Mai multe
| eu cred ca iubirea poate trece peste orice,cand e iubire desigur... crede ca nimeni nu l mai poate ajuta,dar de fapt akum are cel mai mult nevoie de tine.du te la medic,trebuie sa existe o solutie | ||
|
crsfmv Postat pe 1 Octombrie 2009 04:58 |
||
|---|---|---|
De la: crsfmv, la data 2009-10-01 04:58:07eu cred ca iubirea poate trece peste orice,cand e iubire desigur... crede ca nimeni nu l mai poate ajuta,dar de fapt akum are cel mai mult nevoie de tine.du te la medic,trebuie sa existe o solutie
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 1 Octombrie 2009 05:37 |
||
De la: oanax, la data 2009-09-28 23:49:23hello,inainte de a spune o parere informeaza-te corect....poti avea un sistem imunitar care functioneaza impecabil si fara sa locuiesti in zone nepoluate sau sa te hranesti numai bio...iar in cazul TRANSFER FACTOR PLUS sa stii ac este cel mai eficient produs destinat sustinerii si stimularii sistemului imunitar...asigura un plus de pana la 437% !!! cauta detalii si ai sa te convingi de asta...De la: silviu_m74, la data 2009-09-28 23:00:39De la: oanax, la data 2009-09-28 22:20:41Buna!offfff...cine o fi lansat gogorita asta cu "virusul nu dispare din organism" nu-mi pot imagina...acum eu stau si ma intreb,daca dupa studiile cercetatorilor reiese ca cca 80% din femeile de pe pamant au fost infectate cu virusul acesta,HPV, cum de multe din ele nu au nimic si nici la analize nu iese nimic ??? explicatia este extrem de simpla,sistemul imunitar al respectivelor femei a functionat IMPECABIL !!!! asadar virusurile SE TRATEAZA SI DISPAR DIN ORGANISM....!!! DOAR CU AJUTORUL UNUI SISTEM IMUNITAR CARE FUNCTIONEAZA CORECT 100% !!!!! |
||
|
|
||
|
silviu_m74 Postat pe 1 Octombrie 2009 23:05 |
||
|
Buna, am citit mesajul tau... vorbesti de doua interventii plus tratamente...la ce te referi cand spui interventii? chirurgicale? cauterizari? te intreb pt ca mie, acum sase ani, mi s-a depistat o rana pe col. Mentionez ca am 27 de ani si nu am avut pana cum decat doi parteneri intimi. am facut periodic testul B. Papanicolau si am iesit mereu de tip II. am tinut numeroase tratamente, dar pana la urma am ajuns sa fac cauterizare. am mers cam la un an la medic si mi-a spus ca a ramas o simpla colpita, cicatrice de la cauterizare, si ca sunt in regula. Asta s-a intamplat acum un an. dar testul Papanicolau nu l-am mai facut de 2 ani... si vreau sa merg sapt. viit... si sincer mi-e tare frica... ai dreptate, este ingrozitor... te termina psihic problema aceasta... Te rog spune-mi la ce te-ai referit cand ai spus interventii... si mai ales ce simptome ai avut tu... incerc sa-mi stabilesc un etalon, ceva...daca poti, te implor scrie-mi pe unikaily@yahoo.com. Iti multumesc din suflet! |
||
|
neagu_diana Postat pe 1 Octombrie 2009 23:18 |
||
