si nu am timp sa navighez pe internet, acest concurs mi-a atras atentia si pot spune ca stau de 20 de minute pe siteul YOKKO si incerc sa ma hotarasc care este cea mai frumoasa tinuta. Mi-am dat seama ca nu exista una cea mai frumoasa, fiecare tinuta fiind speciala in felul ei. Ceea ce imi place cel mai mult la aceste tinute este faptul ca pun in evidenta feminitatea si sensibilitatea din fiecare dintre noi. Consider ca orice femeie isi poate gasi ceva potrivit printre produsele oferite de YOKKO, ceva care sa-i confere eleganta si in acelasi timp incredere in felul in care arata. Tinuta office care mi-a atras in mod special atentia si care cred ca mi s-ar potrivi este http://yokko.ro/romana/tinuta/194/tinuta-din-bucle-crem-rochii/
corinne_
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! 196 De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21
Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita! 445 De la: concursKudika 16 Decembrie 2009 16:52
Concurs BioBeauty 2624 De la: kudika088011 17 Aprilie 2010 19:53
Redecoreaza-ti camera cu Dulux ! 146 De la: concursKudika 16 Martie 2011 16:20
Concurs: Testeaza-ti compatibilitatea cu partenerul tau! 869 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 14:18