Setari Cookie-uri

cum sunt berbecii?

De la: KlauMnM, la data 2011-01-03 08:53:511.Ok am tot citit si mi-am propous sa intervin. In primul rand trebuie sa stii in ce luna,an,saptamana,zi,ora si chiar minut sa nascut acel baiat pt ca sa vedem efectiv dak este berbec natural sau are ascendent cu vibratie joasa sau poate mai ridicata in alta zodie.
2.Berbec - Capricorn = FOC + PAMANT.... hmmm... asa si asa dar trebuie ca capricornul sa faca multe compromisuri ca sa poata rezista impreuna. Capricornul este cu picioarele pe pamat calculeaza fiecare lucru de 70 de ori iar dupa aceea il realizeaza cand berbecu dak nu ii este dat de lucru se stinge pt ca berbecii trebuie sa fie intr-o continua aventura, intr-o continua miscare iar, ca berbecii sa poata realiza ceva ii trebuie un spatiu de dezvoltare pt ca cei mai mari oamenii ai lumii sunt berbeci dar au avut pe plan de inteligenta mai mult ca sigur un spatiu de dezvoltare. Acum inteligenta consta si in mai multe, de exemplu la nasterea lui: trebuie sa stim in ce pozitie se afla soarele si luna si toate celelalte plantete deoarece asta infuentiaza major capacitatea lui de inteligenta. Acum eu nu vreau sa ma bag in relatia celor doi dar capricornul va avea de suferit din cauza berbecului... si mai stiu si pentru alte zodii... dar in concluzie eu sunt berbec cu ascendent cu vibratie joasa in varsator