De la: neagu_diana, la data 2009-10-01 23:18:37Buna, am citit mesajul tau... vorbesti de doua interventii plus tratamente...la ce te referi cand spui interventii? chirurgicale? cauterizari? te intreb pt ca mie, acum sase ani, mi s-a depistat o rana pe col. Mentionez ca am 27 de ani si nu am avut pana cum decat doi parteneri intimi. am facut periodic testul B. Papanicolau si am iesit mereu de tip II. am tinut numeroase tratamente, dar pana la urma am ajuns sa fac cauterizare. am mers cam la un an la medic si mi-a spus ca a ramas o simpla colpita, cicatrice de la cauterizare, si ca sunt in regula. Asta s-a intamplat acum un an. dar testul Papanicolau nu l-am mai facut de 2 ani... si vreau sa merg sapt. viit... si sincer mi-e tare frica... ai dreptate, este ingrozitor... te termina psihic problema aceasta... |
||
|
ally020 Postat pe 3 Octombrie 2009 01:42 |
||
|
Buna, am citit mesajul tau... vorbesti de doua interventii plus tratamente...la ce te referi cand spui interventii? chirurgicale? cauterizari? te intreb pt ca mie, acum sase ani, mi s-a depistat o rana pe col. Mentionez ca am 27 de ani si nu am avut pana cum decat doi parteneri intimi. am facut periodic testul B. Papanicolau si am iesit mereu de tip II. am tinut numeroase tratamente, dar pana la urma am ajuns sa fac cauterizare. am mers cam la un an la medic si mi-a spus ca a ramas o simpla colpita, cicatrice de la cauterizare, si ca sunt in regula. Asta s-a intamplat acum un an. dar testul Papanicolau nu l-am mai facut de 2 ani... si vreau sa merg sapt. viit... si sincer mi-e tare frica... ai dreptate, este ingrozitor... te termina psihic problema aceasta... Te rog spune-mi la ce te-ai referit cand ai spus interventii... si mai ales ce simptome ai avut tu... incerc sa-mi stabilesc un etalon, ceva...daca poti, te implor scrie-mi pe unikaily@yahoo.com. Iti multumesc din suflet! nu te ingrijora. repeta testul B.Papanicolau. cancerul de col uterin nu prea da semne , decat in stadii avansate . daca rezultatul testelor erau de tip II leziunea de pe col nu era maligna , mai mult decat atat ai rezolvat problema prin cauterizare . |
||
|
ally020 Postat pe 3 Octombrie 2009 01:48 |
||
|
Buna tuturor, Am vazut ca multe persoane scriu fara a avea vreun sens,nu se rezuma la subiect conteaza doar faptul sa mareasca numarul mesajelor trimise de ele ci numai atat. Credeti ca ea (cea care a deschis topicul ), nu stia ca trebuie sa mearga la medic? hai sa fim seriosi.Si cred ca a si facut-o pana acum. Fetelor fiti serioase, ca nu va premiaza nimeni daca scrieti mult si..... fara rost.Ce conteaza daca ai o singura postare sau..... 10 000? Poate pt. voi conteaza , dar la ce ? Sanatate tuturor!! |
||
|
liana75 Postat pe 3 Octombrie 2009 14:53 |
||
nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi si nu cred ca exista cineva care-ti poate spune pe ce drum sa o apuci. Trebuie sa fii tare si sa stii ca suntem aici, langa tine ,nu esti singura ! sus capul si sa nu crezi ca viata asta nu.ti va da si alte suturi.
|
||
|
auradocuz Postat pe 3 Octombrie 2009 22:52 |
||
cred k cel mai bine e sa te duci la un doctor care sa iti poata explica clar ce este de facut si cum poti tratata virusul.
