Setari Cookie-uri

Concurs: 12 consultatii personalizate in Tarot

Sincer acum imi doresc ca Mos Craciun sa-mi aduca tatal inapoi (tata a murit acum 4 ani exact in ziua de ajun)...ca in fiecare ultimi 3 ani care au trecut evenimentului nefericit! Si imi doresc sanatate pt mine si cei dragi si iubire...multa....iar voua tot ce va doriti!
elena2b4b
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:30
de la mosul vreau anul acesta un inel cu diamant,caci sotul meu mi l-a promis de anul trecut si nu l=-am primit....inca...poate o sa-l aduca mosul...
adelle_m
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:30
as vrea sa-l primesc in dar pe cel pentru care ma lupt si pe care il astept rabdatoare de mai bine de jumatate de an..........
bergher_andra
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:31
SUFLETUL PERECHE!
gabytza81
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:32
Mi-as dori din tot sufletul sa pot sa am un weekend de relaxare in 2 undeva nu conteaza unde daca sunt in 2 si totul este ok.
laura_novacesc
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:35
Un "pui de om"........care se lasa asteptat de mult timp...
stroenicoleta
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:37
multa liniste si sanatate
kudika076159
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:37
Anul acesta de Craciun, mi-as dori o excursie in Laponia!:)
hopeness87
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:41
Ce imi doresc din suflet sa imi aduca mosul este...marea iubire. Toata viata am asteptat ca acest lucru sa se intample:)
jollidona
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:56
Anul acesta de Craciun as dori sa primesc orice cadou placut ,nu am primit nimic de Craciun doar bucuria de a fi impreuna cu familia.
gia75
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:57
Doresc ca Mos Craciun sa-mi gaseasca "jumatatea" si sa mi-o aduca in seara de Craciun.
danniy17
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:09
Multumesc lui Dumnezeu am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce-mi trebuie.Mi-ar placea ca Mosul sa ajunga cu darurile lui la copiii orfani, la insetatii Africii si la infometatii lumii.
emagt7
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:12
Imi doresc printe multe altele multa ciocolata si un revelion la munte cu prietenii mei.
melania1988
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:15
Mi-as dori ca Mos Craciun sa-mi aduca un loc de munca :)... pe care il caut de ceva timp...:|...si nu in ultimul rand multa liniste sufleteasca :)
deeutza_memyself
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:17
Sincer, mi-as dori sa imi aduca o mai buna intelegere cu fiica sotului meu, o fetita cu care credeam ca ma voi intelege ok, dar care acum, la scurt timp dupa casatoria cu tatal ei isi arata o fateta pe care eu nu am intalnit-o la niciun copil pana acum, desi sunt invatatoare. Mosule, ai o relatie speciala cu copiii si, de aceea te rog sa-i aduci mai multa intelepciune, iar mie mai multa rabdare, credeam ca am rabdare multa, dar rezerva vad ca e cam pe sfarsite.
adrianaaaa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:17
imi vreau iubitul langa mine k e plecat in uk si e posibil sa nu poata ajunge de sarbatori acasa
bibstrocel21
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:18
in primul rand sanatate si apoi realizarea a o parte din visurile mele, care nu sunt deloc exagerate sau pretentioase
kudika033769
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:19
barbatul pe care il astept de 10 ani ''sa fie al meu''
marlena21
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:22
Un FORD KA.
Lucky_M
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:28
iubire din partea sexului opus(nu tot),se pare ca e ceva atit de greu de obtinut pt. mine!!!!
twister
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:31
Vreau sa-mi aduca mosul anul acesta marea iubire. Sufletul pereche.
rodica_mnt
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:35
o casuta nici prea mare ,nici prea minca pentru familia mea nou formata
roz5blue6lila7
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:36
un loc de munca si multa sanatate ca am nevoie
nina60
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:40

eu imi doresc sa fiu fericita,iubita si sa nu ma mai simt atat de singura de cand a plecat iubitul meu(de cand ne-am despartit)..dar,in primul rand as vrea sa i-au bacul si sa intru la subofiteri...asta este ce-a mai mare dorinta a mea:D
crystyna_sandulescu
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:48

Mi as dori sa primesc de la Mos anul acesta o viata noua ....... cu mai multa iubire, fericire, sadisfactii, liniste si multumire sufleteasca si desigur sanatate!

