Setari Cookie-uri

informatii

In luna iunie am fost la un control ginecologic(imi intarziase menstruatia) si mi s-au gasit ovare polichistice. Doctorul mi-a dat sa iau duphaston timp de 2 luni. I-am spus si ca as vrea sa raman insarcinata si a zis k nu-mi face nimic rau. Am luat 2 luni si mi-a venit CM. In urmatoarea luna nu am mai avut tratament, iar CM a venit in cantitati foarte mici. Am dat iar fuga la doctor si i-am spus ce-am patit. Mi-a zis k la ovarele mele nu poate sa le faca nimic decat sa raman insarcinata. Mi-a zis sa continui tratamentul cu duphaston pentru inca 6 luni si sa ma opresc in cazul in care raman insarcinata. Am terminat prima luna cu duphaston, in 01.10.2009 si pana acum nu mi-a venit CM. Exista sanse sa fiu insarcinata? Stiu k o sa-mi spuneti sa-mi fac un test de sarcina, dar am citit pe net ca trebuie sa astept 20 zile de la contactul cu pricina pt ca testul sa-mi dea un raspuns cat mai exact(asta inseamna pana marti, 13.10.2009). O sa va tin la curent cu ce mi se intampla.
Sper sa ma ajutati cu niste raspunsuri ca sa stau linistita. Va multumesc. Pa pa
adriana_alex
Postat pe 9 Octombrie 2009 13:39
am vazut un documentar despre acest sindrom.am inteles ca este de fapt o dereglare hormonala si poate avea ceva consecinte in tot organismul(poate afecta si sistemul cardio).de obicei in cazuri de genul asta , mai serioase , nu o simpla anexita sau infectie , o a doua parere este indicata.ai incercat sa mergi si la un al doilea medic ?poate ca primul a gresit, poate ca analizele nu au fost corecte. se mai intampla si treburi de genul asta.multa sanatate iti doresc
sirra
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:52
Iti multumesc pentru raspuns. Mi-am facut testul de sarcina si mi-a iesit o liniuta. Joi o sa merg la acelasi doctor, apoi o sa incerc si la altul. Din cate am auzit, doctorul la care am mers ar fi destul de bun, toata lumea il recomanda. Oricum, o a doua parere nu strica niciodata. Multumesc inca o data.
adriana_alex
Postat pe 14 Octombrie 2009 07:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut un film 7 De la: alissa_ 22 August 2009 18:52
ce fel de haine sa-mi cumpar? 12 De la: Asynia 29 Iunie 2009 22:36
bratarica rosie 5 De la: piscolino 14 Septembrie 2011 15:46
vreau un sfat 9 De la: bortoi 22 Octombrie 2008 08:31
am nevoie de un sfat!! 22 De la: roxx22 15 Ianuarie 2010 14:30