|
||
|
monique09 Postat pe 4 Octombrie 2009 10:30 |
||
|
Buna , daca el il are, si te-ai culcat cu el, cu siguranta il ai si tu. Dar cel mai bine e sa mergi sa iti faci testul. Oricum,nu trebuie sa iti faci prea mari griji, pentru ca viata ta nu e distrusa si nici nu iti va fi distrusa. Din 20 de femei, 17 sunt diagnosticate cu HPV. Si daca ai HPV, depinde de forma pe care o ai, te poti vaccina. In orice caz, cu sau fara HPV, e bine sa te ingrijesti, sa nu te stresezi si sa duci o v iata cat mai sanatoasa. HPV-ul se transmite si de la mama la fiica, prin nastere, sau il poti contacta foarte usor si din alte parti, si nu neaparat pe cale sexuala. Multa bafta si nu te stresa prea tare ca nu e un capat de lume. |
||
|
lollitta Postat pe 5 Octombrie 2009 20:02 |
||
|
A, si daca prietenului tau chiar ii pasa sa nu mai transmita acest virus, poate sa isi faca si el vaccinul. Eu iti spun din proprie experienta. Am fost diagnosticata cu acest virus, chiar o forma mai grava decat la alte femei si mi-am facut vaccinul (adica o serie de cate trei). Doctorita mea m-a sfatuit sa ma hranesc sanatos, sa incerc pe cat posibil sa elimin stresul din viata mea (stresul poate fi cauza principala - combinat cu HPV- a cancerului de col uterin). oricum, BELIEVE ME, nu sunt motive de ingrijorare. Important e sa te feresti de acum incolo, sa nu iei vreo forma mai grava. Si poti ramane linistita cu iubitul tau, pentru ca nu e SIDA, si, dupa cum ti-am mai spus, sa-l pui si pe el sa faca vaccinul. Dupa aia puteti trai fericiti in continuare. Eu l-am facut pentru ca stii cum e: daca nu-l fac si patesc ceva, zic ca de ce nu l-am facut. :) Multa bafta si nu te mai stresa. |
||
|
lollitta Postat pe 5 Octombrie 2009 20:09 |
||
| Nu te supara, dar ce tratament exista impotriva acestui virus, in afara de vaccin? Ca eu sincer nu am auzit de niciunul. Asa ca te rog lumineaza-ma si pe mine. | ||
|
lollitta Postat pe 5 Octombrie 2009 20:11 |
||
De la: kudika055651, la data 2009-09-27 17:47:53Draga mea,virusul asta se ia doar prin contact sexual,deci sigur iubitul tau te-a inselat... Nu te supara, dar ce tratament exista impotriva acestui virus, in afara de vaccin? Ca eu sincer nu am auzit de niciunul. Asa ca te rog lumineaza-ma si pe mine. Nu cred ca exista niciun tratament. Si nu se ia doar prin act sexual. Se contacteaza mult mai usor. Nu mai speriati oamenii aiurea si inforati-va inainte sa dati un sfat, ca speriati fata asta de moarte inutil. |
||
|
lollitta Postat pe 5 Octombrie 2009 20:14 |
||
|
Draga mea, eu cred ca acum inainte sa te gandesti ce aveti de facut voi ca un cuplu mai important este sa mergi la doctor. Dar din cate stiu eu acest virus se depisteaza printr-un test specific care costa destul de mult in jurul a 500 de lei,nu il poti depista cu un simplu test papanicolau(asta spune doctorul si nu eu) de aici si ideea ca tu esti sigura ca prietenul tau are asa ceva?....e foarte posibil ca la baieti sa se descopere mult mai usor chiar nu stiu...exista mai multe tipuri de virus hpv...cum ar fi hpv de suprafata care se manifesta prin aparitia unor alunite mici de culoare rozalie sau maro care apara pe gat pe brate si care se pot cauteriza...cu cele din uter e mai dificil...banuiesc ca ai 18 ani si nu stii exact daca sa le spui parintilor sau nu...afla sigur daca prietenul tau il are si daca il are zi-le parintilor tai si mergi la doctor pentru ca alta solutie nu este...oricum acesta e un virus pe care il poarta barbatul si cu care infecteaza femeia datorita unei vieti sexuale a acestuia foarte activa cu diverse alte femei.Sper sa fie o gluma proasta de-a lui ca sa scape de tine si sa nu ai asa ceva iar tura urmatoare cand iti alegi un prieten alege-ti unul mai serios
