Setari Cookie-uri

reductil sau super slim

poate cineva sa imi spuna si mie cum pot sa dau jos cam 40 de kg ? daca nu cu pastile?
pptr ca efort nu am voie s afca deoarece sunt asmatica si sufar de depresie nervoasa.
ma ingras pe sistem nervos
kudika1234567890
Postat pe 27 Decembrie 2009 13:36
acuma ce sa iti spun? super slim contine o mik cantitate de amfetamina...aceasta actioneaza la nivelul sistemului nervos simpatic, acesta la randul lui actioneaza asupra bronhiilor intrapulmonare, dilatandu-le, ceea ce ai avea tu nevoie daca esti astmatica....super slim mie mi-a facut bine...is ff oki de la el, deci in ceea ce priveste boala ta (astm) nu o sa te afecteze;) :*
Leyah
Postat pe 28 Decembrie 2009 23:48

eu am luat reductil si am slabit 10 kg.....dar cel mai bine mergi la un dr. endocrinolog sau medicul la care mergi cu astmul si cerei parerea .....mult noroc!!!!
dani_pisi
Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:21
exista si depresie vesela? vreau si io

vezi cu metabolismu' sa nu ti-l dai peste cap.
sex mult si tigare dupa, nu frigider.
Boca
Postat pe 16 Ianuarie 2010 11:25
asta a fost tare:)))
si eu am mai luat reductil si am slabit, insa vreau sa incerc si superslim pt ca am inteles ca se slabeste totusi mai repede
Kitty_the_cat
Postat pe 16 Ianuarie 2010 13:05
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-16 13:05:17 asta a fost tare:)))
si eu am mai luat reductil si am slabit, insa vreau sa incerc si superslim pt ca am inteles ca se slabeste totusi mai repede


cat timp ai luat reductil??
dani_pisi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:41
3 luni, de 15 mg, am dat jos 13 kg, dar le-am dat in prima luna jumate, in celalalte cred ca doar mi-am stabilizat organismul pt ca nu m-am ingrasat dupa. Nu am fost la medic, le-am luat de capul meu. In prima saptamana am avut insomnii si o usoara greatza in rest energie cat duce. M-am ingrasat iar dupa mult timp pt ca ma mutasem in KFC
daca vrei sa iei, eu zic ca sunt bune, dar nu luate, slabit si apoi mancat k-lumea. Scrie si pe prospect ca 3 luni trebuiesc luate, asa e cura in sine! A vrut sa ia si o prietena de-a mea dar ei i-a fost cam rau in prima sapt si a fost la un pas sa renunte insa a continuat si i-a mers la fel de bine!
BAFTA
Kitty_the_cat
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:54

multumesc ptr raspuns......eu am fost la endocrinolog si mi-a zis sa iau 6 luni dar am slabit mai putin decat tine vreo 7-8 kg dar nu mai m-am ingrasat dupa. O sa mai incerc sa vedem daca mai slabesc numai bine!!!
dani_pisi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:59
De la: dani_pisi, la data 2010-01-19 18:59:12
multumesc ptr raspuns......eu am fost la endocrinolog si mi-a zis sa iau 6 luni dar am slabit mai putin decat tine vreo 7-8 kg dar nu mai m-am ingrasat dupa. O sa mai incerc sa vedem daca mai slabesc numai bine!!!


pai da, daca le tii perioada indelungata nu te mai ingrasi... multi incearca o luna slabesc si dupa nu mai tin, si apoi zic ca te ingrasi de la pastile, pai normal ca te ingrasi daca de bucurie dai buzna in frigider!!!
Kitty_the_cat
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:19
am o prietena care a inceput sa ia ptr a doua oara reductil si are mai mult pofta de mancare! stiti de ce ?
dani_pisi
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:22
n-am idee... nu am intalnit asa ceva sincer... eu aveam aproape greatza de mancare!!!
Kitty_the_cat
Postat pe 21 Ianuarie 2010 15:49

