Setari Cookie-uri

tratarea acneei

va rog mult daca ati folosit vreodata tratamentul anti-acneic Acnezine , puteti sa-mi spuneti daca intradevar a adat rezultate si in cat timp vine comanda dc eu stau in bucuresti si cat e comisionul?
multumesc mult
deedee310788
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:48
Buna,

Am avut probleme cu acneea ani de zile si pana acum 6 luni nu am gasit nimic care sa ma satisfaca.Am folosit inclusiv produsul pe care l-ai comandat si la mine nu a avut rezultate prea uimitoare(aveam o acnee destul de puternica ce-i drept;imi dispareau o parte din cosuri dintr-un loc si imi apareau in orice alt loc pe fata,tenul imi ramanea patat din cauza cosurilor recent disparute,pete care nu dispareau nici dupa 3 luni,fata mea arata de parca eram arsa).Sfatul pe care ti-l dau,este ca in cazul in care produsul pe care l-ai comandat nu are rezultate,sa iti faci o programare la un medic endocrinolog(cosurile pot aparea drept conseciinta la o problema endocrinologica/ginecologica cum ar fi ovarele polichistice,afectiune destul de des intalnita.Daca acesta este motivul pentrua cneea ta,nu ai nici o sansa sa le faci sa dispara,indiferent ce produs vei folosi.Vor disparea,in schimb,cu medicamentele recomandate de medic.Poti cere si sfatul unui dermatolog,eu asa am procedat iar acum am un ten perfect.Gaseste un medic bun si ai incredere in sfaturile pe care ti le da!Eu am urmat tratament cuVitamina A,Vitamina E si o solutie care se gaseste in farmacii( Zenerit,costa in jur de 70 ron,insa cu reteta de la medicul specialist o poti lua fie gratuit,fie compensat).A avut rezultate spectaculoase!!! (in mai putin de 3 saptamani tenul meu s-a curatat si am 4 luni de cand nu am nici un cos pe fata)

jojo89
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:19
Buna. Referitor la tratamentul anti-acnee am o propunere, exista un aparat IPL, se numeste, adica "lumina intens pulsata" care e foarte eficient impotriva acneei, tratand totodata si petele post acnee si alte pete hiperpigmentare. Iti propun sa te informezi despre acest tratament si sa iti faci curaj sa il incerci. Iti las si adresa unui site unde sa citesti despre tratament, www.espace-beaute.ro. Multa sanatate si un ten perfect iti doresc! :)
Yubby
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:31
draga mea si eu am probleme cu accnea dar am folosit ERITROACNOL si masca cu argila iar acum sunt multumita mi-sa mai curatat tenul am renuntat si la dulciuri si beau ceai de detoxifiere ptr am curata tot corpul , aceasi recomandare iti dau si eu mai bn mergi la un doctor si urmeazai sfatul ptr ca nu orice se poate sa functioneze si la tine de pinde de tenul fiecarui eu iti urez sanatate si un an plin de prosperitate ai grija de tine
ela_dina
Postat pe 30 Decembrie 2009 13:10
arunca o privire si poti sa intrii intr-un concurs cu premii la alegere http://versu.ro/ada-184.htm
ada_adussa
Postat pe 30 Decembrie 2009 19:21
crema Avene Trixera Selectiose este exceptionala
si demachiantul tot de la Avene
eu obisnuiesc sa imi spal fata (doar seara) cu Dove exfoliant iar dimineata folosesc demachiantul Avene; fac asa pentru ca de la sapun acneea devine mult mai evidenta pe moment, o ora poate doua, iar demachiantul calmeaza roseata ca sa pot iesi totusi pe strada
nu stiu daca fac eu o confuzie, dar diagnostul pus de medic este dermatita atopica, un fel de acnee - sper sa nu gresesc foarte mult si sa va bag in ceata

