Setari Cookie-uri

Concurs: Clara Sheller sau Erica Strange?

Clara Sheller pentru ca este o femeie puternica, isteata si ambitioasa
eugen_ion49
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:18
Clara Sheller -pentru ca e ambitioasa, optimista,crede ca poate schimba lumea
ELENA_53
Postat pe 19 Octombrie 2009 20:18
Castigatorii concursului sunt::
ExpressionistDoll - tratament spa + set de baie
Restul au castigat cate un set de produse pentru baie
clarra20
Manu_Ckudika062383
Mirella25
bobbo
ramo22
dee08
ecaterinac
mihaelaST
deliaionela
biancorossi
Flori57
Miss_ann
dana_geo
alge
iuliane_2006
ancas2k7
amalia
gina12g
andra13gabriela
didi_18
rux_andra
Fiori
amalia79
Orionuseufrosina23
GiaS
juliemonique
paraviorica
deliaionela
sabinicac
ascottwannabe
mirivilis
tisha934
londonik
Nolwenn
Acestia sunt rugati sa dea un mesaj privat pe contul concursKudika pentru a afla metoda de a intra in posesia premiului
concursKudika
Postat pe 20 Octombrie 2009 17:04
Clara Sheller - pentru ca e ambitioasa, motivata si optimista
deliaionela
Postat pe 21 Octombrie 2009 10:12
deliaionela
deliaionela
deliaionela
deliaionela
fiindca userul deliaionela a fost tras la sorti din greseala de doua ori, unul din premii se anuleaza, iar cea de-a 35-a castigatoare este alidascalu
concursKudika
Postat pe 21 Octombrie 2009 11:36
De la: concursKudika, la data 2009-10-21 11:36:31fiindca userul deliaionela a fost tras la sorti din greseala de doua ori, unul din premii se anuleaza, iar cea de-a 35-a castigatoare este alidascalu

Multumesc mult pentru premiu,este prima data cand castig aici ,am trimis mesaj privat sper sa fii facut bine !
alidascalu
Postat pe 21 Octombrie 2009 12:49
alidascalu, sincer, nu trebuia sa castigi, scrii cate 100 de posturi la fiecare concurs, nu este deloc corect din partea ta
elilavi
Postat pe 23 Octombrie 2009 00:19
malustm
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:22
Castigatoarele din provincie,ati ridicat premiul din Bucuresti? Nu credeti ca ar trebui sa se specifice in regulament ca premiile se ridica de la redactie?
floryt
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:30
cred ca ma aseman cu Clara Sheller pentru ca este independenta si puternica!
andradeedee
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:30
cred ca ma aseman cu Clara Sheller pentru ca este independenta si puternica!
andradeedee
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:32
Sunt si eu una dintre cistigatoarele concursului, dar ce folos ca nu se pot ridica decat de la sediu, iar eu sunt din provincie, si nici nu are cine sa mi-l ridice de acolo. Asta e...pacat! Trebuiau sa gaseasca o solutie...sa le trimita prin posta sau curier,ca asa e usor sa acorzi premii......
deliaionela
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:06
Voi ce-ati facut., castigatoarele din provincie? La fel ca mine, v-ati resemnat?
deliaionela
Postat pe 29 Octombrie 2009 00:17
Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist la Paris, pentru o revista de femei, numita "L'Hebdo". Ca orice alta fata careia i s-au spus prea multe basme cu Fat-Frumos, este convinsa ca poate transforma viata ei moderna, plina de evenimente, intr-o poveste cu zane.
Imi place optimismul si ambitia ei.
kudika055546
Postat pe 29 Octombrie 2009 10:34
Clara Sheller.Pentru ca e intruchiparea femeii ideale si e exact ceea ce viseaza marea majoritate a celor dintre noi, o viata perfecta.
andradeedee
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:31
Clara Sheller.Pentru ca e intruchiparea femeii ideale si e exact ceea ce viseaza marea majoritate a celor dintre noi, o viata perfecta.
corneliaelenastan
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:33
Clara Sheller - pentru ca e ambitioasa si optimista, convinsa ca poate transforma viata ei moderna intr-o poveste cu zane
corneliaelenastan
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:39
Clara Sheller - pentru ca e ambitioasa si optimista, convinsa ca poate transforma viata ei moderna intr-o poveste cu zane
corneliaelenastan
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:39
Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist la Paris, pentru o revista de femei, numita "L'Hebdo". Ca orice alta fata careia i s-au spus prea multe basme cu Fat-Frumos, este convinsa ca poate transforma viata ei moderna, plina de evenimente, intr-o poveste cu zane.
Imi place optimismul si ambitia ei.
corneliaelenastan
Postat pe 29 Octombrie 2009 21:41
eu am o prietena care locuiteste acolo :) si o sa ma ajute...da tot nu mi se pare corect...sincer
AleLuvAndrei
Postat pe 29 Octombrie 2009 22:54
De la: concursKudika, la data 2009-09-28 12:31:13Hallmark Channel te invita in fiecare duminica, incepand cu ora 19:00 sa petreceti o seara impreuna, intre fete, alaturi de noile seriale de care te vei indragosti: Clara Sheller si Erica Strange.