si eu la fel, mancam dimineata si atat......nu-mi mai era foame si prietena mea ai mai luat dar nu a avut pofta de mancare si acum are......cine stie???!!!!!chiar sunt curioasa ce se va intampla !!!???? pana cand va avea pofta de mancare!
dani_pisi
Postat pe 21 Ianuarie 2010 17:56
Nu cu Reductil!Stiu 3 tipe care-au slabit ,diferit ,da' 2 sunt depresive acum iar cealalta si-a descoperit un diabet de ia pastile toata viata la 2 luni dupa marea slabire.Nu cu Reductil!Va rog!
nicossia
Postat pe 22 Ianuarie 2010 10:15
Buna fetelor!Si eu am luat ss timp de 2 luni.am slabit 6 kg, dar sincera sa fiu nush in ce masura am slabit de la ele pentru ca am tinut regim in acelasi timp.senzatia de foame nu era asa prezenta ca inainte, insa nici nu pot zice ca imi era scarba de mancare.mi se facea des foame.sete deloc, beam apa pentru ca stiu k este nevoie.vreau sa te intreb pe tine, kitty, tu de pe ce site ai comandat ss si ce culoare avea praful din interiorul capsulelor?al meu este crem si din cate am citit pe alte forumuri, acestea sunt contrafacute, praful original fiind maro. sper sa ai timp si chef sa raspunzi :) merci! va pup!
alina_0188
Postat pe 26 Ianuarie 2010 19:27
De la: alina_0188, la data 2010-01-26 19:27:28Buna fetelor!Si eu am luat ss timp de 2 luni.am slabit 6 kg, dar sincera sa fiu nush in ce masura am slabit de la ele pentru ca am tinut regim in acelasi timp.senzatia de foame nu era asa prezenta ca inainte, insa nici nu pot zice ca imi era scarba de mancare.mi se facea des foame.sete deloc, beam apa pentru ca stiu k este nevoie.vreau sa te intreb pe tine, kitty, tu de pe ce site ai comandat ss si ce culoare avea praful din interiorul capsulelor?al meu este crem si din cate am citit pe alte forumuri, acestea sunt contrafacute, praful original fiind maro. sper sa ai timp si chef sa raspunzi :) merci! va pup!


buna!! sa stii ca nu m-am uitat la interiorul pastilei, eu ingeneral am evitat sa cumpar de pe site-uri cu mega oferte. De obicei caut farmacii online, acolo e cel mai sigur. Pastilele care sunt sub 50-60 de lei parerea mea este ca sunt contrafacute. Eu am scris ca am luat reductil multa vreme, iar de 2 sapt iau supersilm, insa n-am nevoie sa slabesc mult, am dat jos de cand le iau 5 kg si e ok, nu este cazul sa dau mai mult, insa tin o luna cura. Daca e sa se mai duca cu atat mai bine. Site-ul de pe care iau eu este cel de la pcfarma, adica www.pcfarma.ro
acolo poti sa pui si intrebari si ti se raspunde cam in 48 de ore... am incercat eu pt ca vroiam sa stiu daca pot lua niste patile puternice pt dureri concomitent cu superslim.
sper sa ai si tu rezultate, daca mai vrei sa-ti raspund la cv, anytime
spor la slabit
Kitty_the_cat
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:46
Buna fetelor..eu sunt noua pe aici..:) iar numele meu este Adina..
Am si eu aceeasi problema cu slabitul..in ultima vreme am pus cam mult pe mine..prea mult..si am o mare pofta de mancare..ma abtin cat pot..si din cate am observat din discutiile voastre sunt acele pastile minune..nu prea pun baza in ele..dar totusi as vrea sa incerc...am un organism foarte bun..ma imbolnavesc f greu...deci ce imi recomandati?...ma batea gandul la reductil:)
simona1234
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:04
De la: simona1234, la data 2010-01-27 10:04:59Buna fetelor..eu sunt noua pe aici..:) iar numele meu este Adina..
Am si eu aceeasi problema cu slabitul..in ultima vreme am pus cam mult pe mine..prea mult..si am o mare pofta de mancare..ma abtin cat pot..si din cate am observat din discutiile voastre sunt acele pastile minune..nu prea pun baza in ele..dar totusi as vrea sa incerc...am un organism foarte bun..ma imbolnavesc f greu...deci ce imi recomandati?...ma batea gandul la reductil:)


