Setari Cookie-uri

cum sunt berbecii?

Buna! Ce stim despre barbatii berbeci? Cum sunt? Ce ii apropie si ce ii indeparteaza de o femeie?
andutzy
Postat pe 26 Septembrie 2009 16:38
ha ha ha iar alt topic pey barabtii berbec sunt foarte alunecosi altceva ce mai vrei sa stii:P
yumy
Postat pe 26 Septembrie 2009 16:41
Ce apreciaza la o femeie? cum poti apropia un berbec? si ce trebuie sa NU faci cand vrei sa te apropii de un berbec? si...daca stiti...exista compatibilitate cu femeia caprocorn?
andutzy
Postat pe 26 Septembrie 2009 23:26
naspa.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2009 23:29
Chiar nu imi mai poate spune nimeni nimic despre barbatii berbeci? am tot cautat pagini in urma si nu am gasit mare lucru...sau macar un link catre o alta postare....
multumesc anticipat!
andutzy
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:17
apropo si pe mine ma intereseaza baiatul berbec

shtiu de ei ka sunt ft incapatinati..se plictisesc rapid,vor totul dintr-odata...kam asta,daka mai apare ceva mai revin

p mine ma intereseaza relatia berbecului ku femeia balanta )
senza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:24
Draga mea, se pare ca degeaba ne tot agitam noi pe aici ca nu vrea nimeni sa ne raspunda....
Mai incercam o strigare: CUM SUNT BARBATII BERBECI? ce le place? ce nu le place? am tot citit despre ei...dar as vrea sa aud din experienta voastra...la mine e ceva f ciudat....e o veche prietenie care tinde sa devina mai mult...si chiar nu stiu cum sa iau acest berbec....in noua ipostaza...face un pas inainte, doi inapoi, 5 pasi inainte, 2 inapoi si tot asa
andutzy
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:33
De la: andutzy, la data 2009-09-26 16:38:37Buna! Ce stim despre barbatii berbeci? Cum sunt? Ce ii apropie si ce ii indeparteaza de o femeie?

berbecii sunt dificili si infideli. ii apropii de tine daca te arati supusa, ceea ce nu te sfatuiesc.
oana_bomboana
Postat pe 6 Octombrie 2009 22:38
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/25462/eu-rac-el-berbec-stiu/1.html Uite un link :), fii atenta mai ales la penultima postare >multa bafta dar mai intai afla daca merita sa depui efort in al cuceri. Pupici
ella_v
Postat pe 7 Octombrie 2009 10:58
Barbatul “de foc” al zodiacului, arzatorul neobosit, distrugatorul si elementul procreator, dinamismul brutal, toate stau sub semnul Berbecului. Barbatii nascuti in aceasta zodie inspira o mare energie si vitalitate. Pe Berbec il intalnesti in locuri sportive, intr-un club de aviatie, intr-o echipa de caiac canoe sau rafting, in ringul de box, oriunde se practica un sport extrem sau care sa-i puna la incercare la maxim masculinitatea. Ca sa-l cuceresti trebuie sa ai spiritul de aventura dezvoltat, sa fii o persoana la fel de activa.
Nu incerca sa-ti fluturi genele lungi si sa-i zambesti delicat, s-ar putea sa te socheze raspunsul lui brutal, neslefuit. Fii directa si hotarata, fa o miscare ferma care sa nu lase loc de interpretari, arata-i ca stii exact ce vrei. Se va simti atatat, intrigat, il vei pune pe jar in cateva secunde. Doar de atat are nevoie un Berbec pentru a se indragosti.

Daca practica vreun sport sau va intalniti intr-unul din locurile mentionate mai sus, fa-i complimente despre trupul lucrat, admira-i forta si energia. Fire schimbatoare si usor influentabila, asediul va avea destul de rapid efectele scontate si barbatul Berbec va cadea prada fermecului unei asemenea femei hotarate. Ii plac femeile care inspira sexualitate animalica prin gesturi, vestimentatie, vorbe, asa ca o rochie de un rosu intens sau o pereche de pantaloni de piele extrem de mulati s-ar putea sa-l faca sa se napusteasca asupra a ceea ce el considera prada lui. Este un vanator innascut si nici prin cap nu-i trece sa piarda vremea cu poezie si serenade. Probabil nici nu are aceste cuvinte in vocabular.

