Setari Cookie-uri

Zodiile... putin altfel :)

De la: andreea1976, la data 2009-10-21 21:47:00
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-10-21 21:42:22
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:27:31Gemeni
Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul.
Fraza favorita:Adevarul e ca totul e minciuna.

Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: “arati mai bine ca niciodata!”
Daca dai peste cel uracios: ”Cand o sa mai slabesti si tu?”

Etta.............ce zici Doamna? Al meu se incadreaza..........

iuuuuuuiii....taci nu-i spune.....ca dupa aia vad eu canci cafeluta speciala

Etta............... ............
Nuovamente_Robertina
Postat pe 21 Octombrie 2009 22:29
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:33:37Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?

Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.

avem noi lipsuri nah...dar stim sa existam
ionelaela
Postat pe 21 Octombrie 2009 23:47
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:30:40Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.

Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
-Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc... si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.

Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: “nici nu te iubesc, nici nu te uit”, “cateodata da, cateodata nu”, ‘nici pisica perfida, nici caine fidel”. Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!

pai nu-i adevarat........spunea o balanta
valivieru96
Postat pe 22 Octombrie 2009 00:05
nue adevarat cu sforaitul
eu pufai

andreiutza
blue07scorpion
Postat pe 22 Octombrie 2009 00:19
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:28:45Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fraza favorita: Permite-mi sa te contrazic.

Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
-Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
-Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
-Asta ma ingrijoreaza cel mai mult

greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 01:12
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:33:10Varsator

Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti!
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...

mmm, nu chiar....
greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 01:13
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-22 01:13:19

Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...

mmm, nu chiar....

permite-mi sa te contrazic
andreea1976
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:06
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:31:13Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.

Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.

_iluzie_
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:26
De la: andreea1976, la data 2009-10-22 13:06:28

mmm, nu chiar....

ba pardon....eu vorbeam de varsatorul meu....amu' de altii ...nu stiu....nu ma bag!
greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:10
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-22 14:10:32
De la: andreea1976, la data 2009-10-22 13:06:28

mmm, nu chiar....

ba pardon....eu vorbeam de varsatorul meu....amu' de altii ...nu stiu....nu ma bag!

glumeam
lasa ca si al meu e varsator
.......aceeasi combinatie ca si la tine fecioara-varsator
andreea1976
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:23
ce tare!
greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:30
Posesoarelor de VARSATORI, dati-mi pls si mie neste detalii despre acesti domni....de nu va deranjez prea mult! Nu sunt super-fana a zodiacelor , dar din cand in cand ma ...documentez .
ms
_iluzie_
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:44
De la: _iluzie_, la data 2009-10-22 14:44:35 Posesoarelor de VARSATORI, dati-mi pls si mie neste detalii despre acesti domni....de nu va deranjez prea mult! Nu sunt super-fana a zodiacelor , dar din cand in cand ma ...documentez .
ms

Pot sa-ti vorbesc despre al meu: extraordinar de inteligent si cult, rebel, de cele mai multe ori cu capul in nori, ca trebuie sa-l scutur zdravan sa-l aduc pe pamant, foarte sincer( mai incearca el cate o minciunica, dar nu-i iese, pt ca nu e obisnuit sa minta) si nu in ultimul rand, foarte iubaret( daca s-ar putea dimineata la pranz si seara, non stop-tot timpul ar fi cel mai fericit). Aaaa si sa nu uit, nu-i plac constrangerile de niciun fel! iar hobbyul lui sunt choperele, m-a zapacit, e in stare sa doarma linga el cand i se defecteaza ceva la motorul lui cel drag!
miss_darine
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:02
De la: _iluzie_, la data 2009-10-22 14:44:35 Posesoarelor de VARSATORI, dati-mi pls si mie neste detalii despre acesti domni....de nu va deranjez prea mult! Nu sunt super-fana a zodiacelor , dar din cand in cand ma ...documentez .
ms

este foarte matur, cu picioarele pe pamant, respnsabil, are simtul umorului, alintat, pupacios, iubaretz,harnic, ambitios, orgolios, familist, iubeste animalele, muzica, masinile, sportul, bun la reparat prin casa, foarte atent pe cine isi face prieten.
defecte: uneori prea copilaros, cicalitor la cumparaturi, pretentios, face treaba numai cand are chef.
cred ca am mai uitat niste lucruri da' cand imi amintesc le mai scriu.
greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:32
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-22 15:32:48
ms

este foarte matur, cu picioarele pe pamant, respnsabil, are simtul umorului, alintat, pupacios, iubaretz,harnic, ambitios, orgolios, familist, iubeste animalele, muzica, masinile, sportul, bun la reparat prin casa, foarte atent pe cine isi face prieten.
defecte: uneori prea copilaros, cicalitor la cumparaturi, pretentios, face treaba numai cand are chef.

