Setari Cookie-uri

Am decis sa fac vraji ca sa contracarez infidelitatea rasei barbatesti .Ce credeti ?

Nu este nimic complicat in lumea lui Dumnezeu doar sa nu obositi sa iubiti.
Numai cei ce reusesc sa construiasca IUBIREA reusesc sa cunoasca pe Dumnezeu creand o energie caruia ii este necesara si Domnului nu numai speranta oamenilor care doresc si cred ca exista Iubire intre ei. Fidelitatea este si ea o forma a Instinctului de Conservare care determina un pic de siguranta pentru unul sau amandoua persoane dar nu construieste IUBIREA deoarece este materializata. Daca doresti sa iti creezi fidelitate chiar daca partenerul raspunde, gandeste-te ca poate sa-l pierzi prin vreo boala sau accident si iti va produce durere poate toata viata fiindca poate il vei iubi foarte mult.
Incearca sa construiesti IUBIREA si nu cerceta prea mult persoana deoarece aceasta construire iti va oferii sa-l cunosti foarte usor.
Daca femeile nu considera barbatii masini si barbatii nu considera femeile masini se poate de la primul contact sa se construiasca IUBIREA.
Eu cred ca acesta e motivul determinant in viata oamenilor si ca nu trec doar din intamplare prin lumea lui Dumnezeu care Va ofera OPORTUNITATEA de a Iubi.
Incercati sa construiti cu rabdare IUBIREA si este imposibil sa nu simtiti o viata minunata descoperind si tainele Domnului.
Imbratisati-Va macar 1 minut pe zi si priviti-Va in ochi fara teama si veti observa imediat schimbarea.
Important ca oamenii sa se cunoasca face to face nu virtual deoarece dupa o perioada de incercari ale vietii devine plictisitoare comunicarea doar virtual pentru ca in acest fel nu ramane decat teama de realitate.
Oamenii nu sunt MASINI au sentimente care nu pot fi materializate niciodata si sunt cele mai minunate fiinte create de Domnul doar ca sunt sensibile si le e necesara IUBIREA.
kudika074856
Postat pe 7 Noiembrie 2009 13:13
nu o enervati ca ne vrajeste pe toti... :| hahahahahaaa
kudika053499
Postat pe 7 Noiembrie 2009 13:48
aaaaa......yep...recunosc ca nu am citit chiar toate postarile dar,am o nelamurire: vorbim de mojo-jojo, harry potter , lampa lui aladin si jenie din sticla?........pai .......zi-mi ce si cum sa fac pt ca tare imi doresc o matura zburatoare.........serios vorbind.........vraji?!?! nu exista asa ceva.
bergher_andra
Postat pe 7 Noiembrie 2009 14:19
mi se pare total anormal :)) ...daca e sa fie al tau ,va fi singur si fara vraji :-j ..nu incerca sa-ti transformi prietenul intr-un animalutz dresat de casa ;)

si eu sunt geloasa uneori pe preietenul meu..but you're so damn crazy girl !
BlueBubble
Postat pe 7 Noiembrie 2009 14:26
Nu imi vine sa cred ce s-a scris ( nu am citit decat putin ) ,cum e oare posibil sa crezi ca vei rezolva ceva facand vraji ??? adica le faci sa fie numai al tau ???
O sa vezi tu dupa aceia ce se intampla,totul ia o alta intorsatura si tu o sa fi victima.cu asa ceva nu te joci .vei plati un pret pt asta,fi sigura.ca doar asa lucreaza dracusorul.
Doamne fereste !!!!!
Marina_20
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:58
Pana te nimereste.
kudika023770
Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:00
este cel mai inteligent lucru pe care l-am auzit in ultimii ani!!!dar da fie si adevarat!!!Succes!!!
adi_petcu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:39
Ferestete sa intri in aceste jocuri sunt foarte periculoase.Mai bine renunti la barbatul care te inseala,inseamna ca nu te merita.In momentul cind apelezi la aceste practici iti vinzi sufletul si s ar putea sa nu platesca trei generatii de acum in colo.
kudika031798
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:01
Ferestete sa intri in aceste jocuri sunt foarte periculoase.Mai bine renunti la barbatul care te inseala,inseamna ca nu te merita.In momentul cind apelezi la aceste practici iti vinzi sufletul si s ar putea sa nu platesca trei generatii de acum in colo.
kudika031798
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:03
Ferestete sa intri in aceste jocuri sunt foarte periculoase.Mai bine renunti la barbatul care te inseala,inseamna ca nu te merita.In momentul cind apelezi la aceste practici iti vinzi sufletul si s ar putea sa nu platesca trei generatii de acum in colo.
kudika031798
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:03
:)))) sigur i-ai deschis tu mintea:)))))) confirmandu-i credintele inradacinate:)))
Animaa
Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:27
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?