Sexualitatea jucand un rol esential in existenta lui, cucerirea este urmata rapid de subjugarea trupeasca, in care gaseste placeri nesfarsite. Daca prima lui reactie la avansurile unei femei nu sunt afirmative, aceasta nu trebuie sa capituleze. El doar se joaca, starneste, incita, nici vorba de un refuz categoric.
Vrea sa simta ca este unicul iubit si amant, ca si-a zapacit in asa hal partenera incat nu mai are scapare. Aceasta trebuie sa fie dispusa sa-l asculte, rabdatoare, indiferent ca debiteaza lucruri banale sau are ceva important de comunicat, trebuie sa fie acolo pentru el si sa-i arate neincetat cat il admira. Ar fi bine de asemenea ca ea sa nu fie nici pudica, nici conservatoare, sa aiba gustul riscului si placerea incalcarii regulilor morale.
Pentru el o seara reusita in doi nu inseamna o cina cu lumanari parfumate si muzica in surdina, sfarsita in pat, intr-o imbratisare plina de « sirop ». L-ar apuca cascatul ! Cand sunt atatea locuri in care poti face amor clandestin, cum sa alegi patul ala demodat si plictisitor ? Mai interesant este sa se furiseze dupa iubita la toaleta in timpul unei cine la bunica, sau in liftul hotelului sau direct pe bancheta vreunui aparat de la sala de forta.
Daca ea stie sa-l mangaie zapacitor incepand cu crestetul, coborand pe fata si apoi pe gat, Berbecul o sa fie in culmile extazului. Pe cat de intense sunt partidele de sex, pe atat de riscanta este relatia cu un barbat in Berbec. Fiind permanent sedus de ceea ce vede in jur, viata erotica este plina de peripetii, de rasturnari de situatie, de flirturi cu aproape orice fiinta de sex feminin. Se indragosteste navalnic si ii trece la fel de repede, mai ales daca simte ca nu mai are nimic de cucerit. Fire impulsiva, accepta sa se arunce intr-o relatie fara sa analizeze cat de cat lucrurile si aceasta duce adesea la dezamagiri in dragoste.

Daca se crede indragostit pana peste urechi, e capabil sa se insoare de foarte tanar si prima casatorie sa fie urmata de altele, pe masura ce setea de experienta ii creste, avand uneori mai multe relatii simultan. Fidelitatea nu prea il caracterizeaza, daca noua prada se dovedeste in ochii lui irezistibila. Cand isi gaseste jumatatea, este afectiv si atent cu partenera de viata, are grija de copii si este generos in sentimente. Trebuie sa-si gaseasca o partenera independenta care sa nu-i ceara promisiuni si stabilitate.

