Setari Cookie-uri

VIRUSUL HPV imi distruge viata

De la: silviu_m74, la data 2009-11-04 17:34:02
De la: lempika, la data 2009-11-04 13:00:44
De la: lempika, la data 2009-11-04 12:55:24
De la: kudika034294, la data 2009-11-03 20:54:26Am avut nesansa sa fiu diacnosticata cu cancer de col uterin.Intr-o relatie de cuplu trebuie sa functioneze si creierul nu numai inima.Totul depinde de puterea de intelegere a partenerului .Am depasit,pot sa spun singura impactul cu nemilosul verdiict "cancer"si-mi pastrez optimismul chiar daca partenerul nu intelege dar tolereaza situatia.
Succes,
Mihaela

imi pare rau , dar cati ani aveai cand ai fost diagnosticata? am inteles ca sunt anumite radacini pe care organismul le elimina singur, cred ca asta am patit si eu ...nu stiu as vrea sa stiu daca mai este cineva in cazul asta , eu am avut acum 4 ani si de atunci nu a mai recidivat deloc , de la ceaiul negru mi au cazut toate condiloamele...

adica asta am inteles ....daca acele condiloame apar si tot apar , inseamna ca boala recidiveaza si binenteles prezenta virusului , dar daca nu.......inseamna ca s a eliminat
acele condiloame or sa apara atata timp cat sistemul tau imunitar nu poate sa elimine acel virus din organism !!!! ca sa-ti imbunatatesti activitates sistem,ului imunitar ar trebui sa ai o viata organizata,sa nu mananci orice tampenie sai faci miscare sa nu te stresezi foarte tare si sa-l sprijini cu suplimente alimentare destinate acestui fapt...cel mai eficient este TRANSFER FACTOR PLUS

pai tocmai asta ziceam ca nu mi au m aparut desi am avut niste probleme, stres pe o perioada m lunga si ......nimik , deci e posbil sa l fi eliminat
bella28
Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:02
buna..si eu acum 6 luni am fost dignosticata cu virusul hpv...au trecut 6 luni de calvar 3 cauterizari si apoi tatement...darnu inteleg toata lumea spune ca virusl aparea la sistemul imunitar...nu e chear asa...intradevar apare la sistemul imunitar doar atunci cand virusul este activ...o data ce virusul nu mai este activ el se va activa din nou cand vei avea contact sexual cu o persoana care detine acest virus...eu din luna ianuarie 2010 nu am mai avut nici un condilom..iar doctoritza mea care e fff buna..mi-a dat superba veste ca am scapat si ca nu dau virusul mai departe si se reactiveaza la contact sexual...deci se poate scapa nu e draq atat de negru...si am prietene care au scapat si sunt foarte bine...aveti grija de voi si hai sa ne protejam..VA DORESC MULTA SANATATE!!!:*:*
kudika163239
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:41
De la: kudika163239, la data 2010-04-07 13:41:50buna..si eu acum 6 luni am fost dignosticata cu virusul hpv...au trecut 6 luni de calvar 3 cauterizari si apoi tatement...darnu inteleg toata lumea spune ca virusl aparea la sistemul imunitar...nu e chear asa...intradevar apare la sistemul imunitar doar atunci cand virusul este activ...o data ce virusul nu mai este activ el se va activa din nou cand vei avea contact sexual cu o persoana care detine acest virus...eu din luna ianuarie 2010 nu am mai avut nici un condilom..iar doctoritza mea care e fff buna..mi-a dat superba veste ca am scapat si ca nu dau virusul mai departe si se reactiveaza la contact sexual...deci se poate scapa nu e draq atat de negru...si am prietene care au scapat si sunt foarte bine...aveti grija de voi si hai sa ne protejam..VA DORESC MULTA SANATATE!!!:*:*