OK,ai citit tot mai putin ce era important si anume data topicului.
Barbie30_
Postat pe 3 Ianuarie 2011 09:26
buna ...am citit toate comentariile voastre foarte interesante...de curand am devenit si eu pasionata de astrologie si acuma 3 ani cred am fost cu un berbec ma rog eu varsator putin mai diferit decat ceilalti(mai inchisa in mine,nu prea vb cu lumea,eram timida)vb cu un baiat berbec si am vb asa cred ca un an de zile pana am spus cal plac ,na omul a zis ca ma place si el pe mine ma place neam vazut neam distrat ii placea foarte mult sa vorbeasca cu mine si mie imi facea o deosebita placere sa vb cu el avand in vedere ca eram putin mai izolata de restu lumi si am vb toate tampeniile posibile....a 2 zi el trebuia sa plece inapoi in suceava unde statea el eu fiind din iasi...cand era gata sa plece trenu a inceput sa planga si eu eram foarte surprinsa ca el plange si mam uitat putin ciudat si nam vrut sa spun nimica dubios sai ranesc sentimentele mai ales ca mia zis ca ma iubeste ...dar faza tare a fost ca el a dormit la mine cu o seara inainte si na avut nici cea mai mica intentie sa faca se cu mine...ma rog cand a ajuns acasa pe mess mia spus ca vrea sa vin la el sai cunosc mama(tatal lui fiind mort)eu am facut in momentu ala o fata stiu ca sunt varsator si sunt rece si vesela in acelas timp(asta a fost tot timpul un paradox la mine desi eram vesela dar o veselie din aia copilaroasa oameni nu se aproapiau de mine pe motivul ca as fi rece)stiti o fata deobicei sare in sus cand baiatu o invita la el acasa sa ii cunoasca parinti eu am reactionat intrun mod mai ciudat si iam spus ca mai ma gandesc(nus genu de om familist care adora sa steie cu familia de craciun sarbatori sasi viziteze rudele si alte chestii)si pana la urma mam dus la el ca a tras el de mine ca vrea sai cunosc familia eu nestiind cum sta treaba cu dragostea caci a fost primul prieten adevarat din viata mea adevaru ca si eu ma indragostesc foarte greu trebuie sa ai o rabdare al naibi de crunta cu mine mam imbracat toata in negru caci pe atunci eram rockerita inraita cu zgardita si tot tacamu :))lui ia placut cum imi sta mia zis cu ce ocazie mam imbracat asa de sexy si eu iam spus ca eh nu in fiecare zi cunosc mama unui baiat :)) ma rog in drum spre suceava am vb bla bla bla ajungand la el masa face o fata cand ma vede zicea cas satana =))...toate probleme au inceput cand iam cunosc prieteni niste nesimtit intradevar aveam senzatia ca ii e ciuda pe el ca sia gasit prietena prieteni lui si da aveam oarecum dreptate caci inainte sa ne despartim uni dintre prieteni lui iau zis "arata prea bine fata de tine sigur te inseala"si eu am auzit dar din greseala si ma rog nu am zis nimica nici nu ma interesea ce ziceau prieteni lui ma interesa doar de el...dar eu genu de om mai relaxat nam anticipat ca ne vom desparti adik eu credeam ca dupa cati baieti am intalnit am crezut ca raman si eu cu cineva si inainte sa ne despartim era foarte gelos daca vb cu alti baieti facea un scandal de genu tipa,urla,plangea,dadea cu pumnu in pereti era instabil emotional si eu eram nervoasa pt ca ma simteam trata ca un obiect si eu urasc gelozia adik pe mine nu ma deranja ca el vb cu altele eram foarte ok cu gandu asta mai ales ca imi dadea raportul daca o fata se dadea la el...am incercat sa fac pe pshihologu cu el :)) dar de fiecare data cand ne certam si ne impacam deobicei ajungeam sa facem sex ma rog si dupa ce se termina partida ii ziceam ca il iubesc si el rosea si imi spunea ca cand spun asta il fac sa simta ca e mai mult decat sex
aveam senzatia ca era obsedat dar inainte a fost doar o senzatie dupaia mam afirmat ca era si adevarata imi umbla noaptea prin telefon :))=))(doamne numi vine a crede ca scriu asta) si in messenger si lam vazut dar eram prea somnoroasa sa fac scandal cand mam trezit miam spus mai bine tac si nui scot ochii ca si asa nui in toate facultatile mintale omu asta mai ales ca imi era frica de cum va reactiona mai ales daca era sa planga si cateodata aveam senzatia ca ma sufoca cu prea multa dragoste...asa ca aveti grija fetelor sa nu va "marcheze" un berbec caci la el e cam ceva de genu in dragoste si in razboi totu e permis e adevarat ca e foarte infocat cand iubeste vrea totu pana la ultima picatura si asta e foarte obositor nu prea iti da spatiu sa respiri,te apara ca si cum ai fi obiectul lui si nu o pers cu ganduri si sentimente,incearca cu orice pret sati intre in voie chiar daca asta inseamna sa se umileasca si el si tu,are un orgoliu la a pastra pe cineva adik ce e a lui e a lui cine se uita macarla ce e a lui deja face urat...
kudika413065
Postat pe 15 Iulie 2011 07:18
barbatii berbeci (cel putin cei pe care i.am cunoscut) sunt foooarte energici, trebuie sa faci ca ei si sa fii de acord cu ei, nu trebuie sa ii refuzi, atunci cand ii superi le trece repede (ma rog,depinde cat de tare i.ai suparat). am observat ca au tendinta sa actioneze impulsiv,nu se gandesc pe moment si apoi pot regreta ce au facut/sau au zis.
aaa sunt foarte foarte sexuali si au nevoie de sex ca de aer.
ceea ce nu imi place la berbeci este ca nu sunt in stare sa fie fideli si isi inseala partenera, pentru ca vor sa aiba parte si de alte experiente, sa cunoasca si merg pe principiul ca viata merita traita...din plin
-ma rog, mai exista si berbeci fideli (cred) nu vreau sa bag toti berbecii in oala aventurierilor, dar toti care i.am cunoscut au fost mari gagicari...........
moezia
Postat pe 23 Octombrie 2011 19:17
berbecii...cea mai complexa zodie
yumy
Postat pe 23 Octombrie 2011 19:25
Barbatii berbec sunt in primul rand foarte orgoliosi, incapatanati nu accepta faptul ca ei nu au dreptate, desi de cele mai multe ori recunosc cand gresesc. Sunt luptatori, ambitiosi, problema e ca uneori trag pea mult pentru confort si ajung sa uite ce au acasa, sa renunte sa mai depuna efort. Sunt fideli, odata ce au gasit ceea ce isi doresc, nu cauta in alta parte, dar se complac din pacate in situatia de liniste pe care o au si trebuie mereu lucrat cu ei, stimulati, desi poate la un moment dat ajungi sa iti pierzi vointa de a-i stimula.
Tin foarte mult la libertatea lor, accepta o relatie de durata doar daca stii sa il lasi sa aiba si viata lui pe langa cea de cuplu, trebuie insa sa fii atenta, prea multa libertate lasata lui ii poate creea impresia ca oricand/oricum i se cuvine sa faca ceea ce isi doreste, si te poate usor neglija
Sunt tandri, atenti, nu fac rau in mod voit, stiu cand gresesc si incearca sa repare greselile, sunt sufletisti si vor sa ajute.
kudika480958
Postat pe 4 Decembrie 2011 09:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
exista compatibilitate cat de putina intre ea-gemeni si el-scorpion 25 De la: etta 30 Iulie 2009 02:49
buna 15 De la: mj300877 5 Februarie 2010 01:09
Taur 32 De la: pearl_seeker 7 Septembrie 2009 15:01
Ce ziceti de relatia leu peste 10 De la: kudika048917 6 Iulie 2009 14:46
am si eu o curiozitate 3 De la: ferero 10 Februarie 2009 05:47