Setari Cookie-uri

work from home

Ce parere aveti despre site-urile de tipul "work from home"? In ultima vreme primesc o groaza de alerte pe mail si sincer...stand acasa, ma cam tenteaza sa ma inscriu pe acel site (trebuie platita o anumita suma, bineinteles)...dar nu stiu cata incredere sa acord acestui lucru...Ati incercat ceva de genul acesta sau aveti cunostinte care au facut acest lucru?
kudika078632
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:21
De la: kudika078632, la data 2009-11-01 23:21:09Ce parere aveti despre site-urile de tipul "work from home"? In ultima vreme primesc o groaza de alerte pe mail si sincer...stand acasa, ma cam tenteaza sa ma inscriu pe acel site (trebuie platita o anumita suma, bineinteles)...dar nu stiu cata incredere sa acord acestui lucru...Ati incercat ceva de genul acesta sau aveti cunostinte care au facut acest lucru?

Ok e misto sa lucrezi acasa... alea alea... dar de ce sa dai tu o suma ca sa lucrezi pt ei?
wews
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:24
Trebuie platita acea suma pentru a intra in posesia bazei de date cu firmele din care eu voi alege cu care sa lucrez si pentru a primi instructiunile referitoare la acest job "work from home".
www.quickpaidsurveys.com/info/ ....daca ai rabdare sa-ti arunci un ochi...si sa-mi spui ce parere ai.
B_V
Postat pe 2 Noiembrie 2009 11:29

Ok e misto sa lucrezi acasa... alea alea... dar de ce sa dai tu o suma ca sa lucrezi pt ei? [/quote]

Trebuie platita acea suma pentru a intra in posesia bazei de date cu firmele din care eu voi alege cu care sa lucrez si pentru a primi instructiunile referitoare la acest job "work from home".
www.quickpaidsurveys.com/info/ ....daca ai rabdare sa-ti arunci un ochi...si sa-mi spui ce parere ai.
B_V
Postat pe 2 Noiembrie 2009 11:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lotiune de plaja 5 De la: Linda_Giulia 10 August 2009 17:26
tinute de ocazie , office sau de zi pe gustul tuturor..in curand mai multe modele 1 De la: SweetSWEET 26 Septembrie 2009 09:44
O intrebare 8 De la: kudika132368 28 Februarie 2010 14:27
Colectia toamana/iarna 1 De la: Fiora 21 Septembrie 2011 17:38
Ce parere aveti de tatuaje?Sunt sanatoase? 19 De la: helen_of_troy 1 Septembrie 2010 02:34