Setari Cookie-uri

CULOARE, SUNET, PARFUM - Ce sunteti?

iNCERC sa testez un topic care se refera la psihologie, a fiecaruia dintre noi, la modul in care ne percepem, la preferintele noastre, la felul de a fi, modul de a actiona, temperament, predispozitii, etc., dar si la ceea ce dorim sa ascundem, sa tinem pentru noi, imaginea pe care ne straduim sa o oferim altora; ca sa ne fie mai simplu, haideti sa incepem sa ne identificam cu o culoare, sau cu o melodie preferata, un parfum, dar, de ce nu?, un animal sau o floare? Toate alegerile spun multe despre noi si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa ne iubim mai mult pe noi, sa ne definim stilul. Daca ar fi sa ma identific cu o culoare, aceea ar fi purpuriul, parfumul ar fi poate cel al florii de magnolie; un animal cu care m-as identifica ar fi leopardul. Sau poate, ca parfum de marca, as opta pentru ceva de Jean-Paul Gaultier. Cu putina imaginatie putem sa ne jucam cu aceste categorii de concepte ca sa formam o imagine interesanta si diversificata despre fiecare dintre noi si fiecare despre sine.

Postat pe 30 Septembrie 2009 22:18
formuleaza concret si-ti raspund
greierash_is_back
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:27
Raspunsul pe care l-ai postat este rezultatul tau la testul psihologic. Pentru ca era vorba despre un test. Merci mult. Altcineva?

Postat pe 1 Octombrie 2009 09:51
culoare: gri, sunet: balade rock, parfum: auge ou demon by givenchy.....ce poti spune?
_iluzie_
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:01
De la: _iluzie_, la data 2009-10-01 10:01:07culoare: gri, sunet: balade rock, parfum: auge ou demon by givenchy.....ce poti spune?
Pot sa spun ca preferintele tale te definesc drept o persoana calma, echilibrata, gata sa ajute pe cei din jur, preferi o anumita discretie, alteori esti foarte franca, atunci cand iti spui parerile, esti putin mai romantica, dar cu simtul realitatii bine dezvoltat. Iti place sa fii cea mai importanta pentru iubitul tau si esti fidela, foarte fidela.Dar nu ierti tradarea. S-ar putea sa fi avut o deceptie, dar nu neaparat in dragoste. Esti rafinata si pretentioasa. Iti place sa te imbraci elegant. Dar, oricum testul nu era ca sa va spun eu despre voi niste lucruri pe care le stiti, ci ca sa va descoperiti singuri, pentru voi insiva, laturile mai ascunse ale personalitatii. Era un exercitiu colocvial si amical, adica o "cafenea virtuala", cum se deschid multe pe forum. Te pup, o zi minunata.

Postat pe 1 Octombrie 2009 10:31
Este corect ce ai spus.....e greu pt unii sa se "descopere".....de aceea poate recurg la ....ajutoare.
Iti multumesc si o zi minunata!
_iluzie_
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:33
culoare = verde, animal = pisica, parfum = Alien -Thierry Mugler (ambrat- lemnos-floral ), floare = lisianthus.......indiferent de rezultat ,iubesc viata , apreciez oamenii si nu am nimic de ascuns
valivieru96
Postat pe 1 Octombrie 2009 11:02
si eu vreauuuu
culoare- albastru, animal- pantera neagra, parfum- Dior-Midnigth Poison(trandafir,pachouli,ambra), floare - Callistephus,sunet- sunetul pianului
andreea1976
Postat pe 1 Octombrie 2009 11:20
Va pup pe toti. Bun venit pe topic. Va raspund mai spre seara, ca acum sunt la birou, intru in sedinta. Pe mai tarziu, deci. Sa aveti parte de o zi delicioasa.

