Setari Cookie-uri

Concurs: Clara Sheller sau Erica Strange?

vorbise zana :)
AleLuvAndrei
Postat pe 31 Octombrie 2009 23:00
Clara Sheller - pentru ca e ambitioasa, motivata si optimista
malustm
Postat pe 10 Noiembrie 2009 18:21
De la: concursKudika, la data 2009-09-28 12:31:13Hallmark Channel te invita in fiecare duminica, incepand cu ora 19:00 sa petreceti o seara impreuna, intre fete, alaturi de noile seriale de care te vei indragosti: Clara Sheller si Erica Strange.

La ce viseaza Clara Sheller si Erica Strange? La 30 de ani, tinere, frumoase, inteligente, vor gasi oare ceea ce au asteptat o viata � sotul perfect, poate si doi copii? Afla povestile celor doua fete In fiecare duminica, din 27 septembrie.

�O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.� Erica Strange

Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist la Paris, pentru o revista de femei, numita "L'Hebdo". Ca orice alta fata careia i s-au spus prea multe basme cu Fat-Frumos, este convinsa ca poate transforma viata ei moderna, plina de evenimente, intr-o poveste cu zane.

Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, JP, impart nu doar apartamentul, ci si alte lucruri: acelesi placeri si necazuri, dar, mai mult decat orice, aceeasi determinare de a-si gasi sufletul pereche. Clara se Indragosteste, la fel si JP, uneori chiar in aceeasi perioada, uneori unul de celalalt, alteori... de aceeasi persoana.

Kudika si Hallmark Channel te invita la concurs: intra pe forum si spune cu care dintre cele doua personaje te identifici motivandu-ti alegerea, iar noi iti vom oferi un premiu numai pentru fete: un voucher SPA pentru tine si cea mai buna prietena si 35 de seturi de cosmetice pentru baie.

Daca nu stii cu care dintre personaje te asemeni, urmareste serialele in fiecare duminica pe Hallmark Channel, incepand cu ora 19:00.

Raspundeti pe forum pentru a intra in concurs

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie � 19 octombrie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum

korcarja_212000
Postat pe 16 Noiembrie 2009 09:23
�O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.� Erica Strange, pentru ca cu totii avem momentem cand vrem viata perfecta, si pierdem speranta ca o sa reusim, avem obstacolele, si cateodata sunt niste oameni, care ne dau puterea sa nu ne dam batuti,, ca si ei au trecut peste asta, dar au reusit
korcarja_212000
Postat pe 16 Noiembrie 2009 09:25
esi am o varsta inaintata consider ca ma aseman cu Clara Sheller pentru ca ma simt inca in putere
malustm
Postat pe 16 Noiembrie 2009 18:54

Erica Strange pentru c� define�te foarte bine femeia care cunoa�te obstacolele vie�ii,dar consider c� o atitudine optimist� �i perseveren�� ne poate duce c�tre reu�it�.
la_belle_mer
Postat pe 16 Noiembrie 2009 19:50
Erica Strange pentru c� define�te foarte bine femeia care cunoa�te obstacolele vie�ii,dar consider c� o atitudine optimist� �i perseveren�� ne poate duce c�tre reu�it�.
la_belle_mer
Postat pe 16 Noiembrie 2009 19:57
Ma aseman cu Erica Strange pt ca sunt o perfectionista.
ABBY82
Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:45
Ma aseman cat de cat cu Clara Sheller pt ca este la fel de visatoare ca si mine.
GEO82
Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:49
Clara Sheller - pentru ca e ambitioasa, motivata si optimista
auravenin
Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:11
Clara Sheller =tipologia femeii puternice care obtine tot ce isi propune atat prin forte proprii cat si apeland la cateva "smecherii "
malustm
Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:16
Erica Strange, pentru ca cu totii avem momente cand vrem viata perfecta, si pierdem speranta ca o sa reusim, avem obstacolele dar cu speran�� reu�im
la_belle_mer
Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:20
Erica Strange, pentru ca cu totii avem momente cand vrem viata perfecta, si pierdem speranta ca o sa reusim, avem obstacolele dar cu speran�� reu�im :sml-happy0144
la_belle_mer
Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:14
Erica Strange, pentru ca cu totii avem momente cand vrem viata perfecta, si pierdem speranta ca o sa reusim, avem obstacolele dar cu speran�� reu�im :sml-happy0144
la_belle_mer
Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:14
Clara Sheller.....de cand ma stiu m-am visat mereu printesa, am visat sa am o viata usoara , sa nu-mi lipseasca nimic si sa fiu iubita de toata lumea!
malustm
Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:10
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=michelline&id_user=5668
michelline_bv
Postat pe 25 Februarie 2010 09:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Bottega Verde 2195 De la: concursKudika 19 Martie 2010 17:56
Concurs: Cum ai petrecut Ziua Indragostitilor? 212 De la: luckyyyLuke 14 Martie 2009 02:42
Concurs Tchibo 3287 De la: clauditzuka 9 Martie 2010 16:23
Concurs: Kudika premiaza cea mai frumoasa declaratie de dragoste! 291 De la: aelimarual 13 Februarie 2009 16:17
Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance 731 De la: concursKudika 27 Noiembrie 2009 17:53