Mai multe
| iubire.. | ||
|
gabigabica Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:12 |
||
|---|---|---|
Nu sunt prea multe dorintele mele, dar atarna cam greu si mi-e sa nu-i rupa sacul Mosului. Mi-as dori un alt loc de munca, sanatate mie si fetitei mele si daca s-ar putea "un nou tatic", in persoana celui pe care-l indragesc eu mult acum.
|
||
|
albastreaua Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:14 |
||
un bebe mic .
|
||
|
|
||
|
daia_mihaela Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:14 |
||
| Multa putere de munca si poate o pila acolo sus :d sa pot sa imi ajut parintii sa depaseasca cu bine tot impasul asta in care se afla acum ... ATAT imi doresc ... daca ii stiu pe ei fericiti si linistiti sunt cea mai fericta ... pt mn personal nu imi doresc nik | ||
|
ice_kiss Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:19 |
||
| sufletul meu pereche si multa fericire | ||
|
kudika016667 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:20 |
||
| imi doresc sanatate,sa pot avea grija de copilul meu,si putina fericire......macar putina | ||
|
kudika080608 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:22 |
||
| Multa sanatate si putere de munca pt mine si familia mea. Love u Santa ! | ||
|
mimi7 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:28 |
||
| Sa devin mamica:P. | ||
|
Ditza105 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:35 |
||
un televizor cu plasma
|
||
|
e Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:42 |
||
| Multa, multa sanatate pentru fetita mea. Are nevoie. Si tot sanatate si pentru mine, sa o pot creste mai departe, la fel de frumos ca pana acum, in ciuda tuturor impedimentelor. "Doar" atat... | ||
|
andreearaluca2001 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:43 |
||
| O excursie de doua persoane de sarbatori. | ||
|
kudika060827 Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:48 |
||
Prima casa
|
||
|
vhorga Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:48 |
||
| Vreau sa imi aduca Mosul multa iubire si implinire in viata de cuplu, precum si intelegere cu partenerul de viata. | ||
|
simona_bede Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:54 |
||
| un voiaj in egypt | ||
|
sanda1117 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:06 |
||
| In primul rand as vrea sa-mi aduca sanatate,liniste si multa fericire alaturi de prietenul meu,iar in al doilea rand as vrea un laptop de care am mare nevoie pt facultate. | ||
|
ellenna_cozma Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:08 |
||
| Fericire pentru mine si pentru cei apropiati. | ||
|
kudika064379 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:11 |
||
| Cel mai bun lucru pe care l-as primi de Mos Craciun,in mod indirect , este fericirea mamei mele, cea pe care nu a avut- niciodata.... | ||
|
elena_creata Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:22 |
||
il vreau pe andy inapoi......
|
||
|
mih_adina Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:29 |
||
| eu imi doresc de la mos craciun un leptop | ||
|
alina_valchizan Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:29 |
||
Imi doresc foarte mult ca anul acesta Mos Craciun sa fie un pic mai bun cu mine, el a fost bun cu mine si in alti ani, dar anul acesta imi doresc foarte mult ca Mosul sa imi aduca sufletul pereche, il astept de mult timp dar intarzie sa apara in viata mea, m-am gandit sa-l rog pe Mosul sa mi-l aduca! Si l-as mai ruga pe Mos sa aduca sanatate si bucurie tuturor oamenilor de pe acest Pamant! Cu multa dragoste pentru Mos Craciun Valentina!