Eu am luat de ambele desi nu era nevoie sa slabesc mult. Si ambele au dat rezultat. Daca iei reductil si nu le iei 3 luni minim cum scrie pe prospect, te ingrasi la loc.
Oricum ambele sunt ok, dar daca nu ai mult de dat jos, e mai sanatos sportul!!! si o dieta!..
bafta
Kitty_the_cat
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:07
reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!
one_size
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:09
Trãim într-o lume cel puþin ciudatã în care interesele marilor corporaþii sînt mai presus de orice. Ce societate întreagã la cap ar interzice usturoiul sau menta, alãturi de alte produse naturiste, considerîndu-le droguri de categoria a 3-a? Cine ar putea sã te oblige sã consumi alimente modificate genetic sau sã-þi interzicã sã faci ºedinþe de acupuncturã? Statul ar putea sã facã asta. ªi da, toate astea se vor întîmpla în România. În viitorul apropiat…

Codex Alimentarius…

Poate cã nu ºtiaþi, dar de la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alãturi de alte 165 de state semnatare implementarea Codex Alimentarius. România a trimis deja formularele de înscriere ºi aderare în ultimele zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupã întîlnirea de la Roma, va începe implementarea proiectului, prima etapã prevãzînd plantele modificate genetic, precum ºi normativele aditivilor alimentari. Codex Alimentarius este unul dintre cele mai bine pãstrate “secrete deschise”. Este finanþat de Organizaþia Mondialã a Sãnãtãþii (OMS) ºi Organizaþia pentru Alimente ºi Agriculturã (FAO), ambele aparþinînd de ONU. Codex Alimentarius intenþioneazã sã punã în afara legii orice metodã alternativã în domeniul sãnãtãþii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare ºi a vitaminelor ºi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puþin un potenþial concurent pentru industria farmaceuticã. Practic, omenirea va avea parte de o hranã farmaceuticã.

Cîteva exemple

Directivele Codex Alimentarius enunþate de cãtre Directiva Europeanã în ceea ce priveºte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninþarea sancþiunilor financiare. Astfel, se va cere printre altele: 1) Eliminarea oricãrui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produºi de sintezã farmaceuticã. Clasificate ca “toxine”, vitaminele, mineralele ºi plantele medicinale vor fi pe piaþã numai în doze care nu au impact asupra nimãnui. 2) Medicina naturistã cum ar fi acupunctura, medicina energeticã, tibetanã ºi altele, vor fi, treptat, interzise. 3) Potrivit Codex-ului alimentaþia umanã certificatã legal va trebui sã fie iradiatã cu Cobalt, pentru “purificare”. Ne îndoim cã cineva chiar vrea sã iradieze alimentele pentru cã în cazul în care este adevãrat, singura concluzie logicã ar fi cã se doreºte exterminarea în masã a locuitorilor planetei.

Experiment pe sãnãtatea noastrã

Ce este foarte grav este cã România este prima þarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substanþelor chimice impuse de Codex. Produsele vor fi furnizate de compania germanã BASF ºi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roºii, castraveþi ºi ceapã. Pentru publicul larg se spune cã “beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substanþã sînt legate în primul rînd de combaterea dãunãtorilor, dar totodatã ea micºoreazã ºi durata în care se obþine recolta”. Conform cercetãtorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeºte cu pînã la 65% rata riscului de cancer de colon, substanþa devenind rezidualã în organism.
marco918
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:05
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!
Kitty_the_cat
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:19
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:19:42
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!


chiar aseara spuneau la stiri ca vor fi scoase de pe piata!
oricum sunt periculoase toate pastilele de slabit!
one_size
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:22
De la: one_size, la data 2010-01-27 12:22:35
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:19:42
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!


chiar aseara spuneau la stiri ca vor fi scoase de pe piata!
oricum sunt periculoase toate pastilele de slabit!






... daca le producea procter & gamble sau unilever sau ... ar fi fost ok ... si nu le mai controla nimeni ... mergeau pe incredere ...
... asa gasesti prafuri de vise peste tot si nu se mai ia nimeni de ele ... cu alea slabesti pina ramin doar ciolanele ...
marco918
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:27
De la: marco918, la data 2010-01-27 12:27:50
De la: one_size, la data 2010-01-27 12:22:35
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:19:42
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!


chiar aseara spuneau la stiri ca vor fi scoase de pe piata!
oricum sunt periculoase toate pastilele de slabit!