Postat pe 1 Octombrie 2009 11:36
De la: valivieru96, la data 2009-10-01 11:02:21culoare = verde, animal = pisica, parfum = Alien -Thierry Mugler (ambrat- lemnos-floral ), floare = lisianthus.......indiferent de rezultat ,iubesc viata , apreciez oamenii si nu am nimic de ascuns


La multi ani.
lilianagr
Postat pe 1 Octombrie 2009 11:41
De la: valivieru96, la data 2009-10-01 11:02:21culoare = verde, animal = pisica, parfum = Alien -Thierry Mugler (ambrat- lemnos-floral ), floare = lisianthus.......indiferent de rezultat ,iubesc viata , apreciez oamenii si nu am nimic de ascuns
Asa este. Nu esti o persoana foarte secretoasa, ci mai degraba exuberanta si deschisa. Ai prieteni nu foarte multi, far fideli, iar tu te implici in problemele altora si ii ajuti pana la capat, indiferent cat te-ar costa. Pretinzi acelasi lucru de la ceilalti, dar ierti destul de usor, chiar cand cineva te-a dezamagit si nu a fost la nivelul asteptarilor tale. Nu esti ranchiunoasa si ai simtul umorului f. dezvoltat. Cine alege culoarea verde, e de obicei o persoana foarte optimista si idealista, dar nu cu capul in nori. Itri plac incursiunile in natura, iesirile in oras cu prietenii, petrecerile, unde insufletesti atmosfera. Pe scena sociala esti o mica vedeta, si iti place la nebunie sa fii centrul atentiei, dar nu esti ostentativa, ai simtul masurii. Esti amatoare de mancaruri copioase si iti place destul de des sa ti le pregatesti singura si sa le servesti cu cei dragi. Familia e importanta pentru tine, ii ajuti, dar le lasi libertate de actiune. Esti o fire curioasa, iti place cercetarea, ai o minte ascutita, receptiva la nou, esti un fel de mica revolutionara, deschizatoare de drumuri. Altii te urmeaza. unii te invidiaza. De fapt, toata viata esti invidiata pentru farmecul si optimismul tau. Charisma ta impresioneaza pe oricine. Intotdeauna ai pe cine sa te bazezi, caci multa lume te sprijina si te iubeste. In dragoste esti tandra, persuasiva, dar indrazneata, atunci cand consideri ca a venit momentul sa "ataci". Si niciodata nu devii captiva regretelor tardive. Esti uneori nostalgica, ti-ar placea sa calatoresti mai mult, sa explorezi spatii necunoscute. Te atrage exotismul si traditiile unor popoare indepartate, pe care ti-ai dori sa le cunosti. In interiorul tau zace un spirit nomad, in cautare de aventuri neobisnuite. Probabil iti place genul SF in literatura.

Postat pe 1 Octombrie 2009 20:02
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:18:16iNCERC sa testez un topic care se refera la psihologie, a fiecaruia dintre noi, la modul in care ne percepem, la preferintele noastre, la felul de a fi, modul de a actiona, temperament, predispozitii, etc., dar si la ceea ce dorim sa ascundem, sa tinem pentru noi, imaginea pe care ne straduim sa o oferim altora; ca sa ne fie mai simplu, haideti sa incepem sa ne identificam cu o culoare, sau cu o melodie preferata, un parfum, dar, de ce nu?, un animal sau o floare? Toate alegerile spun multe despre noi si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa ne iubim mai mult pe noi, sa ne definim stilul. Daca ar fi sa ma identific cu o culoare, aceea ar fi purpuriul, parfumul ar fi poate cel al florii de magnolie; un animal cu care m-as identifica ar fi leopardul. Sau poate, ca parfum de marca, as opta pentru ceva de Jean-Paul Gaultier. Cu putina imaginatie putem sa ne jucam cu aceste categorii de concepte ca sa formam o imagine interesanta si diversificata despre fiecare dintre noi si fiecare despre sine.