|
||
|
vulpytza16 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:31 |
||
| in acest an de Mos Craciun imi doresc un strop de fericire in negura acestei lumi mizere | ||
|
marga_8 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:34 |
||
| Cea mai fierbinte dorinta este sa imi pastrez serviciul; sa nu fiu afectata de disponibilizari; sa imi pot plati datoriile si sa am cu ce sa imi cresc frumos copilasul | ||
|
mirela1971 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:35 |
||
| Daca Mos Craciun ar putea sa-mi aduca ceva, as vrea o intoarcere in trecut unde sa mai pot auzi pentru ultima data vocea tatalui meu si a putea sa-i spun cat il iubesc si cat imi lipseste, dar cum nu se poate, ce imi mai doresc din suflet este o intalnire cu omul pe care il iubesc enorm, care ma cunoste mai bine decat oricine, cu prietenul meu drag care este in celalalt colt de lume. | ||
|
170985 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:35 |
||
as vrea green cardul pt america
|
||
|
dany81sanda Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:42 |
||
| All I want for Christmas is you babe.....Imi doresc foarte mult ca baiatul pe care il plac sa ma placa dar stiu ca nimeni nu poate sa oblige pe cineva sa il iubeasca asa ca anul acesta de Craciun imi doresc sa fie fericit alaturi de cea pe care o iubeste. De asemenea imi doresc ca cei pe care ii iubesc sa fie fericiti si sa aiba parte de ce isi doresc pentru ca daca ei sunt fericiti si eu sunt fericita. Sarbatori fericite tuturor! | ||
|
kudika078141 Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:48 |
||
Jumatatea
|
||
|
mitilini Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:48 |
||
|
Dragul meu Mos Craciun, Sunt eu, copila care pana acum 13 ani iti trimitea an de an scrisori si incerca sa ramana noaptea treaza pentru a te vedea. Probabil ca te intrebi de ce apelez acum la tine, din moment ce am renuntat sa mai cred ca existi acum mult timp. Chiar daca am crescut, am pastrat in sufletul meu speranta ca totusi tu existi. Chiar daca am crescut, acum realizez ca sarbatorile in care nu am crezut in tine nu se compara cu cele in care te asteptam cu sufletul la gura. Anul acesta am curaj sa iti scriu pentru ca am fost cuminte, iar tu stii asta mai bine decat mine, asa ca am credinta ca nu ma vei ocoli si imi vei aduce in dar ceea ce iti voi scrie in randurile urmatoare. Imi doresc sanatate multa pentru mine si cei care imi completeaza viata. Pentru ca vreau sa ma bucur cat mai mult timp de ei, vreau sa ii vad razand zeci de sute de ani, vreau sa construiesc miliarde de amintiri alaturi de ei. Imi doresc sa fiu inconjurata de dragoste. Sa invatam cu totii sa daruim iubire sincera, imbratisari care sa emane sute de grade Celsius de caldura sufleteasca, sarutari incarcate de emotie. Imi doresc sa reusesc ceea ce mi-am propus pentru anul viitor, in legatura cu viitorul meu profesional. Sa iau bacalaureatul cu nota mare si sa intru la facultatea dorita. Insa pentru asta trebuie ca si cei din jurul meu sa isi poata realiza visele legate de viitor, deci mi-ar placea la nebunie sa reusim impreuna. As vrea ca dorinta pe care mi-o voi pune la miezul noptii (cand se spune ca se deschid cerurile si trebuie sa iti zici in gand ceea ce tii mortis sa se intample) sa mi se implineasca. Imi doresc mai multa incredere in mine si in cei din jurul meu. Sa fiu capabila de a crede in cine trebuie si in cine merita cu adevarat. Imi doresc mai multa minte, dar sa nu imi pierd ratacirile de copil. Imi doresc sa zambesc si sa simt asa cum se cuvine de aceste sarbatori. Sper ca vei ajunge si pe la mine in seara aceasta si imi vei darui ce consideri tu ca merit si cat anume merit. Voi intelege ce am de facut in continuare, in functie de ceea ce voi primi de la tine. Sa ai un zbor placut si cat mai multe daruri de oferit. |
||
|
Marina_Simona Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:51 |
||
| salut pai imi doresc ca toti ceilalti multe lucruri dar acuma imi doresc un echipament complet pentru alpinism sau o vacanta in creierul muntiilor unde zapada trece peste mine si peisajul este spectacuos de frumos . | ||
|
little_sunshine Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:52 |
||
sa castig acest concurs
|
||
|
adinasel Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:52 |
||
|
Mos Craciun vreau sa imi aduca: verighetele, rochia de mireasa si o pereche de pantofi frumosi de mireasa...nu cred ca sunt pretentioasa tare, nu? am uitat sa specific: verighetele sa fie modelul ce imi place mie, din platina si fara diamant. iar rochia de mireasa, stie mosul care imi place...ca doar e mos craciun, nu? va pup |
||
|
mony_beldean Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa | 460 | De la: concursKudika 22 August 2012 15:08 |
| Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Calvin Klein de dama oferite de Arome de Lux! | 746 | De la: concursKudika 26 Aprilie 2013 12:02 |
| Concurs Diva Universal | 86 | De la: concursKudika 2 Noiembrie 2010 17:22 |
|
|
||
| Vrei sa iti innoiesti garderoba? Castiga vouchere de cumparaturi oferite de Zippler.ro! | 563 | De la: concursKudika 1 Mai 2012 19:42 |
| Castiga unul dintre cele 10 premii oferite de SABON! | 449 | De la: concursKudika 11 Iunie 2012 08:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.