Mai multe
|
Va ofer urmatoare discutie: "Cat valoreaza o femeie? Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie: - Ce tip de barbat cauti? Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise: - Vrei sa stii intr-adevar? El raspuse: Da! Atunci incepu sa zica: Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat… Imi pun intrebarea: - Ce poti tu sa aduci in viata mea? Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani. Ea, stiind ce gandeste el, spuse: - Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu. Ea zise: - Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleg prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”. Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc. Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebato El ii zise: Ceri mult" Intrebarea este: ce parere aveti si daca exista multe femei de genu asta(cum arfimatii si voi despre noi ca sunteti putini cei care sunt cinstiti sau baieti buni) ? |
||
|
whissp Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:55 |
||
|---|---|---|
| eu sunt asa...deci sunt de acord cu citatul. | ||
|
greierash_is_back Postat pe 18 Noiembrie 2009 16:37 |
||
|
frumos asa.... sincer e ceva de respectat asta! alte pareri? |
||
|
|
||
|
whissp Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:16 |
||
De la: whissp, la data 2009-11-18 15:55:04 zise pseudo-barbatul, baietelul in citat e descris ceea ce noi femeile numim, barbat adevarat. Eu as mai adauga, un barbat care sa fie suficient de puternic si sa se iubeasca pe sine suficient, incat sa ma poata accepta exact asa cum sunt. PS: e baietel cel din poveste, nu tu, sa nu ma intelegi gresit |
||
|
kitty_krieger Postat pe 18 Noiembrie 2009 18:49 |
||
De la: whissp, la data 2009-11-18 15:55:04 |
||
|
valitaxx Postat pe 18 Noiembrie 2009 22:17 |
||
| dap, f bine zis, dar eu zic cu toti stim ca fiecare femeie tanjeste dupa iubire, afectiune, tandrete, dar acel dialog se refera mai mult abilitatile unei femei care reuseste sa se descurce in societate f bine si a nu sta pe spatele altori si alta chestie ce mi-a placut este ca barbatilor le este frica de acest tip de femeie! | ||
|
whissp Postat pe 19 Noiembrie 2009 09:43 |
||
|
O femeie valoreaza mult atunci cand te determina sa vrei sa fii mai bun din toate punctele de vedere , uman , intelectual , social, sufletesc, cand te completeaza si nu cand vrea sa te domine , cand daruieste fara sa ceara inapoi inzecit, cand feminitatea ei reuseste sa te sensibilizeze , sa te faca sa vibrezi, cand iti este aproape in orice problema, cand nu se pune mai presus de tine, cand este pe rand ceea ce ai tu nevoie sa fie : amica , prietena , iubita, sotie, mama, vampa, colega , etc.Daca poate juca cu daruire toate rolurile astea atunci e o femeie complexa care merita pretuita si nu in ultimul rand sa te determine sa devii ceea ce femeia din citatul tau a spus ca si-ar dori de la un barbat. |
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:03 |
||
frumos zis scorpio, ceva care intr-adevat te unge pe suflet, imi place cum gandesti!......
|
||
|
whissp Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:06 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-19 10:03:01O femeie valoreaza mult atunci cand te determina sa vrei sa fii mai bun din toate punctele de vedere , uman , intelectual , social, sufletesc, cand te completeaza si nu cand vrea sa te domine , cand daruieste fara sa ceara inapoi inzecit, cand feminitatea ei reuseste sa te sensibilizeze , sa te faca sa vibrezi, cand iti este aproape in orice problema, cand nu se pune mai presus de tine, cand este pe rand ceea ce ai tu nevoie sa fie : amica , prietena , iubita, sotie, mama, vampa, colega , etc.Daca poate juca cu daruire toate rolurile astea atunci e o femeie complexa care merita pretuita si nu in ultimul rand sa te determine sa devii ceea ce femeia din citatul tau a spus ca si-ar dori de la un barbat.
|
||
|
yumy Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:07 |
||
De la: whissp, la data 2009-11-19 10:06:00frumos zis scorpio, ceva care intr-adevat te unge pe suflet, imi place cum gandesti!...... Nu stiu daca femeile vad o relatie de cuplu asa cum mi-am facut-o eu, dar iata ce am reusit sa construiesc eu in relatia mea de cuplu.Spun construiesc pentru ca o relatie adevarata si complexa trebuie construita, trebuie sa depui ceva munca si efort ca sa devina ceea ce-ti doresti. .Stiu doar ce sunt in viata mea de cuplu,o actrita cu foarte roluri pe care le joc din placere si din tot sufletul: -sunt sotie atunci cand il insotesc in societate -sunt culcusul cald si sigur atunci cand are nevoie de odihna -sunt amanta sexi si dezinhibata cand si-o doreste -sunt amicul de bere cand e meciul cu Dinamo -sunt colegul cu care isi injura sefii cand il nedreptatesc -sunt sfatuitorul lui cand are nevoie de pareri -sunt mamica lui cand o face pe copilul rasfat -sunt femeia fragila cand o face pe masculul protector -sunt cea care coordoneza totul in familie dar il lauda ca e cel mai bun sef in familie -Sunt cea care ii ofera spatiu pentru a nu se simti sufocat Iar el imi intoarce replica intrand la randul lui in tot atate roluri: -de sot pe umarul caruia pot sa ma sprijin -de amant tandru si plin de imaginatie -de prieten caruia ii pot face confesiuni - de coleg cu care discut despre probleme de serviciu -de tatic care ma mustra cand mai calc in strachini -de cap de famile care ia decizii cand eu nu reusesc -de amic care imi poarta de grija fara sa ma ingradeasca Ne respectam si apreciem calitatile si ne toleram defectele.Orice se discuta si rezolva numai impreuna.Asta e relatia pe care o am ,nu exista nici cel mai mic gram de lauda in ceea ce am spus si nici nu-mi doresc sa am altfel de relatie pentru ca e una care evolueaza tot timpul care ofera roluri noi mereu si nu ne da timp de plictiseala sau de rutinare. |