culoare= azuriu, verde, turcoaz
parfum= aproape toate de la gucci
animal= broasca testoasa
floare= lacramioara si cala
diana3289
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:10
De la: Nolwenn, la data 2009-10-01 09:51:47Raspunsul pe care l-ai postat este rezultatul tau la testul psihologic. Pentru ca era vorba despre un test. Merci mult. Altcineva?



ce nostima esti! si raspunsul tau?adiCA COncluzia
greierash_is_back
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:12
De la: andreea1976, la data 2009-10-01 11:20:21si eu vreauuuu
culoare- albastru, animal- pantera neagra, parfum- Dior-Midnigth Poison(trandafir,pachouli,ambra), floare - Callistephus,sunet- sunetul pianului
Esti misterioasa, intelectuala, reflexiva. Iti place sa faci lucrurile in mod meticulos, bine pus la punct. Analizezi bine o situatie inainte de a actiona. In anumite momente, de stres maxim, actionezi cu forta si impulsivitate devastatoare pentru cei care ti se pun de-a curmezisul si te hartuiesc prea mult, si intotdeauna castigi, atat bataliile, cat si razboiul in sine. Iti place sa fii independenta, sa faci ceea ce doresti tu, nu ce hotarasc altii. Se intampla un lucru uimitor si destul de derutant pentru cei din anturajul tau. De obicei esti ingaduitoare si blanda cu ceilalti, pana cand paharul se umple si atunci cand izbucnesti in reprosuri esti dramatica, astfel ca toti se straduiesc sa repare greselile care te-au facut sa-ti pierzi cumpatul. Ierti destul de usor, dar nu uiti niciodata si urmaresti persoana care a gresit fata de tine, tinand-o sub supraveghere mult timp, iar la urmatoarea abatere o "executi" definitiv. Cand o relatie s-a terminat, atunci tragi linie definitiv. Pentru tine nu exista compromisuri. Esti transanta SI uneori dura, dar stii si sa manipulezi oamenii, atunci cand situatia o impune. Inteligenta ta ascutita te ajuta sa depistezi o eroare infima intr-un sistem, de aceea multa lume iti cere sfatul. Iti place sa seduci, o faci chiar in mod subtil, iar subtilitatea e un mod de a fi la tine, inclusiv in stilul de imbracaminte, bijuterii sau parfumuri. Esti ambivalenta, astfel ca orice partener ai avea, nu se va plictisi niciodata, deoarece formula ta este 2 in 1, sau 3 in 1, surprinzandu-l cu multitudinea fatetelor tale, el va avea impresia ca are langa el un harem, la toata complexitatea personalitatii tale. Esti sofisticata si preferi gentlemenii si manierele fine, uneori te lasi cucerita de barbatii de moda veche, dar iubesti si noutatea si incidentele imprevizibile, daca sunt pozitive. Ai o intuitie dezvoltata si uneori vise premonitorii.

Postat pe 1 Octombrie 2009 20:29
De la: diana3289, la data 2009-10-01 20:10:22
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:18:16iNCERC sa testez un topic care se refera la psihologie, a fiecaruia dintre noi, la modul in care ne percepem, la preferintele noastre, la felul de a fi, modul de a actiona, temperament, predispozitii, etc., dar si la ceea ce dorim sa ascundem, sa tinem pentru noi, imaginea pe care ne straduim sa o oferim altora; ca sa ne fie mai simplu, haideti sa incepem sa ne identificam cu o culoare, sau cu o melodie preferata, un parfum, dar, de ce nu?, un animal sau o floare? Toate alegerile spun multe despre noi si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa ne iubim mai mult pe noi, sa ne definim stilul. Daca ar fi sa ma identific cu o culoare, aceea ar fi purpuriul, parfumul ar fi poate cel al florii de magnolie; un animal cu care m-as identifica ar fi leopardul. Sau poate, ca parfum de marca, as opta pentru ceva de Jean-Paul Gaultier. Cu putina imaginatie putem sa ne jucam cu aceste categorii de concepte ca sa formam o imagine interesanta si diversificata despre fiecare dintre noi si fiecare despre sine.


culoare= azuriu, verde, turcoaz
parfum= aproape toate de la gucci
animal= broasca testoasa
floare= lacramioara si cala
Buna scumpo. Am sa-ti raspund maine, deoarece acum sunt un pic ocupata. Te pup si vei avea raspunsul maine seara.