Aha, aha, BUNA DECIZIE AI LUAT !!!!! Si sa sti ca ti-au reusit vrajitoriile mai Acum sintem totzi FIDELI Sintem fideli Fericirii, Iubirii, fetelor frumoase, unii sintem fideli Adevarului, altzii sant fideli mintzitului sau prostiei..... Partea cu fidelitatea ai reusit-o bine, dar vezi ca poate trebuie sa mai finisezí putzin directzia fidelitatzii noastre... Poate ai uitat SA CERI in ritualurile tale, ca barbatzii sa devina fideli si uratzeniei sau fetelor puturoase, urate, gretzoase si extrem de proaste .... si din cauza asta esti tot singura... Dar nu renuntza, nu te da batuta !!! Continua, ca sigur vei reusi ... Uite, chiar tu, esti un exemplu perfect de reusita !!! Daca pe tine ai reusit sa te vrajesti sa fi atat de fidela prostiei, gandurilor monstruase , e clar ca vei reusi sa vrajesti si catziva barbatzi care sa devina fideli uratzeniei tale... apropo: Catzi barbatzi iti trebuie ???
Pe totzi ne vrei fideli ? Nu vrei sa mai lasi si tu acolo , macar catziva infideli ? Macar catziva care sa le mai mangaie din cand in cand si pe cele ce au ramas singure ? Nu ? Nu mai lasi nimic ?
Dumnezeu ce zice de noua ta ordine mondiala ? Este mai multzumit de tine decat de Hitler ?
Sti ce inseamna cuvantul : VRAJITOR ? in DEX, vei gasi doar niste raspunsuri la fel de penibile, ca si in intreg sistemul de invatzamant, care a adus lumea la o asemen nebunie la care vibreaza ea azi in 2009... ...puiule ? Vrajitor, inseamna : Intzelept ... Cel mai renumit Vrajitor din istoria omenirii, este cel de la a carui nastere, numeri tu azi, 2009 ani ....
A fost condamnat la moarte, prin rastignirea pe cruce, pentru ca a vorbit despre Lumina Adevarului si a Iubirii... Si este condamnat si azi la moarte, de catre fiecare suflet gelos,manios, invidios, mincinos, intunecat, lipsit de Lumina Adevarului si a iubirii....
Ai ales foarte bine ideea de a merge la cel mai special Vrajitor, de la care sa ceri sa fi ajutata sa-ti rezolvi problemele... partea PROASTA insa, este ca pe acest Vrajitor , nu-l vei putea cumpara cu bani... partea BUNA, este ca nu-l potzi cumpara cu bani.... Vrajitorul care-ti poate rezolva problemele tale, cel care te va transforma din monstrul care esti, intr-o adevarata printzesa, este INSASI el ... IUBIREA... ...IUBIREA este Vrajitorul care ne transforma din cele mai monstruase creaturi posibile, in cele mai inalte straluciri ale frumusetzii ...

Itzi doresc sa ajungi cat mai curand , la cel mai luminat dintre Vrajitori...
Primul pas spre EL si primul pas spre Lumina Iubirii, incepe cu un zambet de admiratzie si multzumire...
(ai grije sa nu te ratacesti pe drum, caci foarte multzi s-au ratacit la intersectzia cu gelozia,mania si teama... tu treci peste ele si mergi mai departe, drept inainte spre admiratzie si Libertate ...)
denis_3d25
Postat pe 7 Noiembrie 2009 20:00
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?