www.acvaria.com
Raluca_SA
Postat pe 8 Octombrie 2009 23:58
Buna

Am avut coleg de facultate Berbec era sufletist, gata sa ajute de cate ori putea pe cineva,un coleg minunat de grupa, ordonat, organizat, perfectionist in unele probleme dar extrem de pretentios si greu de suportat in relatiile llui cu femeile si imprevizibil in relatiile prietenesti. Din cate stiu eu (nu l-am mai vazut de un an) nici acum nu s-a casatorit . Eu i-am facut caracterizarea acum tu alegi. Toate cele bune
speranta1
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:41
Va multumesc frumos pt raspunsuri...
Incerc sa ma apropii de un berbec, o combinatie intre copilaros, depresiv dupa vechea relatie si ciudatzel....nu-l mai inteleg...
Sincer...ba imi cere apropiere, ba fuge de nu stiu nimic de el...cand rece ca doi straini, cand un amant fierbinte si pasional...cine il mai intelege? nu stiu cum as putea sa ajung mai aproape de el fara insa sa fortez ceva din mersul normal al lucrurilor. daca ar fi dupa el doar eu ar trebui sa am initiativa, dar la un moment dat mi se ia si mie...ajungi sa ai impresia ca nu esti dorit...
andutzy
Postat pe 9 Octombrie 2009 16:18
berbecii supun lumea la teste. eu cred ca testeaza terenul si asteapta sa faci un pas pt ca asa va sti sigur daca se poate lega ceva. ii plac fetele sincere nu ii plac minciunile ii place sa fie dadacit dar nu exagerat e incapatanat ii place sa domine si e schimbator. nu ii plac cicalelile ii place ca fata de langa el sa ii acorde intelegere si dragoste si e familist. aduce tot timpul noutati intr-o relatie si nu isi exprima sentimentele ci le arata. daca ii castigi inima unui berbec ai sa ai parte de dragoste 100% sincera si adevarata.
melka
Postat pe 9 Octombrie 2009 16:36
Melka, suna incurajator ce zici tu...dar nu mai stiu ce sa zic...nu mi se pare normal sa tragi de unul singur in timp ce celalalt se ascunde in spatele lui "sunt depresiv"...nu mai stiu cum sa-l abordez, pe de o parte imi da de inteles ca imi vrea prezenta, pe de alta parte se inchide in el si nu stiu nimic de la el, primind apoi scuza ca a fost depresiv. Ok, depresiv, dar cum sa-l scoti din depresie???? ce are de fapt nevoie ca sa-i fie mai bine? nu stiu de ce ma chinui eu cu atatea intrebari, cred ca el ar trebui primul sa si le puna...
andutzy
Postat pe 10 Octombrie 2009 16:42
ai dreptate. daca el e depresiv inseamna ca are o problema. incearca sa ii recomanzi un psihiatru sau poti tu sa o faci pe-a psihiatra:D berbecul meu cand are probleme si e nervos sau ceva vrea sa fie lasat in pace si dupa juma de ora dupa ce il las singur isi revine.nu ii place sa incep eu sa il stresez cu intrebari iar dupa ce se calmeaza imi pov singur. acum ce pot sa-ti spun e ca nu toti berbecii sunt la fel.incearca sa vb cu el si intreaba-l pe bune ce vrea de la tine.
melka
Postat pe 12 Octombrie 2009 19:44
De la: andutzy, la data 2009-10-10 16:42:00Melka, suna incurajator ce zici tu...dar nu mai stiu ce sa zic...nu mi se pare normal sa tragi de unul singur in timp ce celalalt se ascunde in spatele lui "sunt depresiv"...nu mai stiu cum sa-l abordez, pe de o parte imi da de inteles ca imi vrea prezenta, pe de alta parte se inchide in el si nu stiu nimic de la el, primind apoi scuza ca a fost depresiv. Ok, depresiv, dar cum sa-l scoti din depresie???? ce are de fapt nevoie ca sa-i fie mai bine? nu stiu de ce ma chinui eu cu atatea intrebari, cred ca el ar trebui primul sa si le puna...

Iti spun eu dragutzo.....trimite-l la plimbare....daca spui ca e cu toane....inseamna ca este exact ca mine....eu fiind berbec.....stiu ca atunci cand nu ma pasioneaza prea tare o persoana,dar nici nu vreau sa raman singura,fac ceea ce face el.....5 pasi inainte si vreo 10 inapoi.......asa ca...daca nu vrei sa suferi.....cautati pe altcineva
catalina_82
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:11
De la: yumalai, la data 2009-09-26 16:41:39ha ha ha iar alt topic pey barabtii berbec sunt foarte alunecosi altceva ce mai vrei sa stii:P

mai multe vreau shi eu sa aflu...
Irin_
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:58
De la: andutzy, la data 2009-09-26 16:38:37Buna! Ce stim despre barbatii berbeci? Cum sunt? Ce ii apropie si ce ii indeparteaza de o femeie?