hmmm.... in afara de faza cu sportul........asa e si al meu cu toate calitatile si defectele
andreea1976
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:52
or fi frati !!
greierash_is_back
Postat pe 22 Octombrie 2009 17:56
De la: andreea1976, la data 2009-10-22 16:52:05
ms

hmmm.... in afara de faza cu sportul........asa e si al meu cu toate calitatile si defectele

Hm.....super super....ati uitat cumva: incapatanati, sociabili - poate prea, ...Dar cu stabilitatea si fidelitatea cum se arata ei....? nu neaparat din exemplarele superbe ce le aveti....!
Oricum felicitari, dupa cum i-ati laudat aveti relatii minunate cu barbati asemenea.
multumesc :*
_iluzie_
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:35
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-22 17:56:23or fi frati !!

mai au cumva inca unul disponibil ?
_iluzie_
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:36
De la: _iluzie_, la data 2009-10-23 11:35:47
ms

Hm.....super super....ati uitat cumva: incapatanati, sociabili - poate prea, ...Dar cu stabilitatea si fidelitatea cum se arata ei....? nu neaparat din exemplarele superbe ce le aveti....!
Oricum felicitari, dupa cum i-ati laudat aveti relatii minunate cu barbati asemenea.

multumim! ......da! am uitat de incapatanat, pt. ca nu prea este asa cu mine si este sociabil doar cu cine trebuie, nu aiurea in targ.
acum:
1. stabilitatea.....mie mi-a trebuit un an si jumatate sa-l fac sa inteleaga, indirect, ca trebuie sa ia o decizie! cum? am facut ceva romantic....si el a raspuns afirmativ. repet! indirect! adica nu i-am impus, nu m-am tinut scai de el etc....
2. fidelitatea. eu garantez pt. asta! nu am avut nici cel mai mic gand sau motiv sa fiu geloasa, sa astept noptile ca nu stiam pe unde e, sau sa-l sune femei necunoscute pt. mine. DAR!!!!! eu ma arat geloasa. adica.....scenariu: imi povesteste de o colega care a facut, a dres, a zis. si eu il intreb, cum arata, cati ani are, e combinata, e frumusica etc.....si el intelege ca m-au apucat pandaliile. dupa aceea nu-i mai zic nimic. asta se intampla rar, cat sa inteleaga el ca sunt activa si atenta!

ai inteles ceva???
greierash_is_back
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:54
Daaaaaa, multumesc
ce strategii tari aplici ! E super ce-mi spui......tot inveti ......ce sa faci, trebuie sa si reusesti la un moment dat. ( adica , de mine vorbeam!) E bine ca nu sunt prieteni de prisos prin preajma, si....trebuie tinut un pic in suspans......Imi mai amintisem ceva. Pe cine cunosc eu , mai e si foarte saritor, ajuta pe toata lumea kiar daca de multe ori el e cel care pierde......
Ma rog e fiecare cu personalitatea si educatia lui, e clar. Dar, par niste tipi de treaba, in general.
Pupici, o zi minunata.!
_iluzie_
Postat pe 23 Octombrie 2009 12:06
strategii.....nu stiu daca le-as spune chiar asa.....smecherii femeiesti mai degraba! :P
cu placere! incearca doar sa tii minte ca nici degetele de la o mana nu seamna asa ca degeaba ii laudam (ca suntem norocoase cum spui tu),iar tu iti faci o parere si-apoi cunosti un varsator cu apucaturi de maimuta! si zici...."fetele alea minteau"
greierash_is_back
Postat pe 23 Octombrie 2009 12:49
De la: _iluzie_, la data 2009-10-23 11:35:47
ms

hmm...ok si al meu e putin incapatanat...dar nu atat de tare ca mine ....sociabil da....dar si aici il depasesc
chestia ca eu il cunosc de cand eram mica...doar am fost vecini....dar niciodata nu mi-a dat de inteles ca ma place,desi eu da...oricum el a mai fost casatorit si a fost tras pe sfoara destul de urat....desi il avertizasem inainte....in fine..la 10 luni dupa ce s-a casatorit, tipa l-a parasit luandu-i tot din casa in timp ce el era la lucru si s-a mutat la amantul ei....
de suparare a plecat in canada....si a revenit in romania abia in 2005 sa-si viziteze parintii......ei bine ne-am reintalnit si ne-am indragostit.
dupa 3 luni ne mutam impreuna si dupa inca 6 luni eram casatoriti
si acum suntem la fel de indragostiti ca la inceput....e singurul barbat in care stiu ca pot avea incredere deplina
de ce avem o relatie perfecta? pt ca discutam despre orice,nu avem secrete unul fata de celalalt, suntem mereu impreuna,radem foarte mult...gasim distractie in orice,chiar si in momentele cand avem probleme, suntem uniti si stim ca doar impreuna putem trece peste orice obstacol.
ceea ce ii place la mine...e ca sunt imprevizibila...contrar a ceea ce se scrie despre fecioara si combinatia de femeie-copil,ca sunt shushu si il fac mereu sa rada...etc
multumita?