succes, poate va ajuta cu ceva sfaturile mele
tiberiana
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:40
Am si eu un ten acneic! In urma cu 2 ani am luat antibiotice (Isotretinoin) timp de 6 luni, dupa care cosurile au disparut complet. Nu am avut prea mult tenul perfect, pentru ca de cateva luni mi-au aparut din nou cosurile. Am fost din nou la dermatologie, dar crema pe care mi-a dat-o nu are niciun efect! In schimb, am inceput sa folosesc masca de argila si, din fericire, vad ca ma ajuta la tratarea acneei!
danette002
Postat pe 9 Februarie 2010 12:24
Salut fetelor...imi permit sa-mi dau si eu cu parerea pt ca si eu sunt in aceeasi oala cu voi.....dar sper ca voi iesi din aceasta oala curand...si am sa va explic de ce...
la inceputul anului mi-am propus sa fac tot ce imi sta in putinta pt a scapa de cosuri asa ca am apelat la un medic dermatolog (nu este primul...) care face terapie cu Lumina Intens Pulsata ....
pt a putea incepe terapia trebuie pregatit tenul , iar d-na doctor mi-a recomandat sa folosesc un produs de curata de la BIODERMA AKN (este o solutie micelara si costa 39 ron) f buna.....care se foloseste in fiecare seara (are rolul de a regla secretia de sebum si lasa tenul uniform matifiat) si dimineata se foloseste crema BREVOXYL o crema care trebuie aplicata pe cosuri; aceasta crema nu contine antibiotice dar usuca f tare cosurile (costa 35 ron). Daca senzatia de uscaciune deranjeaza f mult se recomanda a se face 1 zi sau 2 zile pauza folosind crema de la BIODERMA AKN (50 ron)Dupa ce se pregateste tenul timp de cateva sapt cu aceste produse se trece la terapia IPL (150 ron sedinta) si problema poate disparea din prima sedinta sau cel mai mult 4 sedinte (fiecare ten are reactia sa). Eu pana acum am pregatit tenul si imi plac f mult aceste produse de la BIODERMA.
Si eu sunt deacord cu voi ca este cam scump....dar nu mai vreau sa ma trezesc dimineata sa imi vad fata in ultimul hal asa ca am facut eforturi si am adunat bani pt a face ceva in privinta asta.....pana la urma este o problema de sanatate!!!!