Sper ca Mosul inca mai poate face minuni si seara de Craciun sa readuca magia sarbatorilor in sufletul tuturor!!!!!!

kaolite
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:51
Draga Mos Craciun,

Ti-am mai scris o singura data, cand aveam vreo 5 ani – invatzasem sa scriu :) - , cred ca pe vremea aia copiii din cartierul meu iti spuneau Mos Gerila.

Iti multumesc ca atunci mi-ai indeplinit dorinta, papusa mea Lidia am pastrat-o cu drag si m-am jucat cu ea pana cand surioara mea a crescut destul de mare cat sa-si poate verifica talentul de artista coafeza si totodata de chirurg cu toate jucariile din casa!

Iti multumesc pentru bradutzul pe care mi l-ai lasat la usa in anul in care parintii mei nu au putut gasi nici in piatza centrala din oras macar o ramura, iti multumesc pentru diminetile in care ne trimiteai ninsoare si gaseam parcul alb, alb ca-n basme si-ti multumesc ca mi-ai inseninat copilaria!

As vrea sa te rog, draga Mos Craciun, ca anul acesta sa-mi aduci multa liniste sufleteasca, pacea si gratzia dupa care tanjesc atat de mult! Sa-mi aduci putzina, macar putzina intelepciune, sa nu mai fiu atat de vulcanica cu iubitul meu, sa nu ma mai supar din toate nimicurile si sa apreciez mai mult ceea ce am si sa ma bucur de oamenii care imi sunt dragi si care ma iubesc!

Dar cea mai mare dorinta a mea, draga Mos Craciun, ar fi sa imi aduci tatal inapoi macar un pik, ne-a parasit mult prea devreme, a plecat si a lasat un gol neimaginat de mare! Nu-mi pot imagina Craciunul fara el! Cine-o sa mai deschida cu zambet cald usa colindatorilor? Cine-o sa-mi mai aduca aminte de tine si de bucuria mea cand vedeam bradul impodobit si cadourile de la tine? Te rog din sufletul meu de om mare care a regasit copilul din el!

Iar daca nu poti, draga Mos Craciun, du-i tu scrisoarea asta de la mine si spune-I cat de mult il iubesc!
Poti sa faci macar asta, nu-I asa? Pentru ca tu existi in sufletul meu datorita lui…
meoki
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:54
Imi doresc iubire, sa fiu langa persoana iubita si fericire pt mine si familia mea
crinutzza
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:58
Mi-as dori ca Mos Craciun sa imi aduca anul acesta linistea sufleteasca pe care mi-o doresc.
kudika072356
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:59
DRAGA MOSULE , ANUL ACESTA AS DORI PUTINA LINISTE IN SUFLET DUPA UN AN AGITAT, SANATATE PENTRU TOTI CEI DIN JURUL MEU SI PENTRU MINE...UN PARFUM NOA DE LA CACHAREL, SA IMI ADUCA ZAMBETUL PE BUZE...PRIN AROMOTERAPIE!
ADRIANABRATULESCU
Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:08
Un bebe si o lume mai buna in care sa'mi pot creste copii frumos.
BlondaX
Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Incaltamintea preferata! 1874 De la: concursKudika 25 August 2009 17:54
Castiga doua invitatii duble la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte! 9 De la: concursKudika 17 Iunie 2011 10:49
Castiga un joc de Laser Tag de 12 minute pentru tine si inca 4 prieteni! 67 De la: florydogaru 28 Aprilie 2011 14:39
Concurs Diva Universal 86 De la: concursKudika 2 Noiembrie 2010 17:22
Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! 226 De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31