Postat pe 1 Octombrie 2009 20:31
De la: Nolwenn, la data 2009-10-01 20:29:05
De la: andreea1976, la data 2009-10-01 11:20:21si eu vreauuuu
culoare- albastru, animal- pantera neagra, parfum- Dior-Midnigth Poison(trandafir,pachouli,ambra), floare - Callistephus,sunet- sunetul pianului
Esti misterioasa, intelectuala, reflexiva. Iti place sa faci lucrurile in mod meticulos, bine pus la punct. Analizezi bine o situatie inainte de a actiona. In anumite momente, de stres maxim, actionezi cu forta si impulsivitate devastatoare pentru cei care ti se pun de-a curmezisul si te hartuiesc prea mult, si intotdeauna castigi, atat bataliile, cat si razboiul in sine. Iti place sa fii independenta, sa faci ceea ce doresti tu, nu ce hotarasc altii. Se intampla un lucru uimitor si destul de derutant pentru cei din anturajul tau. De obicei esti ingaduitoare si blanda cu ceilalti, pana cand paharul se umple si atunci cand izbucnesti in reprosuri esti dramatica, astfel ca toti se straduiesc sa repare greselile care te-au facut sa-ti pierzi cumpatul. Ierti destul de usor, dar nu uiti niciodata si urmaresti persoana care a gresit fata de tine, tinand-o sub supraveghere mult timp, iar la urmatoarea abatere o "executi" definitiv. Cand o relatie s-a terminat, atunci tragi linie definitiv. Pentru tine nu exista compromisuri. Esti transanta SI uneori dura, dar stii si sa manipulezi oamenii, atunci cand situatia o impune. Inteligenta ta ascutita te ajuta sa depistezi o eroare infima intr-un sistem, de aceea multa lume iti cere sfatul. Iti place sa seduci, o faci chiar in mod subtil, iar subtilitatea e un mod de a fi la tine, inclusiv in stilul de imbracaminte, bijuterii sau parfumuri. Esti ambivalenta, astfel ca orice partener ai avea, nu se va plictisi niciodata, deoarece formula ta este 2 in 1, sau 3 in 1, surprinzandu-l cu multitudinea fatetelor tale, el va avea impresia ca are langa el un harem, la toata complexitatea personalitatii tale. Esti sofisticata si preferi gentlemenii si manierele fine, uneori te lasi cucerita de barbatii de moda veche, dar iubesti si noutatea si incidentele imprevizibile, daca sunt pozitive. Ai o intuitie dezvoltata si uneori vise premonitorii.


Perfect adevarat in cel mai mic amanunt
Mi-am rugat sotul sa citeasca si sa-si spuna parerea.....si ...a confirmat si el
Multumesc
andreea1976
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:40
De la: greierash, la data 2009-10-01 20:12:55
De la: Nolwenn, la data 2009-10-01 09:51:47Raspunsul pe care l-ai postat este rezultatul tau la testul psihologic. Pentru ca era vorba despre un test. Merci mult. Altcineva?



ce nostima esti! si raspunsul tau?adiCA COncluzia
Raspunsul meu, respectiv concluzia, poate veni dupa o intrebare, pe care nu mi-ai adresat-o, asa cum au facut ceilalti utilizatori. Spune-mi preferintele tale, din tematica topicului si am sa fac o analiza pentru tine. Sau, mie mi-ar placea, de pilda, sa vorbim despre preferintele noastre autoanalizandu-ne, ca intr-un colocviu de psihologie. Fiecare alege ceea ce vrea sa afle sau vorbeste despre sine si preferintele sale, caracterizandu-se. De ce sa nu ne jucam putin de-a psihanalistii, fiecare dintre noi. Mai aflam noutati unii de la altii si vom avea un topic si constructiv, in felul asta. O zi buna iti doresc si un WE placut.

