el taur eu capricorn..

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
gianina_nistor Avatarul lui gianina_nistor

2 mesaje
Membru din: 23/09/2009

el este taur iar eu capricorn,,ce parere aveti,,de compatibilitatea asta e ok,,,sau nu?
Raporteaza abuz de limbaj
raisa11 Avatarul lui raisa11

28 mesaje
Membru din: 27/09/2009
Oras: constanta

De la: kudika070361, la data 2009-09-23 11:36:11el este taur iar eu capricorn,,ce parere aveti,,de compatibilitatea asta e ok,,,sau nu?
salut!!!si eu sunt capricorn si el e taur..si suntem impreuna de 5ani in kre am avt o rel si q bune si q rele..faza e k amandoi suntem orgoliosi...tot ce pot sa iti spun este k amandoi aveti coarne si dk unul din2 nu lasa de la el...nu faceti nik!!!citeste pe net la compatibilitati si vei vedea acolo si adevaruri si neadevaruri!!
Raporteaza abuz de limbaj
lucy234 Avatarul lui lucy234

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Salut! referitor la tema postata de tine:despre TAURI cam 80% e de bine restul de rau;adika sunt sociabili,isi asuma responsabilitatea,isi sustin parerile,lupta pentru ceea ce-si doresc (si cred ca e singura zodie care tine cu dintii pentru ceva) sunt buni organizatori,sunt buni in asternuturi,au o abilitate de negoiciere desavarsita;iar acum sa trecem la partea mai neagra:sunt incapatanati pana la Dumnezeu,sunt putin dezordonati,fac tot feluri de siretlicuri ca sa castige,uneori sunt incorecti,au anumite placeri la care nu renunta niciodata.CAPRICORNII: sunt nehotarati din fire,sunt mai nervosi,sunt greu de inteles, persoane afective,buni amici,trec repede de la o stare la alta,pesimisti,cu greu isi dau seama ce vor de la viata dar uneori poate fi prea tarziu,le place libertatea si independenta de orice natura ar fi ea.(sunt capricoarna)Compatibilitatea din punctul meu de vedere este de 70%.
Raporteaza abuz de limbaj
iust1011 Avatarul lui iust1011

9 mesaje
Membru din: 16/11/2007
Oras: sighetu marmatiei

da....in mare parte asa este.....eu sunt taur,iar iubitul meu capricorn......si ne iubim mult...simt ca e tot ce-mi doresc ca sa pot simti fericirea .....este mai mare ca mine cu 14 ani,dar e ceva care intareste si mai mult convingerea ca ne potrivim,indiferent de virsta...eu zic ca este compatibilitate 90%....
Raporteaza abuz de limbaj
dianapisy Avatarul lui dianapisy

2 mesaje
Membru din: 2/10/2008
Oras: timisoara

eu sunt nascuta pe 18.12.1984 la ora 8 fix in drobeta turnu severin, cine poate sa imi zica ceva despre cariera si daca imi voi schimba orasul in care locuiesc acum?
Raporteaza abuz de limbaj