Setari Cookie-uri

sunt sanse de a fi ramas?

De la: i_andra, la data 2009-11-21 21:58:09
De la: ralukutzza, la data 2009-11-21 16:15:41
De la: i_andra, la data 2009-11-21 13:32:44
De la: ralukutzza, la data 2009-11-21 11:52:36
De la: i_andra, la data 2009-11-21 09:26:45Ce draq aveti in cap? De contraceptie ati auzit? Ma refer la voi, toate cele care pun astfel de intrebari.
Si ca sa-ti dau un raspuns: DA, daca esti in perioada de ovulatie!

Hai sa iti spun o chestie... daca e la inceputul relatiilor sexuale in afara de prezervativ nu are voie sa foloseasca altceva. Nici anticonceptionale, nici altceva! Pt ca odata cu inceperea vietii sexuale se sch organismul, metabolismul etc. Banuiesc ca stii! Atunci ce draq sa foloseasca altceva in afara de prezervativ???? ?

Mai draga, eu pe tine te-as sfatui sa nu te faci medic, ca nu-ti place sa citesti si cu atat mai mult sa intelegi, dar am sa-ti fac un scurt rezumat:

- "contraceptiv" = orice metoda prin care se impiedica aparitia unei sarcini - "contra"= "impotriva" si "conceptie" = "fenomen prin care apare o noua fiinta, prin fecundarea ovulului de catre spermatozoid". O alta denumire este "Anticonceptional".

- Lichid seminal = lichid constituit din secretiile mai multor glande: vezicula seminala, prostata, glandele lui Cowper, care transporta si hraneste spermatozoizii. Acest lichid este eliminat de asemenea in timpul excitatiei, nu doar cand are loc ejacularea.

Asa ca, "daca taceai filozof ramaneai".

Totusi ce legatura au explicatiile tale cu ce am zis eu?? Chiar nu inteleg...nu am de gand sa ma fac medic stai calma. Tu esti cea care nu a inteles ce am vrut eu sa zic, asa ca ...iti intorc vb "daca taceai filozof ramaneai" . get a life!!

Daca nu ai argumente sa ma contrazici, mai bine taci. Si mai faci si pe amnezica...sau n-ai spus tu asta? "Deci e inuman fetitzo daca nu a ejaculat in vaginul tau, nu ai cum sa fii insarcinata! Ce e atat de greu?"
Deci... mergi pe drumul tau!

Ba baiatule !!!! Si daca personajul nu s-a spalat ci s-a sters pe un prosop si i-au ramas spermatozoizi pe penis ce se intampla ??? Ti se usuca creierul si cade ???
Vad ca ti-au explicat persoane mai invarsta dar tu batman batman !!!
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:13
De la: mady_puppy, la data 2009-12-03 16:29:48urat din partea voastra...sa-i raspundeti asa...sunteti neciopliti...mai alea voi fetelor care i-ati vorbit mai "rautacios" tocmai voi ar trebui s-o intelegeti si s-o ajutati cu sfaturi...dar cred ca nu sunteti voi capabile de asa ceva

Fleosk :))
Sabrina_Nede
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatie..sexuala...de durata...exista? 19 De la: kudika022144 7 Iunie 2009 21:39
dragoste 72 De la: stardancer 17 Noiembrie 2009 23:51
sex talk in dormitor 109 De la: kudika330602 5 Decembrie 2010 22:02
vize 3 De la: madalina100288 9 Noiembrie 2009 10:49
Care sunt sansele ca un prezervativ sa se rupa in timpul actului sexual ? 26 De la: Baiat_virgin 9 Ianuarie 2013 13:15