... daca le producea procter & gamble sau unilever sau ... ar fi fost ok ... si nu le mai controla nimeni ... mergeau pe incredere ...
... asa gasesti prafuri de vise peste tot si nu se mai ia nimeni de ele ... cu alea slabesti pina ramin doar ciolanele ...


asta cam asa este!
toate viseaza la o slabire rapida!
si visul se poate implini.... nu conteaza urmarile!(pentru unele)
one_size
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:30
De la: one_size, la data 2010-01-27 12:22:35
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:19:42
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!


chiar aseara spuneau la stiri ca vor fi scoase de pe piata!
oricum sunt periculoase toate pastilele de slabit!


crede-ma ca nu e prima data cand spun astia la tv tot felul...
de periculoase, da sunt foarte periculoase, mai ales daca nu citesti contraindicatiile, adica la cei care au probleme cu inima le poate provoca un infarct.
insa reductilul este unul din cele mai recomandate medicamente de catre medicii nutritionisti, IN MOMENTUL in care dietele nu-si mai fac efectul.
desi eu fac miscare, pot tine si dieta, sunt putin maniaca cand iau in plus in greutate si incerc orice... dar nu era cazul la mine...
Ce pot sa spun este ca reductilul mi-a facut foarte bine, ma simteam mai activa si contrar la ce scrie acolo, nu aveam deloc depresii, o prietena de-a mea a avut dupa ce le-a luat in prima saptamana, in rest era foarte bine.
acum de la superslim pot sa zic ca ma simt f obosita, mi-e greatza si am ametzeli, dar tot tin toata luna.
aceste medicamente pot fi periculoase pt cei care nu citesc prescriptiile si nu-si fac un set de analize, doar la o electrocardiograma poti vedea daca ai probleme cu inima, mai ales ca in urma unor studii sunt tot mai multe persoane care au o usoara aritmie cardiaca iar in acest caz nu e ok sa iei asa ceva.
Kitty_the_cat
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:32
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:32:35
De la: one_size, la data 2010-01-27 12:22:35
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-27 12:19:42
De la: one_size, la data 2010-01-27 10:09:17reductilul ca si celelalte pastile ce au la baza Sibutramina vor fi retrase de pe piata!


Da la reductil, iti scrie si in prospect ca are sibutramina, este un derivat al amfetaminei insa nu este la fel de puternic.
Au fost retrase superslimurile de pe piata, dar nu din motive din astea... alea nu au amfetamine, insa au scos si romanii capsula de slabit, la care difera un o planta parca.. deci e tot pe acolo, ai alea inca le gasesti peste tot in farmacii, insa sunt duble la pret.
Ce e asta? Un aranjament romanesc!
Reductilul nu este retras de pe piata, doar ca se elibereaza cu reteta. La farmaciile private se poate lua si fara reteta, am un prieten bun care are un lant de farmacii si sunt la curent cu toate aceste detalii! La stiri si prin ziare s-a scris ca s-au retras, dar nici vorba. Sunt zvonuri, care au ca scop distrugerea bunei reputatii. La fel cum s-au retras acum cativa ani toate produsele de la danone ca cica ar contine nush ce chestii..
Oricum , aceste medicamente sunt indicate in stari de obezitate sau cand dieta si miscarea nu prea mai merg, mai ales daca ai pofta de mancare!


chiar aseara spuneau la stiri ca vor fi scoase de pe piata!
oricum sunt periculoase toate pastilele de slabit!


crede-ma ca nu e prima data cand spun astia la tv tot felul...
de periculoase, da sunt foarte periculoase, mai ales daca nu citesti contraindicatiile, adica la cei care au probleme cu inima le poate provoca un infarct.
insa reductilul este unul din cele mai recomandate medicamente de catre medicii nutritionisti, IN MOMENTUL in care dietele nu-si mai fac efectul.
desi eu fac miscare, pot tine si dieta, sunt putin maniaca cand iau in plus in greutate si incerc orice... dar nu era cazul la mine...
Ce pot sa spun este ca reductilul mi-a facut foarte bine, ma simteam mai activa si contrar la ce scrie acolo, nu aveam deloc depresii, o prietena de-a mea a avut dupa ce le-a luat in prima saptamana, in rest era foarte bine.
acum de la superslim pot sa zic ca ma simt f obosita, mi-e greatza si am ametzeli, dar tot tin toata luna.
aceste medicamente pot fi periculoase pt cei care nu citesc prescriptiile si nu-si fac un set de analize, doar la o electrocardiograma poti vedea daca ai probleme cu inima, mai ales ca in urma unor studii sunt tot mai multe persoane care au o usoara aritmie cardiaca iar in acest caz nu e ok sa iei asa ceva.