Mai nu te mai chinui degeaba. Gena asta nu este in barbati mai mult decat la femei ba chiar dimpotriva dar hai sa spunem egal de mult. Acuma exact ca si tu si un barbat poate sa fie la fel ca tine poate e mai bine sa schimbi tipul de barbati pe care ii doresti pentru SEX ONLY si sa nu confunzi cu ceilalti, dar probabil ca ii sperii intr-un fel sau altul, orice relatie la inceput trebuie sa fie libertna nu poti sa pretinzi nimanui sa lase totul balta ca s-a culcat odata cu tine, abia dupa vreo 10-20 intalniri si nu din ani in pasti abia atunci poti sa ai pretentii si cam pina atunci s-a clarificat relatia de ambele parti. Mai bine schimba-ti TU cum vezi lucrurile stiu ca eu nu pot sa te fac, niciunul din noi. Gandeste-te asa, experientele trecute se vor repeta doar in masura in care lasi TU sa se intample, fa o recapitulare si vezi sa nu mai faci aceleasi greseli si alege ce e BUN pentru TINE. Ar fi bine asa daca de la inceput stii ca orice relatie se va rupe la un moment dat, adica peste 2 zile sau 2 decenii, asta depinde ..atunci esti mai detasata si detasarea o sa ia din presiunea pe care o pui pe partener. Oricum si cei mai nebunatici din barbati iti spun din proprie experienta daca dau de o femeie care chiar tine la ei si ei se simt atrasi de ea nu numai fizic pina la urma se cumintesc si ei, adica unul care te insela de 10 ori pe luna te va insela numai 1-2 ori, iar altul care te insela de 2 ori nu te va mai insela de loc, Acuma e decizia ta daca accepti inselarea....din experienta iti spun chiar daca inseala asta poate sa faca relatia voastra mai puternica..si s-ar putea si tu sa inseli la un moment dat...eu as spune altfel TESTAREA relatie deoarece pina la urma prtenerii care inseala isi testeaza relatia in final si daca e sa se rupa se rupe mai devreme sau mai tarziu....cum viata si timpul nu se intoarce e bine mai devreme decat mai tarziu..pentru ca ai mai mult timp sa invessti in urmatoarea relatie..si tot asa. Numai ca: INVATA din relatia in care esti..ca sa nu fie degeaba..sa repeti greselile nu de comportament ci de decizie: Ce accepti si ce nu! Pina la urma e DECIZIA TA! Ce face celalalt e treaba lui! Iar de schimbat iti spun eu dupa 21 de ani GREU aproape imposibil sa schimbi un om!
kudika063666
Postat pe 7 Noiembrie 2009 20:32
d-zeule,cum poti face asa ceva si sa te astepti ca asta sa dea roade?hai ca m-am amuzat copios :)) cum pana mea ti-a trecut tampenia asta prin cap? mi se face rau...
amnaraluca
Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:18
ciobanu_claudia98
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:21
Nu pot sa cred ca tu sau cineva din secolul asta mai crede in asa ceva (vraji).
addella
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:03
kudika081126
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:20
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?



..."femei,femei,e plina lumea de nebune..."
aly_b
Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:18
cata dreptate au uniii
amarya_a
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:40
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?

Si asa vei ramane, pantru a avea timp sa te gandesti la lucruri "magice"
vali_pc2007
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:36
pai, mi-am spus parerea , am spus ca numai o femeie parasita poate spune asta SAU BOLNAVA PSIHIC
kudika024196
Postat pe 8 Noiembrie 2009 17:16
Oricat ar vrea un trandafir sa miroasa ca o frezie, el tot ca un trandafir isi va risipi mireasma.Dumnezeu a facut astfel lucrurile ca fiecare sa aiba frumusetile lui launtrice unice.Nu incerca sa imiti pe nimeni, pentru ca nu vei reusi sa fii niciodata ca acea persoana, ci doar copia palida a ei.Fii tu insati, si ai sa vezi ca frumusetea ta isi are si ea alesii ei.
kudika023770
Postat pe 8 Noiembrie 2009 17:58
burn za wiciz burn za wiciz !!!!
kudika053499
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:43
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?


Cred ca cea mai simpla solutie este sa nu te indragostesti,ori sa-l lasi in plata lui sa insele cat o vrea...Barbatii care nu inseala,sunt oricum putini...Marea majoritate o fac....:(
Caliope
Postat pe 9 Noiembrie 2009 07:43
De la: geo_xx, la data 2009-11-07 08:09:27
De la: Mushetel, la data 2009-11-07 03:46:33ce vraji?!? barbatii merita castrati!! :))


esti lesbi!!?