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:33 |
||
| Cred ca o femeie valoreaza atat cat "se vinde". Si mai cred ca o femeie (aceeasi femeie) poate fi.. "pe gratis" sau poate valora greutatea ei in aur. Doar de ea depinde cum isi alege cumparatorul. | ||
|
rashela Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:03 |
||
|
"- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii" ce vrea de fapt sa insemne asta: "Am nevoie de mai mult." ? adica vrea si bani si restul, sau numai restul care face mai mult decat banii ? De la: rashela, la data 2009-11-19 11:03:10Cred ca o femeie valoreaza atat cat "se vinde". Si mai cred ca o femeie (aceeasi femeie) poate fi.. "pe gratis" sau poate valora greutatea ei in aur. Doar de ea depinde cum isi alege cumparatorul. sincer sa fiu, mie mi-e scarba de cerere, oferta, piata, vanzari, cumparari, etc. iar daca valoarea femeii se incearca a fi cuantificata ca la "piata", atunci nu dau doi bani; nu pentru ca nu merita, ci pentru ca e total aiurea acest lucru; valoarea, oricare ar fi ea, este alta pentru fiecare persoana; ce nu e valoros pentru cineva , va fi sigur mai valoros pentru altcineva; cred ca intebarea mai corecta este: "Cat valoreaza o femeie pentru voi ?" |
||
|
heretic Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:31 |
||
|
Heretic, totul in viata e "give & take" Prieteniile, relatiile de familie si de dragoste, viata conjugala. Totul are un pret in lumea asta, chiar daca nu neaparat in bani. Unui prieten, ruda, tata, frate, sora, iubita ii dai ceva"dragoste, suport, atentie. Ei fac la fel. Daca nu se intampla asa, relatiile - chiar cele de rude de gradul intai - se rup, mai devreme sau mai tarziu. Sunt convinsa ca daca s-ar fi scris "cat valoreaza o mama" sau "un frate", nu te-ai mai fi "lehametit" asa. Din umillele mele cunostinte in ale vietii si oamenilor, cei care sar arsi si spun ca le e lehamite cand vine vorba de "pretz" sunt doar cei care nu prea au reusit in viata si EI INSISI raporteaza totul la (lipsa lor de) bani. Cei care au reusit (cat de cat), au invatat ca totul se plateste, intr-un fel sau altul si nu le e jena sa vorbeasca de "vanzare" - vanzare pe piata muncii, unde trebuie sa stii sa te market-ezi (adica sa ai o strategie de marketing-publicitate a propriei persoane atunci cand aplici pentru o slujba, urmata de o atitudine pozitiva la un interviu, de exemplu); vanzare a ceea ce produci acolo unde muncesti... si tot asa. Cum spuneam, "give and take". |
||
|
Dor_a Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:49 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-11-19 13:49:15(...) pai "give&take", dar vezi tu, nu prea inteleg cum ai luat tu ce am zis; dar dupa cum o dai, inteleg ca nu ai prea inteles ce am vrut sa spun eu nu m-am "lehametit" din cauza ca este vb despre femeie si nu e vorba de o mama sau de un frate; leheametea vine pur si simplu de la faptul ca se face confuzie intre faptul de a pretui un om cu faptul de a-i pune un pret, de a-i cataloga valoarea; vezi tu, give&take asta e valabil pentru bunuri materiale, servicii, etc. daca tu vezi omul ca pe un bun, ca pe un serviciu sau ca pe o investitie, n-ai decat sa il vezi asa in continuare si in prietenie, si in relatiile de familie, si in dragoste sau in viata conjugala |
||
|
heretic Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:18 |
||
De la: heretic, la data 2009-11-19 14:18:02De la: Dor_a, la data 2009-11-19 13:49:15(...) Mare diferenta intradevar intre a pretui un om si a-i pune un pret ca unei simple marfi. Din pacate valorile umane s-au " depreciat" in ochii tuturor in ultimul timp iar singura unitate de masura la care se raporteaza toti si tot este potenta financiara.Idiotenia ca " totul e de vanzare" a devenit un slogan atotputernic si dezumanizant. |
||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:26 |
||
De la: heretic, la data 2009-11-19 14:18:02 zaaauuuuu???? ia renunta tu la principiul asta intr-o relatie amoroasa sa vezi ce se intampla
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:40 |
||
o relatie "amoroasa" in care sa dau pentru ca stiu ca numai asa voi primi la randu-mi , nu e tocmai o relatie in care m-as avanta
|
||
|
heretic Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:24 |
||
De la: heretic, la data 2009-11-19 20:24:19o relatie "amoroasa" in care sa dau pentru ca stiu ca numai asa voi primi la randu-mi , nu e tocmai o relatie in care m-as avanta pacat, nu sti c pierzi.... sau ce castigi... o relatie in are doar dau sau doar astepti sa ti se dea... e una distructiva...si pana la urma se va termina urat.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Decembrie 2009 22:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna!va rog ajutati'ma!:-s | 7 | De la: luchianramona 27 Octombrie 2010 17:37 |
| Bine de stiut.... | 1 | De la: vicki 29 Iulie 2010 08:35 |
| Viata in impas | 8 | De la: nadja23 10 August 2012 20:13 |
|
|
||
| durerea din suflet | 9 | De la: azalis 18 Martie 2009 17:06 |
| Cine este mai vulgar | 54 | De la: cinealtcineva 27 Februarie 2009 13:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.