Postat pe 2 Octombrie 2009 12:52
mnah bun...m-ai convins....ia sa vedem:
culoare: lila (adica movu ala, da' mai deschis)
animal: delfin (orice tip)
parfum: envy me (Gucci)
floare: oricare din familia Orchidaceae
sunet: vioara
greierash_is_back
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:59
culoare :maro(ciocolatiu)
animal :toate animalutzele in afara de reptile :)
parfum :cele usoare poate cu un usor iz fructat vara si cu o tenta rece iarna(orice parfum care poate aminti de o plaja pustie si apa albastra )
floare :lalea
sunet :tot ce insemna rock vechi ,balade ,chitara si tobele (sunt cam indecisa).
astept raspunsul cu mare curiozitate :)
cherry_pie
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:11
Bun venit pe topic! Pupici la toata lumea. Fara indoiala ca voi face niste caracterizari, pe baza preferintelor voastre, tuturor celor care mi-ati dat date, numai ca acum sunt la birou si-mi permit sa postez numai raspunsuri scurte. Dar, asa cum am mai promis cuiva dinaintea voastra pe topic, veti avea deseara fiecare cate o analiza amanuntita, cat permite spatiul, si sper sa va regasiti in aceste caracterizari. Pana atunci va doresc tuturor o zi placuta si deci, ne intalnim spre seara.

Postat pe 2 Octombrie 2009 13:18
si eu vreau........
culoare:verde
parfum: cele florare, fresh, nu-mi plac deloc cele dulci
floare: crezantemele, lacramioarele, freziile
sunet: mandolina in primul rand, si apoi vioara, pian.......
animal: veverita
gargaritamica
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:18
De la: gargaritamica, la data 2009-10-02 13:18:14si eu vreau........
culoare:verde
parfum: cele florare, fresh, nu-mi plac deloc cele dulci
floare: crezantemele, lacramioarele, freziile
sunet: mandolina in primul rand, si apoi vioara, pian.......
animal: veverita


buburuzoooooooooooooooo
greierash_is_back
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:19
culoare rosu
animal:crocodil
floare:trandafir
sunet:ritmuri arabesti,pian:-)
parfum :giordani, TTA(avon0
yumy
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:22
De la: greierash, la data 2009-10-02 12:59:44mnah bun...m-ai convins....ia sa vedem:
culoare: lila (adica movu ala, da' mai deschis)
animal: delfin (orice tip)
parfum: envy me (Gucci)
floare: oricare din familia Orchidaceae
sunet: vioara
abia ast sa vad cat de viepere sunteti
yumy
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:23
culoare:roz,animal:pantera,parfum:fresh,cu aroma de trandafiri,floare:trandafir,sunet:pian
andreeaaa88
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:24
De la: yumalai, la data 2009-10-02 13:23:05
De la: greierash, la data 2009-10-02 12:59:44mnah bun...m-ai convins....ia sa vedem:
culoare: lila (adica movu ala, da' mai deschis)
animal: delfin (orice tip)
parfum: envy me (Gucci)
floare: oricare din familia Orchidaceae
sunet: vioara
abia ast sa vad cat de viepere sunteti