Nu,e neimplinita erotic! Inca o frustrata!
bl_de
Postat pe 9 Noiembrie 2009 08:19
nu are importanta cit de slaba sau grasa esti intr-o relatie .barbatii nu sunt o rasa ei sunt oameni ca si noi femeile . de ce credeti ca sunt diferirti si trebuie pedepsitii ? nu incercati prin varji iubitelor ca nu stiti ce presupun aceste vraji . trebuie si voi sa invatati odata pentru totdeauna ca puterea gindului este cea mai puternica varaja dar trebuie sa iti doresti cu adevarat . tu daca nu ti-l doresti pe respectivul si iti mai flutura ochi si in alte parti si gindesti e parca l-as vrea si pe asta pa ti s-a dus gindul de la el si gata . aiureli ca iti face una vraji si sta sculata numai daca se uita la poza ta . asta este ca inca iti este gindul la el si nu il lasi nici pe el sa isi traiasca viata dar nici tu nu o traiesti cu adevarat pe a ta . hai fiti cuminti si traiti-va viata ca este atit de scurta si de frumoasa . secretul este in intelegere si daca dragoste nu e nimic nu e . lasati-l si pe Isus in apace ca si el a fost un om si nu are de a face cu interesele voastre personale cu nimic . fiti fericite
geodezia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 08:31
De la: bergher_andra, la data 2009-11-07 14:19:20aaaaa......yep...recunosc ca nu am citit chiar toate postarile dar,am o nelamurire: vorbim de mojo-jojo, harry potter , lampa lui aladin si jenie din sticla?........pai .......zi-mi ce si cum sa fac pt ca tare imi doresc o matura zburatoare.........serios vorbind.........vraji?!?! nu exista asa ceva.


Si io vreau o matura.
Ce le-as da cu tifla alora de stau ca fraierii in trafic...
Dor_a
Postat pe 9 Noiembrie 2009 09:36
"Barbatii nu pacatuiesc cu femei cuminti". – Jerome K. Jerome
"Fiecare barbat are nevoie de o amanta: nevasta crede ca e la amanta, amanta crede ca e la nevasta, si asa el poate sa sada linistit in biblioteca sa citeasca". – Grigore Moisil
"Imi plac barbatii trecuti de saptezeci de ani, ei ofera intotdeauna devotament pe viata". – Oscar Wilde

Dragele mele toate care aveti suspiciuni in faptul ca veti fi sau nu inselate analizati cele trei citate si mai ganditi-va daca trebuie sa faceti vraji
Parerea mea ca daca iubiti si sunteti iubite sunteti respectate si respectati la randul vostru nu veti fi niciodata inselalte.
"Casa unui barbat este castelul sotiei lui". – Alexander Chase
Benu
Postat pe 9 Noiembrie 2009 09:52
esti nebuna. atata tot.
Papusheee
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:38
SA pornesc cu ideea esentiala......iubirea nu se cumpara in bani.............................................................daca vrei sa fi iubita invata sa te iubesti si vei fi iubita.LEGAT DE MAGIE EXISTA DOUA TIPURI>...MAGIA ALBA CARE INDEAMNA LA MEDITATIE SI RUGACIUNE SI MAGIA NEAGRA CARE INVOCA INGERII NEGRIIIIIIIII....GANDESTI POZITIV ..EFECTE BENEFICE.......GANDESTI NEGATIV ...EFECTE MALEFICE.........VREI SA CUMPERI IUBIREA?AI VAZUT SAU MACAR CITIT UN BASM IN VIATA TA....LUPTA DINTRE BINE SI RAU DINTRE MALEFIC SI BENEFIC......SI CINE CASTIGA?......SA-TI RASPUNZI SINGURICA TE-AS RUGA........................................ATAT,CRED CA DACA ESTI O FATA ISTEATA AI INTELES.
concordia
Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TRADAT IN DRAGOSTE SAU BLESTEMAT-OARE CATA INFIDELITATE SI PERVERSITATE POATE EXISTA IN OAMENII 3 De la: heaven2007 13 Noiembrie 2009 06:51
Ati mai auzit de o persoana caruia ii place sa "fure" mireasa ? 9 De la: ral23 24 Martie 2010 11:42
ce fac cu socrii? 13 De la: kudika406558 4 Iulie 2011 16:37
Mai poate fi vorba de....noi 0 De la: 16 Ianuarie 2011 18:59
cum sa mai am incredere intr-un viitor in doi? 19 De la: steffy91 8 Iulie 2011 16:39