Setari Cookie-uri

ce sa fac?

De la: i0nutza, la data 2009-09-08 14:53:40tocmai vara asta am cunoscut o pereche.. de genu`... el aproape 50 ea 30, ea superba si au 2 copii minunati, dar.. el nu mai are chef de viata.. nu mai are chef de copii.... nu mai e tandretea.. aia care o are unu` tanar.. romantismu`.. rabdarea... am vazut si familii tinere si am facut o comparatie.. de ex. taticii se jucau cu copii.. se puneau la mintea lor.. le faceau jocuri nebunii.. copii il iubeau si mereau sareau la el in brate... in schimb la batranu` asta nu prea vin copii`... lui sa`l pupe sa`l iubeasca, se vede o diferenta uriasa...

eu una nu ash putea sa fiu cu unu` in varsta.... nu te gandi k`ti va aduce flori si ciocolata.. nu te gandi` k veti merge dimineata la rasarit pe malul marii... dc? pt k el nu va mai avea rabdare d kkturi de astea expirate de mult pt el. sau gandeste`te doar k o prietena de varsta ta da un party de ziua ei.. si tu te prezinti cu ditamai bosorogu` intre tineri :-s

te vei pune in niste situatii jenante cu el dak`l vei alege.. desi sunt sigura k atata minte kt sa iei decizia corecta.. ai! mai ales k nu e nush ce dragoste

gandeste`te bine!

daca o iau si eu dupa exemple...parintii mei sunt in aceeasi situatie si inca se iubesc si se respecta si tata mereu s a pus la mintea mea cand eram micuta...apoi niste prieteni care la fel se iubesc si el se poarta cu ea ca n prima zi...nu zic ca daca il voi alege asa va fi si el...in fine cred ca mai bine merg pe drumul meu..
kudika066906
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:07
De la: ironia, la data 2009-09-08 14:57:23
De la: kudika066906, la data 2009-09-08 14:49:21
merci..cred ca ai dreptate...oricum mai am timp sa ma gandesc...dar cred ca voi renunta la el..dak o fi sa fie ceva va fi si mai incolo

normal ca mai ai timp!
de ce ti-am spus toate astea...la 18 ani am crezut ca am intalnit si eu marea dragoste era diferenta mai mica..de 7 ani...mama lui voia sa il insoare cu una cu bani! si ghici atatea bete in roate ne-a pus ca pana la urma am zis stop cadru! nu intrasem inca la facultate din alte motive...si dupa ce am renuntat la aceasta iubire care s-a lasat cu plansete ca el ma iubeste...ca el ma vrea...si multe alte fapte si mai urate! am avut curaj am invatat si am intrat la facultate la stat..mi-am creat un viitor ..de care sunt mandra..adesea ma intalneam cu el si cu sotia lui cea cu bani..caci pana la urma s-au casatorit...citeam tristetea din ochii lui...si de cele mai multe ori imi spunea de fata cu sotia ca el pe mine ma iubeste!
si acum ma gandesc ce se alegea cu viata mea daca ma maritam?nu scoala!nu prieteni de club..de plimbari..ooo nu distractia din facultate!
asa ca gandeste-te bine inainte sa iei o decizie!

ms de sfaturi...intr adevar cred ca sunt mult prea mari sacrificiile pe care trebuie sa le fac ca sa fiu cu el...
kudika066906
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:09
De la: kudika066906, la data 2009-09-08 15:09:11
merci..cred ca ai dreptate...oricum mai am timp sa ma gandesc...dar cred ca voi renunta la el..dak o fi sa fie ceva va fi si mai incolo

normal ca mai ai timp!
de ce ti-am spus toate astea...la 18 ani am crezut ca am intalnit si eu marea dragoste era diferenta mai mica..de 7 ani...mama lui voia sa il insoare cu una cu bani! si ghici atatea bete in roate ne-a pus ca pana la urma am zis stop cadru! nu intrasem inca la facultate din alte motive...si dupa ce am renuntat la aceasta iubire care s-a lasat cu plansete ca el ma iubeste...ca el ma vrea...si multe alte fapte si mai urate! am avut curaj am invatat si am intrat la facultate la stat..mi-am creat un viitor ..de care sunt mandra..adesea ma intalneam cu el si cu sotia lui cea cu bani..caci pana la urma s-au casatorit...citeam tristetea din ochii lui...si de cele mai multe ori imi spunea de fata cu sotia ca el pe mine ma iubeste!
si acum ma gandesc ce se alegea cu viata mea daca ma maritam?nu scoala!nu prieteni de club..de plimbari..ooo nu distractia din facultate!

ms de sfaturi...intr adevar cred ca sunt mult prea mari sacrificiile pe care trebuie sa le fac ca sa fiu cu el...

da` dar nu cred k intre parintii tai sunt 20 de ani io nu asta am vrut sa scot in relief... si faptul.. k tu vrei ceva la varsta ta.. si el altceva.. in fine...
i0nutza
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:29
De la: i0nutza, la data 2009-09-08 16:29:30
De la: kudika066906, la data 2009-09-08 15:09:11

normal ca mai ai timp!

da` dar nu cred k intre parintii tai sunt 20 de ani io nu asta am vrut sa scot in relief... si faptul.. k tu vrei ceva la varsta ta.. si el altceva.. in fine...
nu conteaza cati ani sunt intre ai mei...am luat o decizie si anume ca o termin cu el forever si cand l am sunat sa i zic el mi a zis ca nu se mai insoara cu aia...ca ma asteapta sa mi termin studiile ca ma va ajuta sa mi construiesc o cariera..doar sa l las sa stea langa mine si nu am mai putut sa i spun ceea ce aveam de gand...sper sa fie bine
kudika066906
Postat pe 8 Septembrie 2009 16:34
nu ti se pare ca seamana cu o telenovela?
StRaWbErRy_SwEeT
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:29
De la: StRaWbErRy_SwEeT, la data 2009-09-09 11:29:51nu ti se pare ca seamana cu o telenovela?

e parerea ta..nu mi pasa daca ma crezi sau nu ;)
kudika066906
Postat pe 9 Septembrie 2009 23:22
De la: StRaWbErRy_SwEeT, la data 2009-09-09 11:29:51nu ti se pare ca seamana cu o telenovela?

o difuzeaza pe acasa tv sau romantica?
Diavolyta_
Postat pe 9 Septembrie 2009 23:25
De la: Diavolyta_, la data 2009-09-09 23:25:08

o difuzeaza pe acasa tv sau romantica?

pe kudika. ro daca tot vrei sa fii asa ironica
kudika066906
Postat pe 9 Septembrie 2009 23:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce trebuie sa fie tocmai asa?Complicat...:((...voi ce parere aveti? 5 De la: nico_dana2006 22 Martie 2009 19:32
Ce e in capul lui? 93 De la: kudika425408 23 Februarie 2012 11:43
medicina ortomoleculara 3 De la: isabelle_11 29 Iunie 2011 00:38
Am nevoie de un sfat! 11 De la: rrrrrrrrrrrrrrrrr 6 Iunie 2016 10:37
Care sufera asa mult? 52 De la: therapsong2 18 Iulie 2009 11:39