cu siguranta si acum gasesti capsula de slabit sau alte porcarii care au fost interzise!
si oricum atata timp cat mai scrie pe el si supliment nutritiv, scapa mai usor de control!
one_size
Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:41

sper sa fie doar de moment si sa mai gasim reductil mie mi-a facut bine si m-a slabit 10 kg , fara sa am probleme........si m-am mentinut si dupa........
dani_pisi
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:36
E u am o prietena foarte buna care m-a impiedicat sa iau Superslim povestindu-mi ce a patit ea. Si fiind martora la ceea ce patise nu am mai fost capabila sa fac aceeasi greseala. Ea a luat timp de 20 de zile din cele 30, deci 30 capsule. Dupa primele 10 zile a inceput sa aiba continuu insomnii, deoarece contin foarte multa cafeina. Avea mereu ameteli, odata aproape a lesinat pe strada. Iar apogeul a fost o criza de palpitatii in cea de-a douazecea zi, moment in care am tipat toti prietenii la ea sa renunte. Slabise intr-adevar si chiar mult, dar slabise fortat si nu mai dormise de nopti bune. Nu pot uita in ce hal era de palida, abia se tinea pe picioare si avea niste cearcane absolut imense.

Printre altele sunt si foarte ieftine, deci al ce te poti astepta. Cica ar costa 65 RON o cutie...

In orice caz, dupa cazul ei chiar nu recomand nimanui sa incerce asa ceva. Este ingrozitor ce poti pati.
magda_miron
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:53
tocmai am citit pe aici ca Reductil s-a retras de pe piata. Si apropo de Superslim io zic din ce spune fata asta ca te mentine treaza de o dai in insomnie, ca este genial de luat in timpul sesiunii =))
gabriela_sandu
Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:36
De la: magda_miron, la data 2010-01-27 17:53:29E u am o prietena foarte buna care m-a impiedicat sa iau Superslim povestindu-mi ce a patit ea. Si fiind martora la ceea ce patise nu am mai fost capabila sa fac aceeasi greseala. Ea a luat timp de 20 de zile din cele 30, deci 30 capsule. Dupa primele 10 zile a inceput sa aiba continuu insomnii, deoarece contin foarte multa cafeina. Avea mereu ameteli, odata aproape a lesinat pe strada. Iar apogeul a fost o criza de palpitatii in cea de-a douazecea zi, moment in care am tipat toti prietenii la ea sa renunte. Slabise intr-adevar si chiar mult, dar slabise fortat si nu mai dormise de nopti bune. Nu pot uita in ce hal era de palida, abia se tinea pe picioare si avea niste cearcane absolut imense.

Printre altele sunt si foarte ieftine, deci al ce te poti astepta. Cica ar costa 65 RON o cutie...

In orice caz, dupa cazul ei chiar nu recomand nimanui sa incerce asa ceva. Este ingrozitor ce poti pati.


acum depinde ...poate prietena ta avea probleme de sanatate , ca altfel nu-mi explic
eu am luat reductil si nu am patit nimic, o colega a luat superslim si la fel nu a patit nimic
dar daca ai probleme de sanatate indiferent ce.....nu trebuie sa iei pastile de slabit ........
dani_pisi
Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:56
Urmariti cazul Mutu
Ronnie_Coleman
Postat pe 28 Ianuarie 2010 20:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Paine dietetica? 13 De la: Artemis25 30 Noiembrie 2013 11:12
Diomfibra Light 1 De la: kudika014999 12 Septembrie 2009 09:36
Cele mai bune capsule de slabit-100% naturale, pe baze de plante din tibet 1 De la: merycam 28 August 2008 12:34
Cel mai bun mijloc.... de a cunoaste, adevarata ,,,fericire, 9 De la: carinio10 13 Mai 2009 14:54
Slimmies 31 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:08