evident sunt....berbeci! pam, pam!
greierash_is_back
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:07
Barbatii berbec? Pai tinand cont ca sunt maritata cu unul...am multe de spus. Incapatanati la culme tb sa lasi mult de la tine sa mearga, au o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare problema cu jocurile si aparatele de orice fel ( de la surubelnita la LCD), uita mereu ce au de facut si dk le aduci aminte se oftica. Acum poate sunt subiectiva si doar al meu e asa dar am mai cunoscut si altii cam cu aceleasi probleme ( in special jocurile). In rest ... sunt timizi la inceput dar apoi... , te lasa balta dar nu pt o alta femeie ci pt un counter strike si ............ sunt iubareti, alintati, mofturosi (lista poate continua) si totusi...cum sa nu i iubesti? (inca o data poate sunt subiectiva ) Multa rabdare iti doresc!!!!
Dara
Postat pe 27 Octombrie 2009 16:13
incearca aici draga mea http://www.eastrolog.ro/seductie/berbec.php ....e chiar adevarat ce scrie aici zic eu...pt si eu sunt in zodia berbec si cel putin ce scrie despre femeia berbec e adevarat:P...mult succes
izabella184
Postat pe 30 Octombrie 2009 19:17
Draga mea, se pare ca degeaba ne tot agitam noi pe aici ca nu vrea nimeni sa ne raspunda....
Mai incercam o strigare: CUM SUNT BARBATII BERBECI? ce le place? ce nu le place? am tot citit despre ei...dar as vrea sa aud din experienta voastra...la mine e ceva f ciudat....e o veche prietenie care tinde sa devina mai mult...si chiar nu stiu cum sa iau acest berbec....in noua ipostaza...face un pas inainte, doi inapoi, 5 pasi inainte, 2 inapoi si tot asa

Exact asha si la mine...ne cunoastem,sunttem prieteni,dar cind dau sa fac un pas,imi raspunde..apoi se indeparteaza iar...cam ciudatel o fire foarte grea!
senza
Postat pe 31 Octombrie 2009 18:49
... Nimic nu imi pare mai umilitor pentru fiinta umana decat zodiile. Candva ma amuzau zodiile.

... Acum imi provoaca MILA(sau sila?) cei care isi bat joc de ei insisi lasandu-se dominati de nimic si fiind nefericiti tot de nimic …noua generatie de MANCURTI ... fara indoiala ca cei din EVUL MEDIU ar avea de cine sa rida ...

... Aceasta minciuna propagata si promovata isi continua nestingherita speculatia bazata pe nevoia omeneasca de certitudine…

... Foamea si ritmul indracit al contemporaneitatii au transformat contabilii, jurnalistii, secretarele, sudorii, babele nevorbite, profesorasii de tara, pseudovedetele televizate, in cunoscatori, in cititori in destinele altora…

... Halucinarea consistenta dublata de o invazie de tiparituri si spatii de stocare online iti spun minut de minut ce se va intampla cu tine…

... Limite peste limite, constrangeri, temeri sadite in adancul inconstientului, spaime si retineri, optimism prost indus, imagini plasate pe durerea si credulitatea celui supus experimentului astrologic, destructurari de relatii si aruncarea in decizii prostesti, dependente de sarlatania asta cu pretentii de stiinta – iata marile beneficii ale astrologiei, ale zodiilor, ale influentelor stelare…

... Povesti pe care le credeam incheiate in copilaria mica isi continua drumul deformand destine si personalitati.