P.S. mi-a dat recomandare sa imi fac teste la sange .....adica hormonii (mi-a iesit ca am progesteronul f crescut.....nu stiu ce inseamna pana sapt viitoare cand am sa merg la consult)...pe aceste teste am dat 175 ron.....sunt f scumpe
si mi-a recomandat de asemenea sa imi fac si un ecograf ovarian pt a se vedea daca am ovar polichistic (mentionez ca am avut probleme de aceasta natura de la 16 ani)
Eu asta am facut si am sa va spun la final ce rezultate au dat aceste eforturi ale mele....dar pana atunci VA ROG.......adunati ceva bani si faceti ceva in privinta asta!!!
paula27
Postat pe 20 Martie 2010 08:59
...si inca ceva....acum am 28 de ani.....de la varsta de 16 ani folosesc tot ce se poate folosi pt cosuri: creme speciale, solutii, antibiotice, masti care mai de care........am folosit si produse de la dermatologi ...de genul zineit si altele de genul ......si dupa cum se vede treba nu am scapat.
singura metoda de a scapa de ele erau anticonceptionalele (astea imi reglau cumva hormonii in corp) dar nu o pot duce asa pana la nesfarsit!!
paula27
Postat pe 20 Martie 2010 09:04
jojo89, la ce dermatolog ai fost?
Lexy87
Postat pe 20 Martie 2010 17:27
ACNEEA ???
Nu mai este o problema.
Am facut tratamente la medici dermatologi cu renume, la clinici cu traditie, dar fara rezultate.
Dar, prin cunostinte am aflat de farmacia ELENA RUXANDRA din Pitesti, ca prepara in laboratorul propriu , FORMULE CARE DAU REZULTATE SPECTACULOASE. V-o recomand cu incredere totala. Pt eventuale boli dermatologice am solicitat telefonul farmaciei pe care vi-l dau si voua. 0248.21.38.90
kudika_14054
Postat pe 11 August 2012 20:58
Pentru tratarea locala a cosurilor incercati crema tratament pure solutions. Este foarte buna pentru tenul gras si acneic si pentru toate iritatiile tenului.
kudika_15761
Postat pe 13 Septembrie 2012 09:50
crema acnezine revitol este foarte buna. am folosit-o si eu si m-a ajutat in lupta cu cosurile. dar pe langa asta am mai folosit si pastilutele acnezine revitol pentru ca nu e de ajuns sa tratezi la suprafata daca nu tratezi si din interior. tot ce pot sa zic este ca isi fac efectul. daca vrei mai multe informatii iti las o adresa de mail dianasandulescu@yahoo.com.
kudika_17517
Postat pe 4 Octombrie 2012 12:27
Eu am folosit derminax, nu stiu cate ati auzit de el. Nici eu nu stiam, l-am agsit intamplator pe internet si a fost ok. Sunt foarte multumita. De aici l-am luat: http://track.derminax.ro/product/Derminax/?pid=123&uid=1419
Diana20252
Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:54
La mine foarte bine au functionat suplimentele facute din plante numite Derminax.Dupa un tratament de 3 luni am reusit sa scap de cosuri. Produsul e super ok, nu mi-a provocat efecte secundare si are si gust bun. Partea cea mai interesanta este ca e alcatuit doar din plante de care eu stiam ca -s bune pentru ten.
kudika_35294
Postat pe 22 Mai 2013 09:51
Partea fain ala derminax e ca sunt pastile.E un avantaj daca stai sa te gandesti ca numai pierzi timp sa te ungi pe tot corpul cu tot felul de creme,si trebuie sa ai grija sa nu se ia pe haine.Din ce am citit pe sit-ul lor formula se bazeaza in principal pe eliminarea toxinelor, care va avea ca efect si disparitia cosurilor dar si a cicatricelor!
kudika_35351
Postat pe 23 Mai 2013 09:37
De la: kudika_35351, la data 2013-05-23 09:37:40Partea fain ala derminax e ca sunt pastile.E un avantaj daca stai sa te gandesti ca numai pierzi timp sa te ungi pe tot corpul cu tot felul de creme,si trebuie sa ai grija sa nu se ia pe haine.Din ce am citit pe sit-ul lor formula se bazeaza in principal pe eliminarea toxinelor, care va avea ca efect si disparitia cosurilor dar si a cicatricelor!



