Setari Cookie-uri

relatie virtuala

va pup pe toti de noapte buna si va urez o saptamana linistita sa aveti
miss_darine
Postat pe 4 Ianuarie 2010 00:13
noapte buna si de prin partile estice!!
scarbici usor si cafea proaspata pt clasa muncitoare
mitura
Postat pe 4 Ianuarie 2010 00:18
Buna,

Eu nu cred in general ce spun barbatii. Cu atat mai mult cu cat au in fata un monitor si nu o persoana reala. Cred ca e ok sa iti pierzi vremea pe mess ca sa mai povestesti si sa afli chestii noi. Nu te sfatuiesc insa sa dai date personale si sinecrte avertizez in cazul in care vrei sa intalnesti o astfel de persoana.

Nu spun ca e o regula, dar in spatele unui nickname si un avatar dragut se ppot ascunde monstrii ca traficanti de persoane, criminali, violatori, obsedati, etc.

Nu spun ca nu exista si persoane ok dar..daca esti un pic precauta nu strica. Daca chiar vrei sa intalnesti un astfel de "Fat-Frumos" incearca sa te intalnesti cu el ziua intr-un loc public.

Uite ceva funny dar cu o samanta de adevar http://www.youtube.com/watch?v=bNbTkqcQvKM

pax,

Iulia
bbjulya
Postat pe 16 Ianuarie 2010 01:13
sincera sa fiu sunt de parere ca nu toti baietii mint pe mess, doar ca trebuie sa ai grija la ce ii spui tu.poti sa il prinzi cu minciuna intrebandu-l la ceva intervale acelasi lucru si vezi daca primesti acelasi raspuns.
XOXO_Gossip_Girl
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:31
De la: XOXO_Gossip_Girl, la data 2010-01-16 14:31:33sincera sa fiu sunt de parere ca nu toti baietii mint pe mess, doar ca trebuie sa ai grija la ce ii spui tu.poti sa il prinzi cu minciuna intrebandu-l la ceva intervale acelasi lucru si vezi daca primesti acelasi raspuns.

Ai dreptate!
Si, un exemplu mai bun la ceea ce ai spus, pot sa zic ca sunt eu.
Am o relatie de 9 luni cu un baiat cunoscut de pe internet, el fiind din alt oras ... in aprilie anul trecut am riscat si m'am dus eu la el ... a fost ceva de vis ... acum suntem bine mersi, el venind in bucuresti pentru studii, si suntem in continuare impreuna ...

Eu cred ca trebuie sa ai foarte mare grija, dar ca merita sa risti, atunci cand iti zice instinctul ca e ok!
Alexandra_S
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:32
tocmai asta-i avantajul internetului. prin intermediul lui suntem cine vrem noi. cam asa e si cu baiatul asta din spania...
filmul surrogates iti spune ceva?
badgirl
Postat pe 1 Februarie 2010 15:32
mai bine iti gasesti pe cineva din realitate
Calypso23
Postat pe 11 Februarie 2010 16:16
relatiile virtuale raman virtuale
yumy
Postat pe 11 Februarie 2010 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MA SIMT F F F SINGURA 62 De la: Ellutza4u 27 Martie 2010 20:55
Poate fi doar o prietenie intre un baiat si o fata? 203 De la: feeenix 12 Mai 2010 19:37
De la prietenie-La ceva mai mult? 12 De la: Metal_spell 17 Decembrie 2009 11:51
E cineva din bucuresti??? 4 De la: pinguina 13 Februarie 2011 02:12
as avea nevoie de parerea voastra. 7 De la: kudika020591 5 Septembrie 2011 19:57