La ce viseaza Clara Sheller si Erica Strange? La 30 de ani, tinere, frumoase, inteligente, vor gasi oare ceea ce au asteptat o viata � sotul perfect, poate si doi copii? Afla povestile celor doua fete In fiecare duminica, din 27 septembrie.

�O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.� Erica Strange

Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, JP, impart nu doar apartamentul, ci si alte lucruri: acelesi placeri si necazuri, dar, mai mult decat orice, aceeasi determinare de a-si gasi sufletul pereche. Clara se Indragosteste, la fel si JP, uneori chiar in aceeasi perioada, uneori unul de celalalt, alteori... de aceeasi persoana.

Kudika si Hallmark Channel te invita la concurs: intra pe forum si spune cu care dintre cele doua personaje te identifici motivandu-ti alegerea, iar noi iti vom oferi un premiu numai pentru fete: un voucher SPA pentru tine si cea mai buna prietena si 35 de seturi de cosmetice pentru baie.

Daca nu stii cu care dintre personaje te asemeni, urmareste serialele in fiecare duminica pe Hallmark Channel, incepand cu ora 19:00.

Raspundeti pe forum pentru a intra in concurs

Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie � 19 octombrie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum

ne laaasiii????care tragere la sorti|?oricine poate vedea ca mai mult sau mai putin,castigatorii sunt mereu aceiasi,adik...din randurile voastre..la ce nimicuri te pretezi,Kudika...
kika25
Postat pe 30 Octombrie 2009 15:22
nu e adevarat :) sincer
prima oara cand am castigat...fara pile :)
AleLuvAndrei
Postat pe 30 Octombrie 2009 22:59
desi e greu de crezut si eu am castigat fara pile ca sa ma exprim asa.si daca te stresai un pic vedeai ca de fapt nu sunt aceeasi castigatori tot timpul.e vorba pur si simplu de noroc.particip de mult timp si abia acum am castigat.ce crezi ca am facut ,am zburat seara si am vrajit calculatorul?!
paraviorica
Postat pe 30 Octombrie 2009 23:10
draguta,nu m-am stresat deloc.Nu am zis ca sunt aceiasi castigatori de fiecare data.INSA,sunt persoane care nu posteaza decat in concursuri si sunt mereu printre castigatori,desigur exista si exceptii.Hai sa fim seriosi
kika25
Postat pe 31 Octombrie 2009 13:20
De la: concursKudika, la data 2009-10-21 11:36:31fiindca userul deliaionela a fost tras la sorti din greseala de doua ori, unul din premii se anuleaza, iar cea de-a 35-a castigatoare este alidascalu
ce coincidenta ,nu-i asa???
kika25
Postat pe 31 Octombrie 2009 13:21
De la: gina12g, la data 2009-10-30 22:59:57nu e adevarat :) sincer
prima oara cand am castigat...fara pile :)

Prima oara cand ati castigat ceva in viata dumneavoastra fara pile??? Grav, foarte grav.
valitaxx
Postat pe 31 Octombrie 2009 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! 594 De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21
Castiga o invitatie dubla la deschiderea stagiunii 2011-201 a Operei Nationale Bucuresti! 69 De la: concursKudika 14 Octombrie 2011 15:11
Castiga o CEWE FOTOCARTE cu propriile fotografii! 105 De la: concursKudika 9 Decembrie 2011 11:06
Castiga o geanta GUESS 1446 De la: concursKudika 18 Decembrie 2013 16:58
Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker! 251 De la: concursKudika 10 Iulie 2015 17:02