O mare dilema...poate fi a mea???

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
alexuuu Avatarul lui alexuuu

3 mesaje
Membru din: 28/12/2009

daca a iesit dintr o rel de 2 ani jumatate de aproximativ o saptamana........ce sanse am sa iu cu ea???mie mi place la nebunie de ea......dar ea..........se poarta ca si cum am fi doar niste vechi amici......oare eu o sa fiu cel din mijloc??? sa se impace cu fostul si eu...sa dau din buze cu viteza maxima?
Raporteaza abuz de limbaj
maxidanny Avatarul lui maxidanny

52 mesaje
Membru din: 23/12/2009
Oras: cluj

nu intra intro relatie cu ea... nu o sa mearga am patito si eu..... femeile sunt vulnerabile dar... cand ies dintro relatie urmatoarea nu merge... e doar realtie de ''tampon'' sa uite.... fi destept stai si ai rabdare....daca te place iti va da semne clare daca nu asta e
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
poi depinde de la o persoana la alta....eu merg pe principiul : "cui pe cui se scoate" , alte fete stau si inca jelesc dupa fostul in speranta ca poate o sa se intoarca bla bla....
Acum ar fi bn sa-i fii alaturi,aratai cat de multe ai fi in stare sa faci pentru ea doar ca sa o faci sa fie fericita, sa se simta mai bine, scoate-o din casa la o plimbare, un teatru ceva pt a se distra si sa nu se mai gandeasca la fostul.....o sa aprecieze in timp
Raporteaza abuz de limbaj
...sanavăbici...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

5640 mesaje
Membru din: 25/06/2009

De la: alexuuu, la data 2009-12-28 15:50:45daca a iesit dintr o rel de 2 ani jumatate de aproximativ o saptamana........ce sanse am sa iu cu ea???mie mi place la nebunie de ea......dar ea..........se poarta ca si cum am fi doar niste vechi amici......oare eu o sa fiu cel din mijloc??? sa se impace cu fostul si eu...sa dau din buze cu viteza maxima?


Ramai deocamdata amicul "indispensabil" pe care sa-l simta aproape.De la prietenie la relatie din dragoste nu e decat un pas, dar trebuie sa fii diplomat , sa stii cand sa-l faci.
Raporteaza abuz de limbaj
Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare. Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni. - Delacroix Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului. - Nicolae Iorga Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. - N. Iorga
paula27 Avatarul lui paula27

127 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: sighisoara

eu k fata am trecut print-o situatie identica pe care ai expus-o.....m-am despartit de prietenul meu si apoi un baiat a vrut sa fie cu mine...dar din pacate pt el (era un baiat misto ca si caracter) nu am putut incepe o relatie pt ca nu am depasit momentul despartirii si asteptam o impacare. El a inceput sa insiste ca vrea sa fie cu mine ....s-a indragostit dar eu nu i-am putut raspunde.....si asa a aparut inca o suferinta din dragoste...stii "triunghiul amosros periculos", fiecare tanjea dupa altcineva.
Parerea mea este ca e bine sa astepti iar daca cumva ai vreo sansa sa fiti acum impreuna, nu te arunca cu totu! Sfatul dat mai sus este valabil: femeile (si nu numai ele) sunt vulnerabile dupa o despartire si poti fi tu "relatia" tampon!
In rest...
Raporteaza abuz de limbaj
kudika099277 Avatarul lui kudika099277

17 mesaje
Membru din: 6/01/2010

daca relatia a fost de 2 ani eu zic sa nu te bagi.cel putin daca vrei totusi poti sa fi alaturi de ea ca un amic ...si atat, dar daca tu o sa suferi (crezi ca pui imediat suflet) stai deoparte . lasa ceva mai mult timp sa treaca in astfel de situatii asta este cel mai bine ...SA ASTEPTI SA TREACA PUTIN MAI MULT TIMP....
Raporteaza abuz de limbaj
yumy Avatarul lui yumy

26620 mesaje
Membru din: 25/07/2008

stai in banca ta
Raporteaza abuz de limbaj
"Orice lucru pe care îl faci în viață va fi nesemnificativ, dar este foarte important să îl faci. Deoarece nimeni nu îl va mai face", Mahatma Gandhi.
Dolcys Avatarul lui Dolcys

92 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Dragul meu, lasa timpul sa treaca si ranile ei sa se vindece, astfel risti sa-ti transformi relatia in una pansament, iar daca nici unul nu veti avea curajul pe viitor sa recunoasteti acest lucru situatia se poate complica....iti povestesc din proprie experienta, tot asa dupa o relarie de aproape 3 ani, imediat am inceput o alta relatie cu un tip, relatie din care a rezultat chiar si o nunta, iar acum dupa 8 ani( din care 2 casatoriti), ne aflam in pragul unui divort, datorita neintelegerii si binenteles a infidelitatii!!
Raporteaza abuz de limbaj
blaa Avatarul lui blaa

869 mesaje
Membru din: 4/11/2008
Oras: constanta

O mare dilema...poate fi a mea??? - de cele mai multe ori ,NU!
Raporteaza abuz de limbaj
bullshituri sentimentale....vorba`i gratis ,fapta`i scumpa !!!
Fosta membra Kudika.ro
Cred ca depinde foarte mult de tipa, de motivul despartirii si important... de cine a dat papucii celuilalt si de antecedentele relatiei lor adica daca s-au mai certat si impacat e posibil sa o faca din nou... Daca insa ea considera capitolul exului incheiat, daca ea l-a parasit pe el cred ca nu ai nici un motiv sa nu te apropii de ea. Daca insa ea a primit papucii atunci probabil sa devii un tampon pt. orgoliul ranit si inca unul "aplicat" rapid ca sa vada exul ce tare e ea pt ca si-a gasit atat de repede un altul...
Raporteaza abuz de limbaj
robicri Avatarul lui robicri

6 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: alexandria

Din momentul in care vei lua decizia de a fi amicul ei , asa vei si ramane pentru totdeauna. Eu merg pe premisa totul sau nimic.
Raporteaza abuz de limbaj
BlackPusS Avatarul lui BlackPusS

8 mesaje
Membru din: 31/12/2009

stii melodia de la Take That - Patience? ascult-o si cam asa ar trebui sa procedezi...gandeste-te ca ea e cea care iti canta si vei intelege...sper totusi k esti oki pt k acesti topic a fost lansat demult timp tare;) pup dulce!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Probabil acum il doare undeva de melodia aia!
Raporteaza abuz de limbaj
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
Fosta membra Kudika.ro
Mai laso deocamdata sa se h otarasca pe cine vrea.Dupa un timp ar trebui sa ai o discutie mai sertioasa cu ea sa vezi cum styati.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: robicri, la data 2010-01-19 22:04:38 Din momentul in care vei lua decizia de a fi amicul ei , asa vei si ramane pentru totdeauna. Eu merg pe premisa totul sau nimic.


La fel am patit si eu. Ea vroia sa fim prieteni iar eu vroiam o relatie si la fel am zis si eu "totul sau nimic" si am avut "nimic" :) adica i-am spus ca daca nu vrea o relatie cu mine atunci nu ma intereseaza sa fim prieteni si sa continui sa sper ca poate intr-o zi....
Raporteaza abuz de limbaj