da....io abia astept!! bine ca macar tu ma pupi! buburuza nu ma mai vrea
greierash_is_back
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:27
si pt o prietena
culoare:negru
parfum:dior pure poison
animal catel
floare:niciuna
sunet chiatara
yumy
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:30
De la: diana3289, la data 2009-10-01 20:10:22
De la: Nolwenn, la data 2009-09-30 22:18:16iNCERC sa testez un topic care se refera la psihologie, a fiecaruia dintre noi, la modul in care ne percepem, la preferintele noastre, la felul de a fi, modul de a actiona, temperament, predispozitii, etc., dar si la ceea ce dorim sa ascundem, sa tinem pentru noi, imaginea pe care ne straduim sa o oferim altora; ca sa ne fie mai simplu, haideti sa incepem sa ne identificam cu o culoare, sau cu o melodie preferata, un parfum, dar, de ce nu?, un animal sau o floare? Toate alegerile spun multe despre noi si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa ne iubim mai mult pe noi, sa ne definim stilul. Daca ar fi sa ma identific cu o culoare, aceea ar fi purpuriul, parfumul ar fi poate cel al florii de magnolie; un animal cu care m-as identifica ar fi leopardul. Sau poate, ca parfum de marca, as opta pentru ceva de Jean-Paul Gaultier. Cu putina imaginatie putem sa ne jucam cu aceste categorii de concepte ca sa formam o imagine interesanta si diversificata despre fiecare dintre noi si fiecare despre sine.


culoare= azuriu, verde, turcoaz
parfum= aproape toate de la gucci
animal= broasca testoasa
floare= lacramioara si cala
Esti o persoana delicata, stilata si foarte serviabila. Incerci sa ajuti si o faci cu placere, fara a pretinde ceva in schimb. Iti place sa comunici, dar uneori te inconjuri de liniste si tacere, sau de muzica ta preferata si te ocupi singura de tabieturile tale, pentru ca simti adesea nevoia de singuratate, ca sa poti reflecta in liniste la toate problemele tale. Nu te dezvalui niciodata in intregime si preferi sa pastrezi o "gradina secreta" numai a ta, in care sa poti sa te simti in siguranta. Iti repugna vulgaritatea si agresivitatea si uneori pari vulnerabila, dar sub aparenta fragila se ascunde o forta redutabila. Esti f. rezistenta la efortul fizic sau la stres in general si muncesti intotdeauna f. mult, mai mult decat oricine. Esti originala, iubesti literatura, poezia si muzica si esti si f. romantica, dar nu cu capul in nori. Iti plac cararile mai putin batute, esti o esteta rafinata si ceea ce place altora, tie incepe parca sa nu-ti mai placa, pentru ca iti place sa fii putin mai altfel si chiar reusesti. In dragoste esti constanta si fidela, dar vulnerabila. Se intampla sa faci alegeri gresite, pentru ca nu oricine stie sa pretuiasca inteligenta si sensibilitatea ta. S-ar putea sa ai talent la muzica, literatura sau alte arte. Poate ca scrii sau tii un jurnal intim. Te imbraci cu gust si fantezie. Iti place libertatea, dar numai in doi te simti cu adevarat fericita. Emani un mister parca impenetrabil si in acelasi timp, o anumita inocenta, ceea ce formeaza un cocktail charismatic si seducator, pentru ca seduci incontinuu, fara sa-ti propui. Se intampla sa atragi "baietii rai", care te adora, dar nu stiu sa te faca foarte fericita. Asa cum spuneam, singuratatea nu te sperie, ci te inspira. Iti plac excursiile bine planificate. Nu te arunci cu capul inainte. Esti f. prudenta.

Postat pe 2 Octombrie 2009 19:33
culoare - albastru, bleumarin
parfum - natural
floare - toate
sunet - chitara
animal - elefant
geo_x
Postat pe 2 Octombrie 2009 19:37
culoare: maro
parfum: de femeie
floare: nici una, fir-ar ale dra**lui
sunet: toba
animal: cal
cucumic69
Postat pe 2 Octombrie 2009 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce inseala femeile? 41 De la: Cer_instelat 2 Mai 2010 22:48
cadou potrivit pt botez 11 De la: kudika067504 25 Aprilie 2018 16:45
TOPIC DE R. A. H. A. T 8 De la: luckyyyLuke 27 Martie 2009 03:34
doua minute de gandire 15 De la: jizabell 13 Februarie 2009 15:12
votam si noi??? 1 De la: kudika_sorina 9 Noiembrie 2009 15:27