|
||
|
ankku Postat pe 6 Octombrie 2009 09:57 |
||
De la: ankku, la data 2009-10-06 09:57:37Draga mea, Hello ankku, si eu mi-am pus problema asta. Oare cum o fi aflat prietenul ei ca are asa ceva? Ca doar testul asta se face de obicei numai la femei, si cost 250 lei, si se colecteaza mucoasa din vagin. Ai dreptate, nu se poate diagnostica prin Papa Nicolau. Papa Nicolai identifica doar starea celulelor la nivelul colului uterin. E foarte posibil ca prietnul ei sa fi inventat treaba asta. Oricum, ai nu e vorba de serios sau nu. Virusul se poate transmite si de la mama la fiica prin nastere. El putea sa se fi culcat cu una singura si sa-l fi contactat. Oricum, si daca ar fi sa-l aiba, nu mi se pare un motiv de despartire.V-am pupat! |
||
|
lollitta Postat pe 10 Octombrie 2009 15:56 |
||
| Papanicolau - un cuvant, nu doua, era grec. | ||
|
Kathara Postat pe 10 Octombrie 2009 16:10 |
||
| Pentru barbati se pot observa formatiuni de hpv prin examinare la microscop. Asta este testul pentru ei. Si daca li se confirma prezenta hpv li se face cauterizare cu laser. Nu ii doare, pentru ca ii anesteziaza local mai inainte | ||
|
miky029 Postat pe 10 Octombrie 2009 16:35 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-10 16:10:32Papanicolau - un cuvant, nu doua, era grec. Ok. Era grec. Mai conteaza? sau tineai neaparat sa corectezi pe cineva? :) |
||
|
lollitta Postat pe 12 Octombrie 2009 19:53 |
||
Nu cred ca acea cauterizare la barbati are ceva de-a face cu HPV-ul in sine. Cum sa cauterizezi un virus? Poate negii sau bolile provocate de acesta. Dar, zau, sa cauterizezi un virus....nu am prea auzit chestia asta. Chiar m-am informat si nu am gasit nicaieri o asemenea afirmatie. Am sa-mi intreb special doctorita, ca sa ma conving si eu ca intradevar poti cauteriza un virus. Cine a spus ca unii scrie chiar numai sa se afle in treaba, a avut mare dreptate. Vad si citesc chestii practic imposibile. |
||
|
lollitta Postat pe 12 Octombrie 2009 19:58 |
||
|
Pardon, unii scriu. Trebuie sa ma corectez, ca altfel se gaseste vreo inteligenta sa ma corecteze .... |
||
|
lollitta Postat pe 12 Octombrie 2009 19:59 |
||
| mergi la un ginecolog si verifica daca ai contactat acest virus! vaccinul se poate face pana la 26 de ani! si eu a prins ultimul tren, l-am facut cand aveam 25 si ceva mai mult! costa 15 milioane si se face in trei faze.....succes! | ||
|
atenagram Postat pe 13 Octombrie 2009 11:09 |
||
| Buna. Fa-ti un test Babes- Papanicolau. Daca nu ati folosit prezervativ sunt sanse de 99% sa-l ai si tu. Mare parte din barbati sunt purtatori.Nu te speria,in caz ca l-ai contactat si tu fa un tratament cu CERVUGID ovule astfel:iei o cutie apoi faci pauza 10 zile,mai iei una,iar faci pauza de 10 zile si apoi inca una( vezi ca scrie si in prospect ).Folositi numai prezervativ si vei scapa 100% de virus. Vorbiti si cu un medic pt ca nu stiu daca exista si un tratament pt partener. Mama mea a scapat de virus cu acest tratament. | ||
|
gabi_gabi_gabi Postat pe 15 Octombrie 2009 10:27 |
||
|
d |
||
|
noirskorpion2000 Postat pe 31 Octombrie 2009 15:57 |
||
| Pocaiti va caci imparatia cerurilor s-a apropiat destul de mult fata de voi si cine marturiseste credinta va fi iertat in Numele Domnului Isus . | ||
|
leon_71_mess Postat pe 31 Octombrie 2009 18:43 |
||
De la: leon_71_mess, la data 2009-10-31 18:43:36Pocaiti va caci imparatia cerurilor s-a apropiat destul de mult fata de voi si cine marturiseste credinta va fi iertat in Numele Domnului Isus . Zau? Imi pot cumpara o carte cu povesti in care sa cred. Nu am neaparat nevoie de asta. |
||
|
lollitta Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:58 |
||