"hai sa ne protejam"... ai facut o gluma sau ce? ca eu am ras pe bune!!adica dupa ce va cotzaitzi fara nici o taina, va imbolnaviti si aveti marele noroc (?) sa scapati o ardeti cu morala la final.
Shhh
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:46
am virusul HPV de cateva luni, doctorita mi-a dat tratament cu solutie Condilyne, dar nu vad imbunatatiri decat in mica masura. A zis ca daca nu trece cu solutia imi face rezectie ca sa le elimine chirurgical.
Din pacate prietenul meu nu ma intelege si nu se duce sa se trateze si el.
Vreau sa rog persoanele care s-au vindecat sa imi spuna ce tratament au folosit ca sa il fac si eu.
Am sunat si la un medic naturist si mi-a recomandat Astragalus, pastile. Nu s-a schimbat nimic .
Am citit de ceaiul negru. In ce consta tratamentul? Spalaturi ?
Mie mi-e frica acum sa mai am relatii sexuale ca sa nu infectez pe altcineva.
TR3056151
Postat pe 7 Iulie 2010 02:11
buna ... am si eu o intrebare .... am fost de curand la un medic ginecolog sa imi fac testul papanicolau si colposcopia si mi-a zis d-na dr ca am niste suprafete albe pe uter si e posibil sa fie hpv insa din toate articolele care le-am citit de pe net nu am gasit nimic care sa vb despre asta doar despre negi ... si am citit si ca , cu 48 de ore inainte nu e bine sa ai relatii sexuale iar eu cand mi-am facut testul nu aveam nici 24 de ore si in plus aveam si o inflamatie puternica si mereuma durea cand aveam relatii :(...
kudika066198
Postat pe 13 Octombrie 2010 00:35
De la: TR3056151, la data 2010-07-07 02:11:27am virusul HPV de cateva luni, doctorita mi-a dat tratament cu solutie Condilyne, dar nu vad imbunatatiri decat in mica masura. A zis ca daca nu trece cu solutia imi face rezectie ca sa le elimine chirurgical.
Vreau sa rog persoanele care s-au vindecat sa imi spuna ce tratament au folosit ca sa il fac si eu.
Am sunat si la un medic naturist si mi-a recomandat Astragalus, pastile. Nu s-a schimbat nimic .

bea ceai negru , 3 , 4 cani pe zi ...o sa vezi rezultatele
bella28
Postat pe 14 Octombrie 2010 11:15
De la: kudika066198, la data 2010-10-13 00:35:12buna ... am si eu o intrebare .... am fost de curand la un medic ginecolog sa imi fac testul papanicolau si colposcopia si mi-a zis d-na dr ca am niste suprafete albe pe uter si e posibil sa fie hpv insa din toate articolele care le-am citit de pe net nu am gasit nimic care sa vb despre asta doar despre negi ... si am citit si ca , cu 48 de ore inainte nu e bine sa ai relatii sexuale iar eu cand mi-am facut testul nu aveam nici 24 de ore si in plus aveam si o inflamatie puternica si mereuma durea cand aveam relatii :(...

deci nu stiu la ce medic ai fost tu , suprafete albe pe col (nu pe uter la colposcopie se analizeaza colul), asta ce inseamna de fapt ca ai o rana pe col, iar in ceea ce priveste virusul HPV acesta provoaca negi tulpinile 6,11, dar pe langa acestea mai exista cateva sute de tulpini care provoaca aparitia de condiloame ano-genitale, si rani pe col, cele mai periculoase sunt tulpinile 16,18 care au potential oncogen crescut. Acum tu va trebui sa te duci sa faci tipaj ADN HPV, costa in jur de 500 RON, si astfel vei depista clar cu ce tulpina a virusului ai fost infectata, daca este o tulpina high risk iti recomand vaporizarea laser a ranii de pe col, daca nu atunci tratament cu imunostimulente (Isoprinosine, Echinaceea, Imunostim), si aplicatii de podofilina pt leziunile existente.
visan_georgiana
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:17
De la: lempika, la data 2010-10-14 11:15:42
De la: TR3056151, la data 2010-07-07 02:11:27am virusul HPV de cateva luni, doctorita mi-a dat tratament cu solutie Condilyne, dar nu vad imbunatatiri decat in mica masura. A zis ca daca nu trece cu solutia imi face rezectie ca sa le elimine chirurgical.

bea ceai negru , 3 , 4 cani pe zi ...o sa vezi rezultatele

fetelor lasati tratamentele dupa ureche pt ca altfel nu mai exista medicina, in primul rand Condilyne contine putina podofilina in comparatie cu ce aplica medicul, ar fi trebuit sa mergi la medic sa iti faca tratament local cu podofilina, si daca nu treceau ar fi mai indicata vaporizarea laser decat metoda chirurgicala, in plus trebuia sa iei ceva pt sistemul imunitar pt ca virusul se manifesta atunci cand sistemul imunitar este slabit, iti recomand sa iei timp de 1 luna Imunostim si apoi Echinaceea, ai putea lua si Isoprinosine care este cel mai puternic imunostimulent dar mai bine ai consulta medicul inainte.
visan_georgiana
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pro sau contra fanteziilor erotice 132 De la: rockk 15 Martie 2011 21:07
O sarcina nedorita!Cum se poate remedia situatia? 57 De la: Ionyssa 31 Martie 2011 16:24
analize 1 De la: kudika008324 6 August 2010 16:19
Sexul...doar atunci ne intelegem bine... 6 De la: OrizonturiDeschise 26 Octombrie 2009 22:08
exista relatie fara sex??? 478 De la: kudika029282 20 Octombrie 2009 20:14