Orice produs medicamentos sau naturist,folosit in vederea tratarii acestei afectiuni ,utilizat neinsotit de un stil de viata imbogatit cu o alimentatie modificata benefic,devine ineficient sau de lunga durata,din punct de vedere al obtinerii rezultatelor dorite!!!
Se va cauta,intai,cauza declansarii acestei boli,dupa care se poate trece la eliminarea motivelor manifestarii ei!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Mai 2013 10:33
Din ce stiu eu Derminax sunt suplimente pe baza de plante pentru tratarea cauzei acneei. Cel putin asa scrie pe sit-ul lor! produsul pare destul de interesant, dar inainte ar fi bine sa va docomentati in amanunt!
kudika_26434
Postat pe 4 Iunie 2013 09:15
Incearca produsele Farmec si Gerovital. Sa stii ca si alimentatia joaca un rol important - mai usor cu proteina animala
dorina2011
Postat pe 4 Iunie 2013 09:57
Asa este, alimentatia joaca un rol destul de mare. Spre exemplu daca mananci produse bogate in grasimi atunci cu siguranta acneea va persista! Produsul pe care l-am folosit eu a actionat asupra cauzei din interiorul organismului. Odata indepartata acneea aceasta nu poate sa mai reapara deoarece cauza a fost inlaturata. Dupa 2 saptamani de tratament acneea mea s-a inrautatit(din cauza toxinelor care se eliminau), dar apoi am reusit sa scap definitiv de ea. Sper sa nu mai reapara!
kudika_35294
Postat pe 2 Iulie 2013 11:27
pe mine m-a ajutat forte mult o masca pe baza de sulf de la Guam pe care o foloseam o data pe saptamana.Am fost forte multumita deoarece chiar am reusit sa scap de cosurile de pe fata.Pana sa descopar masca am folosit foarte multe creme dar care m au ajutat doar pe moment si apoi a aparut din nou.Eu am achizitionat-o de pe sit-ul lor www.guam .ro
O zi faina!
kudika_926491
Postat pe 2 Iulie 2013 12:20
Masca din aspirina...otetul de mere folosit ca inlocuitor tonic...sau masca din drojdie cu un praf de antibiotic si lapte....le aveti pe toate in casa...si nu costa mult...cititi pe net....
selin32
Postat pe 2 Iulie 2013 12:47
Am vazut ca scriati mai sus despre Derminax. Ma intereseaza si pe mine acest produs, dar as vrea sa stiu daca in perioada de tratament aceste suplimente v-au produs efecte adverse. In ziua de astazi foarte multa lume se plange ca supliemntele desi sunt eficiente, provoaca efecte adverse. Din cauza asta as vrea sa aflu si eu mai multe detalii despre acest produs!
Multumesc!
kudika_928501
Postat pe 22 Iulie 2013 15:38
Pastile pentru acnee - http://track.derminax.ro/product/Derminax/?uid=2484&sid=748&pid=123&bid=advandec
kudika_932231
Postat pe 27 August 2013 13:52
Buna fetelor! Va recomand si eu un filmulet foarte bun care va ajuta sa intelegeti ce inseamna acneea si care sunt variantele de tratament. Il gasiti in partea de jos a paginii: http://www.medic-dermatolog.ro/blog/ce-este-acneea/
kudika_943295
Postat pe 22 Noiembrie 2013 01:31
Acnee sau altceva inainte de a urma un tratament trebuie citite mai multe informatii,descrieri in care te oti identifica. htt://marcucornel.forumstory.org
marcone
Postat pe 7 Ianuarie 2014 23:13
Marca de cosmetice Murad are o gamã întreagã de produse create pentru tratarea acneei și destinatã tenului cu predispoziție acneicã.
kudika_946948
Postat pe 25 Aprilie 2014 16:42
As incerca si eu din curiozitate o cura de o luna cu Derminax. Poate ca o sa ma mai scape de cosuri pentru ca din cate stiu eu nu exista leac pentru eliminarea completa a acneei!

kudika_974167
Postat pe 26 Septembrie 2014 11:32
Mie cel mai mult mi-a ajutat crema cu benzoyl peroxid. E cea mai buna pt. ca spre deosebire de cremele cu antibiotic, nu da dependenta. Practic e un fel de oxigenare in profunzime care distruge bacteriile ce cauzeaza acneea. Insa are un mod special de aplicare. Prima data se spala fata cu un gel de fata si se asteapta sa se usuce fata 15 min; pt. ca altfel ar putea dilua crema, care e usor acida. Apoi se intinde crema in strat subtire si se mai asteapta 15 min si apoi se pune crema hidratanta.. pt ca benzoyl peroxidul usuca fata. Eu am descoperit aceasta metoda de aplicare a cremei aici: http://www.acne.org/regimen.html. Si cel mai frumos, povestile de succes cu poze inainte si dupa: http://www.acne.org/regimen-success.html.
E buna orice ce fel de crema cu benzoyl peroxid de concentratie 2.5%, nu trebuie sa luati neaparat de la ei de pe site. Eu de exemplu mi-am luat Benzac de pe Ebay. Mult succes!
miau_nella
Postat pe 30 Aprilie 2015 14:16
Buna,
Am prbleme cu acneea iar sfaturicele mai bune le-am primit de la un farmacist care are un blog : farmacistuldeserviciu.ro/. Are articole interesante despre ten, acnee, produsele din farmacie si raspunde la toate intrebarile. Puteti afla si preturi.
Sper ca am fost de ajutor.
kudika_1001794
Postat pe 21 Februarie 2016 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Extensii Par Natural 5 De la: Ramonica_HM 1 August 2012 13:35
Reprezentant AVON 5 De la: yumalai 4 Noiembrie 2009 15:06
Stimulente sexuale pentru femei 6 De la: _curly 7 Ianuarie 2010 14:49
NATURISTE!! 1 De la: nca 27 August 2012 13:01
STILIZARE SPRANCENE 26 De la: kudika183958 3 Decembrie 2012 16:23