Mai multe
De la: EUUU, la data 2009-06-18 20:30:23De la: jemima_uk, la data 2009-06-18 16:57:56Cred ca merita sa lupti indiferent daca se va termina pana la urma, macar stii ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta. Cat despre vorbitul la telefon eu nu ma simt confortabil sa vorbesc cu mama in aceeasi cameara cu sotul meu(tine pur si simplu de intimitate...) asa ca nu as da prea multa importanta. asta a fost pe alt topic...sooooooooooo..........tocmai de aia....sa stie lumea sa nu mai lupte AIUREA!!!! |
||
|
an_dra_da_k Postat pe 19 Septembrie 2009 17:16 |
||
|---|---|---|
De la: iris_4_ever, la data 2009-09-19 03:52:54 cum le stii tu pe toate ca un om mare.... vezi ca incepi sa semeni ingrijorator de mult cu kathara te rog din suflet sa ma ierti ca eu prefer, chiar si pentru o aventura de o noapte, pe unul care respecta femeile catusi de putin (te rog sa nu-mi spui ca n-ai remarcat dispretul catre femei care reiese din relatarea tipului?!?) |
||
|
kitty_krieger Postat pe 19 Septembrie 2009 23:54 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-09-19 23:54:18De la: iris_4_ever, la data 2009-09-19 03:52:54 Daca asemanarea cu Kathara s-a dorit a fi jignire te anunt cu parere de rau ca nu ma simt jignita deloc Problema ta daca consideri ca femeile care se lasa ,,iubite'' de specimenul asta merita pretuite e si normal sa le dispretuiasca de vreme ce tipul este constient de faptul ca nu face absolut nimic ca sa le atraga atentia si totusi ele ii trimit mesaje de noapte buna Le stiu pe toate pentru ca am avut curiozitatea sa le incerc pe toate iar o aventura de o noapte cu un tip oarecare ( a se citi dornic sa imi demonstreze cat de mult tine la mine prefer ca eu sa fiu cea care-si alege partenerul si nu invers ) pentru mine nu este aventura ci nevoie iar simple nevoi nu am avut niciodata asa ca nu te supara daca nu-mi cer iertare pentru faptul ca nu-s la fel de comuna ca si tine. |
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2009 09:17 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-09-17 14:43:43a! si asta in mod special pentru geo care insista ca orice femeie ar vrea un tip d-asta macar o noapte Nici mie nu mi-au placut niciodata aia de se dadeau macho. Nu obosesc sa o spun: nene, macho esti daca esti in stare sa faci ceva in viata, nu sa fii badaran. Pentru asta nu-ti trebuie multa carte. De fapt... nu-ti trebuie carte deloc orice semi-handicapat mintal poa' s-o faca... Si de obicei, o fac. Pe de alta parte, ce mare regina te simti cu un amarat care "te scoate" la el acasa? Cum adica "te simti regina"? Ce, locuinta lui e un penthouse la Marriott? Are room-service cu caviar si Moet & Chandon? Sau o locui la Pelisor, te pomeni! Cat despre baietii inalti, draguti si nice plus un BMW ultimul tip, stati linsitite, n-or sa ramana plangand dupa cea care a preferat sa se duca la ala care o trateaza ca pe o carpa da-i spune ca are maini frumoase (bai, asta e de antologie, sa mor io, inca mai rad ) si o invita la el acas', in apartamentul de sai'jde metri patrati (incluzand debaraua si balconu') pe care il imparte cu parintii... Va dati seama ce-a pierdut tipul "nice"? Sa i-o traga unei oi Haideti, mai fetelor, ce naiba! Cati aratosi, draguti si realizati ati vazut voi plangandu-se ca nu se uita femeile la ei? Ce Dumnezeu! Asta de a scris tampenia aia crasa era intr-un stadiu avansat de intoxicare cu vreo substanta halucinogena.
|
||
|
Dor_a Postat pe 23 Septembrie 2009 19:33 |
||
|
Si mai e o confuzie foarte comuna printre fetele astea visatoare: "Baiatul rau" Pai "baiatul rau", din toate legendele contemporane, de la "Rebel fara cauza" pana la "The fast and the furious" e ala care se "rebeleaza" impotriva societatii, nu a femeilor. Cu iubita se poarta frumos, o iubeste, o trateaza bine. "Afara" e el "baiat rau" Deci, reven la ce spuneam: macho e cand face ceva cu viata lui, nu cand e marlan. Nu confundati termenii, zau asa.
|
||
|
Dor_a Postat pe 23 Septembrie 2009 19:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pisicute spre adoptie | 19 | De la: liliana2005 28 Februarie 2010 11:37 |
| Cursuri de dans sportiv | 5 | De la: luckyyyLuke 8 Martie 2009 02:18 |
| DOAR PENTRU IUBIS | 22 | De la: yumalai 10 Mai 2009 07:14 |
|
|
||
| Inscrieri reprezentanti Avon | 1 | De la: dana_lacatusu 10 August 2008 16:04 |
| O buna metoda de relaxare | 3 | De la: kudika_974833 26 August 2020 12:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.