... Horoscoape, preziceri sexuale, medicale, alimentare, comportamentale, profesionale, stele ciudate cu energii la fel de ciudate, cand bune, cand negative, cand neutre cand intense, cand colorate cand amenintatoare, planete care merg cand inainte cand inapoi, soare ce se misca in jurul pamantului, uranii, acvarii, si alte facaturi ce produc bani frumosi, grafice criptice si calcule matematice plecate de la false premise, menite sa adoarma spiritul critic – toate acestea fac din tabloul social o SCHIZOFRENIE GENERALIZATA, un spectacol GROTESC si MEDIEVAL. Oameni derutati cauta in stele sau in deraiajul verbal al astrologiei si zodiilor un pic de alinare, un pic de certitudine…

... Zodia a devenit element de CV, de criteriu in selectia personalului… Compatiblitati creionate de minti cetoase pline ele insele de probleme si alteraje sunt impuse si sustinute cu argumentele unor energii nevalidate vreodata…

... Poarta rosu, atarna-ti amulete violet, fa pipi joi si sex sambata, mananca peste in seara de 23, zburleste-te la seful tau marti dimineata ca Jupiter e cu tine, iubeste doar femeia nascuta in Taur la ora 13.35, cu ascendent in fixpix…

... Sedu-ti prietenul, barbatul in martie ca Neptun e favorabil sau asteapta cuminte si tamp ca la anul intr-o miercuri inspre seara vei primi niste bani. Din cer! De la Pluto. Sau poate de la Venus ca e retrograd prin casa a 14-a…

... Generalizarile, limbajul permisiv si echivoc, axiomele penibile creaza impresia de autenticitate.
- Vei usor trist saptamana asta… La care dintre noi nu se aplica afirmatia asta?

... Azi o sa beau un vin bun cu toate ca Saturn nu-mi recomanda…
Si ii voi zambi Anei desi trebuia sa fac asta luni… Sau la iesirea din post…

...

... INAPOIERE INTELECTUALA ... TIMP PIERDUT ... DELASARE ... FATALISM ... care va identificati ...
marco918
Postat pe 31 Octombrie 2009 23:19
Da...chiar are si 'marco' un pic de adevar in cele spuse...toate chestiile astea atrologice sunt doar niste minciuni bagate in subconstientul oamenilor,tot de ei !

viata..e a ta,tu o detii in propriile tale miini,si nu poti sa te ghidezi dupa niste prostii astrologice!

Oricum ce va fi...va fi-nu e nevoie sa analizam fiece detaliu din viata.Daca pierdem ceva ce trebuia sa fie al nostru..acel ceva neaparat va reveni,nefortind noi destinul si analizindu-l prin fel de fel de "aiureli".
senza
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:24
De la: marco918, la data 2009-10-31 23:19:25... Nimic nu imi pare mai umilitor pentru fiinta umana decat zodiile. Candva ma amuzau zodiile.

... Acum imi provoaca MILA(sau sila?) cei care isi bat joc de ei insisi lasandu-se dominati de nimic si fiind nefericiti tot de nimic …noua generatie de MANCURTI ... fara indoiala ca cei din EVUL MEDIU ar avea de cine sa rida ...

... Aceasta minciuna propagata si promovata isi continua nestingherita speculatia bazata pe nevoia omeneasca de certitudine…

... Foamea si ritmul indracit al contemporaneitatii au transformat contabilii, jurnalistii, secretarele, sudorii, babele nevorbite, profesorasii de tara, pseudovedetele televizate, in cunoscatori, in cititori in destinele altora…

... Halucinarea consistenta dublata de o invazie de tiparituri si spatii de stocare online iti spun minut de minut ce se va intampla cu tine…

... Limite peste limite, constrangeri, temeri sadite in adancul inconstientului, spaime si retineri, optimism prost indus, imagini plasate pe durerea si credulitatea celui supus experimentului astrologic, destructurari de relatii si aruncarea in decizii prostesti, dependente de sarlatania asta cu pretentii de stiinta – iata marile beneficii ale astrologiei, ale zodiilor, ale influentelor stelare…

... Povesti pe care le credeam incheiate in copilaria mica isi continua drumul deformand destine si personalitati.