andreea1976
Postat pe 23 Octombrie 2009 16:56
De la: andreea1976, la data 2009-10-23 16:56:20e singurul barbat in care stiu ca pot avea incredere deplina
de ce avem o relatie perfecta? pt ca discutam despre orice,nu avem secrete unul fata de celalalt, suntem mereu impreuna,radem foarte mult...gasim distractie in orice,chiar si in momentele cand avem probleme, suntem uniti si stim ca doar impreuna putem trece peste orice obstacol.
ceea ce ii place la mine...e ca sunt imprevizibila...contrar a ceea ce se scrie despre fecioara si combinatia de femeie-copil,ca sunt shushu si il fac mereu sa rada...etc
multumita?

mai, sa mor io......parca povestesti de noi!!!!!!!!!!!
greierash_is_back
Postat pe 24 Octombrie 2009 00:56
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-24 00:56:40
De la: andreea1976, la data 2009-10-23 16:56:20e singurul barbat in care stiu ca pot avea incredere deplina
multumita?

mai, sa mor io......parca povestesti de noi!!!!!!!!!!!

chiar? super
voi cum v-ati cunoscut?
andreea1976
Postat pe 24 Octombrie 2009 01:11
am mai povestit undeva pe site....destul de obscur! priv, ok?
greierash_is_back
Postat pe 24 Octombrie 2009 01:13
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-24 01:13:30am mai povestit undeva pe site....destul de obscur! priv, ok?

oki doki
andreea1976
Postat pe 24 Octombrie 2009 01:15
De la: andreea1976, la data 2009-10-21 15:30:40Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.

Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
-Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc... si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.

Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: “nici nu te iubesc, nici nu te uit”, “cateodata da, cateodata nu”, ‘nici pisica perfida, nici caine fidel”. Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!
krysyutza
Postat pe 24 Octombrie 2009 09:16
mda...cam asa e.....de ex cand ma hotarasc sa fac ceva sh sunt sigura ca chiar o sa fac acel lucru..apare cand ma astept mai putin intrebarea"dar daca nu o sa-i placa?"sau"daca o sa creada ca.."etc etc..sh atunci ma gandesc sh razgandesc cum sh ce sa fac........asta urasc cel mai mult. ..gandesc prea mult
deci... mai posteaza cate ceva despre zodii ca vad ca le nimeresti
krysyutza
Postat pe 24 Octombrie 2009 09:20
De la Andreea :

hmm...ok si al meu e putin incapatanat...dar nu atat de tare ca mine ....sociabil da....dar si aici il depasesc
chestia ca eu il cunosc de cand eram mica...doar am fost vecini....dar niciodata nu mi-a dat de inteles ca ma place,desi eu da...oricum el a mai fost casatorit si a fost tras pe sfoara destul de urat....desi il avertizasem inainte....in fine..la 10 luni dupa ce s-a casatorit, tipa l-a parasit luandu-i tot din casa in timp ce el era la lucru si s-a mutat la amantul ei....
de suparare a plecat in canada....si a revenit in romania abia in 2005 sa-si viziteze parintii......ei bine ne-am reintalnit si ne-am indragostit.
dupa 3 luni ne mutam impreuna si dupa inca 6 luni eram casatoriti
si acum suntem la fel de indragostiti ca la inceput....e singurul barbat in care stiu ca pot avea incredere deplina
multumita?

[/quote]

Raspuns :

DA! :*
_iluzie_
Postat pe 26 Octombrie 2009 10:35
De la: miss_darine, la data 2009-10-22 15:02:26
ms

Pot sa-ti vorbesc despre al meu: extraordinar de inteligent si cult, rebel, de cele mai multe ori cu capul in nori, ca trebuie sa-l scutur zdravan sa-l aduc pe pamant, foarte sincer( mai incearca el cate o minciunica, dar nu-i iese, pt ca nu e obisnuit sa minta) si nu in ultimul rand, foarte iubaret( daca s-ar putea dimineata la pranz si seara, non stop-tot timpul ar fi cel mai fericit). Aaaa si sa nu uit, nu-i plac constrangerile de niciun fel! iar hobbyul lui sunt choperele, m-a zapacit, e in stare sa doarma linga el cand i se defecteaza ceva la motorul lui cel drag!

Multumesc.....imi pare cunoscut ce imi spui !

_iluzie_
Postat pe 26 Octombrie 2009 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu berbec, el scorpion...oare va merge? 11 De la: angel_de_la_noche 1 Octombrie 2010 23:18
Eu berbec,el peste.......? 3 De la: Mimi_loves_Roby 28 Iulie 2010 20:03
COMPATIBILITATE BARBATUL TAUR - FEMEIA GEMENI ? 2 De la: dulceata10 24 Iulie 2010 21:00
Barbatul Gemeni poate ierta? 19 De la: kudika_girl90 15 Aprilie 2016 12:39
.. 1 De la: ZuZa_LaRy 15 August 2010 19:55