| virusul HPV se trateaza daca e descoperit la timp. Prioritatea ta: fa test papanicolaou la fiecare 6 luni sa vezi daca l-ai luat ca sa te poti trata la timp. Iubitul: in functie de graviatea virusului va trebui sa trateze. Si apoi vedeti relatia, asta nu e motiv de despartire dar, SANATATEA MAI INTAI !!!! | ||
|
anix Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:00 |
||
|
Am avut nesansa sa fiu diacnosticata cu cancer de col uterin.Intr-o relatie de cuplu trebuie sa functioneze si creierul nu numai inima.Totul depinde de puterea de intelegere a partenerului .Am depasit,pot sa spun singura impactul cu nemilosul verdiict "cancer"si-mi pastrez optimismul chiar daca partenerul nu intelege dar tolereaza situatia. Succes, Mihaela |
||
|
kudika034294 Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:54 |
||
De la: kudika034294, la data 2009-11-03 20:54:26Am avut nesansa sa fiu diacnosticata cu cancer de col uterin.Intr-o relatie de cuplu trebuie sa functioneze si creierul nu numai inima.Totul depinde de puterea de intelegere a partenerului .Am depasit,pot sa spun singura impactul cu nemilosul verdiict "cancer"si-mi pastrez optimismul chiar daca partenerul nu intelege dar tolereaza situatia. imi pare rau , dar cati ani aveai cand ai fost diagnosticata? am inteles ca sunt anumite radacini pe care organismul le elimina singur, cred ca asta am patit si eu ...nu stiu as vrea sa stiu daca mai este cineva in cazul asta , eu am avut acum 4 ani si de atunci nu a mai recidivat deloc , de la ceaiul negru mi au cazut toate condiloamele...
|
||
|
bella28 Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:55 |
||
De la: lempika, la data 2009-11-04 12:55:24De la: kudika034294, la data 2009-11-03 20:54:26Am avut nesansa sa fiu diacnosticata cu cancer de col uterin.Intr-o relatie de cuplu trebuie sa functioneze si creierul nu numai inima.Totul depinde de puterea de intelegere a partenerului .Am depasit,pot sa spun singura impactul cu nemilosul verdiict "cancer"si-mi pastrez optimismul chiar daca partenerul nu intelege dar tolereaza situatia. adica asta am inteles ....daca acele condiloame apar si tot apar , inseamna ca boala recidiveaza si binenteles prezenta virusului , dar daca nu.......inseamna ca s a eliminat |
||
|
bella28 Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:00 |
||
De la: lempika, la data 2009-11-04 13:00:44acele condiloame or sa apara atata timp cat sistemul tau imunitar nu poate sa elimine acel virus din organism !!!! ca sa-ti imbunatatesti activitates sistem,ului imunitar ar trebui sa ai o viata organizata,sa nu mananci orice tampenie sai faci miscare sa nu te stresezi foarte tare si sa-l sprijini cu suplimente alimentare destinate acestui fapt...cel mai eficient este TRANSFER FACTOR PLUSDe la: lempika, la data 2009-11-04 12:55:24De la: kudika034294, la data 2009-11-03 20:54:26Am avut nesansa sa fiu diacnosticata cu cancer de col uterin.Intr-o relatie de cuplu trebuie sa functioneze si creierul nu numai inima.Totul depinde de puterea de intelegere a partenerului .Am depasit,pot sa spun singura impactul cu nemilosul verdiict "cancer"si-mi pastrez optimismul chiar daca partenerul nu intelege dar tolereaza situatia. |
||
|
silviu_m74 Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| permanent pt par | 10 | De la: Andrei24 9 Decembrie 2009 21:32 |
| Complicate mai sunt caile dragostei.... | 24 | De la: greierash_is_back 21 Noiembrie 2009 20:19 |
| Orgasm | 60 | De la: Daisy_amorina 6 Noiembrie 2009 18:47 |
|
|
||
| pot ramane gravida? | 80 | De la: contesina 6 Iunie 2011 21:01 |
| Topicuri diverse... si indelung comentate!!! | 22 | De la: ady39_2007 11 Octombrie 2009 13:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.