... Horoscoape, preziceri sexuale, medicale, alimentare, comportamentale, profesionale, stele ciudate cu energii la fel de ciudate, cand bune, cand negative, cand neutre cand intense, cand colorate cand amenintatoare, planete care merg cand inainte cand inapoi, soare ce se misca in jurul pamantului, uranii, acvarii, si alte facaturi ce produc bani frumosi, grafice criptice si calcule matematice plecate de la false premise, menite sa adoarma spiritul critic – toate acestea fac din tabloul social o SCHIZOFRENIE GENERALIZATA, un spectacol GROTESC si MEDIEVAL. Oameni derutati cauta in stele sau in deraiajul verbal al astrologiei si zodiilor un pic de alinare, un pic de certitudine…

... Zodia a devenit element de CV, de criteriu in selectia personalului… Compatiblitati creionate de minti cetoase pline ele insele de probleme si alteraje sunt impuse si sustinute cu argumentele unor energii nevalidate vreodata…

... Poarta rosu, atarna-ti amulete violet, fa pipi joi si sex sambata, mananca peste in seara de 23, zburleste-te la seful tau marti dimineata ca Jupiter e cu tine, iubeste doar femeia nascuta in Taur la ora 13.35, cu ascendent in fixpix…

... Sedu-ti prietenul, barbatul in martie ca Neptun e favorabil sau asteapta cuminte si tamp ca la anul intr-o miercuri inspre seara vei primi niste bani. Din cer! De la Pluto. Sau poate de la Venus ca e retrograd prin casa a 14-a…

... Generalizarile, limbajul permisiv si echivoc, axiomele penibile creaza impresia de autenticitate.
- Vei usor trist saptamana asta… La care dintre noi nu se aplica afirmatia asta?

... Azi o sa beau un vin bun cu toate ca Saturn nu-mi recomanda…
Si ii voi zambi Anei desi trebuia sa fac asta luni… Sau la iesirea din post…

...

... INAPOIERE INTELECTUALA ... TIMP PIERDUT ... DELASARE ... FATALISM ... care va identificati ...

De acord cu tine ca zodiile n-ar trebui sa se bucure de o asa mare atentie!
Insa totusi anumite elemente generale sunt adevarate! Si ar putea fi validate partial facand o simpla statistica
De acord ca horoscopul zilnic e o tampenie, nici nu-l citesc, insa anumite trasaturi generale ale zodiei s-ar parea ca le am.
Sunt niste chestii interesante, ca divertisment.Nici eu nu cred asa mult in ele, insa m-am decis sa fac un experiment: sa vad daca pot recunoaste persoanele aflate in zodie cu mine, sau macar aceeasi "grupare"(zodii de foc). Si culmea e ca treaba chiar functioneaza, reusesc sa ghicesc persoanele aflate in zodie "de foc" in proportie destul de mare.
Poate exista o alta explicatie, nu cea cu planetele, (care e cu adevarat SF pentru secolul 21), insa persoanele nascute cam in aceeasi perioada a anului au trasaturi asemanatoare.
bgd74
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:36
pt marco.....destul de adevarat ce spui. ce zodie zici ca esti ?
Dara
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:47
De la: andutzy, la data 2009-09-28 00:33:21Draga mea, se pare ca degeaba ne tot agitam noi pe aici ca nu vrea nimeni sa ne raspunda....

nu zodia conteaza individul in sine e diferit de ceilalti, oricum orice persoana din jurul pana si cel mai mic obiect il influenteaza foarte mult, si nu e corect zis ca nus tii cum sa iei acest berbec ci nu stii cum sa iei aceasta persoana pt ca are un caracter mai dificil, iar faptul ca da inapoi cu sigurantza se datoreaza unor evenimente care s-au intamplat in viata lui
yumy
Postat pe 3 Noiembrie 2009 16:01

Berbecii....dragostea lor se manifeste prin gelozie si posesivitate. ai sa vezi asta mai devreme sau mai tarziu.
Ii atrag femeile "jucause", spontane....dar sa nu fie mai inteligente decat ei.nu suporta asta!!
Ii indeparteaza rutina intr-o relatie...vrea mereu ceva nou...si bineinteles infidelitatea...sau nu neaparat sa inseli...e de ajuns sa zici ceva despre un barbat ca e dragut....imediat ii sare tandara

de berbeci fug cat pot...dar tot de ei dau
alex_dede
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:49
De la: Raluca_SA, la data 2009-10-08 23:58:38Barbatul “de foc” al zodiacului, arzatorul neobosit, distrugatorul si elementul procreator, dinamismul brutal, toate stau sub semnul Berbecului. Barbatii nascuti in aceasta zodie inspira o mare energie si vitalitate. Pe Berbec il intalnesti in locuri sportive, intr-un club de aviatie, intr-o echipa de caiac canoe sau rafting, in ringul de box, oriunde se practica un sport extrem sau care sa-i puna la incercare la maxim masculinitatea. Ca sa-l cuceresti trebuie sa ai spiritul de aventura dezvoltat, sa fii o persoana la fel de activa.
Nu incerca sa-ti fluturi genele lungi si sa-i zambesti delicat, s-ar putea sa te socheze raspunsul lui brutal, neslefuit. Fii directa si hotarata, fa o miscare ferma care sa nu lase loc de interpretari, arata-i ca stii exact ce vrei. Se va simti atatat, intrigat, il vei pune pe jar in cateva secunde. Doar de atat are nevoie un Berbec pentru a se indragosti.

Daca practica vreun sport sau va intalniti intr-unul din locurile mentionate mai sus, fa-i complimente despre trupul lucrat, admira-i forta si energia. Fire schimbatoare si usor influentabila, asediul va avea destul de rapid efectele scontate si barbatul Berbec va cadea prada fermecului unei asemenea femei hotarate. Ii plac femeile care inspira sexualitate animalica prin gesturi, vestimentatie, vorbe, asa ca o rochie de un rosu intens sau o pereche de pantaloni de piele extrem de mulati s-ar putea sa-l faca sa se napusteasca asupra a ceea ce el considera prada lui. Este un vanator innascut si nici prin cap nu-i trece sa piarda vremea cu poezie si serenade. Probabil nici nu are aceste cuvinte in vocabular.

Sexualitatea jucand un rol esential in existenta lui, cucerirea este urmata rapid de subjugarea trupeasca, in care gaseste placeri nesfarsite. Daca prima lui reactie la avansurile unei femei nu sunt afirmative, aceasta nu trebuie sa capituleze. El doar se joaca, starneste, incita, nici vorba de un refuz categoric.
Vrea sa simta ca este unicul iubit si amant, ca si-a zapacit in asa hal partenera incat nu mai are scapare. Aceasta trebuie sa fie dispusa sa-l asculte, rabdatoare, indiferent ca debiteaza lucruri banale sau are ceva important de comunicat, trebuie sa fie acolo pentru el si sa-i arate neincetat cat il admira. Ar fi bine de asemenea ca ea sa nu fie nici pudica, nici conservatoare, sa aiba gustul riscului si placerea incalcarii regulilor morale.
Pentru el o seara reusita in doi nu inseamna o cina cu lumanari parfumate si muzica in surdina, sfarsita in pat, intr-o imbratisare plina de « sirop ». L-ar apuca cascatul ! Cand sunt atatea locuri in care poti face amor clandestin, cum sa alegi patul ala demodat si plictisitor ? Mai interesant este sa se furiseze dupa iubita la toaleta in timpul unei cine la bunica, sau in liftul hotelului sau direct pe bancheta vreunui aparat de la sala de forta.
Daca ea stie sa-l mangaie zapacitor incepand cu crestetul, coborand pe fata si apoi pe gat, Berbecul o sa fie in culmile extazului. Pe cat de intense sunt partidele de sex, pe atat de riscanta este relatia cu un barbat in Berbec. Fiind permanent sedus de ceea ce vede in jur, viata erotica este plina de peripetii, de rasturnari de situatie, de flirturi cu aproape orice fiinta de sex feminin. Se indragosteste navalnic si ii trece la fel de repede, mai ales daca simte ca nu mai are nimic de cucerit. Fire impulsiva, accepta sa se arunce intr-o relatie fara sa analizeze cat de cat lucrurile si aceasta duce adesea la dezamagiri in dragoste.

Daca se crede indragostit pana peste urechi, e capabil sa se insoare de foarte tanar si prima casatorie sa fie urmata de altele, pe masura ce setea de experienta ii creste, avand uneori mai multe relatii simultan. Fidelitatea nu prea il caracterizeaza, daca noua prada se dovedeste in ochii lui irezistibila. Cand isi gaseste jumatatea, este afectiv si atent cu partenera de viata, are grija de copii si este generos in sentimente. Trebuie sa-si gaseasca o partenera independenta care sa nu-i ceara promisiuni si stabilitate.

www.acvaria.com

wow ce sa zic ....... jos palaria..ati nimerito fetelor :P
maxidanny
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:41
De la: melka, la data 2009-10-09 16:36:55berbecii supun lumea la teste. eu cred ca testeaza terenul si asteapta sa faci un pas pt ca asa va sti sigur daca se poate lega ceva. ii plac fetele sincere nu ii plac minciunile ii place sa fie dadacit dar nu exagerat e incapatanat ii place sa domine si e schimbator. nu ii plac cicalelile ii place ca fata de langa el sa ii acorde intelegere si dragoste si e familist. aduce tot timpul noutati intr-o relatie si nu isi exprima sentimentele ci le arata. daca ii castigi inima unui berbec ai sa ai parte de dragoste 100% sincera si adevarata.

Trebuia sa citez si acest mesaj.... cata dreptate ai....e naspa ca din cauza noastra a berbeciilor realizam ca aceasta persoana am pierdut-o....
maxidanny
Postat pe 28 Decembrie 2009 17:44
1.Ok am tot citit si mi-am propous sa intervin. In primul rand trebuie sa stii in ce luna,an,saptamana,zi,ora si chiar minut sa nascut acel baiat pt ca sa vedem efectiv dak este berbec natural sau are ascendent cu vibratie joasa sau poate mai ridicata in alta zodie.
2.Berbec - Capricorn = FOC + PAMANT.... hmmm... asa si asa dar trebuie ca capricornul sa faca multe compromisuri ca sa poata rezista impreuna. Capricornul este cu picioarele pe pamat calculeaza fiecare lucru de 70 de ori iar dupa aceea il realizeaza cand berbecu dak nu ii este dat de lucru se stinge pt ca berbecii trebuie sa fie intr-o continua aventura, intr-o continua miscare iar, ca berbecii sa poata realiza ceva ii trebuie un spatiu de dezvoltare pt ca cei mai mari oamenii ai lumii sunt berbeci dar au avut pe plan de inteligenta mai mult ca sigur un spatiu de dezvoltare. Acum inteligenta consta si in mai multe, de exemplu la nasterea lui: trebuie sa stim in ce pozitie se afla soarele si luna si toate celelalte plantete deoarece asta infuentiaza major capacitatea lui de inteligenta. Acum eu nu vreau sa ma bag in relatia celor doi dar capricornul va avea de suferit din cauza berbecului... si mai stiu si pentru alte zodii... dar in concluzie eu sunt berbec cu ascendent cu vibratie joasa in varsator
KlauMnM
Postat pe 3 Ianuarie 2011 08:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat, va roog 9 De la: Bandy 2 Mai 2009 23:05
Fecioara 53 De la: bazgodia 22 Septembrie 2009 13:42
Eu pestoaica iar el capricon 19 De la: kudika147982 2 Ianuarie 2011 12:04
d 6 De la: _dulcik_ 10 Martie 2009 09:31
cum slabesc la brate??? 4 De la: tump 8 August 2009 10:56